עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by evman007,

הם מפרסמים באתרים שונים שאם מתחברים דרכם והוט בחיבור של 1.5 מגה מקבלים את המונדיאל חינם.אין שום כוכביות או תנאים המופיעים באיזשהו מקום. יצר איתי קשר נציג שלהם לאחר שהשארתי את הפרטים שלי והוא אמר לי שמשלמים 119 שקל לחודש על תשתית+ספק ומקבלים את המונדיאל.הכל נראה טוב ויפה אלא ששאלתי אותו כמה היה עולה לי אותו מבצע ללא קשר למונדיאל אז הוא אמר 89 שקל. אז אמרתי לו רגע,אתם בעצם גובים 30 שקל כל חודש לזמן בלתי מוגבל ובכך אני משלם על המונדיאל? אז הוא אמר לי שכן אבל בעצם אני חוסך פה. אבל כבר כמה אני חוסך אם נאמר שהייתי מנוי למבצע הזה במשך שנה ושילמתי 30 שקל כפול 12 שזה יוצא-360 שקל.120 פחות בסך הכל מהמחיר המלא שדורשים כעת בשביל המונדיאל. בקיצור,גנבים שקרנים פה כולם.

• 11 תגובות
    • 956 צפיות
  2. או טכנאי שמתעסק ויכול לקחת על עצמו אחריות. באזור קריות כמובן.

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. אני קונה גיטרה ראשונה... המוכר בחנות ניסה לדחוף לי אלברטו מנציני... ואז איזה בחור נחמד פשוט הציל אותי ואמר לי שהיא טובה רק כחומר לל"ג בעומר... צריך המלצה לקלאסית יש לי כ 600-800 ש"ח לגיטרה + כל מה שמסביב (אני רוצה לקנות את הספר ד"ר גיטרה... איזה נרתיק נוח ככה מפרט וסט מייתרים ספייר) תודה.

• 10 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by mikko,

לא יודע אם ראיתם את זה כבר אבל הייתי חייב http://www.youtube.com/watch?v=vN1D5jJAHTs

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  5. פשוט חיפשתי ולא מצאתי בשום מקום.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by KF,

האם מספר מעקב המתחיל עם האותיות LJ הוא USPS Priority Mail ? מהניסיון שלי עם איביי מספרי מעקב עם LJ הוא בכלל first class,האם אני טועה ? אני שואל כי הזמנתי 2 מוצרים שונים ועל שתיהים בחרתי באפשרות Priority MaiL באחד מהם קיבלתי מספר מעקב עם LJ והשני CQ. תודה. נ.ב במעקב משלוחים באתר של USPS אינני רואה תחת SERVICE איזה סוג משלוח זה (המספר עם הLJ). כשאני מכניס את המספר עם ה CQ רשום לי תחת ה SERVICE שהמשלוח הוא Priority Mail International Parcels.

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  7. אני הולך לעשות ניתוח בחופש, שדורש אישפוז למשך שבוע בבית החולים. האם יש סיכויים ש: יתנו לי להשתמש בלפטופ/ יחברו אותי לאינטרנט?תודה, --Vega

• 8 תגובות
    • 868 צפיות
  8. שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אפליקצית פייסבוק שפיתחתי, הושקעה בה המון מחשבה על מנת ליצור מוצר איכותי שיהפוך זמן פנוי לזמן איכות. אתם מוזמנים: המוח בפייסבוק אורן.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by dr computer,

שמעתי שקולה עוזר לכאבי בטן האם זה נכון?

• 11 תגובות
    • 19.4k צפיות
  11. Started by Lirany21,

שלום לכולם, הורדתי סרט קצה התבל ששמו: ALPHA DOG DVD של רפליקה הורדתי כתוביות לגירסת ה DVD אך אינני יודע כיצד לצרף כתוביות אלו בבקשה צריך עזרה דחוף כי אני ממש רוצה לראות את הסרט כרגע

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zviman,

שלום, ברצוני להזהירכם מפני חנות מחשבים בשם זד מחשבים. ולהלן הסיפור: לפני כשנה וחצי רכשתי מחשב מחנות בשם זד מחשבים. לפני כחודש וחצי נהרס לי הרדיסק של סיגייט שעדיין באחריות. ניגשתי לחנות, שבינתים הספיקה לעבור דירה מרמת החייל לראשון לציון, וביקשתי להחליף את ההרדיסק. נאמר לי כי ההרדיסק נשלח לסיגייט בחו"ל ועליי להמתין עד 30 יום, אם הוא לא יחזור עד אז אוכל להגיע ולקבל חלופי. כעבור 30 יום שלא יצרו איתי קשר, הגעתי לחנות ולהפתעתי הראו לי "באותיות הקטנות" מה שנקרא, שבתקנון החברה כי הם מחוייבים לאספקת המוצר תוך 30 ימי עסקים!!! למה לא אמרתם בפעם הקודמת?! טוב, ידעתי שאכלתי אותה, אבל אין ברירה.. נאלצתי להמתין. יום לפני המועד יצרתי קשר עם החברה ושאלתי מה קורה. שוב נאמר לי שעליי להגיע למ…

• 23 תגובות
    • 8.4k צפיות
  13. לאחרונה אני מנסה להמיר סרטי קולנוע לפורמט MPEG כדי לצרוב אותם בSVCD. התחלתי את ההמרה והפסקתי אחרי כמה דקות כדי לפתוח את הקובץ ולראות את האיכות. וזה לא היה סביר. בכלל לא. אז בכל אופן, מה שאני מחפש זה המלצות על תוכנות להמרה, קונפיגורציה מומלצת ובכלל דעתכם על האיכות הסופית. ז"א, כשאתם יושבים ורואים את הDVD בטלויזיה. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  14. Started by Southpark,

ניפתח האתר הישראלי הרשמי לסדרה המצולחת www.prisonbreak.co.il אתם מוזמנים לבקר...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by duk4u,

תוכנת מולטימדיה חדשה - ZOOM בחינם! מותאמת לגולש הישראלי שרוצה לשמוע מוזיקה , לראות טלוויזיה , ולראות את המונדיאל באיכות טובה. 300 - תחנות רדיו בנושאים שונים. מתוכם 20 תחנות מישראל. 1000 - ערוצי טלוויזיה מכל העולם ומישראל בכל הז'אנרים ובנוסף המונדיאל באיכות מעולה! מכל התחנות המשדרות ברשת! עידכוני חדשות בנושאים שונים , 24 שעות מ 100 אתרים שונים! המלצות ועוד. ניתן למזער התוכנה ללוכד האייקונים ולהמשיך לשמוע רדיו כל הזמן. קובץ פיצפון ללא התקנה - 80K בלבד. http://zoom.yansuf.com/zoom.exe

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. לא ריאלי.

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  17. רציתי לדעת אלו תחנות רדיו ONLINE (באיכות של 128 ומעלה), אתם מכירים שמשדרים מוזיקה טובה. אהבתי מאוד את ה VIRGIN RADIO, שזה מעיין גלגל"צ רק עם מוזיקה טובה יותר (כל הלהיטים שם מגיעים אחרי חודשיים בערך לגלגל"צ), אבל בגלל שהם הפסיקו תמיכה ב WINAMP ו FIREFOX, הפסקתי לשמוע אותם. אני מחפש בגדול תחנות באיכות 128 ומעלה, בלי פרסומות (לא הכרחי), ושמשדרות מוזיקה נורמלית (עדיפות לרוק / פופ)...

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לשאול אותכם כמה שאלות. איזה מכונית עדיף לקנות? אוטומטית או ידנית? אמרו לי שטיפולים של אוטומטית הרבה יותר יקרים, והם צורכות הרבה יותר דלק. לדעתי זה לא רלוונטי לגבי המכוניות החדשות. [לדוגמה: מאזדה 3, הונדה סיוויק, וכו'] האם הטענות האלו נכונות? איך נגיד האוטו מאזדה 3 של 2006? תודה

• 244 תגובות
    • 28.3k צפיות
  19. http://www.kctv.com/Global/story.asp?S=3228059

• 61 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by Guy King,

בעקבות הכתבה שהייתה עכשיו ב"עובדה", אם ראיתם. מה אתם חושבים על ויפאסנה (סדנה שבה עושים מדיטציית שתיקה במשך 10 ימים)? בסדנה גם אסור לייצור קשר כלשהו עם אנשים אחרים ואוכלים מעט מאוד אוכל צימחוני. הייתם שוקלים לעשות דבר כזה? איך אתם תופסים את זה?

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by bluemail,

אחין שלי עדין מנדנד לי למרות מה שאמרתם והוא עדין לא מאמין ושואל לאיזה חיל הוא מתגייס תאריך גיוס מחר והוא טכנאי מכונות

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  22. Started by yot,

תקראו ושךחלףכגעי נאדי (9:44 PM) : תגיד מתי יגיעו וניס לארץ? 69~YotaM (9:44 PM) : שלשום נאדי (9:44 PM) : הגיעו?!! נאדי (9:44 PM) : =-O 69~YotaM (9:44 PM) : כן אבל קניתי את כולם נאדי (9:44 PM) : מה'זתארמת?1 כמה קנית? 69~YotaM (9:45 PM) : 35 69~YotaM (9:45 PM) : לעסק שאני בונה נאדי (9:45 PM) : למה?!?!! איהז עסק? 69~YotaM (9:45 PM) : עסק ייצור גבינות מיובשות נאדי (9:45 PM) : אתה צוחק עליי? למה צריך דותן בשביל זה? 69~YotaM (9:46 PM) : כל העניין הזה עם המכונות לאדע בדיוק... 69~YotaM (9:46 PM) : יש להם שמה עסק דיי ענק נאדי (9:46 PM) : מי זה להם? כמה יצא לך מחיר למעבד ? 69~YotaM (9:46 PM) : בערך 800 שקל פר יחידה 69~YotaM (9:47 PM) : אמרו לי שזה קשור לגודל החור בגב…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by אבו נאחלה,

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום אני מחפש איחסון חינמי שתומך ב PHP MYSQL בשביל שאני יוכל להתקין בו פורם לפחות 50MB איחסון 1G תעבורה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 716 צפיות