עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by xtx,

ולמה הוא יקר יותר?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  2. Started by Reze,

יש לי כמה שאלות אליכם .... 1)מה מתרחש בתהליך המיוזה 2?מה מטרת התהליך 3)באילו תאים מתרחש התהליך אני צריך לענות על כל שאלה ב 2 שורות גג. תודה לעוזרים....

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by intel suck,

סתם לידע כללי מה פירוש המילים הומיה ופאתי שיש בתקווה?

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. אני מתכוון לתמונה של פרץ שהוא באיזה תרגיל צבאי והוא מסתכל במשקפת כאשר היא עם הכיסויים ואי אפשר לראות כלום.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by mei,

איך אני מתמודד עם שאלה עם משוב שכזה שהולך לי על 2 המגברים ביחד ??? אני יודע שזהו 741 כנראה משווה עם מתח 0, והשני אינטגרטור שהופך ריבועי למשולש ... איך פותרים את זה??????? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Lanzar,

שלום לכולם... אוליי השאלה מוזרה אבל התשובה חשובה לי... מישהו יודע איפה באיזה מדינה נמצא הביניין הראשי של מיקרוסופט ? ואת אפשר תמונות של המבנה מבפנים ומבחוץ ? תודה מראש.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, תקשיבו יש לי פרופיל 97 ויש לי הרגשה שהמנילה שהולכת להישלח אלי בקרוב תהיה מאוד מאוד קרבית. אני רוצה להיות במודיעין, ובינתיים המיונים אצלם ממשיכים והסיכויים שלי להתקבל לאיזשהו תפקיד שם פוחתים. שלחו לי זימון לפרוייקט גאמא - ולא התקבלתי. אני מעוניין לשלוח להם דוא"ל ולדבר איתם (וגם להתקשר אליהם) - אולי בכל זאת אני אצליח לקבל שם תפקיד. אני לא מעוניין להיות קרבי, ואני מאוד מאוד לא רוצה להגיע למצב ששולחים לי מנילה קרבית במרץ-אפריל, ואני רוצה להתקבל למודיעין אך מאוחר מדי. מישהו יודע מה הדוא"ל שלהם??

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. מישהו מכיר פורום רכבים טוב כמו הפורום הזה? פורום איכותי כזה

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  9. http://www.apple.com/trailers/fox/thesimpsonsmovie/trailer3_large.html

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  10. Started by The Dom,

אני יודע שזה ספאם טהור אבל הייתי חייב להראות את זה. :lol:

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by משתמש כבד,

אני מחפש שירים כמו של ENIGMA ובוב מרלי וכאלה שירים של סטלה ולפתוח את הבוקר בכיף. מישהו מכיר עוד זמרים/להקות עם סגנון מוזיקה כזה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. תהיה מחר שביתה או לא?

13. Started by Devil Servant,

חמוד רצח ;D

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

היה פה משהו לא חוקי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by pavel19,

זה שיר די ישן , ובשיר יש הרבה מילים כמו vip ו hunds up תודה

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  16. Started by re5pect,

בקיץ הקרוב יש לי בחינת בגרות במדעי המחשב C עיצוב תוכנה ומודלים חישוביים. אני מחפש ספר טוב לעיצוב תוכנה שניתן ללמוד ממנו בלי מורה. (לא תרגילים מבחינות בגרות קודמות אלא החומר עצמו.) תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by benboom,

ניתקלתי ברשת בצמיד הזה: http://www.dynomighty.com/product_detail.php?d=database%2Fjewelry%2F03-DY-003%2FDY-003.php# מה שמיוחד בו זה שהוא כולו עשוי ממגנטים [יש להם הרבה תכשיטים ממגנטים לחברה הזאת] סירטון הדגמה: אז כימעט שהזמנתי ואז בדיוק ראיתי את הסירטון הזה שטוען שאפשר ליקנות את המגנטים האלה בהרבה יותר זול בתור סתם מגנטים למקרר!: בסירטון הזה הוא מראה את המגנטים האלה למקרר, אני לא זיהיתי-מישהו מזהה את המוצר הזה? יודע איפה אפשר להשיג אותו?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  18. Started by JHONLEV,

תיבת אימייל חינם http://www.fav.co.il/clicks.php?uid=863&page=19 תיכנסו, תוכלו לבנות לכם אימייל מגניב

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. יש היום לא מעט אתרים שמאפשרים (אני לא יודע אם לתושבי הארץ) להיות מנויים, כלומר להוריד את כל המוסיקה שהם רק יכולים לשמוע, מוגנת ע"י DRM כמובן, כשהקבצים עובדים *רק* כל עוד האדם מנוי לשירות, במחיר של 20$ לחודש. עכשיו, אני חושב שזה עסק לא משתלם בעליל לחובב מוסיקה שהיא ברובה לא חדשה, שכן בתחשיב כולל, תוך שנתיים בערך אתה משלם משהו כמו שווי של אוסף מוסיקה ענק, ואתה עדיין לא בעלים של אף שיר. אם אתה חובב מוסיקה חדשה, הרבה פופ, או אלטרנטיב או מה שלא יהיה - זה יכול לצאת לך לא רע, כל הזמן להתחדש. אז במוסיקה זאת דוגמא לא הכי מוצלחת. אבל סך הכל מה עושים כל אלה שמשלמים לכבלים ורק משתמשים בVOD? בדיוק אותו דבר. אז השאלה היא, אם בעתיד יהיה שירות כולל של השכרת כל תוכן מדיה, וזה כולל סרטים ו…

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by i022052,

מה ההבדל בין מחשב של DELL או IBM למחשב שאני מרכיב בעצמי? הרי הם לא מייצרים ב DELL או UBM את הכל? או שאני טועה?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by mei,

איך בתוכנית המצ"ב אני מחשב את ההשהייה לפי תדר התנודות ? ומהם ההוראות שצריך בשביל סעיף ג' ? תודה ! [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  22. תנאים ליצירת סדרה אני לא יודע לנסח זאת בצורה מתמטית אבל אני אנסה לנסח זאת בצורה הטובה ביותר. בסדרה(אינסופית) שהאיבר הראשון שלה הוא 1, מהם התנאים שהסדרה תקיים: א. סכום המספרים מa1 עד an יהיה שווה לאחד המספרים הבאים בסדרה, למשל: S(a1+...+an) =an+5 ב. סכום מa1 עד an יהיה שווה לסכום של מספר איברים אחרי an, כלומר: S(a1+....+an)= S(an+2....+an+7) לסיכום, אני מבקש את העקרונות שבא הסדרה תקיים את שני התנאים יחד ואת העקרונות שבה הסדרה תקיים אחד מהתנאים. בהצלחה (מי שיפתור את הבעיה, יפתור בעקיפין את המשפט האחרון של פרמה) ד"א אם למישהו יש אתר של מומחי מתמטיקה או משהו בסגנון, אני אשמח אם הוא יתן לי לינק, תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום יש לי להכין פרוייקט באנגלית, השאלת מחקר שלי היא: השפעת סמים ואלכוהול על הנהיגה בטווח הארוך [שעתיים ויותר ] והקצר [פחות משעתיים] הבעייה שלי, זה שאין לי חומר [מהאינטרנט כמובן] אני אשמח אם תביאו לי אתרים שעוסקים בנושא הזה באנגלית כמובן, מאמרים, כתבות שנגרמו כתוצאה מזה (שוב באנגלית), תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, בחודש מרץ אני צריך להתחיל עבודה בתעשייה וניהול וחשבתי לעצמי שהכי טוב שאני אעשה את העבודה על אינטל, אז חבר'ה זה מה שאני צריך: 1.הטלפון של אינטל בפארק אזורים פתח תקוה 2.אם יש איש קשר שאתם מכירים שעובד שם או יכול לתת לי אישור כניסה לשם אז יותר טוב...(הוא צריך לדבר עם המורה שלי לתיאום...) אני כרגע בכיתה י"א אני צריך לסיים את העבודה בערך באמצע י"ב תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 458 צפיות
  25. שלום, ברצוני לעזור לאלה שלא יודעים שפת אינטרנט בכל תחום בכללי, לחלקם שאינם יודעים מילים ובכך לשפר את שפת האינטרנט שלהם, כאשר הם ישתמשו במנוע החיפוש של HWzone הם ימצאו את הפירוש על אותו מושג. מה שיהיה בסוגריים זה איפה התחום שהוא בעיקר נשמע/נכתב) אז נתחיל (בבקשה תכתבו מושג=פירוש... וזהו שזה יראה כמו מילון לפי הסדר הנ"ל): Noob =מישהו חדש/לא מנוסה (בתחום המשחקים) Laughing Out Loud - lol= צחוק (בצ'אטים/פורמים) Away From Keyboard- AFK= מחוץ למקלדת, הכוונה למישהו שהוא אינו זמין, לא נמצא בקרבת המחשב (בתחום המשחקים) Rolling On the Floor Laughing - ROFL= מתגלגל על הרצפה מצחוק, הכוונה למישהו שמתפקע מצחוק (בצ'אטים/פורומים) Clan= שבט, הכוונה לקבוצה, חבורה של אנשים שמייצגת אידיא…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים