כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,569 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עזבו מה שכתוב פה. עברו להודעה הראשונה מעמוד 2 רציתי לדעת מה משקלו של כל אחד מאלה לתוצאה הסופית: זיכרון RAM, זיכרון וירטואלי, מעבד, מהירות מעבד, מהירות דיסק קשיח, מהירות גלישה, טמפ' (של מה? של המעבד? של הלוח אם?) שכחתי עוד משהו? האם גם עומס על הדיסק קשיח גם משפיע? והאם זה גם עובד הפוך, למשך אם יהיה המון מקום אז הוא יעבוד מהר יותר? אם אני רוצה לשפר את מהירות המחשב, את מה עליי לשפר?
-
- 51 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נגיד שאני נכשל או מקבל ציון נמוך במתכונת ו\או בבגרות, מה עושים? יש מועד ב' (או נגיד מועד חורף וקיץ)? תודה!
-
- 27 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
השאלה בעיקרה בכותרת.. מה קורה אם עוברת כחצי שנה (+-) שבו הרישיון שלך שולם אבל לא חודש (לא ביגלל עבירות/שלילה)? האם יכולים לידרוש תאוריה/טסט מחדש ? או אולי תשלום מחדש ? השורה הזו טיפה מדאיגה אותי... http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/IPLicense/IPNewLicense/?wbc_purpose=Basic&WBCMODE=PresentationUnpublished מה הכוונה ב "יחודש רק לאחר שהמבקש יעמוד בתנאים שיידרשו על ידי רשות הרישוי " ???
-
- 5 תגובות
- 19.8k צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור יותר לפורום לוחות אם או תוכנה או חומרה וכו'
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שזה דבילי, אבל בטעות כיבסו לי את המשקפי שמש. עכשיו, האם כיבוס משקפי השמש יגרום להסרת ציפוי או מרכיב מסוים שהוא קריטי להגנה מפני קרני השמש?
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
ראשית, נבקש מכל הילדונים לא להשיב. תודה. כאשר מקבלים צו מילואים אמורים לשלוח בחזרה תוך 7 ימים אישור על קבלת הצו. מה קורה אם פשוט מתעלמים? מה קורה אם פשוט לא מתייצבים ביום הגיוס? תודה. LazyBoy
-
- 20 תגובות
- 28.8k צפיות
-
-
הסדרתי את החובות בתיכון באמצעות שיקים. עשיתי שלושה תשלומים, כל אחד 922 שקלים. שניים עברו בלי בעיה, השלישי חזר כי לא עבדתי חודשיים והיה מינוס בחשבון. עבר שבוע ובינתיים לא שמעתי כלום מהתיכון. מה הם יכולים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סתם שאלה שחשבתי עליה. מפחד לנסות את זה...
-
- 26 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה? אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נגשתי בגרות בספרות עברתי ואחר שבע שני שרציתי להירשם לימוד תואר אמרו לי חסר לי יחידה בגרות בספרות . זה מורה יכול לעבד או בוחן או משרד החינוך , תוצאות בחינות שלי מופעה הכול הבגרויות וניכשל בלשון . מעושים במכרה הזה ?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי יש ביטוח זה נכון? נגיד מישהו קנה משהו ב5 אלף מה קורה אז?
-
- 10 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בלי לפגוע בכבודם של המשפחות כמובן כל שנה היה פה איזה דיון נטול חשיבות של מי עומד בצפירות ומי לא -למה הפסקתם אם המסורת ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה הולך אנשים?!!, ואוו כמה זמן לא הייתי פה, כלומר שוטטתי פה ושם באתר אולי למקסימום 5 דק'... אני מניח שרוב החדשים כאן לא מכירים אותי אבל הייתי פעם בצוות האתר לפני כשנתיים(כתב ביקורות ומנהל פורום משחקים עד שסיימון ירש את מקומי ), כפי שאתם רואים לא הייתי פעיל הרבה זמן: http://img97.imageshack.us/i/74079508.png/ כן כן מה לעשות הצבא לא עושה טוב לחיים בכל אופן ממש התגעגתי, אני עדיין מנסה לעקוב אחרי כל החדשות והדברים החדשים בעולם החומרה שתמיד אהבתי... אז אם בא לכם ספרו קצת מה חדש וסתם מה קורה?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-