עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by sharonhart,

http://www.surfplanet.co.il/logic.html טוב מכירים את החידונים האלה שמשנים את הלינק כדי להגיע לשלב הבא? אז יצא אחד חדש... הוא לא יותר טוב אל לפחות אי אפשר למצוא תשובות באינטרנט... אני תקוע בשלב 9... בבקשה לסמן את התשובות כספויילרים בצבע שחור.

• 289 תגובות
    • 17.9k צפיות
  2. סוף החודש אני רוצה לטוס לאירופה, להתחיל באמסטרדם להמשיך לצרפת, ולחזור לארץ מלונדון. כך שבכל עיר בערך אני יהיה יומיים שלושה לכל היותר. צריך עזרה בלהבין איך עוברים ממדינה למדינה, כמה עולה וכ'ו.

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  3. רציתי לדעת קצת מידע על כמה מכוניות בקשר לצריכת הדלק שלהם (חסכוני/ לא חסכוני/ רגיל). איך הם במוסך, מבחינת חלקים, טיפולים (בהנחה שהם במצב מצויין כשהם נקנים), וכל שאר הירקות.. המכוניות: פיאט אונו שנה: 1991-6 נפח: 1400 ידני. פגו 205 שנה: 1993 נפח: 1400 ידני. גולף שנה:1992 נפח: 1300 ידני. תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by arkadur,

בשעה טובה אני אוטוטו מסיים את הלימודים (הנדסאי), ולפני הגיוס הקרב ובא (בקיץ, באזור יולי) אני רוצה לצאת ל"יורוטריפ".. הבנתי שלהאריך דרכון קיים אין בעיה האם אני זקוק לאישור מיוחד כדי שלא יורידו אותי מהמטוס? מה הפרוצדורה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן חברים, בלי נדר בחודשים יולי/יוני אני מתכנן לטוס עם חברים למזרח לתקופה לא ידועה.. כל מי שעשה טיול בסגנון הזה יעזור לי מאוד בעצות/טיפים/אתרים/ציוד וכו' כל תשובה תתקבל בברכה! תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  6. Started by RS4,

אני רוצה לקנות חבילה ללא הגבלה לתקופה של חודש או חודשיים אם יש דיל טוב לא יודע איך זה הולך בדיוק... אני צריך שתמליצו לי על משהו טוב מניסיון שלכם תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 852 צפיות
  7. כמו צלילים של הודעה , צילצולים מצחיקים , ודברים שסתם כיף לשמוע בסלולרי.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  8. Started by zam,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להעלות תמונה להודעה? אני צריך את זה כמה שיותר מהר. תודה

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by night-fire,

השיר שהיה עכשיו בשיר שלו כשרוני (או רני) והנינט הזאת רקדו (אני פשוט לא רואה את זה ואני שחכתי תשם של השיר ובדיוק שמעתי אותו ) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  10. הכתובת: - נערך - איך זה עובד? האתר מתחבר לICQ עם המספר והסיסמא שהבאתם לו ושולח את ההודעות.(כדאי לוודא שאפשר לשלוח עם המספר הזה הודעות לפני כן) ואל תדאגו, אני לא עושה את זה כדי לגנוב סיסמאות לICQ, יש לי דברים יותר טובים לעשות בחיים ;D אם אתם מגלים תקלה כלשהי או שיש לכם הערה או הצעה לשיפור תשלחו לי בבקשה ל bnaya.peretz@gmail.com. *ניתן להכנס לאתר גם דרך פלאפונים סלולרים , וניתן לצפות בו טוב דרך דפדפן operamini ( http://operamini.com)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Decktor,

כן אני יודע שזה בקשה מוזרה אבל אני צריך מישהו שיכול לקרוא תעודה רשמית שאמא שלי קיבלה באזרבייג'אן. גרסה 3.2 מגהפיקסל גרסה 800x600 למען הסדר הטוב.

• 6 תגובות
    • 910 צפיות
  12. באיזה מנייה כדאי להשקיע שיש אצלה ריווחיות גדולה?

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. טוב אז אחרי המשחק של מכבי מול נתניה בבלומפילד הערב הלכתי לכיוון הרכב שלי באחת הצמתים התחלתי לעבור (באור ירוק!) את הכביש אבל שניה אחרי שירדתי לכביש האור להולכי רגל הפך לאדום. המשכתי ללכת כי הרי אני לא יעצור באמצע ואז שוטר תנועה שהיה במקום צורח לי לעצור במקום וכמובן שלא עצרתי כי אני לא מתכוון לעצור באמצע צומת עם מכוניות כשגמרתי לעבור הוא בא ורצה לתת לי דוח על מעבר במעבר חצייה באור אדום. הוא גם התחיל לצעוק עלי איזה חוצפה יש לי שהמשכתי לעבור וכשעניתי שאני לא יעצור באמצע כביש הוא ענה שהוא שוטר ואני יעשה כל מה שהוא אומר לי לעשות. הוא דיבר בקשר להזמין ניידת כדי שיתנו לי דוח ואז כשהניידת היתה קרובה הוא כיוון את התנועה (זה היה הבחור שאחראי על הרמזורים שם בצומת ליד בלומפילד) כדי לע…

• 34 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. יש מלא שירים טובים באנגלית שגורמים לי לרצות לקנות דיסק שלם, אבל אני לא אזרוק כסף (:) אם אני לא בטוח שכל הדיסק שווה, יש איזה אתר שנותן לשמוע בסטרימינג כמויות גדולות של דיסקים, לפני קניה.. ? ;D

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני צריך להחליט אם לינסוע לקנדה(טורונטו) או להישאר בארץ אני לא יודע מה ליבחור. האם כדי לעבור? :-\ הסיפור דיי מורכב ביגלל זה קיצרתי ישר ולעיניין.

• 52 תגובות
    • 5.8k צפיות
  16. Started by waizman,

יש לי אייפוד תקול והבעיה היא שהוא מאיזה סדרה של HP, אז APPLE לא מוכנים לגעת בו ו HP ישראל לא מכירים בו גם כן כי הוא מחו"ל. אני מחפש מעבדה פרטית שתוכל לתקן ת'דבר הזה כי חבל עליו. עדיף באיזור ירושלים אבל אני גמיש אם אין ברירה. תודה!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  17. מה שרואים בסרטון זה מעבר רק לאוטובוסים שנהגים חושבים שיוכלו לעקוף אם יצמדו לאוטובוס

• 6 תגובות
    • 686 צפיות
  18. אפילו אם ניסיתם לחשב את התזמון עד התדלוק הבא ?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by UNDERDOG,

http://mars.nana.co.il/taki/taki.aspx טאקי מול מחשב או מול אנשים אחרים

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Vatos-Locos,

אחרי שחרשתי על ההוקס שלי שנה שלמה, הגיע הזמן לחזור לריף (מועאעאעאאעהאה)!! היה לי לפני שנה את ה reef text שנוחות ברמה מדהימה, אבל צריך לגוון... קיצר, איזה דגמים ראיתם שיש בוודאות שיש בארץ? (שאני לא אפנטז סתם על דברים מהאתר שלהם שבסוף לא יהיה פה...) עריכה: וואי, הקטלוג באתר שלהם ממש ממש ממש מזעזע, מה זה הכיעור הזה??...

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  21. Started by שמואלל,

שלום, אני מעונין לרכוש שם כמה דברים האם החנות אמינה ולא גנבת ושקרנית?ואיך השירות תודה.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. ותזכרו אם אתם מסמנים גיל בוגר יותר... הזין שלכם לא גדל מזה... ולא רימיתם אפחד חוץ מכם...

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. שאפשר להציע להם הצעות שונות.

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  24. זה המקום היחיד שראיתי שמוכר את הSony X95F ב1465.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by JHONLEV,

גם אתם שונאים יום הורים ? ברגעים אלו אמא שלי צריכה לחזור מהיום הורים. הציוניים שלי ממש גרעים אז נראה שלי שאני אומר שלום למחשב עד לחופש הגדול ! יש דרך להרגיע את אמא ?

• 42 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים