כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
-
ברוב המאכלים/שתייה שאנו אוכלים/שותים יש תוספים מלאכותיים (צבעי מאכל/חומרים משמרים/נוגדי חימצון, ושאר חומרים מלאכותיים). הם מסומנים ב E-XXX. אני מחפש רשימה אמינה שתגיד את ההשפעות של כל E. אני ניסיתי לחפש רשימה אמינה, אך ישנם זיופים מוגזמים שאפשר לזהותם בשל שהם כתבו ש E-330 הוא חומר מסרטן/מסוכן למרות שהוא חומצת הלימון הטבעית. ויש את הרשימות המרחמות של כל מיני משרדי "בריאות" למיניהם שבהם כתובים הרבה חומרים מסרטנים/מסוכנים כבטוחים לשימוש. אני ניסיתי לחפש את דרך המלך ולא מצאתי, אם מישהו כבר מצא או יצליח למצוא אז שייגיב לי להודעתי. תודה .
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
תוכנית מצחיקה ממליץ ליראות
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חבר'ה אני מתכנן לחזור לארה"ב לפני הגיוס. התאריך גיוס שלי הוא ב 3 לדצמבר ואני רוצה להיות בארה"ב עד ה28 לאוקטובר!!!! בנתיים אני צריך סוכניות נסיעות לבדוק מחירים ,אבל אני לא רוצה טיסה משיקגו נניח עד לעיר שאני רוצה.. אני מחפש טיסה ישירה\לא ישירה ל Grand Rapids, MI מצידי שיהיה עצירה בלונדון אבל שיהיה חיבור. וחשוב שיהיה גם Round Trip!!! כל עזרה אפילו הכי קטנה ממש תעזור לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת לבד.
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הפרק? אני כבר שנים לא ראיתי southpark, וממש נהנתי מהפרק בעיקר בגלל כל הקטעים המשולבים מהמשחק.
-
- 48 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב MCSE והייתי מעוניין לשמוע טיפה מאנשים שעברו את הקורס ומעוניינים לשתף אותי איפה הם למדו (אני כרגע מתלבט בין ג'ון ברייס למכללת רמת גן) ואיך היה הקורס ומבחני ההסמכה מבחינת קושי ובכלל על הקורס בכלליות. כמו כן, אני מעוניין לגשת למבחן ההסמכה לטכנאי PC שאני יודע שנקרא A+. עם איזה ספר אני יכול ללמוד ודרך מי אני יכול לגשת למבן ההסמכה? תודה לעוזרים
-
- 56 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני כבר מת שיהיה פה "חורף"... שיהיה גשם, ימים מעוננים וקרירים... מתי זה כבר יקרה? התחזית היא עוד יומיים 33 מעלות במרכז! זה נראה לכם שפוי באמצע אוקטובר? יש לכם איזה אתר תחזית מזג אוויר טוב?
-
- 24 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
כנראה זה באמת פוגע... צולם ע"י W800I [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
-
ממה שהבנתי מדובר בשירות חדש מבית ישראכרט, שנותן לכם כרטיס אשראי חילופי שבאמצעותו תוכלו לרכוש דברים ברשת מבלי למסור את הכרטיס האמיתי. איך זה עובד ? "קונים כסף" עם הכרטיס האמיתי שלכם לחשבון הווירטואלי, ואז ישראכארט מנפיקים לכם מס' כרטיס חדש. עם המזומנים שרכשתם ומס' הכרטיס החדש תוכלו לבצע רכישות בחו"ל. עכשיו, השאלה הגדולה: האם מדובר בכרטיס בין-לאומי שרוב החנויות בעולם יתמכו בו ? או שהאם מדובר רק במשהו ישראלי ? מה עם Pay-Pal ושירותים אחרים כמו I-Tunes ? אם אכן ניתן שירות כזה, שנותן תמיכה בכל האספקטים הנ"ל, הרי שזוהי מהפיכה אמיתית. שכן אנשים כמוני שהינם חיילים או סטודנטים שאין בידם כרטיס אשראי בין-לאומי יוכלו לבצע רכישות ברשת הגדולה, ואפילו בדרך בטוחה. אני עכשיו חוזר …
-
- 20 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
אם אני מבין נכון יש 2 חברות ? אחת עם התוכי והשניה עם איזה עכבר ? וזה ראסמית 2 חברות נפרדות ? ושניהן נותנות תקשורת לאינטרנט ? ואם כן מי מהן עדיפה ?
-
- 12 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לסוע עם אחי ואבא שלי לקארטינג בימים הקרובים, אבל אני לא יודע אילו מקומות נחשבים לטובים ויש בהם מה לעשות ליותר מאשר שעה. בא לי להעביר שם חצי יום בערך, וחשוב שיהיה שם מספיק לעשות גם למבוגרים וגם לקטנים יותר (אח שלי בן 10). מישהו מכיר מקומות טובים? Anatoli.
-
- 21 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
-
;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני ב-012 ויש לי מלא לאגים שאני משחק ברשת אני אשמח לדעת אם גם לאחרים שהם ב-012 אם יש להם לאגים והפינגים גבוהים למה זה משגע רצח יש מלא תקיעות אני רוצה לדעת אם יש את זה לאחרים ואם זה לא המקום המתאים אז תעבירו בבקשה זה חשוב לי לדעת כי אם כן אני עובר חברה
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע כיצד אני מגיע מתחנת הרכבת לאזור התעשיה הצפוני ? תודה *השאלה היא רצינית, אז בלי קשקושים בבקשה.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז כהה אני בקרוב הולך לקנות מחשב לא כלל מסך ב4000-4500 אז החלטתי ללכת לחנות (אחת ליד הבית) ושיתנו לי הצעה אגב אני מבין במחשבים ובמיוחד בחומרה ולא רציתי לתת מפרט כדי לראות עם האנשים שם מנסים לרמות אותי בכל מקרה אני הולך לשם מדבר עם המוכר (שנראה כמו איש נחמד ) אני אומר לו שאני לא ממש מבין במחשבים ...... ושאני צריך מפרט בסכום הנ"ל לא כלל מסך אז הוא אומר בסדר .... כך הנה ההצעה: PENTIUM D 3.4 GHZ מעבד gygabyte 81945plge לוח אם giga ram זכרון (לא שתי סטיקים של גיגה אלא גיגה בכלליאפילו לא רשום על בשתי כרטיסים או אחד ולא רשום חברה) wd 160 gb sata2 דיסק כשיח dvd lg צורב (לא מוזכר דגם ואז מצב שהוא לא יתן את הh10) geforce 6600 le 256 mb pci-e כרטיס מסך מארז מהודר 500W מקלדת …
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זוכרים שלפני כמה זמן היה ווירוס שהתפשט על ידי משתמשים פיקטיבים ששלחו הודעות לאנשים, ואז הווירוס שלח את עצמו כהודעה לכל הרשימה? אז זה חזר שוב, וד"א, הבנאדם ש"שולח" את ההודעה, לא יודע את זה.. הנה אחד שנפל בפח :-\: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209698.msg1838256;topicseen#new אז אל תכנסו ללינקים שאתם לא מכירים ! רק רציתי להזהיר.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מצאתי אתר שמוכר ספרים וירטואליים יעני בקבצי PDF באנגלית וחשבתיי האם זה שווה ??
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
איפה יש בית ספר למשחק בישראל?וכמה זה עולה להירשם לכזה בית ספר?ומאיזה גיל לוקחים לילמוד משחק?ואם כל אחד יכול להירשם לשם? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני כמעט שנה בצבא (נוב 5) התחלתי טירונות קרבית בהנדסה, ונפלתי בתחילת אימון בגלל בעייה רפואית.. כרגע אני משרת במודיעין של הגדוד בתפקיד ממש משעמם, אני שונא את הקצין שלי, וגם הוא לא ממש מת עלי, אני לא רואה לאן יכול להתקדם במשך שנתיים, והגעתי למסקנה שממש ממש רע לי שם. כל התפקידים האחרים בגדוד נראים לי גם די גרועים, זה סובב בערך סביב רכב, חימוש, לוגיסטיקה וקשר, ושום דבר מזה ממש לא מעניין אותי, רציתי לדעת האם יש לי איזשהם אפשרויות שכדאי לנסות, תפקידים שיש אפשרות לקבל שיש בהם קצת יותר עניין, מעבר למקום אחר בצבא, (חיילות הבנתי שכמעט בלתי אפשרי לעבור..) אולי לעבור לחטיבה, יש שם תפקידים נוספים מאשר בגדוד? תודה מראש..
-
- 16 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היה לנו די משעמם בקלאן (DOD) אז הכנו סרט סתמי כזה במשחק FEAR בCUSTOM MAPS, (יש אחלה מפות! כמו מפה מדיוק נוקם ועוד כמה מגניבים) וזה מה שיצא : (כן עריכה מעפנה אבל עדיין) מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האינטרנט מתנתק לי כל שנייה וכותב לי שגיאה 769 , מה אני אמור לעשות??זה כבר נמאס לי!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שאיזה ידיד שלי שלח לי את הוירוס הזה, רציתי לדעת האם הוא שלך את זה או שהוירוס הדביק את כל מי שנמצא ברשימה שלו? הסיבה: קיללתי אותו, ואם זה נכון שהוירוס מדביק אז אני רוצה לבקש ממנו סליחה :-\ h*ttp://fun.traferreg.com/IM/whlea.exe זה הוירוס עליו דיברתי
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
טוב החלטתי ללמוד גיטרה, נשמע די מגניב... אבל אני יותר רוצה ללמוד לנגן על גיטרה חשמלית הבנתי שצריך ניסיון עם גיטרה רגילה לפני שמתחילים חשמלית זנ נכון? ואם כן אז כמה שנים אני צריך ללמוד גיטרה רגילה כדי להתחיל ללמוד גיטרה חשמלית? ד"א איפה יש גיטרה טובה[אם יש בזה טובה] במחיר טוב וממקום טוב....?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-