עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא נראה לי הגיוני שכן...

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  2. כדי להשקיע בזה? לפי מה שראיתי זה דבר שווה אבל אני רוצה להיות בטוח העם כדי לקנות? (לא קופץ למים ללא חוות דעת מקצועית )

3. הייתי בצו ראשון, וקיבלתי מיון לטייס שבוע הבא, מה זה אומר? מה הולך לי להיות שם ומה כדאי להתכונןן?

• 10 תגובות
    • 7.5k צפיות
  4. תגידו, באמת הצלחם ללמוד את כל 100 המושגים האלה?! אני יודע שלפעמים אנחנו מתלוננים יותר מידי על מבחנים ושיש יותר מידי חומר וכל הח** הזה אבל WTF משרד החינוך השתגע! 100 מושגים?! אנחנו בכתה עם המורה למדנו בקושי 50 וזה עוד אחרי חרישה! מישהו באמת הספיק ללמוד הכל?או לפחות כמעט הכל? אני הלכתי להתכונן עוד קצת בתקווה להגיע ל-70 מושגים . בהצלחה לכולם (וכנראה שכולנו נצטרך את זה ..)

• 10 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by J0HNiE,

(קרדיט לTaimors) סרטון על האמריקאי הממצוע.. ולא חסר גם לי סיפורים ממתי שהייתי בארה"ב...

• 48 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. מדהים מה שכל אחד יכול לעשות, עם סמן לייזר (איכותי, יש לי כזה ירוק שמצביע לקילומטרים, משהו מטורף) מקרן טוב, לפטופ ומצלמה.. הוראות הכנה : http://muonics.net/blog/index.php?postid=15 @

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://www.memorypc.co.il - Memory PC - האם מישהו מכם רכש בעבר מוצר כלשהו מהחברה הזו? - מהו טיב השירות והאמינות של החברה; האם אכן קיבלתם את אותו מוצר שרכשתם? האם היא כיבדה את האחריות שהונפקה לכם עבור מוצר שרכשתם ללא דפי?

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by X_Dror,

מה המינון והדחיפות בה אני צריך לקחת את התרופה אם רשום לי PO 1 TAB X 2/day for 30 days ? מקווה שתוכלו לענות לי. (אני משער שאני צריך לקחת כדור אחד כל יומיים במשך 30 יום)

9. Started by Skid,

http://hardware.gotfrag.com/portal/forums/thread/270629/ שיחליפו לי תעכבר,אחרי שנתיים נגיד? או שזה עוד סיבה לשנוא תמדינה הזאת?

10. קטע אמיתי מתוך תוכנית סטייל ג'רי ספרינגר שמתעלה על כל הפרודיות הכי הזויות על הג'אנר... פשוט לראות ולא להאמין כמה נמוך אפשר לרדת http://www.youtube.com/watch?v=zaXPxxk3sKg לדעתי צריך לחסל אותה . וכל מי שראה את הסרט המעולה Idiocracy יבין למה.

• 67 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. Started by mega1234,

סירטון בyoutube וסקר(גם לי מותר מידי פעם).

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by nehmia,

אם למישהו יש דברים חדגשים טובים אם אם אפשר שמות

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  13. חיפשתי בגוגל את המקום אבל אני לא מוצא שום מפה מפורטת, מישהו יכול לעזור?

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. ממצב אחים שמעו יש ת'משחק הזה שמשחקים ומתרכזים בו ושקועים בו ופתאום באמצע יש תמונה של איש מפחיד או משהו וקול וכולם נבהלים מיזה ואני רוצה לעשות את זה למישהו.... ואם לא זה אז איזשהו משחק פלאש שאפשר להוריד ולשנות קבצים ואז במקום finish או משהו משנים לתמונה מפחידה ושמים צליל מגניייב פליייז אני חייייב את זההההה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yaron266,

יש לי אינטרנט מהיר 2.5 מגה ויש לי בעייה קטנה באימיול לפעמים האימיול מוריד מהר מאוד מאוד לכמה דקות ואז משנה את המהירות לאיטית מאוד לכמה דקות וזה כל הזמן חוזר על עצמו.. מה עושים כדי שזה ישאר מהיר ??? :

• 2 תגובות
    • 435 צפיות
  16. למישהו יש את המיקוד בהיסטוריה 2007 קיץ חלק ב' שמעתי שהודלפו המיקודים ....? וגם אם יש לכם בספרות ועוד כמה מקצועות אז שתפו...

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Amit_Alcobi,

נא לרשום משפטים ונימים יפים שאתם מכירים (כולל מרפי). לדוגמא: הטיפש אומר מה שהחכם חושב וכו'...

• 57 תגובות
    • 8.6k צפיות
  18. Started by מוחמד היהודי,

http://www.amazon.com/Creative-Zen-Vision-Video-Player/dp/B000CS7U1C/ref=pd_bbs_sr_1/102-5371156-8752909?ie=UTF8&s=electronics&qid=1174228104&sr=1-1 ב200 דולר זה 900 שקל איך אני מביא אותו ארצה כמה עולה משלוח אם יש אפשרות למשלוח בכלל האם יהיה מכס או מע"מ המוצר עולה 50 סנט מעל ה200 דולר שאפשר להכניס לארץ תודה.

19. שלום, היה לי היום יום הורים והציונים שלי בקרשים, ממוצע של 55! אני לא יודע מה לעשות, למישהו יש סוד הצלחה בלימודים?

• 111 תגובות
    • 11.4k צפיות
  20. בן דוד שלי מתגייס עוד חודש וחצי והוא רוצה לדעת לאן הוא יתגייס למרות שאמרתי שרוב הסיכוי שזה חיל חימוש

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by dvir_k,

ביום שני, בעזרת השם, אני טס לארה''ב. אני אשהה קצת בבולטימור במדינת מרילנד, בוושינגטון מעט וגם קצת בניו-יורק. מה כדאי ומשתלם לקנות בארה''ב? וכמה כסף כדאי לקחת בשביל זה?! תודה ושבת שלום לכולם

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by hazed,

אני צריך קישור לתוכנה שהופכת ציור בצייר לדוגמא לאותיות בקובץ טקסט. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by moonjib,

אז קראתי את התגובה הזאת ב-ynet, ותהיתי לעצמי "האם יש עוד אלטרנטיבות לויקיפדיה?". * אישית אני אוהב את ויקיפדיה, אני מוצא שם כמעט הכל והמידע נוח ומפורט. רק בשביל ידע כללי. התגובה: 18. שקרים ורמאויות מבית גוגל - כנסו! האם ויקפדיה היא האנציקלופדיה היחידה באינטרנט בעולם? התשובה היא לא, יש עוד עשרות אנציקלופדיות! אז למה ויקפדיה כמעט תמיד בראש תוצאות החיפוש בגוגל? התשובה פשוטה מאד - כסף, והרבה מאד כסף. ויקפדיה כידוע ניזונה "מתרומות", אלה ש 50% מסך התרומות מועבר לגוגל משום מה. קידום בגוגל! והיכן האנציקלופדיות האחרות, שלא עשו דיל עם גוגל - אי שם בתוצאות החיפוש, או לא מופיעות בכלל! גוגל לא מציגים שום תוצאה אובייקטיבית, יד אדם מכוונת את תוצאות החיפוש באופן יזום. …

24. Started by Big_Guy7,

יש לי קרוב משפחה בנמצא כרגע בטיול... עכשיו ניו זילנד ועוד כמה ימים מגיע להונג קונג בקיצור, הוא אמר לי להעביר לו כסף לחשבון בנק ומה שאני ירצה הוא יקנה לי מה כדאי לי?! פלאפון כבר יש לי חדש, אייפוד אני לא צריך כי אני שומע שירים ורואה סרטים בפלאפון. אני צריך משהו לא גדול מדי, כי הוא ייסחב עם זה בתיק איזה חודש... אני דיי חזק בתוך הקטע הזה של המודינג, אבל כבר יש לי הכל (קתודות, מאווררים, פאנל LCD) מה אתה מציעים לי??

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Ac-Boy,

הי אני מעוניין לדעת אם קיים מגזין למחשבים, כל התחומים ממשחק עד ציוד היקפי ומשם לחומרה ואפילו מודינג. ואם יש לכם, תגידו איזה ואם אתם מרוצים וכמה אתה משלמים חודש או שנתי איזה עיסקת חבילה עשיתם וכדומה

• 8 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.