עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Shasoosh,

http://deco-grand.ru/hentaitsop.swf

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by Zap,

שלום לכולם מישהו יודע במקרה מה השם של השיר שהיה בפרסומת החדשה של הוט..? אני חושב שהשיר הוא די מוכר.. אם מישהו מכיר.. תודה מראש, אבי.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Sex$Booster2007,

שלום לכל חברי הHWZONE קוראים לי רומן ונרשמתי הרגע לפורמים לאחר שהייתי כבר שנתיים בTRADEZONE ומכרתי הרבה חלקים(תקינים) ומדי פעם אני קורא חדשות באתר, ד"א קרדיט ענק לכל בוני ותומכי האתר העבודה שלכם מתעלה על עצמה!!! פשוט אתר מצויין!!!! חוץ מתקלות לפעמים בTRADEZONE לא נתקלתי בשום בעיה, טוב חחח אני אני NOOB חפש בפורמים פה חח. ;D

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  4. שלום רב בניתי פרגולה מעץ גושני 20X20 סך הכל 6 קורות מהקיר עד לחומה המשותפת עם השכן (באישור השכן) המרחק הוא 6 מטר (ביו הקיר לחומה) וסך הכל הרוחב הוא 5 מטר והמרחק בין קורה לקורה הוא 73 ס"מ(אין עמודים ברצפה) על הקורות הנחתי במבוק כעבור שבועיים קיבלתי מכתב מהעירייה שהבנייה אינה חוקית "יש להגיע לעירייה להסדיר הנושא" האם זה נחשב לפרגולה ? כי זה לא מקורה (אין רעפים) מה העירייה רוצה ממני ? ומה אני אמור לעשות בשביל לצאת מזה ? תודה מראש על העזרה עידן.

5. Started by 114508534,

אני צריך הפנייה לאיזשהי קהילה שמתעסקת בפורומים שבנויים על PHP , רצויי בעיברית . תודה

6. Started by barak_11,

הרגע חזרתי הבייתה וקיבלתי מספר הודעות כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http: //el.qu ijindeshkinmas.com/programs/ lkncs/dty/msdfg.zip תיזהרו ממנו...הוא מופץ בקצב מדהים... בכלל תיזהרו מאוד מהאיסיקיו ואל תיכנסו לאף לינק שלא הגיע אליכם במתוכנן (גם אם הוא סתם לתמונה או אתר לא ידוע). אני מקווה שICQ יתקנו את הפירצות שלהם ומהר....

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Pika007,

שלום היום סוף סוף אחרי מלחמות עם הוט- התברר שיצאתי מנצח. horray. והיום הציבו ממיר דיגיטלי בחדר שלי. עכשיו, רציתי לשאול- איזה חיבור איכותי יותר (מדובר על טלויזית LCD) RCA או Scart? את סקארט אני זוכר מאז היותי בן 6 בערך, חיבור עתיק לכל הדעות. הטכנאי ה "נפלא" כמובן חיבר את הטלויזיה בסקארט במקום RCA, אז חשוב לי לדעת איזה חיבור איכותי יותר. לא הגיוני לדעתי שחיבור בן 20 בערך יהיה איכותי מחיבור חדש יותר. מקסימום היה משאיר כבל RCA שאני אחבר בעצמי (הוא ראה שאין RCA פנוי בטלויזיה שלי- לסט הראשון מחוברים חיבורי הסאונד של ה DVD, ולסט השני פלייסטיישן 2)

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by tombcatz,

מסתבר שמי שמספר התגובות שלו הוא 1337,זה נכתב כ-leet לקחתי תמונה לא ערוכה [כי עכשיו מס' תגובותי יהיה 1338,לצערי ;D] SW33T! ;D

• 8 תגובות
    • 750 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מקרר עם דלת צמודה אליו של בר של מים וקרח עד 15000 שקל יש המלצות??

• 10 תגובות
    • 712 צפיות
  10. אהלן חברה,אני קורא פסיבי בפורום אבל עכשיו יש לי שאלה קטנה ואין לי איפה לשאול אז.. עשיתי גיבוש צנחנים באוקטובר,עברתי אבל לא נמצאתי מאותר דובדבן הקטע שאני מאד מורעל על דובדבן,אבל לא ההיתי ממש שפיץ בגיבוש ואני חושב שיכולתי להוציא יותר(למרות שעברתי) אם אני ממש אצטיין ביחטיות,יש אפשרות שיקחו אותי לדובדבן למרות שאני לא מאותר?יש לזה תקדים? תודה מראש

11. Started by MOFRA,

השירשור הזה מוקדש ל By Weird Al Yankovic אני יתחיל משיתוף קבצים http://www.youtube.com/watch?v=Yz-grdpKVqg בתור עתודאי בטכניון אני מאוד מזדהה עם השיר הבא http://www.youtube.com/watch?v=-xEzGIuY7kw והשיר האהוב עלי שלו אמיש פרדייס http://www.youtube.com/watch?v=Ouov5OckT_w

• 35 תגובות
    • 3.9k צפיות
  12. Started by Holography,

קבלתי את ההודעה מידידה גרמנית שלי, מדובר בוירוס או הודעה תמימה? רב תודות

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by netanel1,

אוקיי אז ככה בוא נתחיל מהסיפור המיוחד שלי: נרשמתי בהתחלה לעתודה ולעתידים, וביקשתי ללמוד הנדסת מערכות מידע בבן גוריון, הימים התגלגלו, השבועות חלפו וחודשים עברו וראיתי שהמון אנשים מקבלים כבר תשובות לעתודה רבים מהם מהפורום הזה, לאחר התלבטויות החלטתי להתקשר לברר עם מדור קד"צ, הודיעו לי שלא התקבלתי אבל האוניברסיטה הייתה מוכנה לאשר אותי, אבל, בגלל שאני הייתי מקום 12 אך לצבא הייתה מכסה של 10 אנשים למקצוע הזה הצבא היה חייב לסרב לי, דיברתי עם עתידים והם היו מוכנים לעזור לי וניסו קצת והציעו לי ללמוד מקצוע אחר לבחירתי ולכן בחרתי הנדסת תוכנה ואמרו לי שהתשובות יגיעו אחרי סוכות, ולבסוף עכשיו ב-17:20 סוף כל סוף הודיעו לי שהתקבלתי אבל לא להנדסת תוכנה אלא להנדסת מערכות מידע. עכשיו בגלל ש…

• 12 תגובות
    • 965 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

http://www.metacafe.com/watch/265178/this_is_a_cool_computer_program/

15. שלום לכולם, אז ככה... ביום שישי בשעה 08:00 בבוקר אני אמור להתיצב בבית החולים תל השומר , המטרה ניתוח מסובך בקרסול שלא נכנס לזה כרגע אבל מה שבטוח זה שהוא הולך להיות כואב ומלווה בכמויות מסחריות של מורפיום בתקופת אשפוז של כ 10 ימים פלוס ~ ותקופת שיקום לא קצרה. הייתי מעוניין בעצות \ טיפים \ המלצות לכל מיני דברים על מנת להעביר את הזמן שם ואולי אם מישהו שהתנסה באשפוז ארוך ויכול ליעץ קצת כיצד לשרוד זאת... בהתחלה חשבתי להביא Laptop מאיזה חבר אבל נאמר לי שיש הרבה גנבות כך שזה יהיה בעייתי קצת להשגיח עליו 24/7 , אז תוכנית ב' היא משהו יותר נייד וקומפקטי קרי creative zen vision:m שנקנה כבר יש לי כרגע כמויות אדירות של וידאו שאגרתי במחשב כ 90 סרטים וכ 15 עונות שלמות של כל מיני ס…

• 35 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Component,

שלום, יש לי קטע וידאו קצר (2 דקות) שצרוב על DVD ואני רוצה להמיר אותו לגודל ופורמט שיתאימו לאימייל. ניסיתי לעבוד לפי מדריך אבל טבעתי בים של תוכנות והגדרות. היות ומדובר במשהו קטן, חד פעמי ודחוף, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עוד הלילה. אני לא רוצה הסברים או משהו כזה, רק לשלוח למישהו פה את הקובץ ב-mpeg2 ולקבל בחזרה קובץ קטן ב-Xvid. יש לי שליחה מהירה, אז לא תהיה בעיה. אודה מאוד אם תוכלו לעזור, עדי.

17. אז ככה אני בן 17 והתחלתי ללמוד נהיגה, עכשיו לקחתי מורה מסויים (אני לא אפרט בשמות) ולמדתי איתו. עכשיו היה מקרה שאני הברזתי לו פעמים אפשר להגיד... פעם אחת שאני לא יכול להגיד שזה אשמתי או לא אבל קבענו שני ימים מסויימים ללמידה אבל השיעור הוא פעם בשבוע... עכשיו יכול להיות שאני התבלבלתי יכול להיות שהוא התבלבל (מה שלפי דעתי נראה לי נכון למה הוא אידיוט גמור) והוא צילצל אלי וירדתי והיה שיעור כרגיל אולם באיחור אבל היה שיעור.. הפעם השנייה הייתה שבכלל שהברזתי לא כי שכחתי... עכשיו מגיעה הקטע היפה: פעם אני מגיעה למקום המפגש וחכיתי לו 20 דקות והוא לא הופיעה... עכשיו אני מצלצל אליו ומסתבר שהוא נרדם או משהו... מהקטע הזה הייתה לנו מריבה והפסקתי לקחת שיעורים למשך חודשים בערך... אחרי ש…

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  18. Started by Delapro,

שלום. אני הזמנתי בחנות אחת כמה מוצאים לפני יותר משבוע וחצי, וכל פעם הם אומרים עוד כמה ימים, המוצרים עוד לא הגיעו וכו' וכך כבר שלוש פעמים. תוך כמה זמן המוצרים אמורים להגיע לחנות ?

• 7 תגובות
    • 601 צפיות
  19. אני יודע שזה לא קשור אבל זה בכללי ^^^

• 23 תגובות
    • 4.8k צפיות
  20. Started by R0ck,

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by First Squad,

יש לי כמה חודשים לפני הגיוס...יש לי רכב צמוד. מלצרות לא בא בחשבון. תודה מראש

22. Started by intel suck,

היי אני צריך קצת עזרה ב-TEMPERALS EXPRESSIONS אם נגיד יש לי משפט כזה: THE WEATHER WILL BECOME COOLER AFTER IT? האם זה יהיה RAINED ואם יש לי משפט כזה:AFTER I FINISHED THE COURSE I WILL FLY TO THAILAND זה יכול להיות הגיוני?

23. Started by bykeking,

אני יודע שהרבה פה אוהבים מוזיקה כזאת (אין לי מושג אפילו איך זה נקרא בתוך מוזיקה אלקטרונית ) ודיברו על זה פה הרבה בעבר. לצערי, מהחיפוש בת'רדים לא מצאתי משהו שעזר לי ואני מחפש המלצות לשירים בסגנון של XTC למשל שאותו אני אוהב. תודה רבה

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  24. http://88fm.iba.org.il/

• 2 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים