כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
אני עכעשיו נפקד כבר שבוע... רציתי לדעת כמה זמן זה כדי להגיע להיות אריק כמה זמן זה לעבור מנפקד לאריק. וכמה בערך אני יקבל על זה כלא ... וכמה אני יכול לקבל על שבוע נפקדות??? ריתוק? בחיים אני לא נשאר ריתוק נמעס לי אני יברח מהריתוק גם המפקד שלי התקשר אליי אומר לי שאם אני יחזור הוא יעזור לי לעבור בסיס ויהיה בסדר חח עד עכשיו הוא לא עזר לי הוא מזיין לי תשכל המצב בטטההה !! נמעס לי אני לא יכול לחזור לשםםםם !! בסיס סגור הלכתי לקבן יום שלישי אני הולך שוב והפעם שאני נפקד אולי זה יעזור !!
-
- 39 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
שלום, אולי אתם מכירים מקום בו אפשר לעבוד? אני בגיל 17 אני צריך עבודה בפתח תקווה.... אם אתם מכירים אז תגידו לי....
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכולים להביא לי כמה טראנסים חזקים כאלה של מועדונים שרוקדים אותם וזה משהו בסגון של living on vidioe -pakito כל מיני כאלה יענטו מקווה שהבנתם ואם לא אז תגידו מה לא הבנתם תודה לכל העונים ועם אפשר בהקדם למה זה לטיול שנתי שיש לי (איזה כייף )
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עשו לנו הרצאה שלהם בבצפר עם הדגמה קטנה. יש לי מבחן ביום שישי בלשון ואני צריך לעבור על החומר. שווה להכנס לשיעור מוקלט על הנושא הזה, או שזה בזבוז זמן?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
התערבתי עם חבר שלי. הוא אומר שהמטוס יכול להגיע ל-1000 ומשהו קמ"ש ואני אומר שזה לא יכול להיות... מי צודק?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
ראיתי שהרבה אנשים העל תרעיון אבל אף אחד לא עשה על זה נושא או ייחס לזה חשיבות רבה אני יודע שזה יעלה הרבה מאוד כסף אבל מהמנויים שיהיו זה יכסה על ההוצאות וגם יקדם את האתר בנוסף אפשר לשלב במגזין פרסומות שיביא עוד יותר כסף לאתר
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
בבית הספר שלי עורכים ערב בנושא גבורת העורף במלחמת לבנון 2. הכיתה שלי אחראית על הערב. אנחנו רוצים לערוך סרטון בנושא. לכן,אנחנו מחפשים באינטרנט כתבות וסרטונים בוידיאו או תמונות בנושא "גבורת העורף במלחמת לבנון 2" אשמח אם תשלחו לי סרטונים או תמונות בנושא (למשל כתבה על חלוקת מצרכים בעת המלחמה,השארות במקלטים וכל דבר שקשור לגבורת העורף) . אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
-
היה איזה סרטון שראיתי איפשהו, יכול להיות ביוטיוב... בכל אופן בסרטון מראים איזו מישי שקופצת על מיטה עם הברכיים או משהו כזה ובהתחלה של הסרטון היא עושה כזה:"היי!" ואז היא עושה קול ממש מוזר כמו של צבי או משהו:"האא האא האאאאאאא האאאאא!!!!" ואז כשהיא מסיימת היא אומרת:"בייי!" חיפשתי את הוידאו הזה ולא מצאתי, יש מישהו שיודע על מה אני מדבר?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
http://rapidshare.com/files/6161271/LeT_.wma
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום אני לא ממליץ על חנות או משהו בסגנון (לא מפיר את חוקי הפורום), אך רציתי לשאול איך אנשים פה מזמינים משם? מה הקטע? זה לא אתר בחו"ל? זה אפשרי בכלל? ומה עם משלוח ומיסים וכו'? אשמח לקבל תשובה מאוד ממצה מאנשים שמבינים
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
לפני כמה זמן (אני חושב שבוע שעבר) היית כתבה על גיא דאר בהארץ ועל מה נשים צריכות לעשות כשהם פוגשות את בני סלע... (גיא דאר=מדריך קמ"מ-לא קמ"י מדריך ראשי בארץ-קמ"מ קרב מגע מלא הלקוח מהקרב מגע ישראל) איך אני יכול להשיג את הכתבה בלי כסף דרך האינטרנט? אני רק רוצה לראות אותה... ואני לא מתכוון לחפש בזבל אחרי עיתונים..... בקיצור... יש דרך?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני עשיתי והבקשה התקבלה וקיבלתי היום את הטופס על החזר המס ממס הכנסה ובסכום החישוב בסוף ביתרת מס להחזר יש מינוס. זה אומר שאני חייב להם???
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
נעליים שאמורות להיות מצויינות לריצה וגם המחיר שלהן לא זול 500 ש"ח...בכל אופן הן טובות אני מרגיש שאני רץ על אוויר וכו' אבל! בפעם הראשונה שרצתי הרגשתי שהנעל משפשפת לי בצדדים העליונים הימניים של הרגליים..בהתחלה לא יחסתי לזה ממש חשיבות חשבתי שאולי זה בגלל שהנעל חדשה והרגל צריכה להתרגל אליה וכו'...אבל לאחר מספר פעמים שהלכתי לרוץ איתה השיפשופים האלה החמירו מאוד ונוצרו לי שיטפי דם גדולים באזורים אלה ברגליים..הלכתי לרופא הוא נתן לי משחה ושלחתי את הנעליים לבדיקת מעבדה דרך החנות שקניתי אותם,אחרי שבדקו אותם אמרו לי שלא מצאו שום פגם בנעליים (כמובן זה היה כל כך ברור,הרי הם לא רוצים להפסיד כסף)..והם לא יכולים להחליף לי אותם,אז חשבתי אולי זה בגלל המידה שהיא קטנה מדיי,ביקשתי מהחנות שיחלי…
-
- 47 תגובות
- 9k צפיות
-
-
למישהו יש סרט מלחמה טוב שהוא ראה לאחרונה?
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני כבר שנה מחכה ומנסה להירשם לאחד הפורמים של הטורנטים הגדולים כמו טורנט ליץ' וטורנטבייטס אבל ההרשמות סגורות כבר יצאה לי הנשמה מלנסות יש אולי למישו הזמנה? אני מאד אשמח תודה. אם יש לשלוח לאימייל benn283@bezeqint.net
-
- 1 תגובה
- 433 צפיות
-
-
בזמנו הייתי שומע הרבה טראנס ויש טראק אחד בלתי נשכח של .planet b.e.n שנקרא Questionmark תהנו
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות שולחן למחשב שלי, עד היום כל מה שראיתי בכל מיני מקומות זה הדברים המגעילים האלה http://www.ganganit.co.il/files/products/234232.jpg זה שהמחשב תקוע שמה בצד ונחנק מחום ולא רואים אותו ואני שונא את זה... אני מחפש משהו בסגנון מה שיש לי, שהמארז עצמו והמסך באותו הגובה אני רק לא יודע איך קוראים לזה, אבל מה שיש לי זה מה שצירפתי בתמונה שתיראו רק למה אני מתכוון. אני מחפש משוה בסגנון הזה רק שלא יהיה בצד שמאל ארונית כזאת גבוהה, שיהיה פשוט שולחן כזה עם מגירות אפילו אפשר או בלי זה לא משנה... יש לכם המצלמה שראיתם איפשהו לדבר כזה? (כן אני יודע אני צריך לסדר את החטים שמה ואת החדר) [attachment deleted by admin]
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי משחקים אבל אני לא יודע איך להכניס אותם יש לי כבל USB הפאלפון : SONY ERICSSON K610I התיקיות שיש לי עם: Music Picture Theme Webpage Webpage DCIM Other System Video
-
- 8 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת אם יש איזה מגזין או עיתון (כמו מעריב לנוער לדוגמא) על מחשבים הדברים החדשים טיפים דברים כאלה תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 851 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלנו עבודה במגמה (רובוטיקה) לבנות קופסא, בעלת חור אחד למעלה, וחור אחד בצד, שמהרגע שיכנס אליה כדור מהפתח העליון הוא יצא אחרי 10 דקות מהפתח הצידי. החוקים: המנגנון צריך ליהיות מכני, כלומר - אסור השימוש באמצעים אלקטרוניים, כימים, ביולוגים, והידראולים. אסור השימוש בנוזל (לא רק בהידראוליקה). אין לגעת בקופסא מרגע ההכנסה. על הקופסא ליהיות במידות מקסימליות של 50X50X50. הרעיון שאני חשבתי עליו הוא לעשות מסלול ספיראלי בשיפוע מאוד מתון למרות שזה נראה לי רעיון לא כ"כ מוצלח. עוד דבר שחשבתי עליו הוא על בסיס של שעון חול וגלגלת, אבל את זה אני אצתרך לסרטט. אני אשמח לשמוע רעיונות חדשים (בגלל שיש פה ריכוז גבוהה של מוחות מבריקים) והצעות! תודה רבה!
-
- 53 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-