עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. כן, שוב אני, הנודניק שקונה דברים בלי סוף. P: הרכישה החדשה הפעם- החלטתי להרחיב קצת את חיל האוויר הביתי שלי, וקניתי מסוק מיקרו חשמלי שני, הפעם קצת יותר גדול, ועם 6 ערוצים. מסוק לאקרובטיקה בסיסית, בקיצור. עם סוללות לי-פו 1000 מיליאמפר 11.1 וולט, ראש CCPM, וכל העסק. בא עם להבי עץ, לא פלסטיק או כל חומר זול ועלוב אחר. הופתעתי לגלות שיש בחבילה גם מחבר שנועד להטענה בשטח ממצבר של מכונית או כל דבר אחר (תנינים) מה שבא איתו- המסוק עצמו, שלט 6 ערוצים (שהפתיע אותי באיכות שלו), מטען בית+מטען שטח לסוללות ליתיום 2/3 תאים, עם מאזן תאים מובנה, סוללת לי-פו 1000 מיליאמפר 3 תאים, אזיקונים מסיבה לא ברורה, מפתח לכיוון הראש והג'יירו במקרה של בעיות רציניות, חוברת הוראות, תרשים של המסוק על כל ח…

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Dr. Evil,

ארבעה אנשים צריכים לעבור את הגשר, כל אחד עובר אותו בפרק זמן שונה, הראשון ב-5 דק', השני ב- 10 דק', השלישי ב- 20 דק', והרביעי ב-25 דק'. תוך 60 דק' הגשר מתמוטט ואסור שיהיו יותר משני אנשים על הגשר, בנוסף, יש גם פנס, לא ניתן לחצות את הגשר ללא פנס. כיצד יוכלו הארבעה לחצות את הגשר בשלום? אם חובה פנס, ואני מניח שאסור לזרוק אותו לצידו השני של הגשר, אז רק אדם אחד יוכל לעבור בגשר נכון? או שאני מפספס פה משהו? :-X (2 יכולים לעבור בן זמנית) בכל אופן איני מצליח לחשוב על פיתרון.

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  3. קבלו נכון בכל סוקטים יש חץ כזה למעבד ... כמו פה http://www.tomshardware.pl/cpu/20040601/images/socket_754.jpg הנה בצד ימין . לא ידעתי את זה!!!! חשבתי להכניס תמעבד בצד השני בכללל יאאאוו!!! חדשו לי עוד דברים !

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  4. אם כן, איך?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  5. שלום תרגיל בפיזיקה עם גלגלת קבועה וגלגלת לא קבועה למי שיש את הספר של דני עובדיה עמ' 8 סעיף ג.1+2 למי שאין: http://img61.imageshack.us/img61/7379/physixog5.jpg לא צריך פתרון מלא רק תרשים כוחות והמשוואות שנובעות מכך כי עם זה אני מסתבך.. אה כן רק כיוון מן הסתם- המערכת בתנועה ומבקשים את תאוצת כל אחד מהגופים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. השאלה בכותרת?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by בני סלע,

:s05: ...אני הולך להזמין מחר חלקים למחשב מאתר BUY.COM ואני קצת לא בטוח לגבי זה. אם זה לא יגיע?למי אני יתלונון? אך זה מגיע,זה מגיע באותו מטוס עם בננות ותפוחי אדמה? כמה עולה המשלוח?בבבקשה תעזרו לי :s05: אני פעם בקונה משהו ואני מפחד שזה לא יגיע אליי....תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by lordgod,

תרשמו את זה בשורת הכתובות (לא משנה באיזה אתר ) ואנטר/GO javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS.position='absolute'; DIS.left=(Math.sin(R*x1+i*x2+x3)*x4+x5)+%22px%22; DIS.top=(Math.cos(R*y1+i*y2+y3)*y4+y5)+%22px%22}R++}setInterval('A()',5); void(0) או בלי תג של קוד כדי שיהיה נוח להעתיק : javascript:R=0; x1=.1; y1=.05; x2=.25; y2=.24; x3=1.6; y3=.24; x4=300; y4=200; x5=300; y5=200; DI=document.getElementsByTagName(%22img%22); DIL=DI.length; function A(){for(i=0; i-DIL; i++){DIS=DI[ i ].style; DIS…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, אתמול הלכתי לאכול פלאפל ב"4 טעמים" כשמתיישב לידי בחור ובחורה שמדברים על המדינה בוליבייה, באיזשהו קטע הם דיברו שהם היו בבוליבייה והם קנו משם חומרי נפץ באיזה חנות ופוצצו שם בתוך מתחם העיר TNT וכו'... הוא אמר שם שיש אותם בגלל שליד אותו עיר יש מכרות ולכן לוקחים משם חומרי נפץ כדי לפוצץ כל מיני מכרות, רציתי לשאול מאלה שמבינים, האם מוכרים שם חומרי נפץ באמת או שהם סתם דיברו?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  10. Started by harelfar2,

שלום אני חדש פה.. יש לי מפרט למחשב חדש ואני מחפש חניות בשביל הצעות מחיר.. אתם יכולים להמליץ לי על חניות טובות? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by שניצל,

חברה שלי ואני מתכננים לנסוע לחו"ל, למשך כשבוע, בעוד חודש בערך (תחילת מאי). חשבנו על פראג או בודפשט - שמענו שיפה בשתיהן, ומתאים לנו מבחינת המחיר. עדיין לא החלטנו לאן בדיוק. אם מישהו היה באחת מהן (או שתיהן), אני אשמח לקבל המלצות - מה יש שם לעשות, אתרים לראות וכד'.

• 12 תגובות
    • 10.4k צפיות
  12. Started by Born2Kill,

למישהו מכם זה קרה קומבינת ה-Winner? לי זה לא קרה, אבל אם זה קרה לאחד מכם תוכלו לקבל פיצויים אם אני לא טועה... ראיתם בנוסף את התרגיל של הניברים? זה תרגיל ענק, בקלות אפשר היה לעבוד עליו...... כבר הרוויחו ממנו 40,000$!-!-! התחלה זה היה אמיתי ואח"כ הם עבדו עליו ברגע האחרון...

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  13. מחפשים לארגן לחבר יומולדת בקארטינג תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי היום עדשות מגע, האופטימטריס הסביר לי מה לעשות והצלחתי בחנות משקפיים לעשות את זה כמו שצריך ואז הורדתי אותם אחרי כשלוש שעות... עכשיו בבית אני מנסה כבר קרוב לשעתיים רק להכניס את העדשה לעין ימין ולא מצליח לי!!! העפעף העליון כל הזמן ממצמץ על העדשה והיא בורחת לי החוצה!! יש לכם איזה פטנט איך לעשות את זה נכון לפני שכל הרהיטים בבית אצלי יתחילו לזוז מעצבים?

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  15. Started by avi2014,

אני משתמש באזראוס אבל היא פשוט לא זזה...יש תוכנות יותר טובות?

• 51 תגובות
    • 3.2k צפיות
  16. Started by dorviper,

זה התחיל כאיזה סרטון פלאש באינטרנט של איזה אחת שמסובבת בצל ירוק עם היד ועכשיו יש לזה קליפ בMTV עם כבשים רוקדות אין לזה מילים אז לא יכולתי לחפש לבד אם מישו יודע איך קוראים לזה... תודה

• 2 תגובות
    • 461 צפיות
  17. Started by LazyBoy,

תזהרו לא ליפול מהכסא מרוב צחוק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3382231,00.html לא לפספס את המכתב באנגלית עילגת שהם שלחו לטייסון

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  18. בפעם שעברה ששאלתי ענו לי רק ב2 תגובות שמה "זיגזג" הם הטובים ביותר. כרגע, כשאני הולך להזמין את אורוורה 570 ב8XX שקל, אני מעוניין לקנות את זה מהטובים ביותר. לי אין מושג מי החנות הטובה מכולם, עד עכשיו היה לי נסיון אחד טוב עם פנדס אבל אני יקנה מהחברה שימליצו כאן. אז הנה כמה חברות שמצאתי באינטרנט.. נמשיך למלות שיגיעו שמות נוספים: ZigZag Pandas K.S.P iqpc נעה מחשבים אלה מי שאני מכיר, אזאם יש עוד תגידו ותמליצו. אני פשוט לא רוצה המלצה אחת טובה, זה לא מספיק כי תמיד המבקר יכול להיות עובד של החברה. אם יהיו כאן המלצות רבות אז סביר להניח שהחברה ההיא היא באמת מומלצת. בינתיים מההמלצות אישית, התרשמתי מזיגזג.

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  19. Started by Keman,

הנה הוא: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  20. רק אני היחיד שמחכה בגלל ששיגעו לו את השכל תחכה הוא מחכה לR600 ולירידת מחירים של אינטל ? אני קונה את ה QX6700 ב400 דולר דרך עובד אינטל :> מי עוד מחכה כמוני :< אני כבר מת למחשב חחחח , במיוחד שעו חודש יש שלילה

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  21. Started by IlanF,

סתם מעניין אותי לדעת איך אתם משיגים תוכנות/סרטים/משחקים...

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by neogod,

אני כרגע 11 חודשים בצבא ואני מעוניין לעבור למקצוע אחר, שמעניין אותי יותר! אני רוצה לעבור לתחום המחשבים כמו מיחשוב או ממר"מ (שאינ לא יודע אם לוקחים לשם אנשים עם ידע כמו שלי בתכנות) עכשיו השאלה שלי האם יש סיכוי כלשהו לקבל זימון למיונים לממר"מ אחרי שכבר עשיתי קורס בצבא ?

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. מכר שעוסק ביבוא של מסכים סיפר לאבא שלי שעוד שבועים תיהיה ירדה עצבנית של מחירי מסכי\טלוויזיות LCD ..... משהו חדש נכנס לשוק או סתם חירטוט רגיל ??

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  24. אני צריך מאריך אחד של 2 מטר ואחד של 4 מטר, השאלה על איזה אתר אפשר לסמוך שיהיו לו גם מחירים הוגנים וגם כבלים באיכות טובה ? (מאריכים ל ATP3 האמת, אבל זה נקרא בכל מקום מאריך לאוזניות כי זה זכר ונקבה של 3.5ממ).

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by IlanF,

תראו אותם עפים בניסיון לירות עם ה T-Rex http://www.thehumorarchives.com/joke/Quite_a_kick

• 5 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים