עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AgentZ,

אהלן אנשים , הסתכלתי היום בתיבת דואר שלי ומצאתי את ההודעה הבאה : Dear {012.NET.IL} Account User "" This Email is from { 012.net.il } user Customer Care and we are sending it to every { 012.net.il } User Accounts Owner for safety. we are having congestion due to the anonymous registration of accounts so we are shutting down some accounts and your account was among those to be deleted. We are sending you this email to you so that you can verify and let us know if you still want to use this account. If you are still interested please confirm your account by filling the space below.Your User name, password, date of birth and your country information would be needed to v…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by omerba,

לא מצאתי איפה לפתוח ת'רד אז החלטתי פה. מאיזה יבואנים בארץ מומלץ לברוח (חוץ מHP כמובן), ומי ידוע שנותן שירות טוב? הכוונה לכל היבואנים של כל חלקי מחשב...

3. Started by ofir123,

אתמול הלך לי המעבד לעולמו! לא נגעתי בו בכלל והוא נשרף, כאשר המעבד בלוח אז המאוורר עושה חצי סיבוב ונכבה, כאשר אני מוציא אותו אז המאווררים והכל עובד. החנות שקניתי ממנה סגרה ): פניתי לאזטק והם אמרו שהדבר היחידי שאני יכול לעשות זה לשלוח מייל לAMD העולמית והם צריכים לצור קשר עם אזטק ולתת אישור להחליף. פניתי גם לזיגזאג בתקווה שאולי הם יוכלו לעזור לי, הם אמרו שהם ידברו עם אזטק ויראו אם אפשר להחליף. ממש כל הכבוד לזיגזאג על השירות למרות של קניתי מהם את המעבד!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by se7en,

בשעה הקרובה תהיה כתבה על האינטרנט בכבלים עם כל הפרטים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אני רוצה להבין מה זה, ועל מה יכול לרדת לי פרופיל. מה שנראה לי חשוב: אסטמה קשה באביב, בשאר הזמן לא משהו שמפריע לי. היתי עם משקפיים אבל הורידו לי אותם לפני איזה 6 שנים ... לא בניתוח... הבנתי כאילו שזה מסנן אותך ליחידות שאתה יכול ללכת ולכאלה שלא, לא הקשבתי כשהסבירו לי פעם... (חשבתי עוד זמן טוב לחטוף תנומה קלה). יש לי כושר גופני טוב, מצטיין בריצות קצרות, מתח, זריזות מהירות (עושים את זה עדיין בבית ספר), טוב ב3000.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אוריפ,

שלום! יש לי הודעות שמגיעות מאותה כתובת שהGMAIL לא משהה כספאם. הגדרתי להם פילטרים שמעיף אותם יש לפח, אבל הם שם ואני צריך למחוק אותם ידנית. יש אפשרות להגדיר את הפילטר שימחוק אותם אוטומטית או לחילופין שבכלל לא יכנסו לדואר?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מכירים את זה שאתה מוריDים מרפיד שייר נגיד משחק גדול... ויש משהו כמו 30 או 40 חלקים... יש איזשהו דרך שהמחשב יוריד אוטומטי? כלומר שאני לא יצטרך 40 פעם ללחוץ על קישור שונה וכל פעם לחכות וחוזר חלילה פליז HELP!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by genia,

אז לאחרונה נדרשתי לנושא השיחות במהלך השהייה בחו"ל הפתרונות של החברות הסלולריות לרוב לא משתלמים (אולי חוץ מגולן וגם אז לא בכל מקום). וכרטיסי סים בינלואמים יש המון - החל מהסים של הדואר עד ל SWEETSIM ועוד כל מיני סימים שחלקם אפילו מאפשרים שיחות נכנסות חינם ברוב המדינות השאלה היא האם יש סים מומלץ שעדיף על האחרים במשהו? האם עדיף להזמין מחברה בחו"ל? למישוה יש נסיון עם סים כלשהו?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. מדור ה-HWiki החדש עלה לאוויר - מאגר מידע אודות עולם המחשבים והטכנולוגיה שמנוהל ומתוחזק על ידי צוות HWzone והגולשים. במאגר זה תוכלו לצפות בערכים, לשנות אותם, להוסיף ערכים חדשים או להעשיר קיימים, וכל זאת על מנת להרחיב את מאגר המידע ולהפוך אותו לעשיר יותר בתוכן. המדור פתוח לכולם, הן לקריאה והן לעריכה והוספת ערכים חדשים, מתוך אמונה כי כל המוסיף הרי זה משובח וכל שתוכלו לתרום מהידע שלכם יוכל לסייע לרבים אחרים. פרסים פרסים פרסים ובכל זאת, אי אפשר להשיק מדור חדש וקהילתי בלי חגיגה קטנה, ואיזו דרך טובה יותר לפתוח את ה-HWiki מאשר תחרות נושאת פרסים! במהלך השבועות הקרובים, אנו עורכים תחרות למילוי מדור HWiki בערכים חדשים, לצד שיפור הערכים הקיימים בו. מטרת התחרות היא בראש ובראשונה לה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני כרגע עובד במשרה מלאה, האם יש אפשרות להתנדב במד"א נגיד פעם בשבוע, או שיש מינימום מסוים של פעמים\משמרות שצריך להגיע? הבנתי שצריך גם לעבור איזשהו קורס (?) אשמח לדעת את כל הפרטים תודה.

11. יש לי ניתוקים ביומיים האחרונים וזמני טעינה עוד מישהו? בזק+בזקבינלאומי

12. Started by lilian,

איני מתכוונת לאתר כמו זה: http://www.howjsay.com/index.php?word=casualties&submit=Submit אני רוצה אתר שיציע את התכונות הבאות: 1. שאני אכניס לו מילים באנגלית למאגר 2. שהמילים מהמאגר יוכלו להקרא ע" הקריין בזו אחר זו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הכותרת אומרת הכל ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by stone cold,

היום בעיקבות הדיון המעמיק על אלון מיזרחי :'( החלטתי לנסות משהו קטן בהתחלה כתבתי GUNS N RUSES וראיתי כמה קליפים אחרי זה ניסיתי את IRON ושמתי את זה http://www.youtube.com/watch?v=Laxi2nZIxts&search=iron אחד מהשירים האהובים שלי האיכות של הוידיאו אומנם לא משהו אבל זה מגניב שאפשר לישמוע מהר בלי להוריד כלום אני נותן לאתר 8.5 מיתוך 10 ואם הם ישפרו תאיכות של הקול והצליל בעתיד אני יוסיף להם עוד נקודה וחצי

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by idosen,

איך הרעיון ? איך הביצוע ? מה לשפר ? אני ממש צריך את עזרתכם בנוגע לאתר, כל באג קטן, הערה, המלצה אני אני אשמח לשמוע תמונות מצחיקות ברשת מגוון רחב של תמונות קורעות מצחוק . אתר ייחודי, אז בלי הרבה דיבורים- www.imlaugh.com

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. איך נראה ילד חמוד שייחל כל השנה ל N64 וקיבל אותו בכריסמס !?? ככה: http://www.youtube.com/watch?v=U6psJCW3Ymc

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Mazumotte,

היי חבר'ה. אחי טס בימים הקרובים ללונדון, ויהיה נחמד אם הוא יוכל לקנות לי משם אתה הGalaxy S. הבעיה היא שלא מצאתי שום חנות שמוכרת אותו לא נעול וסים פרי באזור, והשקעתי לא מעט זמן בחיפושים. מישהו מכיר אולי חנות מומלצת אשר מוכרת מכשירים בלונדון?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש חנויות שמוכרות סלונים/שולחנות מחשב במחירים סבירים, מלבד הרשתות הגדולות והמוכרות. למשל אני יודע שבירושלים יש את תלפיות ששם יש מלא חנויות כאלה, אבל בת"א לא מצאתי, חוץ מאזור דרום ת"א שקיבלתי הלם תרבות ממה שהולך שם; חנויות מפוקפקות שבעליהן נראים לי עבריינים. אשמח לשמוע על חנויות נורמליות באזור ת"א-גבעתיים-רמת גן-בני ברק.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by redead,

יש לי את הפונקציה (SIN(2X +3Y+5 ואת הנקודות X0 Y0 2.275 3.15 , X Y 2.28 3.2 עכשיו אני צריך למצוא את הדברים הבאים : א). מצא שגיאה מוחלטת של וקטור X ב). מצא שגיאה יחסית של וקטור X ג). מצא שגיאה מוחלטת של פונקציה לפני XY ד). מצא שגיאה יחסית של פונקציה לפי XY ה). מהו מספר המצב של פונקציה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by HaEsrimVeArba,

החברה רוצה ללמוד את זה בתיכון. מישהו יודע מה זה? מה הקטע של בחינת הקבלה? איך עוברים אותה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by פילון153,

בס"ד טוב, אז עם כל המצב הביטחוני, צריך איזו הפסקה טובה כדי לשמור על שפיות, אז אני רוצה להביא לכם סיפור על מלחמה הגונה כנגד אוייב בעייתי והרסני במיוחד.. http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2374010

22. Started by son gohan,

מישהו אפגניסטני עולה מאפגניסטן לישראל איש ישראלי שואל אותו מאיפה עלית הוא עונה לו: החעלכח האיש הישראלי אומר לו סליחה אני לא מכיר כזאת ארץ החעלכח האפגניסטני הפעם אומר ביאלי כ- החעלכח האיש הישראלי אומר לו באמת מאיפה באת האיש הערבי עונה לו יאללה אתה לא מבין אכלתי פלאפל!!! באתי מאפגניסטן האיש הישראלי אומר מאפקקילן? הערבי: יוו יא עב"ם מהשמיים מה יש לך הישראלי: בעיה באוזן ;D ;D ;D

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by J0HNiE,

היה לי עכשיו ויכוח עם כמה חבר'ה על הימורים מסוג ווינר, לוטו, טוטו והימורי ספורט. אני הייתי נגד כל העסק הזה והנה הטענות שלי: א', בספורט הכל יכול לקרות. במשחקי ספורט כמו כדורגל יש המון המון משחקים מכורים, ראינו מה קרה בליגה הישראלית, ראינו מה קרב בליגה האיטלקית. וזה רק שאלה של זמן עד שיגלו עוד תרמיות כאלו. משחקים מכורים יש בכל ספורט, היו, יש וימשיכו להיות. אחוז המהמרים שבאמת זוכים בפרס רציני לא גדול (האמת שאין לי מושג כמה אבל אני בטוח שזה פחות מ20%). ולא שווה פשוט לקחת תא הסכום כסף שאתם מזקיעים כל חודש\שנה על הימורים כאלו, לא עדיף לשים את הכסף בבנק או להשאיר בצד, אני כמעט בטוח שהסכום שיצתבר יהיה יותר מאשר כל הסכום שהשקעתם בהימורים האלו?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3671836,00.html האמת, מעצבן שעכשיו במצב הראשוני זה מהסוף להתחלה (ולמה זה לא זוכר אם סימנתי הפוך לדפים אחרים...)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. כותרת

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים