עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום לכולם, עוד שנה אני רוצה להתחיל להיות כתב או כותב ביקורות באתר. לכן, אני מחפש אתרי חומרה גדולים בעולם, כדי שאוכל ללמוד את הנושא טוב יותר (אם מישהו יכול מפה יכול לעזור לי אני אשמח עוד יותר!)...

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  2. סוף סוף נשבר השיא של Koenigsegg ע"י החברה האמריקאית Shelby Super Cars (SSC) North America. מוזמנים לצפות: https://www.techspot.com/news/87189-ssc-tuatara-eclipses-330-mph-ease-smashing-world.html

3. Started by mrsph666,

שלום לכולם, יש לי שאלה כזאת: במידה ויש לי פרופיל 97 ואני בן יחיד, ולאחר שאני עובר טירונות 02, ובמהלך השירות הצבאי שלי פתאום נכנס לי לראש ג'וק, ואני רוצה להיות לוחם בגבעתי/גולני, למשל, האם הצבא ישמח לשלוח אותי לטירונות קרבית (05, 07) אחרי שההורים חותמים על הטפסים הנחוצים? [ולכל המגיבים הפוטנציאליים - לא, אני לא מחפש שום 'הרפתקאות' למיניהן, ואני יודע שאני זה כל עולמה של אמי. זוהי רק שאלה היפותטית]

• 7 תגובות
    • 929 צפיות
  4. Started by תחמן מתימן,

מז''א: טבעת פנימית- טבעת תיכונה- טבעת חיצונית- התחום המונציפלי- ערי לווין- מי שעוזר לי עשה לי את היום תודה ;D

5. Started by taimor,

טוב, לא כולם יודעים אבל היום אני טס לקנדה לחודש. אני אהיה בטורונטו וכנראה גם אבקר בארה"ב כמה ימים. בכל מיקרה אני אדבר משם יש להם שם אינטרנט והכל =] מה אני יכול לרשום? סיימת להארגן הכל וזהו. כעיקרון אני צריך עכשיו להיגמל מלהגיד את הדברים הבאים: Fuck Canada Mad Canadian Blame Canada למשך חודש ימים אבל לא נוראה =] כנראה אני קונה או XBOX360 או Gx2. אז יאללה נדבר. הטיסה יוצאת ב6, אז ב4 אני יוצא מהבית. כעיקרון אני רק יגיע לדודים שלי בסוף אחרי כמעט 24 שעות בגלל שאנחנו עוצרים עוד בפראג לכמה שעות מנוחה וכו'... אבל זה בסוף משתלם.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  6. Started by Wood-Elf,

מאד ומתמיד חשבתי על ללכת ללמוד הנדסת תוכנה בתיכון... אבל מסתבר שאצלנו בבי"ס זה פתוח רק למגמת טכ"ם. והיה יכול להיות מגניב להיות בטכם, רק חבל שיש שם את כל הגיקים המעצבנים. קיצר, זה ללמוד 42 שעות בשבוע עם האנשים הכי גרועים בעולם. וזה פיכסה. ככה שכנראה מבחינתי אין הנדסת תוכנה... אז חשבתי על לקחת קורס ללימוד שפת C/C++/JAVA, רצוי בעיקר שפות לא-מיקרוסופט כיוון שאני מכיר את הבסיס של DOT NET וללמוד את השפות הללו אני יכול עם ספר... האם אתם מכירים קורס כלשהו שמוציא אותי עם בגרות בהנדסת תוכנה? יש לי ניסיון עם VB (אני יודע שזה לא עוזר) ופעם ניסיתי ללמוד C ו-JAVA אבל לא הלך לי... (זו הסיבה שאני מחפש קורס) אין לי בעיה עם המתמטיקה, וכפי שאמרתי יש לי נסיון בתכנות ככה שיש לי קצת אלגוריתמט…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  7. Started by X_Dror,

אני מת לראות את הסרט ואני לא יודע מתי ואם הוא יגיע לארץ ובאילו בתי קולנוע הוא יהיה. למישהו יש מושג?

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by bneli,

היום ניכנסתי לפייסבוק ובקושי אפשר לשוטט שם..הוא תוקע לי את הפיירפוקס והוא מפסיק להגיב וזה קורה רק בפייסבוק עשיתי בדיקות malwar ואנטי וירוס ולא מצאתי כלום.. לעוד מישהו זה קרה היום? יש לכם אולי רעיונות שכדאי לנסות?

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  9. אז ככה, שלשום חבר שלי בא עם לונגבורד לשכונה ועשיתי עליו סיבוב ונדלקתי על זה. לפני זה בחיים לא נסעתי על סקייט, אבל כשתפסתי תקטע זה היה ממש כיף. היום הלכתי אליו, ירדנו עם סקייט רגיל ועם הלונג, עשיתי כמה סיבובים, והלונגבורד הרגיש לי הרבה יותר יציב ויותר סבבה. אני לא מחפש להשתגע ולהסתובב עם גבס כל שבוע במקום אחר בגוף, אז נראה לי שאני אלך על הלונג. הוא הזמין את הסקייט מחו"ל, אני מעדיף משהו בארץ. ראיתי שבלו-בירד מוכרים כאלה, מישהו יודע איך הם? ואם הם נחשבים יקרים בקטע הזה? פשוט לא ראיתי כאלה למכירה בשום מקום כמעט. אני לא רוצה להוציא על זה יותר מדי כסף, כמה שפחות. הבנתי שהזולים ששווים משו עולים 800-1000 שקל. בגוף אני גדול, 1.86 מטר ובנעליים 46-7, אני צריך סקייט גדול.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by vic07,

אולי השאלה נראת דבילית, אבל תחשבו על זה: הרכבת מושבתת בגלל התאונה אתמול בבוקר, ואילו דרך נמיר חסומה מגלילות דרומה בגלל המרתון ואין לי מושג איך האוטובוסים נוסעים (אף מילה באתר של אגד). אני צריך להגיע לאזור תחנת רכבת מרכז. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  11. Started by A-10,

היי לכולם טוב האתר חזר לתפקד. היה אפשר לשים באנר / הודעה שמתבצעת תחזוקה או משהו בסגנון, אבל זה בקטנה. חייב לציין שעכשיו האתר הרבה יותר מהיר וזורם וחל שיפור משמעותי בחוויית השימוש ! ועל כך - שאפו ענק ! יאללה, לעבודה ! שבת שלום !

12. Started by tulicooli,

טוב היום קניתי נוקיה 5140 של אורנג' וראיתי באתר שאני יכול לחבר את זה למחשב דרך אינפרא או דרך יו אס בי פה תוכלו למצוא מידע עליו http://www.orange.co.il/catalog/ עכשיו אני רוצה לדעת כמה הכבל הזה עולה ואיפה אני אמור לחבר אותו בפלאפון תודה לעונים...

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  13. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  14. Started by Green,

היי רציתי לדעת כמה זמן מחזיק כדור כזה תמיד המהורות לבה האלו שהיה לכל מני אנשים שאני מכיר יתקלקלו אחרי חצי שנה-שנה אז רציתי לגעת איך זה עם הכדורי ברקים האלו תודה :s05:

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  15. Started by matteo,

הפרוייקט אינו בסדר גודל גדול, ויכול אפילו להיבנות על בסיס מערכות קיימות כדוגמאת joomla בכל אופן האתר הוא אתר של בתי השקעות בחו"ל, שמוצעים למכירה באתר בצורת מערכת, דהיינו עם האפשרות להוסיף ולמחוק כמובן האתר צריך ליהיות מאודד פשוט מבחינה וויזואלית סדר גודל יחסית מאוד קטן לפרטים wavenator@gmail.com

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by tomz,

נגיד וההורים שלכם (או כל קרוב אחר) נמצאים בארה"ב, מה הייתם מבקשים מהם לקנות, אפילו אם זה מהכסף שלך והם רק מבצעים את המשלוח הביתה. בעיקרון, זרקו כל דבר שמשתלם לקנות אותו בארה"ב, כמובן שעדיף לדברים קטנים שנכנסים במזוודות.

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  17. אני וחבר שלי התווכחנו היום בעניין הזה......אני נהג חדש, והמלווה שלי נגמר ב13 בפברואר, ז"א שעל הרישיון הזמני רשום "דרוש במלווה עד ה13.2.08" אז השאלה שלי היא מתי אני בדיוק יוכל לנהוג בלי מלווה? מחר? או רק אחרי ה13 בפברואר? וגם האם אני יכול לנהוג בלי מלווה עם הרשיון הזמני שלי במקרה שהרישיון לא הגיע בדואר בזמן? ושאלה אחרונה, האם אפשר ללכת למשרד הרישוי לקחת את הרישיון במקום לחכות לו בדואר? תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  18. Started by Alex89,

דבר ראשון מה זה: 1080 24p Real Movie ? דבר שני איזה TV יותר טוב (שניהם סמסונג) LA32B350 או LA32B450? אני מעדיף את ה 450 רק דבר אחד שאין לו ויש ל 350 זה 1080 24p Real Movie ואני לא יודע מה זה

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  19. Started by EEstudent,

שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by ofer1928,

http://youtube.com/profile?user=pixilated1928 תכנסו לסרטון clown

• 10 תגובות
    • 928 צפיות
  21. Started by Pure-Gold,

חידה דיי קלה: יש לנו 10 שקים עם 10 מטבעות. ב 9 שקים יש 10 מטבעות שכל אחת מהן 10 גרם. ובשק נוסף יש לנו 10 מטבעות שכל אחת מהן שוקלת 9 גרם. ע"י שקילה אחת על משקל דיגיטלי צריך לדעת באיזה שק יש את המטבעות ששוקלות 9 גרם.

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  22. אהלן חברים, דודים שלי מארה"ב רוצים שאני אקח אותם לטיול בזיכרון. הבעיה היא שאין לי מושג איפה נמצאת הטיילת בזיכרון. כולם אמרו לי שיש שם מה לעשות, סתם לעבור ככה להעביר את הזמן. מישהו יודע איפה זה נמצא בדיוק? Anatoli.

• 8 תגובות
    • 928 צפיות
  23. Started by Moty_p,

למרות שזה היה ממש מזמן עכשיו שאני רואה את הערוץ בלווין אני אומר לעצמי ואללה, זה הערוץ עם התוכניות הכי חזקות שיש! most shocking most world amazing videos היה טעות להוריד את הערוץ הזה לפי דעתי

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  24. Started by PeteRoy,

• 0 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by J0n1,

יאו איזה סרטון גדולל

• 11 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים