כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, נכנסתי לחדר של הבן שלי וראיתי אותו עם הפרצוף בתוך הסורק, סורק את עצמו להנאתו. זה מסוכן?????? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מחפש את התמונה ממלחמת לבנון השניה, שרואים תותח, יורה פגז ורשום למעלה "בדרך לעוד לקוח מרוצה" יש למישהו כאן אותה במקרה ? שחכתי לציין, שאם אני לא טועה זה תותח M-109...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אפילו רק על החלק של המשווה אין לי בעיה לקבל תשובה... ;D הדבר היחיד שהצלחתי סימנתי בשרטוט... ניסיתי לבצע משוואת מתחים \ זרמים אך יוצא לי חלוקה באפס וזה לא ממש מסתדר לי... תודה ! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מחפש אתר שיש בו כל מיני סמפלים של לדוגמא צרחה או של צעדים של נעלי עקב שיהיה ניתן להוריד... מישהו מבין על מה אני מדבר בכלל?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון להזמין מחר מחשב לפי מפרט שסייעתם לי להרכיב לפני כמה ימים. למרות שאני בכלל מת"א, אני שוקל להזמין מ-IQPC בגלל המחירים הזולים. מאחר שמעולם לא ביקרתי בחנות, רציתי לדעת האם פרט למחירים, IQPC גם אמינים (חלקים מקוריים, הרכבה איכותית וכו') והאם הם מספקים שירות טוב גם לאחר הרכישה במקרה הצורך (תיקון תקלות, מימוש אחריות וכו')? (אני לא מעוניין ליפול לאיזו חנות דמויית Ivory מהם ברחתי כמו אש...) אגב, חרשתי את הפורומים ויש המון אזכורים של IQPC, אבל מעט מאוד כאלה שמתייחסים ל"חויית הקנייה" ושביעות הרצון. בקיצור, אשמח אם מי שהתנסה ורכש ב-iqpc מחשב מורכב יזרוק כמה מילים - לחיוב או לשלילה. תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעבר היה לי במועדפים אתר נחמד עם כל מיני בדיחות, שמות של מאכלים מצחיקים, תמונות מבדרות וכ'ו אבל, המחשב הוחלף, לא שוחזר כראוי והמועדפים נעלמו. מאז אני מחפש את האתר בנרות. אחד הדברים שיש באתר זה תמונות מסרטים עם עיוותים לציטוטים, כמו "i see stupid people" מהחוש השישי. אנא עיזרו וקבלו קופסא של איפוד דור 5.5 מתנה * * ללא האיפוד
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אתם יכולים להגיד איזה חנויות אמינות וזולות אתם מכירים(אם יש כאלה)?? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
ראשית, נבקש מכל הילדונים לא להשיב. תודה. כאשר מקבלים צו מילואים אמורים לשלוח בחזרה תוך 7 ימים אישור על קבלת הצו. מה קורה אם פשוט מתעלמים? מה קורה אם פשוט לא מתייצבים ביום הגיוס? תודה. LazyBoy
-
- 20 תגובות
- 28.8k צפיות
-
-
וזה עוד עבד אחרי שפורק והדיסקט חולץ משם. אל תשאלו איך ולמה אנשים עושים את זה. אבל זה הגיע אלי לתיקון בטענה שפתאום כונן ה CD הפסיק לעבוד.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני השנה מסיים י"ב ואני רוצה להתגייס ליחידת מחשבים בצה"ל (לא משהו קרבי, משהו משרדי) בכל מקרה, אחרתי למיונים של חיל המודיעין ולא אוכל להתגייס אליהם אלא אם אעשה שנת שירות (דבר שלא בא בחשבון). אמרו לי שיש המון יחידות מחשבים במכעט כל החילות ושכדאי לי לנסות להתמיין אליהם. הבעיה היא שאין לי מושג למי אני צריך לשלוח קורות חיים שלי ואם אני בכלל יכול עכשיו לעשות את זה. למישהו יש ניסיון בדברים האלה? (ד"א אם אני אנסה לדחות את תאריך הגיוס שלי למרת 2008 יש סיכוי שזה יכול להפריע לי להתמיין לדברים האלו?) תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום! ישנן טענות ש-ADD\ADHD נגרם כתוצאה מחוסר בויטמינים\מינרלים\תוספים לגוף או למח, בייחוד דגים, ושניתן להקל על התסמינים ע"י אכילה מרובה של דגים או שמן דגים (אומגה 3). אם בארה"ב ובישראל משערים ש-3-5% מהילדים סובלים מהבעיה, מעניין כמה הבעיה נפוצה ביפן, שם דגים זהו מרכיב עיקרי בתפריט שלהם - אם שם האחוזים נמוכים יותר, הרי זה אומר שבאמת הבעיה היא במחסור באומגה 3, או שמה אני טועה?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
-
יש פה דיונים על יום ראשון.. ומה עם מחר ? אמרו לי שיש, זה נכון?
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון הצפה בתגובות. תודה!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום וואלה אני לא ממש מבין בכל מה שקשור ללהקות וסוגי מוזיקה עד שאני שומע שיר זה אולי רק מטקסי בית ספר ששרים שם אז רציתי לדעת מה השם המקביל של מוזיקה ישראלית באנגלית למשל קחו את שי גבסו\הראל סקעת אז באנגלית מה סוג המוזיקה שלהם?ודרך אגב אם אפשר להמליץ להקות וזמרים שקשורים לסוג מוזיקה זה אני ישמח
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
לא נח ללכת לתפריט ואז לראשי.
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
-
-
-
-
אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי, ושמתי לב שהרכיבים בחו"ל זולים בהרבה מהמחירים שבארץ(אני מדבר על הפרש של 300 ש"ח עד 1000 ש"ח), האם עדיף לקנות מחו"ל? והאם עלות המשלוח לא משווה את המחיר למחירים שבארץ?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
איך חתול מגרגר יש לי שתי חתולים בבית ועכשיו שאני מלטף אותם הם מגרגים כזה ואני רוצה לדעת איך יש להם איזה איבר מיוחד ? אני מבקש שרק אנשים רצינים יגיבו !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-