כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
עריכה: לומשנה מצאתי תכנסו לפה:http://www.blogmusik.net/ תרשמו שם של שיר וזה ימצא לכם את השיר ואז תלחצו OK ותשמעו בכיף
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
מה התאריך שחג המולד מתחיל? ויורדים מחירים בחו'''ל עקב החג? (מחירים של מוצרי מחשב)
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
סרט הרובוטריקים מתקרב אלינו הוזכר כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226733.0 ובעוד כמה מקומות גרם לי להזכר שמזמן http://www.flashoo.co.il/community/index.php?act=ST&f=4&t=12331&s=84d25793a46ddcfced5883c38f0b6056
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
קרוב שלי טס לאנטליה מה לבקש ממנו לקנות (חוץ מבגדי עור)
-
- 8 תגובות
- 524 צפיות
-
-
ובכן אני לא ממש בקיא ברזי הבנקאות, תחום שקצת יותר מדי מסובך בשבילי עם כל הפקמים והשטויות למיניהם אז בטח יש אחד מאנשי הפורום שיוכל לעזור לי. שאלתי היא כזו, נגיד ויש לי סכום מסוים,(לצורך העניין 1,400,000 ש"ח)ואני רוצה לסגור אותו כל פעם לחודש אחד כך שאני אוכל להוציא כסף ביום אחד כל חודש, אני רוצה לדעת מה יהיה סכום הריבית החודשית שאותה אני אוכל להוציא מהחשבון מבלי לפגוע בסכום ההתחלתי של הקרן.(כלומר לחיות מהריבית כמו שאומרים.) תודה למי שיאיר את עיניי.
-
- 10 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לשאול אנשים שהיו בבסמח, או שמכירים אנשים שהיו בבסמח, האם יש אפשרות לצאת לאקדמיה בזמן השירות חובה/קבע ליוצאי בסמח. אם כן אז לאן, כמה זמן ושאר מידע שאתם יכולים לספר. תודה לעונים.
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם משהו שמע על מכללת קולניס ללמוד MCSA אשמח לקבל חוות דעת על מכללה מאנשים שלמדו שם או אולי יש לכם חוות דעת על מכללות אחרות (אנשים שלמדו ) בתודה ilan_imm
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
תוכלו בבקשה להביא לי קישור של האתר שאפשר לעשות ברים בפורמים?
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שאתם מסיימים לראות סדרה שיש לכם במחשב, אתם צורבים את כל העונה על דיסקים, או מוחקים? כנ''ל סרטים.
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה הקישור הנכון http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?FileID=34501
-
- 9 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אח שלי בכיתה י' והוא בן 16,הוא רוצה לדעת כמה פרופיל הוא צריך ומה יוכל לעזור לו עכשיו בשנתיים הקרובות כדי להתקבל כטייס בחייל האוויר. תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שזה רק אצלי..? ניסיתי לשלוח הודעה פרטית, ונראה שזה פשוט לא עושה כלום. התמונה שצריך להכניס את הטקסט שמופיע בה לא עובדת, אולי זה בגלל זה..?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש מקום דווקא בהרצליה - אל תציעו מקום אחד... ניסיתי לחפש בגוגול מלא מילות חיפוש.... אם תחפשו זה יימצא לכם אתר שנקרא SNOWROOM שמוזכר שם הרצליה אבל כשנכנסים אין איזכור להרצליה.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://www.heep.co.il/129-he/Heep.aspx?Fil...&Page=1&cid=163 סרטון ענק שלי ושל שני חברים(ארז שגם הוא גולש פה בפורום) ואיתי.. ממש..אבל ממש שווה צפיה חחח ושוב,בבקשה תדרגו,זה ממש יעזור לנו!! ותפיצו..ממש חשוב לדרג ולהפיץ רב תודות לכולם
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
תרשמו את השירים שאתם הכי אוהבים לשמוע ברכב
-
- 48 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הבעיה: איך אני יכול לדעת איך לצרוב דיסק DVD כך שאני אוכל לאחר מכן לראות אותו בDVD הספציפי שלי?... וכמו כן אני לא מצליח לצרוב בצורב הDVD שלי דיסקים רגילים רק של DVD, יש לי גרסת נרו לייט כלשהי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
חברה זה לא דיון על דברים לא חוקיים אז תימנעו מזה! מקרה שהיה כך היה: לפני כשלושה שבועות לערך פגשתי בחור שהתעניין במוצרים מסויימים שהיו בחנות בה היקרנו. התלחנו לדבר וכיוון שהוא הזכיר את Torrentleech גררתי אותו לדבר על אותו אתר מתוך ניסיון לשמוע על חוויותיו שם וכו'. הוא סיפר לי שיש לו אינטרנט 5 מגה, שכשבאים חברים הוא משיג סרט שלם בזמן שהוא עושה פופקורן ואני לתומי שאלתי "ומה עם ה-Uplaod?", הרי יש יחס שצריך לשמר - האמת שאת התגובה שקיבלתי לא ציפיתי לקבל בכלל. הבחור התחיל להסביר לי שיש Client's פרוצים שמדמים Upload מאד גבוהה, ושזו למעשה כל המטרה של Torrentleech וש-torrentleech אפילו תומכת בזה. הוא התחיל לספר לי על אנשים שמעלים שם בקצב מטורף (מדומה כמובן) ועל כך שאנשים העלו 20…
-
- 45 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אם מישהו יכול להביא לי את המיקוד לטופס 02 במתמטיקה והאם יש אתרים שבהם ניתן ללמוד את החומר דרכו?
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
-
-
אני מבקר כאן לרוב לקרוא בפורום כללי, אבל לא תמיד יש דברים מעניינים לקרוא. אז חשבתי לקבץ לעצמי רשימה של פורמים מרחבי העולם, שיש בהם חלק כללי כמו כאן, שאנשים מדברים על מה שבא להם. אם מישהו מכיר פורמים כאלה, אבל עם כמות גדולה מאוד של משתמשים, בבקשה תתנו לינק. מתחיל להימאס מהאינטרנט כי לא מוצא מה לקרוא :-X.
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אם יש לי וקטור כלשהו איך אני יכול למצוא נ'ק במרחק 300 ממנה למשל, ויש לי גם 2 נ'ק שממנו נוצר אותו וקטור אם זה עוזר
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנחנו נמצאים כרגע בתקופה שמי שרוכש מחשב הוא בעצם לוקח מין "סיכון", מצד אחד סוף עידן ה- XP תחילת עידן ה- VISTA, מצד שני בקרוב גם יתחילו לתמוך ב- DIRECTX 10. המטרה שאני כותב כרגע היא לדעת מה דעתכם? אני מעוניין לקנות מחשב עכשיו השאלה שלי אם לדעתכם עדיף לחכות עוד כמה חודשים שהמצב "יתברר" יותר, או מה אתם הייתם עושים? קונים עכשיו או מחכים כמה חודשים?... מדובר במחשב בסביבות ה10 אלף שקל ככה שחבל סתם להשקיע! תודה שי
-
- 13 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות שולחן מחשב ארגונומי, ולכן אני מתכנן לקנות משהו די פשוט: קרש גדול שיושב על 4 רגליים בגובה מתכוונן . מצאתי שולחן כזה שמתאים לי, אך אין לו מגש נשלף למקלדת. בשולחן רגיל, מגש מקלדת מאוד חשוב עבור הגובה המתאים. בשולחן מתכוונן, אני לא בטוח אם זה כל כך חשוב, כי אני יוכל להוריד את גובה השולחן כרצוני, ולמצוא דרך להגביה את מסך ה LCD לגובה העיניים. בכל זאת, הגמישות שמגש מאפשר, גם בגובה וגם בעומק (מרחק הגוף מהמסך), נראית לי משמעותית. חיפשתי וחיפשתי,ולא מצאתי מגש מקלדת כזה למכירה בארץ (google וזאפ לא הניבו אף תוצאה אינטיליגנית). מה דעתכם, מגש מקלדת חשוב לארגונומיה או לא? מישהו יודע איפה אפשר לקנות מגש טוב בארץ? תודה!
-
- 5 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
איזה רכב מומלץ מבחינת אמינות וצריכת דלק נמוכה ככל הניתן? סידרת פיאט פונטו מצליחים בתחום? ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-