עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by roKp,

אני זקוק נואשות לאתר שיכול לספק תחזיות מזג אוויר בצלזיוס לגבי אזור גוש דן. תודה!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  2. Started by NIRHA,

מישהו נתקל בבעיות עם פנדה מחשבים ???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  3. Started by CreativeX,

סתם משהו נחמד, תראו מה קורה פה: http://blueballfixed.ytmnd.com

4. Started by neogod,

הכוונה היא לתארים ראשונים .....ואם יש אז גם שניים (או דוקטורטים) איפה אתם לומדים? איזה מכללה או אוניברסיטה, ולמה בחרתם ללמוד דווקא שם?

• 51 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by stone cold,

איך קוראים לפרק שקרימר לומד קרטה אם ילדים קטנים? ובאיזה עונה הפרק?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by harry,

שלום לכולם, אחרי התנסות רבה בלחץ של לימודים ומבחנים מצאתי כמה דרכים יעילות מאוד לשפר את הלמידה ואת הזיכרון בטווח הקצר. - הדרכים שאני מפרט כאן זה דרכים שמנסיוני נוחכתי שהם עובדות- והייתי רוצה להתרכז כרגע על הדרכים הכימיות לשיפור הריכוז והלמידה: 1. קפאין- קפאין זה חומר פעיל מעורר די רב עוצמה שמצוי בקקאו, קפה,שוקולד ובתה שחור. יש צורה שצרוך את הקפאין, שנרצה להקפיד עליה אם אנחנו באמת רוצים למצות את ההשפעה המעוררת שלו: א. המוח מפתח סבילות לקפאין- זאת אומרת, כמות קפה מסויימת ששתיתם ביום א' אחרי כמה ימים כבר לא תתן אפקט ביום ג'. וכל אותם אנשים שאתם רואים ששותים קפה יום יום בכמויות וטוענים שזה מעיר אותם- בולשיט(האפקט כאן יותר פסיכולוגי-סומטי מפיזיולוגי). > ע"מ להתגבר על…

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני מעוניין לבנות מחשב ולהתייעץ לגבי כל רכיב עם איש מכירות טכני שיודע להסביר את ההבדלים ואף לתת המלצות לא אינטרסנטיות. חנות אמינה עם אחריות. עדיפות לחנות שתהיה בת"א או ר"ג עם אפשרות חניה. מחירים תחרותיים, לא חשוב שיהיה הכי זול אבל לא יקרנים מידי. הייתי ב KSP שם קניתי בעבר כמה פעמים אבל המוכר שם מתקתק אותי במהירות ולא ממש עוזר ("זה מסך מצויין אתה לא צריך יותר מזה", במקום להסביר לי על קונטרסט וזויות צפיה...) אשמח אם למישהו יש כאן המלצה לחנות כזו עם שירות מכירה מקצועי ואדיב. תודה.

• 5 תגובות
    • 933 צפיות
  8. Started by דניאל52,

BMW Police Chase! 15 years old kid is chasing the police!! http://youtube.com/watch?v=HJOQFAKVK6I

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. אני מחפש שירים שהם רק אם פסנתר אבל שמנוגנים ע"י להקות מטאל משהו בסיגנון של dream theater Evenescence - Lithium (3:44) Dream Theater - The Answer Lies Within (5:19) Evergrey - State of Paralysis (2:13) Dream Theater - Solitary Shell (5:47) Dream Theater - Speak To Me (6:10) זה מה שיש לי כרגע אשמח לקבל עוד תודה=]

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by arkady,

היי ^^ יש לי שאלה קטנה, מאיזה גיל אפשר לקבל כרטיס אשראי? [יש לי חשבון בנק ואני בן 17 וקצת]

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by 104952,

http://www.youtube.com/watch?v=zHu3hXSl7M4

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …

13. Started by alergic,

אם מישהו צריך פירמוט למחשב אני גר בדימונה אפשר לדבר איתי באייסי 201803726 או באימייל natang17@walla.com פירמוט מלא עם אופיס ותוכנות שכל 1 צריך כגון Kaspersky Ad aware ועוד עברית או רוסית למי שרוצה פירמוט עם ווינדוס לא מקורי 100 ש"ח פירמוט עם ווינדוס מקורי 200 ש"ח עדיפות לאנשים שגרים בדימונה אבל אם גם לא ואתם קרוב בדרום עלות הנסיעה עליכם

14. יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by intel suck,

אוקיי יש לי תקציב עד ל-1000 ש"ח ואני רוצה לשפר איתו את המחשב עכשיו כרטיס מסך אני בינתיים מסופק עם ה-X800 GTO שלי ואני לא אזרוק אותו עכשיו רוב הסיכויים שאני אוסיף זיכרון מה עוד כדאי לשדרג?

16. אמאלה אני עד עכשיו לא קולט את זה עד עכשיו הכל היה חרא והיה איטי או רגיל, ופתאום לפני 5 דקות אני עובר לדיון אחר בפורום והדף נטען בטיל, בודק משחק רשת ואתרים בחו"ל, והם נטענים בטיל! יכול להיות שהם תיקנו את הבעיה ושידרגו משהו?

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by dark_zero,

תביאו לי בבקשה חנויות מחשבים טובות באזור הקריות וחיפה חוץ מ-KSP וIVORY

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by IG,

יאללה, משעמם... תביאו תמונות של חיות המחמד שלכם, אבל לא להגזים (שתי תמונות מספיק... לא צריך בוק). ובן ***נה מי שהופך את הת'ראד לספאם. < שלי :-* קוקטייל בן 4 וקצת... [attachment deleted by admin]

• 177 תגובות
    • 16.8k צפיות
  19. כרגע אני מועסק כבד"סניק דרך חברת כ"א אדם בפעל מסויים במשכורת מינימום, הציעו לי עבודה זמנית בחברת סטארט אפ (עם אופציה לקבועה, במקרה והפרוייקט יצליח) כמרכיב של המוצר שלהם, המשכורת היא 25 ש"ח לשעה, תשלום על הסעות כמובן, שאר התנאים הסוציאלים אני לא יודע... הבן אדם אמר שקודם אני אגיע אצלו לראיון ואז נדבר על שאר הפרטים. יש לקחת בחשבון שאני מתחיל ללמוד פסיכומטרי בזמן הקרוב, ואצטרך להשקיע זמן בלימודים.... מה אתם אומרים? שווה לעבור מקום עבודה?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. קיבלתי מכתב רשמי מצה"ל ששיבצו אותי להנדסה קרבית. יש לי עוד חודש ושבוע עד לגיוס (19.3.07), פרופיל 82. יש כאן כאלה שכבר היו שם? כדאי ללכת? כדאי לעשות באלגן? אני עוד לא סגור על עצמי

• 52 תגובות
    • 7.6k צפיות
  21. Started by Aviv C,

הורדתי לא מזמן ביטורנט ואני מחפש אתרי טורנטים טובים. למישהו יש כאלה?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by itaysp,

? הבנתי שזה QA? זה נכון? מה בדיוק עושים ב QA? או אולי מישהו יודע בערך עד כמה שאפשר לספר מה עושים בבמ"ס?

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  23. Started by wons,

מי שלא מכיר את המישחק: פשוט תגיבו מילה אחרת שעולה לכם בעיקבות המילה של השולח הקודם לכם... לדוגמא דג-> כריש -> ערס .... כל פעם מילה אחת לא משפט! ולא להגיב לעצמכם שהמנהלים לא יסגרו את זה ולא ראיתי ב3 העמודים הקודמים נושאים כאלו או שאני סתם חצי ישן, אז אני משאר שמותר לפתוח את זה קיצר אני מתחיל: "HWZONE"

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  24. שלום! סתם רציתי לדעת איך מתניעים את האוטו. אז סובבתי את המפתח עד הסוף וזה עושה רעש כזה קוקוורקר לחצתי על הגז טיפה אבל לא קורה כלום האוטו לא מתניע! ניסתי פעמיים והפסקתי. בקשר לאזעקה אני יודע להכניס את הקוד של הקודן זה לא הבעיה. ואני בן 17 וקצת,אני כבר לומד לתאוריה

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים