כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
באף עיתון או אתר של עיתון לא תיינו את הדבר הזה: דוד ורחל גביש. בנם אברהם גביש, קצין בסיירת מטכ"ל, הסבא, יצחק כנר.ח מקורות בטחון בכירים: ח למחבל היה מידע מודיעיני על המצאתו בבית של איש סיירת מטכ"ל.ח זה היה חיסול ממוקד תיקשורת שמאלנית. דן
-
- 1 תגובה
- 869 צפיות
-
-
כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)
-
http://www.sharks.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1294 עכשיו אני יודע שזו מכונית קונספט, אני יודע שזה רק אבטיפוס וכן אני יודע שנכון לעכשיו זה דגם למרוצים בלבד אבל אני מוכן להתערב שתוך שנה מקס' מהיום נראה את דגם הספורט הזה אוליי בכמה שינויים קלים ע"מ לעמוד בתקנות שונות ימכר כמו לחמניות! איזה רכב !!!!!!
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
פתחתי ת'רד כזה לפני כמה זמן ענו לי על כמה שאלות נוביות אבל רציתי לשאול יותר על הקטע של הסדר יום כמו מה עושים כל יום אחרי הריצה ב6 בבוקר מטווחים? ניווטים? מה עוד? מתי יושנים ואיך המקלחות שם ?
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.compfused.com/directlink/179/ פרסומות חבל"ז ל WINDOWS.. זה היה ב 1986.. היום המפגר הזה הוא המנכ"ל של מיקרוסופט... ואוו יש לזה REVERSI !!!! חובה לראות גם כן את זה, אפילו הרבה יותר מצחיק.. (זה מנאום השנתי של עובדי MICROSOFT): http://www.ntk.net/ballmer/mirrors.html
-
- 9 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לגבי השיר הבא- האם זו הגרסה המלאה של השיר? כי לרוב שירים בסגנון כזה אורכים לפחות 6-7 דקות ויש לי עוד שאלה, אתם יודעים אם למקהלה הנ"ל (two steps from hell) יש הופעות חיות? לא משנה איפה, אבל יש? כי פשוט לא מצאתי באינטרנט שום תזכור להופעה שלהם, ואחד החלומות שלי זה לשמוע אותם בLive
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
:lol: " שוטר, ששוטטרר !!! הסוטה הזה ... "משחק" עם עצמו ליד הילדים גברת, אדוני השוטר .. לא, אתם לא מבינים, אני לא סוטה, זו המקלדת החדשה שלי ..." ע - נ - ק !!!!!!!!!!!! http://www.yankodesign.com/2008/04/22/beauty-is-skin-deep-geekness-is-to-the-core/
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום , לקחתי על עצמי פרויקט לשדרג מאפס לאחי החייל את החדר . יש לי פחות או יותר 17 ימים לעסוק במלאכה , תקציב גבוהה יחסית . מכם אני זקוק להשראה ! אם יש לך לינקים לגלריות של סביבות עבודה צעירות , מעניינות ויצירתיות מהארץ ומחו"ל . כל מיני שטיקים מעניינים , ציורים , צבעים , פרקטים הכול יתקבל בשמחה !
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום כולם אז אני מנסה לבדוק כאן את ענין הכספים אחרי שנציג של הוט שיגע אותי בטלפון שעתיים הסקר די ברור נראה לי . השאלה מיועדת למי שמשלם רק על טלוויזיה ללא טריפלים כוללי הכל. ואם כן - יש את אופציה 12 . שוט! בלי להתבייש!! למי שיש חבילות נוספות שמשלם עליהם יכול להוסיף כאן מה וכמה.
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי אנשים פעם היה דיון פה שכל אחד בנה את המפרט האולטימטיבי מבחינתו ללא הגבלת תקציב, עכשיו לאור כל השינויים שהיו בטכנולוגיה בזמן האחרון, חשבתי שזה זמן טוב להריץ עוד דיון כזה הנה שלי : מעבד: Intel Core i7 Extreme 965 3.2Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ₪5214 קירור למעבד: Thermaltake V1 AX כמות: 1 - מחיר: ₪220 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 - מחיר: ₪1859 מארז: Thermaltake Spedo Advanced 2x230mm + 1x140mm + 3x120mm Full Tower + Window כמות: 1 - מחיר: ₪1144 ספק כוח: Thermaltake Though Power 1000W 100A/12V 4XRails Quad SLI 8Pin כמות: 1 - מחיר: ₪1340 זיכרון: A-Data 6GB (3x2GB) DDR3-1600 CL7-7-7-20 כמות: 1 - מחיר: ₪3001 קשיח למחשב שולחני: Samsung …
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
לא ידעתי איזה פורום לשים סלחו לי, איזה אנטה צריך ואיך מחשבים/קונים?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מישהו מכיר עוד שירים כאלו? סגנון מטאל, הליריקה היא פרקים מהתנ"ך... יש עוד משהו כזה?
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מה קורה??? אני סטודנט עכשיו , וכל העבודות שמצאתי חיביים לעשות בהם קורס למשך חודש ואי אפשר לא ללכת בימיי הלימודים .. זה מבאס אז רציתי להתיעץ איתכם , איזה עבודות אתם מכירים שלא צריך בהם קורס או אם יש קורס אז לא לזמן כזה ..?? תודהה
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התחברתי עם קווי זהב לפני יומיים, ואחרי ארבע שנים שבהם אני מוריד על 400K בביטורנט, פתאום מהירות ההורדה ירדה ל-2K עד 30K מקסימום :-\. עשיתי את כל הבדיקות הנחוצות בראוטר, כולל תשתית, ונראה שהכל תקין. אני רוצה לבדוק את האופציה של חסימת פורטים דרך קווי זהב לפני שאני מתקשר אליהם, והדרך הכי פשוטה לוודא את אמיתות העניין היא להתחבר עם שם משתמש וסיסמה של בזק בינלאומי או של נטויז'ן. כל מי שאני מכיר מנויי לתשתית הוט, כך שאני לא יכול לבקש מחברים. אז חשבתי לנסות כאן בפורום... אני יודע שהבקשה קצת חצופה, אבל תקחו בחשבון שברגע שתתנו לי את שם המשתמש והסיסמה תוכלו לשנות את הסיסמה בלי בעיה דרך התמיכה של הספק... אני אתחבר רק למשך 15 דקות, ואוריד שני קבצי טורנט שכרגע לא עולים על מהירות של…
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
התווכחתי אם חבר מה שם הסיגרייה הזאת ( אנחנו לא מעשנים סתם ויכוח דפוק חח) http://hotimg21.fotki.com/a/79_181/133_66/sigaret.jpg נקסט כחול ארוך ( הוא טוען שלא קיים ארוך ) נקסט כחול
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3656730,00.html היו שם כמה קורעים. פאבוריט שלי:
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
תקשיבו אני חייב את ה-SSD הזה. אני פונה לליבכם, אנא, קחו 5 שניות מזמנכם ולחצו על כפתור הלייק מתחת לסלוגן שהמצאתי- בתכלס הוא גם הכי יפה http://hwzone.co.il/articles/intelslogan
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני לא מכיר כול כך הרבה חנויות...אני מחפש חנויות כמו באג.. אני פשוט לא מכיר אהה ואסור שזה יהיה באינטרנט (מן הסתם) חח :
-
- 5 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תקציר לאחד מספרי הארי פוטר הראשונים.. harry potter and the chamber of secret harry potter and the presoner of azkaban harry potter and the goblet of fire תנו מה שיש..! אם יש לכם לספרים החדשים יותר אז תתנו גם בבקשה! תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
יש לי את התיק הזה כבר הרבה זמן, אני חושב שאבא שלי הביא אותו ממלחמת הכיפורים. יש עליו את הסמלים הבאים: יש למישהו מושג של מה הם? תודה
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אהלן, הסיבה שאני אשאל את השאלות הבאות היא שאני הולך לקנות את העכבר הנ"ל יד שניה מאחד מחברי האתר אשר זכה באחד מהעכברים הנ"ל, ופשוט לפני שאני עושה את זה רציתי לדעת כמה דברים על העכברים שחולקו. א', יש להם אחריות? אם כן, היכן ניתן לממש אותה במידה וצריך? ב'. מגיעים עם קבלה כל שהיא? אם לא, איך אני מוכיח לחנות שהוא נקנה אצלהם במידה ואני צריך אחריות[ויש אחריות]. ג'. האם האריזה עטופה באיזה שהוא ניילון אטום כל שהוא שמוכיח שהאריזה מעולם לא נפתחה? כי המשתמש שרוצה למכור לי אותו הבטיח לי שהוא מעולם לא פתח את האריזה ולא השתמש בעכבר.. מעדיף תשובות חד משמעיות ע"י אחד המנהלים שראה את העכברים שחולקו בהגרלה הנ"ל ולא השערות כמו "אני חושב ש..." תודה רבה רבה לעוזרים!!, -ג'ו
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
דרושה דירה להשכרה באזור הגבול בין ר"ג לגבעתיים. דירה בת 2-2.5 חדרים בעלות של עד 450$. אני מחפש בכל מיני אתרים, ללא הצלחה רבה, אנא מכם עזרו לי למצוא משהו כזה. תודה רבה לכל עוזר.
-
- 4 תגובות
- 868 צפיות
-
-
מה זה הסרט המטומטם הזה? לא הבנתי מה קורה בסוף, או בכלל כלום מאמצע הסרט. הוט והסרטים המעפנים שלה =\
-
- 14 תגובות
- 868 צפיות
-
-
ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!
-
- 12 תגובות
- 868 צפיות
-