כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
כמה זמן לקח לכם עד שכמעט ולא כאב לכם כשאתם מנגנים? [צריך ללחוץ חזק על המיתרים] ויש לימשהו שירים קלים ומוקרים שאפשר לנגנן...לא מסובכים?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תמונות ברזולוציה כמה שיותר גבוהה של מלכת הקרח. דגש על הכתר ועל תחתית השימלה. למי שיש רעיונות איפו אפשר לימצא זה יעזור מאוד. לא ליצחוק ! שונא תמשימות פורים האלה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
ממ.. נתנו לי ככה: A(3,0) B(2,7) C(9,6) D(8,-1) אני צריך לחשב את האלכסונים (אורך), ועם הנוסחת אורך קטע זה פשוט לא עובד... מי שיכול לפתור ולעזור לי, אשמח מאוד... תודה לכל העוזרים, שבת שלום, Aviko
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מה הפרש השעות בין השעה שלנו לבין EST? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היום ראיתי תפרק 220 והיתה יתפתחות שרמזה שהפילרים נגמרו האם זה נכון?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חייב דחוף מסיבות לא עקרוניות לפה עד היום בערב פאן על רמה יש מקום באיזור חיפה\קריות שיהיה פתוח בערב שיש לו פאנים של איתמר? אם לא... יש פאנים מומלצים אחרים שאפשר להשיג? באמת תודה.. מקווה שמישהו פה יודע...
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
תקראו לי חוטא, אפיקורס ועוד כינויי גנאי, אבל ממש בא לי לטגן רצועות בייקון ומקושקשת, רק שפתאום אני מבין שאני לא יודע איפה יש מקום שמוכר כזה דבר. מישהו מכיר חנות בת"א?
-
- 13 תגובות
- 10.8k צפיות
-
-
-
http://www.notes.co.il/benbasat/24089.asp לא הבנתי מה זה ישמש בדיוק אבל זה נראה לי כל כך כיף
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
-
שמעתם כבר את הסינגלים החדשים שלהם? אם לא אז מאוד ממולץ! :ylsuper: Infected Mushroom Becoming Insane Promo CDS 2007 Becoming Insane Deeply Disturbed (Infected Remix) Merlin (Infected Remix)
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,אני בן 17 ואחי קנה משקולות עכשיו אני רוצה לדעת אם זה עוצר את הגובה או שזה סתם סטיגמה כי יש כאלה שאומרים שכן ויש כאלה שאורמים שזה לא עוצר ואני כבר משתגע אני גם ככה נמוך (1.60 בערך :'() ואני רוצה עוד לגדול קצת..אז בחייאת מי שבאמת יודע שיענה תודה מראש
-
- 62 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
סדרה שלצערי עדיין לא הגיעה לארץ. אפרו סמוראי - Afro Samurai תאריך התחלה: 06.01.07 ז'אנר: אקשן, סמוראים מספר פרקים: 5 תאריכי יציאה: 04.01.2007 עד 01.02.2007 הפקה: GONZO "ביפן הרחוקה, בזמן לא ברור בו תוכלו למצוא אקדחים, חרבות, קימונו (לבוש יפני מסורתי), טלפונים סלולריים וחלקי גוף קיברנטיים, לוחמים נאספים מכל קצוות תבל בשביל להילחם ולמצוא את הטוב ביותר, את מספר 1. סמוראי שחור בשם אפרו סמוראי יוצא לחפש אדם בשם ג'אסטיס (צדק) שרצח את אביו ומחזיק בתואר "מספר 1". במהלך חיפושיו הוא פוגש בריונים, ציידי ראשים ונזירים מטורפים שבידם מידע על מיקומו של ג'אסטיס ובמוחם הרצון להגיע למקום השני, בו נמצא אפרו סמוראי. האם יצליח אפרו סמוראי להתגבר על יריביו,…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://bagrut2007.brinkster.net עצומה בנוגע לכך שהבגרות השנה בפיזיקה באה יומיים לאחר הבגרות במתימטיקה, שאר התוכן בעצומה עצמה. כל מי שתומך ברעיון של העצומה מוזמן לחתום ולעזור לשנות משהו. תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן,כדאי לגלח שם ? , יש לי טונה שערות וגם שזהיה מגולח זה יראה יותר נקי וגדול. כדאי?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, יום ראשון יש לי מבחן ואני אבוד, החסרתי 9 שעות מהשיעור עקב הבגרויות האחרונות ובדיוק בשעות אלה הכיתה למדה משהו חדש. משהו בשם מרבב וכדומה. אין באפשרותי להשיג חומר ברגע זה ואני חייב אותו עכשיו בשביל לקרוא ולנסות לפתור תרגילים אחרת אני אכשל ביום ראשון =\ כמו כן, IG וחבריו לבן גוריון, אשמח אם תוכלו להתחבר ולהביא לי את ההרצאות אשר סוכמו והועלו לאתר. תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לכתבה: http://cars.walla.co.il/?w=//1054871 לצפייה ערוץ Eurosport (ערוץ 57) בשעה 23:30 8) יום שבת 00:30 יום ראשון 00:00 (למי שרוצה יש גם שידורים חוזרים, תבדקו) צפייה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
-
כדי להראות עד כמה הפורום הזה שופע באינטיליגנציה, (האמת, זה באמת ככה...) לפניכם מבחן קטן. כנסו אליו, תפתרו אותו, ותפרסמו את הציונים שלכם אם אתם רוצים... http://www.tomersc.com/HowSmartAreYou.htm
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש עכשיו פרומו של ערוץ 5 שרץ כל הזמן ויש שם שיר נראה לי של שלומי שבת לא בטוח שזה הולך משהו כזה שמע לי אפרוח יש לך כוח זאת רק ההתחלה והדרך לא תהיה קלה משהו כזה מישהו יודע איך קוראים לשיר?
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מישהוא מכיר אתר או משהוא בסגנון שמלמד Winrunner?
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם יש לי אינטרט דרך יס ובזק אני מעוניין שכאשר המחשב ידלק יתחבר אוטמטית לאינטרנט אייך עושים זאת? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-