עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. רציתי ביקורות מאנשים שקנו מהחברה IQPC מחשבים וחלקי חומרה. איך הם, האם יש להם שירות טוב, כמה זמן מגיע עד שהמחשב יגיע לבית וכו'... תודה... [לא מצאתי פורום שיותר נכון לפתוח בו את האשכול הזה, אבל אם יש פורום כזה אנא תעבירו את האשכול לשם...]

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  2. יש למישהו את ההקלטה הזאת? או מקום להוריד את הסרט הזה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, יש לי כלב חדש, ממש גור בן אולי חודש וקצת מסוג קוקר אספניול אנגלי. הכלב בזמן האחרון התחיל להשתעל ולהתעטש ואני חושב שגם להקיא או שפליטה קטנה, אמרו לי באתר אחר שיש חשש שזה כלבת, אך אני לא יודע אם זה נכון. (אני רוצה להדגיש שהכלב לא בא במגע עם שום כלב אחר חוץ מאימו) אם למישהו יש נסיון עם כלבים אני מבקש את עזרתכם כי כרגע אין לי וטרינר שיכול לטפל בכלב. תודה!

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. אם כן, תוך כמה זמן אני מגלה את התוצאות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IG,

דבר ראשון, על הז שלי שזה "ישן". השאלה: מה הקטע של ריבר? אני זוכר שבסרט "סרניטי" הסבירו פחות או יותר מה עשו לה, אבל אין לי כוח לראות אותו שוב, אבל אני רואה עכשו את הסידרה ונמאס לי מזה שהקטע הזה לא מובן :-\ תודה

6. Started by yambtz,

היי, אני אף פעם לא הייתי בחוף בתל-אביב, בעיקר כי אני נמנע מהעיר הזאת כמה שאפשר, ופלמחים יותר קרוב לי. עכשיו, אני רוצה לדעת אם החוף מתאים בשביל ללכת עם מישהי בלילה. כמה עמוס, כמה חשוך, כמה רועש, ומה הסיכוי למצוא פינה שקטה למדורה קטנה כמו בפלמחים? או שעדיף להביא אותה לפה למרות הבלאגן? חוץ מזה אם מישהו שמע על איזו דליפת ביוב או משהו שיכול לשבש לי את התוכניות, שיגיד.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. מודיעין שדה, טירונות 4 חודש עוד שעה [ב-7 וחצי] ביי לכולם לפחות עד החמשוש הבא ;D

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. כאן ניתן את השמות הגדולים של המוזיקה האלקטרונית, תנו המלצות חמות... אני נותן את Infected Mushroom - Becoming Insane אחד הטראקים החזקים, הבכורה הייתה באומן17 מסיבת הסגירה בירושלים. מוזמנים.. Aviko

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by AllOver,

אני לא יכול לכתוב הודעות בפורום של אוברקלוק!

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by segevgabay,

http://www.performance-pcs.com עושים משלוחים לארץ נכון? (תקנו אותי אם אני טועה). מה עלות משלוח וכיצד אני משלם להם בPAYPAL?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  11. Started by i.k,

מישהו יודע ,איפה צריכים טכנאי מחשבים באזור נתניה,חדרה? אני כבר מחפש זמן מה ולא ממש מוצא,רציתי לשאול אם מישהו כאן יודע איפה אפשר למצוא עבודהכזו,או שידוע לו על חברות או חנויות שמחפשות טכנאי. חשוב לציין שאני חסר הסמכה מיקצועית,אבל נמצא 5 שנים בתחום החומרה והתוכנה ובעל ניסיון רב. בצבא זה היה התפקיד המשני שלי.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  12. יום הולדת 18 היה לה היום אבל אני לא יודע מה להביא.. יש למישהו רעיון למתנה שישמח אותה?? תודה לכולם

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  13. הסרט קשה לצפייה אבל זאת המציאות! צפו בסרט ותחתמו בבקשה למען הדולפינים! http://www.glumbert.com/media/dolphin http://www.petitiononline.com/golfinho/petition.html כנסו ללינק הראשון ותראו את הסירטון כנסו ללינק השני ותחתמו כל מילה נוספת מיותרת ותעבירו לכל מי שאתם יכולים שיחתום - !!! תודה מראש,

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  14. יש ציונים!!! תבדקו, תתפרעו, ותשתפו, אם אתם רוצים... אני: 685

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by Sheik Yerbouti,

ראיתי את הסרט אתמול והבנתי שאני צריך לראות אותו עוד 10 פעמים בערך כדי להבין. אני מנסה לפתח בעצמי את היכולת לחשיבה רב מימדית, אבל המניעים בסרט פשוט לא מובנים.

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  16. Started by sharonhart,

http://www.surfplanet.co.il/logic.html טוב מכירים את החידונים האלה שמשנים את הלינק כדי להגיע לשלב הבא? אז יצא אחד חדש... הוא לא יותר טוב אל לפחות אי אפשר למצוא תשובות באינטרנט... אני תקוע בשלב 9... בבקשה לסמן את התשובות כספויילרים בצבע שחור.

• 289 תגובות
    • 18.2k צפיות
  17. סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  18. רציתי לדעת קצת מידע על כמה מכוניות בקשר לצריכת הדלק שלהם (חסכוני/ לא חסכוני/ רגיל). איך הם במוסך, מבחינת חלקים, טיפולים (בהנחה שהם במצב מצויין כשהם נקנים), וכל שאר הירקות.. המכוניות: פיאט אונו שנה: 1991-6 נפח: 1400 ידני. פגו 205 שנה: 1993 נפח: 1400 ידני. גולף שנה:1992 נפח: 1300 ידני. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by arkadur,

בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  21. Started by RS4,

אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 858 צפיות
  22. כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  23. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  25. הכתובת: - נערך - איך זה עובד? האתר מתחבר לICQ עם המספר והסיסמא שהבאתם לו ושולח את ההודעות.(כדאי לוודא שאפשר לשלוח עם המספר הזה הודעות לפני כן) ואל תדאגו, אני לא עושה את זה כדי לגנוב סיסמאות לICQ, יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים ;D אם אתם מגלים תקלה כלשהי או שיש לכם הערה או הצעה לשיפור תשלחו לי בבקשה ל bnaya.peretz@gmail.com. *ניתן להכנס לאתר גם דרך פלאפונים סלולרים , וניתן לצפות בו טוב דרך דפדפן operamini ( http://operamini.com)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.