כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
-
אני מעוניין להתנדב למחקרים \ניסיונות\תירגולים וכו' שקשורים להיפנוזה ,דימיון מודרך וכו' כ-"שפן ניסיונות" במידה ויש כאן מישהו מהתחום או מישהו שרוצה להתנסות בתחום - אני נמצא במסנג'ר : amitfi@walla.co.il אני אשמח לדבר שם... תודה עמית.
-
- 0 תגובות
- 470 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על החנות IQPC שווה לקנות ממנה מחשב?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
יש לי פרופיל 72 ועקב כך יש לי רק את התפקידים הכי גרועים שקיימים בצהל... יש לי לאשכול אחד שריון/תותחנים/איסוף ובאשכול השני נ"מ/חילוץ והצלה (ובעוד סעיף על ספינות טילים) עכשיו כל אחד מהם נשמע יותר גרוע מהשני... בנתיים מה שהכי קורץ כאן זה הנ"מ... השאלה שלי היא האם כדאי לבחור בזה? מה התנאי שירות שם? ואם אתם יכולים להגיד משהו על החיילות האחרים אז תודה רבה. דבר שני שאלו אותי גם על מסלולי קצונה יעודית (קשר ותקשוב/חימוש/לוגיסטיקה/ארגון רפואה) אז עד כמה זה כדאי? ולאלה שרק מתחילים את תהיליכי הגיוס... תשמעו לי ואם שולחים לכם שאלון של גאמא על תעשו שטות ותמלאו אותו בחפיף ובלי מחשבה... למה אחר כך בזמן שאתם תקועים עם חרא של תפקידים חברים שלך הולכים למיונים של כל התפקידים הנורמליים... אם …
-
- 35 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לאחרונה ביקרתי באתר הבית של נשיא מדינת ישראל אך נתקלתי בתופעה מטרידה מאוד ועל כך החלטתי לכתוב למערכת: "לכל המעוניין שלום רב, לפני מס' חודשים ביקרתי באתר נשיא מדינת ישראל, והתעניינתי באזור הלשכה. כשהבנתי שהגעתי למקום הלא נכון נסיתי לשוב על עקבותיי אך הוא לא נתן לי לצאת! חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר אז נסיתי לצאת משם, אבל הוא התעקש והמשיך להתקדם ולעלות ופשוט תקע לי את המערכת, למרות שנסיתי לעצור אותו כלום לא עזר ולבסוף רק אחרי שהוא גמר, הצלחתי לצאת מהחלון של הלשכה". אנא טפלו במטרד זה במהרה והמטרד ימנע מאנשים נוספים. שלכם בברכה, א'. ...מנסה את מזלי כבדרן ...
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לתמונה: http://flyhi.org.il/news/jete.htm תביאו גם תמונות של טיסני סילון, הדבר הזה כל כך מגניב 8)
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.getit.co.il/Group/32707/395 מה פשר המחיר הזה? הבנתי שהאיכות של הרמקולים ממש מחורבנת, אבל 99 ש"ח ל 8 רמקולים, כאילו WTF? באמת מה הקאטץ?
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים ואני צריך המלצה לחנות שנותנת אפשרות להרכיב מחשב שיהיה באזור המרכז אני גר באשדוד מקווה שזה הפורום המתאים לשאול..
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
גם אתם מכירים את זה ש.... חחח תכתבו פה כל מיני דברים שקוראים בחיי יום יום ומשגעים אותנו. אני יתחיל ממשו שקרה לי עכשיו. מכירים את זה שאתם מכינים תה עם תיון ואז אתם רוצים להוציא את התיון אבל אתם רואים שהוא מטפטף אז אתם מחכים שהוא יפסיק ואז מהר רצים איתו לפח ובדרך הוא הכי מטפטף שיש ואז מתחילים לנגב ועכשיו קצת לרדת על עצמי "מכירים את זה שמישהו פותח אשכול מטומטם באמצע החיים" אבל מטומטם זה מצחיק אז עכשיו אתם..
-
- 642 תגובות
- 59.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מועד ב' ביום שלישי ורציתי שתתנו לי כמה עצות וטיפים לבמחן בתנ"ך בכללי...
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה אני כיתה יב והיה לי לעשות פרוייקט 5 יחידות לבנות משחק מחשב בVB(למעוניינים) הנה הוא http://www.mytempdir.com/1210593 תורידו ותהנו כל באג או משהו בבקשה להגיד לי ותנו חוות דעת איך המשחק D= לקח לי חודשים - ארבעה חודשים לעשות את זה(לא זוכר מתי התחלתי..) לכל המתכנתים למיניהם שיחשבו למה המשחק לא נראה טוב יותר בVB אז היה אסור לי להשתמש בDX =\ בגלל זה המשחק לא הכי ברמה
-
- 36 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש את "אנשי הדממה" בביצוע להקת חיל הים בגרסאת MP3. למישהו יש, או יכול להשיג, ולשלוח למייל spiritk@gmail.com, או לחלופין בICQ: 118588449 או MSN: spiritk@gmail.com? זה מאוד חשוב! תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
-
This guy has reversed the Audio from the famous brainwashing scene in the recent Lost episode 7 - Not in Portland and found some ultra creepy audio. wtf?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בקבוק של דשן. מה עושים איתו(כמויות...). תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בשאלה 2 כאן: http://elecomp.cet.ac.il/elecomp/docs/75000504.pdf בסעיף א' איך אני בונה את המשוואות עם הXm? תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כולל חופשים כמובן (שפסח ביניהם =] ) קשה לעיכול... סוף סוף עפים מהבצפר המעפן הזה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
-
אני מחפש את הנעליים הללו אבל משום מה הם מאוד קשות להשגה, דבר ראשון המחיר שלהם גבוה מאוד ואין כמעט חנויות רשמיות שמוכרות אותן מלבד מגה ספורט והחנויות של נייקי אבל אפילו שם אין ! למעט מספר בודד של זוגות בצבעים מכוערים ומידות הזויות למישהו יש מושג איכן ניתן למצוא אותן ?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-