כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
-
משהו יודע על מוניות שירות לאיזור הצפון מת"א בלילה בין שישי לשבת בשעה 1-2 ככה? כי אוטובוסים אין...או שתחדשו שלי על כל דרך תחבורתית אפשרית ולא טרמפים, כי אני לא הולך להעביר ימים כלילות בטרמפיאדות
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
http://www.thinkgeek.com/homeoffice/gear/8122/ איך בא לי אחד כזה בבסיס...
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התפקיד נקרא "מערך מקצועות תקשוב", אני צריך קצת מידע לגבי התפקיד הזה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מישהו היה? ספרו חוויות.. מבחינתי היה לא רע בכלל, רק שהיו מלא ילדים קטנים ומעצבנים ומבחר האוכל והשתיה לא היה יותר מדי גדול... אבל בגדול - כן ירבו אירועים שכאלו! וכל הכבוד לחברת קוקה קולה שאירגנה את האירוע (למרות שאני די בטוח שיש להם רווח די נאה מכל העניין)...
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. אם יש לי AMD 64 3000 מסודר עם הכל אך עם קופסה פתוחה ועבר כבר חודש וחצי מאז הקניה. האם יהיה ניתן להחזיר אותו תמורת זיכוי כספיאו להוסיף 300 ש"ח ל 3200?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל פעם אני קונה חולצה חדשה והופ אחרי פחות משבוע יש כתם, אני לא מבין מאיפה הוא צץ אבל יש כתם! משהו מכיר תכשיר טוב נגד כתמים על חולצות? ???
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שימו לב לחתימה שלי. המרכאות לא נמצאות במקום.. בעיה של אנגלית-עברית כנראה.. יש דרך לתקן את זה? תודה!
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום בד"כ כשאני צריך את המולטיויטמין של centrum, אני מבקש מחברים/קרובי-משפחה שטסים לארה"ב, לקנות לי שם(בד"כ ב-Costco כי שם הכי זול), ואז להביא לי.. אבל לא תמיד יש כאלה שטסים, אז אני תוהה אולי בהשפעת deal extreme, יש איזה אתר שמישהו שמכיר שגם מוכר קופסא גדולה של Centrum, ועושה משלוח בחינם לארץ.. אם לא משלוח בחינם לארץ, אז משלוח בעלות כמה שיותר נמוכה.. ואם לא עלות נמוכה, אז לפחות שישלח לארץ חח.. כי יש אפילו אתרי אינטרנט שלא שולחים לארץ. אז אם מישהו מנוסה בזה, אשמח אם הוא יוכל לתת לי כאן טיפ, כי היבואן של centrum בארץ בכלל לא מביא את הקופסאות הגדולות אלא מביא קופסאות שמספיקות לחודש אחד או 45 ימים במקרה הטוב. (וכששואלים אותם בטלפון למה הם לא מביאים את הקופסא הגדולה והחסכונית,…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים, :-) אני חדש בפורום (הרגע הצטרפתי), והחלטתי לשאול את השאלה כאן (הגעתי לכאן דרך קריאת פוסט בנושא המתחים). ביום רביעי קיבלתי את השקע-החכם שהזמנתי (2 אמריקאים מ-Apple.com ואחד אירופאי... מ-amazon.de). האירופאי הוזמן, כי מה לעשות... זה התקן הישראלי והשניים האמריקאים הוזמנו, מכיוון ששעון ה-Apple Watch והאייפון שלי נרכשו ב-Apple.com ארה"ב. לפני הזמנת השקעים האמריקאים-ראיתי, שלפי אתר היצרן (Elgato), השקעים תומכים במתח v100-240 ,50/60Hz (קישור)... מה שכן, על השקע רשום 120v וכאשר חיברתי אותו (ללא מכשיר מחובר!), שמעתי רעש מוזר (אולי זה תקין, אך העדפתי לא להסתכן) ולכן.... ניתקתי מיידית. לפי הפוסט ההוא הבנתי, שבמפעל חוסכים בתחום…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני וידידה שלי בוויכוח לגבי כמה מילים אני אומר שאפשר לכתוב מאמי וממי גם וגם כמו שאפשר לכתוב גם מה אתך ומה איתך וכמו שאפשר לכתוב היא מיסכנה והיא מסכנה וכמו שאפשר לכתוב מיקודם ומקודם נכון שאני צודק? כתיב מלא וכתיב חסר.
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שיש לי המון "קנאקים" משורש כף היד...אז אני מנסה לעשות תרגילים שעובדים על השריר של החלק הזה - משקולת 1.5 קילו שאני מרים ומוריד כאשר היד מונחת ב90 מעלות על מיטה או מזרון התרגיל עצמו עושה לי די הרבה "קנאקים", אז יש אולי עוד אפשרויות?
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות מה החוק אומר לגבי אחזקת כלבי אמסטף בדירות (יש לי דירה 120 מ"ר) ע"י אנשים פרטיים, ולגבי זה שהאם יש חובה במחסום לפה בזמן טיול עם כלב מזן זה? נ.ב. אני מעוניין לאמץ כלב מסוג אמסטף לשמירה על הבית (בתוך הבית, לא בחצר), ואני אשמח לקבל הצעות רלוונטיות בפרטי.
-
- 48 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
סיפור קצר, הבוס שלי היה צריך לתת לי על כול יוני 1900 סה''כ, לפני שבועים הוא הביא לי אלפיה אחת, היום השותף השני הביא לי תמשכרות, כולה 1900, כנראה השני לא ידע אותו על המקדמה, קיצר איך ההיתם נוהגים? 1) מחזירים כמו צדיקים 2) מעלימים עין, שוחכים גם מהמקדמה וצוחקים כול הדרך על הבנק? ד''א אני החזרתי, כול החברים שלי משם, הסתלבטו עלי שיכולתי לקחת עוד אלפייה בשקט, שיחסית זה הרבה כסף למי שמרוויח 18 שקל בשעה
-
- 37 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://tvlinks.50webs.com/
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש לנו בבית סוזוקי בלנו שנת 97 יד שניה. המצב שלה הוא כזה: צבע מתקלף מכה מאחור מראות דפוקות שהודבקו עם סיליקון ואי אפשר לכוון אותם אין מזגן (תיקון עולה בערך 1000 שקל) אנחנו מתים למכור את האוטו הזה ולקנות מכונית חדשה, אבל אני לא חושב שמישהו ירצה לקנות כזה רכב. איך לדעתכם יש לנו סיכוי למכור אותו? אולי לנסות למצוא מבצע של טריידאין מחיר מחירון לקניה מליסינג? אשמח לרעיונות
-
- 41 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
בדיון הזה למשל היה בחור בשם מיקרו אובן, לדעתי הוא היה טרול ואחרי הבאן נראה שגם ההנהלה חושבת כך, אבל התוצאה היא דיון עם הרבה תגובות לא רלוונטית ומבלבלות https://hwzone.co.il/community/topic/581357-שחר-של-יום-חדש-מעבדי-ה-coffee-lake-של-אינטל-בביקורת/?page=8&tab=comments#comment-5081201 כמו שקרה כאן: https://hwzone.co.il/community/topic/581343-מה-לכל-הרוחות-עובר-לאינטל-בראש-g4560-חוזר/ לבקש ממנהל לעבור על הדיון ולמחוק תגובות לא קשורות נראה כמו לא מעט זמן ועבודה בדיון ארוך, לגרום לאדם שהגיב למשתמש שקיבל את הבאן לעבור על הדיון ולמחוק תגובות שלו זה גם לא נראה טוב וגם גזל זמן לא קטן והשארת המצב כמו שהוא גורמת בילבול. …
-
- 28 תגובות
- 3.9k צפיות
- 2 followers
-
-
אורי חזקיה ב-"קשה לי לא להתגייס": http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1801091
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
כי סגרו את הLH וכנראה זה יהיה לתמיד...באסה להם..ולי... עכשיו יש אתר בסגנון כזה של הורדות..(בלי לינקים=חוקי...אבל עם האש.??..או שם יחודי שדרכו אפשר להגיע לסרט המדויק..)
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחרונה אני מנסה לקבל תשובה (בנושא מפרטי מחשב) על שאלה מאוד פשוטה ובמקום לתת תשובות אני נתקף בעוד ועוד שאלות ותשובות סתומות. אין ספק שהדבר נובע מחוסר מקצועיות ואי ידע בתחום המחשבים של אנשי הפורום פה. אני מרגיש שהפורום פה הולך ומקבל מאפיינים של פורום FXP. בכל אופן אני איש עסוק מאוד ואני חייב לקבל תשובה במהירות לגבי מפרט מחשב, השאלה היא איזה עוד פורומים מקצועיים קיימים ברשת (עדיף באנגלית) ובנימה אישית לאנשי הפורום פה, אם אני שואל שאלה ואתם לא יודעים את התשובה אתם יכולים להודות שאתם לא יודעים ולא לנסות ולענות בניבזיות האופיינית לכם!תודה.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
ספקיות הזכרונות G.Skill ו-Corsair מנהלות מירוץ מרשים ומעניקות לנו זכרונות דינאמיים עם ביצועים שוברי שיאים - גם למחשבים נייחים וגם למחשבים ניידים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
- 1 follower
-
-
אתמול בבגרות בתנ"ך הייתה שאלה על ערלת העץ (נושא מסכם - חקלאות במקרא). השאלה הייתה: קרא ויקרא, י"ט, 23-25. מהי הסיבה החקלאית ומהי הסיבה הדתית לחוק שבפסוקים אלה? אם אתם מתעצלים לפתוח ספר: "וכי-תבאו אל-הארץ ונטעתם כל-עץ מאכל וערלתם ערלתו את-פריו שלש שנים יהיה לכם ערלים לא יאכל: ובשנה הרביעת יהיה כל-פריו קדש הלולים ליהוה: ובשנה החמישית תאכלו את-פריו להוסיף לכם תבואתו אני יהוה אלהיכם:" טוב, לשאלה. הסיבה החקלאית ברורה - לתת לעץ לגדול וכו'... מה שלא ברור לי זו הסיבה הדתית. לדעתי, סיבה דתית לפי הגדרה היא סיבה שרירותית שאין לה הסבר. למשל: מה הסיבה ללא לעבוד ה' אחרים? סיבה דתית = ה' אמר ככה. אולי אני טועה.. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה טווח של קב"א אני צריך כדי להתקבל לדברים כמו "תלפיות"..?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איזה אתר ליגה זכיתי ב7300gs שלחו לי שבועיים מיילים ולא בדקתי אז התקשרו להגיד אתר ליגתייי
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-