עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by the kooks,

שלום. אני מחפש שירים למחשב כדי להעביר קצת את הזמן אין לי שירים כמעט במחשב.. אני לא ממש מבין במוסיקה כיוותי שתוכלו לכוון אותי למשהו שאני כן אוהב.. אני אוהב מוסיקה בסיגנון DANCE &ROCK וסתם זמרים כמו אברלי לאבינג.. LIMP BIZKIT... ואני שומע קצת את LINKIN PARK מי שמכיר : אם תוכל להמליץ לי על שירים יפים אשמח אגב עם השם של השיר באנגלית נא לרשום אותו באנגלית לא לנסות לתרגם אותו או משהו דומה כמו NUMB לא לרשום משותק/"נאמב של לינקנג פארק".. וזהו תודה מראש. המשך יום נעים !

2. Started by arik100,

אוקיי אז ככה : אני מחפש המלצות לשירים של IRON MAIDEN אל תתביישו לכתוב נ.ב. שירים שאני שומע: fear of the dark , METALLICA : master of puppets , where i may roam , etc evanescence : all albums ככה כדי שתנסו לקלוע לטעם שלי תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. רציתי לדעת אלו תחנות רדיו ONLINE (באיכות של 128 ומעלה), אתם מכירים שמשדרים מוזיקה טובה. אהבתי מאוד את ה VIRGIN RADIO, שזה מעיין גלגל"צ רק עם מוזיקה טובה יותר (כל הלהיטים שם מגיעים אחרי חודשיים בערך לגלגל"צ), אבל בגלל שהם הפסיקו תמיכה ב WINAMP ו FIREFOX, הפסקתי לשמוע אותם. אני מחפש בגדול תחנות באיכות 128 ומעלה, בלי פרסומות (לא הכרחי), ושמשדרות מוזיקה נורמלית (עדיפות לרוק / פופ)...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני קונה אופנוע... ואשמח לקבל אתרים של יד שניה תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  5. כל מוזיקה טובה תתקבל בברכה רצוי עם שם הטראק או השיר.

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by sikl,

אני מאוד מופתע כי חשבתי שיהיה מבחר סביר אבל בחיפוש ראשוני מצאתי רק דגם זה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=401856 וחוות דעת עליו שם לא מי יודע מה. אם יש לכם כזה, איך הוא? ואולי מישהו מכיר דגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש רופא עיניים פרטי טוב, מכיוון שאני לא יודע עד כמה האתרים של הרופאים הפרטיים נכונים במידע המפורסם אני מחפש פורום שיש בו מידע אמין ונכון על רופאי עיניים. אני לא מפחד לשלם למישהו שיפתור את הבעייה שלי, אני כן מפחד לשלם למישהו שיעשה את זה לא נכון. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by Fighter,

גם אלבומים אם יש אני רוצה ליצור פלייליסט של raggae תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לנו שנה ביחד, אני מחפש משהו מיוחד שאפשר לעשות , עדיפות באיזור חיפה

• 28 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by FatalZero,

אני מחפש את ההקלטה מהרדיו של הבחור ה"חכם" ההוא שרוצה להיות רקדן ועשיר כמו זהר ארגוב ולהיות מפורסם כמו יו"ר וועד הבית ועל הדרך הוא גם חפש שידוך עם בחורה "העיקר לא רוסייה" (לדבריו) thx

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  11. פתאום לרגל החזרה לארץ תקף אותי גל נוסטלגיה וגעגועים לסאטירה הטובה של פעם (כשהטלויזיה היתה מלאה ברק 97% זבל ולא 110%)... אני מחפש הקלטות (בכל פורמט, אני אסתדר...) של התכניות של שי ודרור מערוץ 2 (כשהם עברו לכבלים/ערוץ 10/ ערוצים אחרים הם הדרדרו מאוד). תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בפורום תוכנה. אני רוצה תוסף שיתלבש על הפיירפוקס, ויתפקד בדיוק כמו הסרגל של ה- Bookmarks המקורי. אם אפשרות ללינקים מהירים. ניסיתי כמה וכמה תוספות כגון: X-MARKS אבל לא מצאתי משהו מספיק נוח. מישהו מכיר תוסף נוח?

13. שלום לכולם, אני מתעניין בלימודי משפטים, אתם מכירים אתר כלשהו שאפשר לצפות בקורסים של משפטים בחינם? את האתר של אונ' ת"א אני מכיר. אני מחפש אתרים נוספים. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by artyom,

שתהיה קלאסית עם מקצב מודרני של תופים, שמעתי הרבה בסרטים ומה זה אהבתי... מישהו יודע איך זה נקרא? זה כמו קלאסיקה מעורב עם DRUM N BASS

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  15. Started by payback,

נשמע כמו איזה שיר מניד פור ספיד עם כושים עם מוזיקה סוחפת ברקע..אתם בטוח מכירים...תנסו להזכר אני לא יודע מה שמו רק אני זוכר שהוא היה במסיבה שהייתי מסטול והמילים הראשונות זה: they say....ואז יש קטע מהיר כזה... שיר חדש שמושמע מלא במועדונים.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by דובי770,

היי רציתי לשאול אם יש למישהו בפורום פה זיכרונות DDR1 שהם יותר מ256MB לסטיק מלמסירה אם יש גם לניידים מה טוב. אני רוצה ללמוד קצת על כמה מחשבים ישנים שיש לי בבית (אני ישמח גם לסטיקים של DDR2) או כרטיסי מסך pciexpress שאין לכם שימוש בהם. אני רוצה ללמוד קצת על המחשבים שיש לי (ניידים ונייחים). תודה, דובי

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  17. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by IG,

אני נוב מוחלט בכול מה שקשור לחיבור לאינטרנט, לכן כל הסבר דבר ראשון, אני צריך לדעת מה אני צריך כדי לחבר מחשב (אחד) לאינטרנט מהיר- מאפס (יש כרטיס רשת על הלוח M...) דבר שני, אני רוצה לדעת איזה חברות מספקות מה, ומה יותר מומלץ (לא חברות- המוצרים) ואני מבקש- תשובות רק מאנשים מעל גיל 17 כל מי שמרגיש צורך עז להעיר הערה או לשאול שאלה שלא תעזור לתשובה טובה יותר לשאלות של הת'ראד- לפרטי ולמנהלים, למחוק כל הודעה שמכילה רצף של יותר מ-3 "ח" תודה

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. היי, אמנם לא מדובר ב144, אבל לפני משהו כמו 12-13 שנים הכרתי פה בפורום בחור בשם אייל שגר במטולה, בימים של אייסקיו ומסנג'ר. עם הזמן, הקשר התנתק. לצערי לא זוכר את השם משפחה שלו. אבל הנה עוד פרטים שאני זוכר: יש למשפחה שלו עסק משפחתי של צימרים וגידול חקלאי. בזמנו(ואולי עד היום) הבחור אהב למבורגיני , דגם ספיציפי - murcielago 560 (זה היה הכתובת מסנג'ר שלו), והתעניין מאוד באופן כללי במכוניות. אולי אולי השם משתמש שלו פה בפורום מתחיל באות B (וזה באופן מעורפל..) לאחר חפירה באינבוקס לא מצאתי כלום.. * לא, לא מדובר בסיפור אהבה רומנטי - פשוט יצא לי איכשהו להיזכר בו והוא היה אחלה גבר, מעניין לשמוע מה קורה איתו היום. אולי מישהו מחברי הפורום הוו…

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

אז ככה אני עומד לסיים קורס מסויים בחיל תקשוב[מת'מ] ובעקרון אני מיועד לשרת בגדוד אחרי הקורס הזה להיות במחלקת קשר עם אפשר פחות או יותר מידע על מה עושים בגדול במחלקת קשר? איך היציאות? הבנתי שיכול להיות חמשושים ויכול להיות שבוע שבוע וגם 8-6 יש לי אפשרות להמשיך תקורס כדי להגיע לפיקודים לא יודע מה כדי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני במגעים למכירת המשתמש שלי במשחק המוני. יש לי חשבון ב paypal אבל לא הבנתי איך ולאן הולך הכסף ששולחים אלי. אני רוצה שהכסף יועבר ישירות לחשבון בנק, אבל יש את האפשרות הזאת רק בארה"ב. אולי זה אפשרי בעזרת העברה בנקאית, כלומר מהבנק שם הקונה, לבנק שלי?? עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by slrr,

חשבתי שזה הפרום המתאים בגלל השם שלו.... אני רוצה לבנות תוכנה מסויימת ואם תוכלו לתת לי שמות של החברות הכי רצניות שיש זה יהיה לי טוב..... תודה.!!

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  23. יש לי אתר ואני רוצה לשים בו פרסומות שישלמו לי עליהן לפי כמות הצפיה בפרסומות מי מכיר אתר שנותן את זה? אני מעדיף ישראלי אם יש.. וגם תגובות מאנשים או אפילו מבעלי האתר.. איך הדבר הזה הולך?

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  24. הייתה כתבה בחדשות 22 בערב לא מזמן על החברה הזאת. מישהו יודע אולי תשם? חברה ישראלית

• 0 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.