כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,553 דיונים בפורום זה
-
גוף שמסתו 2 קילו נמצא 1 מטר מקפיץ חסר מסה שקבוע הקפיץ שלו 100 מהו מקסימום ההתכווצות של הקפיץ בכל אחד מהתנאים הבאים: א. המסה משוחררת ממנוחה ב.המסה מקבלת מהירות של 1 מטר לשניה כלפי מטה ג. " " " " " " " מעלה מי שיודע בבקשה תעזרו אני לא מצליח
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום , השאלה היא איפה אפשר למצוא כובע לגוונים בשיער ? תודה. (מי שלא יודע למה אני מתכוון , זה כובע שקוף עם חורים.)
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ואלללה מסקרן אותי לדעת איזה תאוריה עברתם טסט וכמה שיעורים לקחתם..וכמה כסף הלך לכם אל הכול...? אני לקחתי 30 שיעורים תאוריה ראשונה וטסט ראשון הכול ביחד ביזבזתי אל הרשיון 3068 ש"ח...יצאתי בזול.....אני חשוב..חיחיחיחי..
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
שלום , רציתי להתייעץ איתכם ולדעת כמה אתם משלמים על ביטוח צעיר. ואיך זה הולך לפי סוג הרכב גם משתנה המחיר? התקשרתי היום לקבל הצעת מחיר מAIG לביטוח צעיר. אז הבחורה אומרת לי שזה יעלה 300 שקל בחודש כאילו בנוסף לכל התשלומים הרגילים של הביטוח של אמא שלי עוד 4000+- שקל בשנה? הגיוני כזה מחיר(הרכב הוא יונדאי 1600 שנת 2003)??? אני חושבה שזה מחיר מופרך .. איך יכול להיות שזה יעולה יותר מכל הביטוחים שאמא שלי משלמת שזה חובה,מקיף, וצד ג'?? ועוד משהו . בכדי לנהוג ברכב אני חייב שהוא יהיה מבוטח גם בביטוח צעיר? חח סליחה על כמות השאלות זה פשוט חשוב .. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי לצאת די הרבה לפאבים, ולבלות עם חברים שם. הבעיה היא, שאין לי מושג בשתייה, ולבנתיים אני תקוע על בירה קלסברג מהחבית כי היא הדבר הראשון שהופיע בתפריט . ניסיתי להתייעץ עם המלצרית, אבל כנראה שהידע שלה שווה לידע שלי בנושא, כנ"ל לגביי החברים. אז איזה משקאות אלכוהליים טעימים אפשר להזמין, משהו חפיף לשתיין מתחיל? לא מעוניין להשתכר לגמרי אגב, בכל זאת צריך לחזור לדירה באמצע הלילה, כשיש בה את כל המשפחה. רק צריך משהו שישחרר טיפה.
-
- 91 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
משתגע כבר מלחפש אותו חיפשתי אותו בעבר ללא הצלחה ועכשיו מישהו ביקש ממני לחפש את זה והוא שלח לי קטע מהשיר. יש לי חשד גדול שהשיר הזה הוא של הסקורפיונס. תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם .ברצוני לקנות מחשב וחשבתי דווקה לקנות מאייבורי. אך נראה לי שבאתר זה לא מומלץ. יש סיבה מיוחדת?בתודה למתיחסים.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
ממש אבל ממש דומים
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה אתם אומרים,איזו מסעדה סינית\אסייתית באיזור המרכז הכי טובה לפי דעתכם? אני מתלבט בין צ'יינה טאון לפיקנסין מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
עוד שעתיים אני יוצא עם המשפחה לאיזה מסעדה אבל אנחנו לא יודעים איזה... בעשר השנים האחרונות היינו בערך 15 אלף פעם. אנחנו לא מוצאים מסעדה אחרת ברמה שלה אז ככה תבאו המלצות למסעדות לא יקרות, שנותנות מנות מנות לא כמו מסעדות סיניות שנותנים כמות לננסים. אם יש משהו על הים אז עוד יותר טוב... אה כן באזור המרכז חולון הרצליה....
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1352761 http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1245780
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה עושה רגל PSEN (עם גג מעליה). ומהם מקורות פסיקה פנימיים וחיצוניים ואיך מתבצעת החלוקה ביניהם ? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לעשות עבודה יצירתית לגבי הספר הנ"ל. בשביל העבודה אני צריך לדעת את צבעי הבגדים של כל אחד מהמעמדות- ובדקתי בספר ומצאתי את כולם פרט לצבעם בגדיהם של האנשים במעמד בטא. אשמח מאוד אם מישהו יודע או יכול למצוא, כי אני כבר לא יודע איפה לחפש. תודה.
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ערב צח וערב זח O: אני מעוניין להביא חרב לארץ, אחת חדה, לא מוקהה. האם יש איזשהו אישור שיאפשר לי להביא את מבוקשי בלי להתחיל להתעסק עם מליון ורבע בעיות? מצאתי את הטופס לייבוא סכין/חרב, אבל כתוב שם שזה חייב להיות מוקהה. האם חרב חדה נכנסת תחת הקטגוריה "נשק"? כי לזה אפשר להשיג אישור. כל מי שיודע- מוזמן להגיב, תודה מראש. כל האידיוטי שהולכים לשים פה תגובות מיותרות- נסו ללקק את המרפק שלכם, ושתצליחו- תגיבו פה.
-
- 50 תגובות
- 14.7k צפיות
-
-
-
כבר תקופה ארוכה אני מאוכזב מWWE הסידרה פשוט אפכה לממוסחרת באופן מציק הכניסו יותר מידי בחורות סיליקון שלרובן יש פנים מכוערות ועוד נותנים להן יותר זמן מסך למיתאבקים חדשים שמתאימים לילדים כמו סינה \בטיסטה וכו נותנים יותר מידי קרדיט כאילו אני אמור ליקנות סיפור שסינה מנצח את אומגה שסינה פצועה קדימה זה מבוים והצגה אבל יש גבול :screwy: עכשיו יש גם תפיוד המרדים בין וינס לדונלד טרמפ וגם אז הם נותנים לאחרים לעשות תקרב אפילו דברים מגניבים כמו שהיו פעם לדוגמה STONE COLD מגיעה אם משאית לזירה\הקברן זורק את מיק פולי מהגג של הזירה וכו אין בקיצור חירבוש אז החלטתי ליצפות באירוע מיוחד של הTNA תTNA התחלתי ליראות בערוץ 18 (בHOT אנלוגי ) עד היום ראיתי אם הפסקות…
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.keshet-tv.com/Ambatia/MediaPage.aspx?MediaID=8914
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מישו יודע איך אני גורם לכך שהשלט של הYES ישלוט על הטלויזיה? אני יודע שאמורים לעשות איזה קוד אבל אין לי מושג איזה מספרים לעשות...בכל טלויזיה זה משו אחר או שזה תלוי ביצרן של הטלויזיה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
דיי דחוף, צריך את זה למחר בערב... יש למישהו במקרה תמונה כזאת? מישהו נחמד יכול פשוט לייצר אחת? ;D חיפוש של "רכוש צה"ל" בגוגל לא ממש עזר לי..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברצוני ליצור נקודת טלפון חדשה , השאלה שלי האם מותר להעביר כבל טלפון בתוך התעלה (תשתית) של הטלויזיה (hot) ? תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-