עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. צריך מידע תמציתי ככל האפשר בנושאים הבאים והמסביב (אם יש): תכונות קבל נגד וסליל בזרם חילופין; הסבר תמציתי על פעולת טרנזיסטורים (לפחות BJT ו-MOSFET); זיהוי סוג מעגל (HPF,LPF); זיהוי סוג מגבר (הפרש,שרת וכד'). אשמח מאוד אם זה יהיה בעברית. תודה

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  2. Started by x-dude,

אני יודע שיש פה כמה מעריצי בבילון 5, אז חדשות רעות, אנדריאס קטסולס נפטר ביום שני מסרטן. http://www.scifi.com/scifiwire/index.php?category=1&id=34628 איזה באסה :'( [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by benma,

שלום לכם. מה נדרש על מנת להיות כתב מחשבים/טכנולוגיה (חדשות/מאמרים/ביקורות) טוב (פרט ליכולת הבעה עצמית טובה)? האם יש העדפה להשכלה דווקא בתחום המחשבים או דווקא בתחום האלקטרוניקה? או שזה לא משנה? האם חייבים להיות מאוד רציניים/מרובעים או שיש מקום לקצת הומור בכתבות מסוג זה? יש טיפים נוספים? תודה מראש לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 888 צפיות
  4. Started by Morfium,

אהלן חבר'יה , לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה , לשאלה הזאת . נראה לי שהיא מציקה לכמות לא קטנה של אנשים, כולל אותי לא פעם אנשים חושבים במה עדיף להם להשקיע ... פעם אחת נגיד 10000 שח במחשב מפלצת שהשימוש יהיה בו כ 5 שנים או ב 5 שנים האלה לקנות פעמיים מחשב חדש ב 5000 שח ? ( כמובן שה-5 שנים זאת דוגמה , זה יכול להיות גם 3 הכוונה היא משך זמן ארוך מהרגיל ) אז מה אתם אומרים ??? :s05: דעתי האישית היא שעדיף לקנות מפלצת , מכוון שגם המחשב יהיה הרבה יותר מהיר על ההתחלה וגם כעבור הרבה זמן הוא יהיה עדיין רלוונטי , כמובן שלמחשב המפלצת יהיה אפשר לעשות אוברקלוק אחרי כמה שנים ולהוסיף לו פה ושם חלקיקים קטנים ( כמו עוד סלוט זיכרון וכו' ).

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  5. Started by shikamaru,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2790

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  6. ראיתי שיש חיבור USB בממיר ותהיתי האם יש לזה עוד שימוש מעבר לסתם חור שצובר אבק? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי פוסטים ישנים מ2007-2008 ואמרו שזה חיבורים שעתידים לעבוד כמקור שאפשר לחבר ולסנכרן בין מכשירים ולנגן מהם סרטים שירים וכו... וניסיתי לחבר הארד דיסק אבל ללא כול הצלחה אבל הוא לא הדליק את הנורה שהוא מקבל מתח יש הצעות למישהו?

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. Started by DOGMA,

http://www.dumpalink.com/media/1130172899/Fox_Facts

• 8 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by michaelsko,

שלום ! אני מעריץ של PINK FLOYD האגדתיים, ורציתי לשאול : איפה בארץ אפשר לקנות DVD של ההופעה PULSE שלהם (בהנחה שיש את זה על DVD)?

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  9. ממש שביזות. מחצית ראשונה הייתה טובה, ועוד היו להם קצת מצבים, המחצית השנייה זה סיפור אחר (3 שערים ב-8 דקות). ואני עוד חשבתי שיש להם סיכוי. מה אומרים? * לכל בעלי הניידים, להביא אותם לסלון/חדר וכתוב משהו. יאללה, פנק אותה!!

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  10. איך הג'וב הזה טכנאי רשתות בצבא זה טוב? מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  11. האם יש אתר שרשום שם את כל הסרטים החדשים שנמצאים בקלונוע בעולם? וגם סרטים שיצאו לDVD ? בכלל אתר שכולו עוסק רק בסרטים חדשים שיצאו לDVD או לקולנוע? ועל איזה סרט אתם ממליצים לי ? כי ממזמן לא ראיתי סרטים ואני מחפש איזה סרט טוב לראות בנתיים =] תודה על העזרה, טימור =]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  12. ממש מצחיק!!!

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by 47,

שמעתי את השיר לא מזמן ולא חשבתי שהקליפ יהיה כזה מצחיק! למי שלא ראה, אפשר ליראות את הקליפ בwow.walla(במהירות ואיכות סבירה בלי תקיעות- משהו נדיר בוואלה), מומלץ! 10/10 אני כבר מת שיצא האלבום החדש שלהם שיצא ב27 באפריל, אני ישר רץ לחנות לקנות אותו...

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  14. Started by cutOFtea,

http://www.mojoflix.com/Video/Hilarious-Waterbed-Prank.html מקווה שגם עבדו על הגרמנייה הנאצית שמסתובבת כאן.. רק שאותה לא חילצו משם והיא טבעה...

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by idofr,

טוב ערוץ 10 החליט שהוא נותן שמות לכול מערכת גשם אתם יודעים כמו האמריקאים אז א' יש וזה אפי ב' חשבתי יהיה ברוך ג' גיישי ושטויות כאלה תכתבו רעיונות בסוף אני יכרז הכול וישלח להם בשם כול הפורום....

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by arik100,

שלום יש לי את המקלדת הנ"ל - LOGITECH MEDIA KEYBOARD ELITE הבעיה היא- מלאה בלכלוכים , האם יש אפשרות לנקות אותה בצורה יסודית?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  17. מישהו מכיר אתר להוריד האוסים חדשים ו/או ישנים?

• 0 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by Stroller,

כבר 3 שבועות שזיגזג בעמוד הראשי מוכרת כרטיס של חברת הרשקולס... (פורטיסימו הרשקולס)

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  19. סתם אם מישהו רוצה לדעת .אני עדיין חושב על הסיבה שלי ;D http://www.facebook.com/GoBug

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  20. Started by noambaum,

שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות את הטרקטורון הנ"ל ואשמח לשמוע את חוות דעתכם על הכלי לטובה ולרעה,האם הוא מתאים לרוכב לא מקצועי וכו' וכו' כמו כן אשמח לקבל לינקים לאתרים ישראליים שעוסקים בנושא בכלל,תודה. נועם

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  21. תודה

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by nehmia,

מפחינת מהירות ואיפה אפשר ליסוע איתם

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by isach,

הייי חברים , הבנתי שבשביל להרשם לשם צריך שמישהו יזמין אותי או משהו , מישהו בבקשה מוכן להזמין אותי ? shay_ov@walla.com תודה רבה למי שיכול

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  24. היי לכולם. אובכן, צה"ל הכריז היום על שלושה מועמדים סופיים ( אגב, גם ההתחלתיים ) של פרוייקט הרכב המשוריים העתידי של צה"ל. הפרוייקט, "כרמל" שמו, אכן עושה רושם של מערכת עתידנית ומרשימה מאוד, כשכל המטרות בסירטון התדמית מושמדות בהינף לחיצה על בקר דמוי קונסולת משחק עכשווית דווקא. הממממ אני לא בטוח עד כמה זה הכיוון הרצוי, ביחוד בשכונתנו. הרבה פעמים עדיף נאבוט פשוט מכלי יריה מועד מעצורים. מה דעתכם ?

• 2 תגובות
    • 887 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.