עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by SpiritKnight,

שמתי לב שאף אחד לא רשם את זה פה, והתאריך כבר ה12\1, אז חג חנוכה שמח! לכל משתמשי הפורום, תאכלו הרבה סופגניות, ולסיום שמן מקפץ:

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  2. הנה היא הפה במלוא הדרה: http://www.illuminatelabs.com/gallery/images/atct_album_view?b_start:int=24 איזה קטע.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  3. יש לי שניי רמקולים קדמיים וטלויזיה LCD 32" רציתי לדעת אם יש רגישות כלשהי של הטלויזיה לרמקולים , הכוונה אם המגנטיות שלהם משפיעה עליה. אני יודע שבבירור אם היו שמים רמקולים כאלו (גם בדקתי) לייד טלויזיה CRT אז היה מגנוט והיו רואים ירוק בצדדים של הטלויזיה , בLCD אין אבל אני רוצה להיות בטוח בזה. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Oven,

5-9 יומיות (5 ימים בצבא יומיות , 9 ימים בבית) משמרת 6-7 שעות (מ7 עד 2 ) קיצור שירות לשנתיים . בזמן הזה אני אעשה קורס 4יח' מתמטיקה + פסיכומטרי , + עבודה אחסוך כסף ואשפר בגרויות ואלך לאוניברסיטה בגיל 20/21 , לא שווה ?

• 40 תגובות
    • 21.2k צפיות
  5. היי, לאחר התלבטות רבה בין מדעי המחשב להנדסת תוכנה, הבנתי שמשתלם יותר ללמוד מדעי המחשב (לטווח הארוך) למרות שזה לא כזה משנה. עכשיו אני מתלבט בין מדעי המחשב בלבד לבין מתמטיקה ומדעי המחשב. כי במקום בו אני רוצה ללמוד, יש רק מתמטיקה ומדעי המחשב. מהסתכלות ראשונית, זה נראה מבטיח יותר, יוקרתי יותר וכו'. אבל אולי יש פה חתול בשק? אולי אני אלמד רק 60% מדעי המחשב ו40% מתמטיקה וזא בתעשייה יעקמו פרצוף כשאני אגיע לריאיונות עבודה? אני בטוח שיש כאן כמה חבר'ה שיכולים לשפוך מעט אור על הדברים

• 36 תגובות
    • 9.6k צפיות
  6. Started by Ghosthunter,

זהו לא ספאם ואני מדבר ברצינות יש כאן אפשרות לראות את כל ההודעות שננעלו בפורום? דיפדפתי בכמה הודעות שננעלו ויש שם פשוט בידור. בבקשה לא לנעול.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. http://www.hornoxe.de/news.php?extend.1117.3 אם אתם שומעים טוב אתם יכולים לשמוע את הסרטון המקורי ברקע לכל מי שלא ראה את המקורי... Dad at Comedy Barn

• 8 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by super-MC,

מה המצב יש לי עבודה מגעילה באנגלית לעשות על האינטרנת ביגלל שהאנגלית שלי לא משהוא אז לא מצאתי כלום אם משהוא יכול לשלח לי קישור לאיזה מצגת אני ממש ממש ממש ישמח תודה :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  9. גוגל מביאה את חוויית המשתמש המוכרת מאנדרואיד אל הדפדפן השולחני שלה עם עדכון קטן אך שימושי לכתבה

10. שלחתי הזמנה לחבר שלי ובסוף קיבלתי את ההודעה הזאת: Mail Delivery Subsystem <mailer-daemon@gmail.com> This is an automatically generated Delivery Status Notification THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY. YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE. Delivery to the following recipient has been delayed: someone@coolmail.co.il Message will be retried for 2 more day(s) אני חושב שהוא אומר לי שהמשתמש לא קיבל את המייל(כי לנענע בעיה עם השרתים אמרו לי שדרוג)אז למה הם שולחים לי אזהרה?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by crovei,

טוב, כבר מ-5 בצהריים אני מנסה להחזיר תגובה בת'ראד שפתחתי היום בפורום "מעבדים לוחות-אם וזיכרונות" ואני כל הזמן מקבל הודעה מ-SPD: ניסיתי לשלוח עם ה-IE וגם עם ה-FF.. ניסיתי לדחוף לפלופי שטר של 20 שקל והוא לא קיבל את זה.. ניסיתי בעירום.. קיצור שומכלום! עוד מישהו נתקל בזה או יודע איך לפתור את זה? (אה, ובדקתי את העניין, ומה שקורה פה זה סלקציה לא חוקית של הודעות! אבל קבלו את זה: בשנת 2000 ייצא חוק נגד סלקציה, או בשמו המלא: "חוק איסור הפליה במוצרים, בשירותים ובכניסה למקומות בידור ולמקומות ציבוריים, התשס"א - 2000" אז אבא שלי עו"ד ואני הולך לתבוע פה לכולם את הצורה אם אני לא אצליח לשלוח את ההודעה הזאת!) עריכה: אוקיי, ההודעה הזאת נשלחה.. שלחתי לאבא SMS לבטל את התביעה.. אבל עדיין אני…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  12. Started by EasyPooper,

הנה זה בא... עוד שעה ו20 דקות אז בזמן האמיתי אני כניראה אהיה מסטול תחת או פשוט לא זמין לכן ארצה לברך את כל חברי הפורום, גם את אלו אשר לא ממש מתעניינים בסילבסטר... אז אני רוצה לאחל לכם שנה פורייה ודלת חסרונות. אני מאחל לכם אהבה בריאות ואושר, ולבחור ששאל בקשר להליכונים אאחל הרבה כושר (מי שצריך שיקח זה לכולם). אני מאחל לעם ישראל חיי שלום או ניצחון קל ללא אבדות. לכל העובדים אני מאחל העלאה במשכורת, לכל המתחתנים אני מאחל משפחה הדוקה וחמה, לכל הגיימרים שבינינו (בני מיני ;D) אני רוצה לאחל הרבה ניצחונות ויותר הנאה, לכל האוברקלוקרים שבינינו אני מאחל תדרים גבוהים וטמפרותות נמוכות. ולכל תושב פורום אחר אני מאחל שסנטה קלאוס ישים לו מתחת למיטה מחשב עם COREI7 וGF295GTX QUAD SLI ואחרי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Amit_Alcobi,

אני רוצה לשנות את כתובת האיי פי של המחשב שלי, אני גולש על הWiFi של השכנים אם זה משנה..

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by tom123,

אני גר כחצי שעה מאשקלון לייד קריית מלאכי ועד פה שומעים את הפגזים של צה"ל הכל רועד... בעעע עוד מישהו מהאיזור שומע?

15. Started by House M.D.,

dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. Started by J0HNiE,

(קרדיט לTaimors) סרטון על האמריקאי הממצוע.. ולא חסר גם לי סיפורים ממתי שהייתי בארה"ב...

• 48 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by mega1234,

סירטון בyoutube וסקר(גם לי מותר מידי פעם).

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  18. Started by Yaniv11,

למישהו יש מקורות מיוחדים לקבצים? אני מחפש את ה- pdf: management accounting information for creating and managing value זו התקווה האחרונה שלי למצוא. תודה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  19. מה קורה חבר'ה הכל טוב?! אצלי הכל מצויין! חח בשביל הצחוקים. ניגש ישר לעיניין.. אז ככה כבר הספקתי לעשות יום ראשון קניות ב2000 שקל אני דיי מוכן לקנדה. אמא שלי נסעה היום בבוקר לתל אביב ליקנות לי כרטיס. היא כבר קנתה כרטיסים לה ולאחותי ב2000 דולר לפני חצי שנה והיום היא צריכה לשלם עוד 600 דולר. כי אמרו שביגלל פסח מעלים את המחיר משהו כזה. בקיצור אני יספר כמה דברים.. אז ככה אני הידרדרתי בארץ הפסקתי לעבוד(אני כבר חודש לא עובד) אין לי כוח מין הסתם. התחלתי לעשות שטויות להיות יותר אם חברים לא לחזור בלילות להמר(היא יודעת שכבר הפסדתי 3 אלף שקל וכואב לה הלב עלי) בקיצור אמא שלי לא רוצה שאני יהיה כמו אבא שלי מבינים אז כאילו היא החליטה שניסע לקנדה כי היא היתה שם החיים שם יותר ברמה …

20. אני יודע שיש המון פירצות באתרים של קניות דקך האינטרנט אבל רציתי לשאול אילו מן האתרים הכי טובים גם מבחינת אבטחת מידע וגם מבחינת אמינות האתר האם אתרים כמו p1000 ו-getit טובים ואמינים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DiSc@MaN,

שימו לב לסקין שוט מג'נרלס לא עבר שום עריכה/שינוי! *הבהרה - אני לקחתי את הסקין שוט הזה, ולא מצאתי אותו באיזה "חור" באינטרנט.

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  22. בעעעעעעע לבעלי האתר תפסיקו להיתנהל בחובבניות כי אתם לא ....חבל מאוד :pissed: :pissed: http://img104.imageshack.us/img104/9941/12319mu.jpg מקפי .....חולה עליך

• 10 תגובות
    • 904 צפיות
  23. Started by KOBrA,

היום חבר שלי אמר לי שהוא יודע מקום שיש בו אלמנה שחורה .. אני ישר התלהבתי ורציתי לצלם אותה בסוני אריקסון החדש שלי W800 ( כן כן מותר לי להתלהב קצת) בכל מקרה אחרי שראיתי אותה נורא שמחתי לראות אלמנה שחורה במציאות, אבל לאחר חיפושים ברשת התברר לי שלכל האלמנות השחורות צריכות להיות מצוירות מן שעון חול על הבטן ... התאכזבתי נורא אבל חבר שלי מוכן להתערב איתי על מ100 שקל שזאת אלמנה שחורה משצלמנו היום והוא טוען שיש סוגים רבים של אלמנות שחורות . אבל לי העניין לא הוכח ! קיצר חברה מישהו יכול לעזור להטות את כף המאזניים ?? כל מידע וכל מי שיודע ומצא דבר שיפרסם פה בבקשה !! תודה מראש

• 36 תגובות
    • 9.8k צפיות
  24. Started by Holy,

זה המכתב שקיבלתי היום לפני שנה כשנסיתי להתקבל לעתודה קיבלתי מכתב שבו שלב א של הועדה דחתה אותי את המכתב הזה קיבלתי עוד פעם ועוד פעם ופעם רביעית אפילו היה כתוב עליו בכתב יד שהמכתב הזה מבטל כל מכתב קודם מדהים והיום שנה אחרי שאני עתודאי כבר סמסטר שני קיבלתי כזה דבר בדואר

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים