עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by eliil1,

^ כותרת

• 61 תגובות
    • 10.1k צפיות
  2. גם אודה אם תשלחו לי בפרטי שמות עסקים מורשים שעושים התקנות

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  3. Started by imac,

הייתה את הברכה הזאת, מישהו זוכר מהי ? אני צריך אותו לשימוש פרטי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ~Pizza~,

שלום. סיימתי קורס ניהול רשתות ואבטחת מידע ועכשיו אני מחפש להתחיל בHelp desk. שמתי לב שהרבה משרות דורשות לדעת לפתור תקלות בתוכנות office... אני יודע להשתמש באופיס כמו כולם, לא יותר מידי. למישהו יש מושג מה צריך לדעת? מהם השאלות שבדרך כלל שואלים על office בראיונות עבודה? יש איזה חומר שכדאי לקרוא/ סרטונים שכדאי לראות? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מה הדברים החשובים שהם קריטיים לגישה נוחה לאתר מה לגבי אחסון? פלאש או HTML? האתר הוא לא חנות אלא אתר אישי שאמור לפרסם פסיכולוגית ולהכיל קטעי וידאו של הופעות שלה בטלויזיה כמו כן מנגנון ליצירת קשר וכו' תודה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by bitonml11,

אני רוצה לקנות נרגילה, אבל שתהיה אחת ממש שווה מה דעתכם על הנרגילות עם השני צינורות?

• 7 תגובות
    • 9.1k צפיות
  7. אני מחפש דירה בתל אביב - גוש דן עד 2,500 - 3,000 שקלים בחודש. חוץ מהעובדה שאני צריך לחפש שותפים שאני יכול להסתדר איתם (לא מעשנים, מסודרים ועוד) למה צריך לדאוג? איך זה עובד? מה צריך לדאוג שיהיה בחוזה? אין לי ניסיון בתחום ואשמח לשמוע כל עצה.

• 39 תגובות
    • 18.1k צפיות
  8. Started by Dante_9,

אני מעוניין לקנות איגואנה. עם כל הציוד אני לא רוצה להשקיע יותר מ- 800. אפשרי? מה עוד צריך לדעת על החיה הזאת?

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  9. מבזי החדשות הרץ של ynet לא עובד לי. איזה add on אני צריך להוריד? תודה

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  10. ואיך הולך המשכורת מ10 לחודש עד ה10 לחודש הבא??? או מה1 לחודש עד ה1 לחודש הבא?? תודה חברה..

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  11. אני זוכר שיש איזה מספר קצר כזה (כמו *42) שאחרי שמחייגים אותו אז אומרים לך את המספר שממנו חייגת. כמובן שאני מדבר על בזק בלבד. מה המספר הזה? תודה

• 4 תגובות
    • 26.3k צפיות
  12. השאלה כתובה בנושא... בנוסף: 1. כמה זה עולה? 2. האם יש מבחנים? 3. האם זה שווה את הטרחה והכסף? 4. ההסמכה היא בינלאומית? אשמח לכמה שיותר פרטים תודה רבה! נדב

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אני חשבתי להתחיל ללמוד לתואר ראשון במחשבים בגלל הסיבות הבאות .משעמם לי מאוד .אני מכור למחשב .כל דבר שקשור למחשב מעניין אותי עכשיו אני לא חושב ללכת עכשיו לאונברסיטה אבל אני רוצה להתחיל ללמוד ואח"כ אני ילך ככל הנראה(אונברסיטה פתוחה--אני אוהב ללמוד לבד) הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה צריך ללמוד עכשיו כל אחד שיודע מה צריך ללמוד יגיד לי מה צריך ללמוד ואת הסדר בלימוד(מאיפה להתחיל ואיפה לסיים) אשמח מאוד אם אקבל קישורים לכל הדברים שצריכים ללמוד.

14. שלום , אבי עובד 11 שנים בחברת הובלות כנהג , בשנה האחרונה צבר אבי 300+ שעות של חופש , אך לא נותנים לו לנצל את החופש בטענה של "אין נהגים , אז אתה לא יכול לצאת לחופש" הוא ביקש להמיר את השעות לכסף אך נענה בשלילה. האם יש משהו לעשות במצב כזה , יש למי לפנות ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. לפי מה שאני יודע זה אמור לפעול באמצעות BlueTooth, למערכת באוטו יש כמובן אופציה של PHONE.. מישהו במקרה יודע איך הולך החיבור של זה , איפה עושים את זה וכמה זה אמור לעלות ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. שלום חבר'ה, קיבלתי צו ראשון לעוד חודשיים בערך ואני ממש (אבל ממש) רוצה להגיע לקורס טיס, כרגע הדרך היא ארוכה מאוד ואני אאלץ להשקיע ולתת הכל בצו הראשון. האם תוכלו להוסיף לי ולתת לי כמה טיפים על מה לשים דגש ומה חיוני ביותר עבור מטרתי? האם יש איזה שהוא ספר או תרגילים בכל נושא שהוא שאני יכול לעשות או לקנות בשביל שיעזרו לי ? אשמח לכל תשובה מפי יודעי דבר ואנשים שעברו אתזה. בתודה מראש והמשך ערב טוב, שנה טוב ינון

17. אני חשבתי למצוא עבודה לחופשים הקרבים והבאים, אז חשבתי לעשות משהו שאני דיי טוב בו וזה מעניין ואני עושה את זה כל היום (נשמע מאוהב ) מחשבים, אז לפי מה שהבנתי צריך לעבור קורס הכשרה ואז אפשר לעשות את המבחן, מישהו יודע אולי אם זה נכון ? ואם כן אז איפה, וכמה כסף וזמן צריך להשקיע ? תודה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם, החלטתי שאני רוצה להתחיל לשווק לאנשים משחות תרמיות (לדוגמה). מה צריך לעשות כדי שהיבואן יסכים ויתאפשר לו למכור לך? צריך לפתוח עסק במרשם החברות? צריך לרדת למוכר? :s05: או שצריך פשוט לקנות כמות גדולה מאוד שנחשבת כבר ל"מסחרית"?

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  19. מה צריך לקחת שהולכים לכלא6..ואיך אני מגיע לשם?????? אני יום שני נוסע לכלא 6 להסגיר תעצמי רציתי לדעת מה צריך לקחת..שאני לא יקח סתם דברים שלא צריך..... טלכרט גופיות תחתונים..שמפו סבון..?מגבת?...גרביים..?..מברשת ומשחת שיניים?..... מנעול..? ואיך אני מגיע לשם?.. דרך איפה לסוע אני מעפולה..פעם ראשונה שלי......כולי בסרטיםםםםם אני הולך לשבת הרבה הרבה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. עזבו מה שכתוב פה. עברו להודעה הראשונה מעמוד 2 רציתי לדעת מה משקלו של כל אחד מאלה לתוצאה הסופית: זיכרון RAM, זיכרון וירטואלי, מעבד, מהירות מעבד, מהירות דיסק קשיח, מהירות גלישה, טמפ' (של מה? של המעבד? של הלוח אם?) שכחתי עוד משהו? האם גם עומס על הדיסק קשיח גם משפיע? והאם זה גם עובד הפוך, למשך אם יהיה המון מקום אז הוא יעבוד מהר יותר? אם אני רוצה לשפר את מהירות המחשב, את מה עליי לשפר?

• 51 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. היי כולם סגרתי בשיחה טלפונית עם נציג בזק חוזה לגבי התשתית של האינטרנט. לאחר כשבוע, אני מקבל מכתב ובו מצויינים תנאים שלא צויינו כלל בשיחת הטלפון עם הנציג, וכמובן, כולם לרעתי - עליית מחיר אפשרית, תעריף יקר לאחר תום תקופת התחייבות ועוד. התקשרתי לשירות הלקוחות, ובקשתי שיוציאו מכתב שישקף נכונה את שיחת הטלפון שהיתה לי עם נציג השירות, הם כמובן מתנגדים, וכי זה החוקים של משרד התקשורת, וכי אם רצוני בכך, אני מוזמן לבטל לגמרי את ההסכם איתם תוך שבועיים ימים. מי צודק מבחינה חוקית ? האם באמת אין תוקף חוקי בסגירת חוזה טלפוני שיחייב את שני הצדדים בצורה שווה ? שהרי יוצא אם כן לפי הגישה שלהם, שהם תמיד יכולים לטעון טענה שהנציג לא אמר את הכל ושהדברים בכתב הם אלה שקובעים... תעזרו לי...

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by דניאל52,

מה קורה איתם אין יותר שירים אלבומים :'(

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. היי האם אתם קוראים ספרים? לאחרונה סיימתי את Bag of bones של סטיפן קינג וממש ממליץ עליו בחום! http://www.stephenking.com/pages/works/Bag_of_Bones/

• 34 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. עוד כחצי שנה עומדת להגמר לי התוכנית הזו, האם מישהו יודע מה קורה אחכ? הם מעלים את המחיר? ממשיכים באותה צורה? מנתקים לי את הקו? מתקשרים אלי ומבקשים שאבחר תוכנית אחרת?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by mavingadol,

לפני שנה , הם נפתחו בקול תרועה והרבה צלצולים ומה קורה עכשיו תקראו את הכתבה הבאה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4248893,00.html מבין גדול

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.