עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by UltraWaveMUSA,

קיצר כנסו http://planet.nana.co.il/firevision/

• 13 תגובות
    • 944 צפיות
  2. Started by kobibo,

רציתי לדעת באופן כללי כל כמה זמן מחליפים מחשב. אני לדוגמא רק עכשיו מחליף אחרי 5 שנים. ואתם ?

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  3. Started by shimi 1,

שלום לכולם, חתא לי לאחרונה להריח את הבושם של אברקומבי ופיץ' : 'פירס' ואיך נאמר? התאהבתי בו, הבושם הנ"ל יקר להחריד 390 ש"ח ל100 מ"ל זה הכי זול שניתן למצוא, הבושם שווה את הכסף? יש כאן מישהו שמשתמש בו? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by Alexkmr,

מחפש שיר שהיה פעם בסידרה רמזור

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  5. מדובר על לימודי שאינם הכשרה מקצועית מוכרת לקצבה בביטוח לאומי. מי שאינו פנוי לעבודה בשעות הבוקר בימים א-ה, אינו זכאי לקצבת הבטחת הכנסה, או לקצבת השלמת הכנסה. זה אומר שאסור ללמוד בבוקר אפילו יום אחד בשבוע, חוץ מימי שישי. ברגע שאינכם פנויים למשרה מלאה בכל בוקר, נשללת מכם הזכות. כתוצאה מכך, גם חלה החובה בתשלום דמי ביטוח בגובה של מעל 150 ש"ח בחודש אם אינכם עובדים. לא יודע למה ציפיתי להיגיון במדינה... שביב של נאיביות שצץ מדי פעם. אם זה לא מוצא חן בעיניכם אל תלמדו, זה מה יש! מוגש כשירות לציבור. ביטוח לאומי, הבטחון האישי שלך ושלי.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. Started by nat64x,

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  7. Started by DAN,

לכבוד הפסח !!!

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by huber,

אם היית מחפש קצת באתר של הרקולס במקום להציף את הפורום ולנדנד היית מוצא את זה!

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  9. Started by PhP dUdE,

http://pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?url=www.hwzone.co.il ;D

• 18 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by ad112,

מה נשמע חבר'ה? קיצר אני לפני גיוס, התאריך גיוס הוא במרץ, אבל יש לי בנובמבר גיבוש, במידה ואצליח בגיבוש ואתקבל לאן שארצה אני מתגייס שבועעים לאחר מכן. אז ככה, אני מתכנן נסיעה עם חברה שלי לחו''ל, אם הגיוס הוא במרץ, אז כנראה בדצמבר נטוס לאירופה. אני עושה נסיעה עם אבא ועוד נסיעה עם כל המשפחה, ומתוכנן עוד נסיעה עם חברים ככה בספינה לטורקיה\יוון. אז ככה, אני חולה קולנוע ביתי, כרגע עם עם מסך של Dell 2407WFP ורמקולים של לוגי'טק Z-640. כל הזמן אני מתכנן לקנות ולקנות ולקנות, כרגע יש לי 2K, ובסוף הקיץ יהיה לי עוד 2.5K (עבודה) ז''א סוף אוגוסט יכול להיות לי 4500 ש''ח + - ומספטמבר אני יעבוד במקום אחר ולא יקרע את עצמי כי אני אכנס לתקופת אימונים אינטנסיביים, אז אני אצליח לעשות עוד אי…

• 9 תגובות
    • 944 צפיות
  11. Started by ori14,

הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  12. http://www.ctv.ca/servlet/ArticleNews/story/CTVNews/20090216/nuclear_subs_090216/20090216?hub=TopStories

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by RGod,

אני צריך מידע לגבי החוקים שיש בארץ לגבי זה (מכס,מס הכנסה ,מה מותר מה אסור )וכו . תודה ;D

14. Started by Xilver,

מחר מבחן, ואין לי הסבר בספר אני מנסה להבין דרך התשובות אבל לא ממש מצליח... הנוסחה לנגזרת של פונק' שורש היא : 1 חלקי 2 כפול שורש X ואם זה ביטוי אז למעלה זה הנגזרת של מה שבתוך השורש, חלקי 2 כפול השורש מסובך לקרוא את זה אני יודע אבל אי אפשר לרשום כאן שורשים ואני מסתמך על זה שאתם כבר מכירים את הנוסחה. בתקווה שיש ערים בשעה הזו, כי מחר יש לי מבחן, השאלה היא למשל אם יש לי: 4ْ כפול שורש X פחות 2 חלקי שורש X איך פותרים את זה? אני לא מצליח להבין עריכה: עוד שאלה, איך גוזרים 2 חלקי X? זה יוצא 2?

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  15. Started by daniel89,

אני רשום ב-TL (טורנט לייץ') והוא לא עולה לי.. (לא ניתן להתיג דף זה..) לעוד מישהו זה שורה או שזה רק אצלי? דניאל

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום. אני בן 18 ,לצערי ישנה תופעה כאשר אני חולם חלום ארוטי :-\ אז בסוף מגיע החומר הלבן הידוע לכם ולצעריי זה תמיד קורה שאני ישן לא תוך כדי הכרה ואז שאני קם בבוקר אני מגלה שהמכנסיים שלי והכול דביק ומגעיל. התופעה ממש מציקה לי והיא כבר קיימת מעל שנה ואני משתגע מה לעשות וניסיתי שלפני השינה לא לחשוב על דברים ארוטיים שאולי זה יעזור אבל לא כלכך. האם גם לכם ישנה בעיה כזאת? תודה

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  17. רציתי לרכוש רמקולים דרך גיבור נט הם ביקשו מאחותי את המספר שנמצא מאחורי הכרטיס אשראי (אין שמץ מה הוא עושה) אבל זה היה חשוד ואחותי אמרה שהיא לא מוכנה לתת את המספר מאחורי הכרטיס...אז הוא ענה לה קצת בגועל בלי מספר אין הזמנה. עכשיו החנות השניה שמוכרת את הרמקולים במחיר סביר זאת נט שופ הביקורות עליה בזאפ טובות אבל אי אפשר לסמוך על זה הרבה שם "מושתלים" לדעתי. מישהו קנה בנט שופ או יודע אם הם טובים ואמינים ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by bruno the blade,

שלום לחברי הפורום. אני מעוניין ללמוד כרגע ( כבר בן 25 ) ואני נוטה לכיוון מקצועות המחשב. אין לי רצון כרגע לעשות שנת מכינה ( ככה זה כשלא משקיעים בבי"ס ) ונתקלתי בחיפושים רבים במקצועות כמו MCSE / MCPD .. מה דעתכם על המקצועות הללו, האם הם מבוקשים יחסית בשוק? כמו כן האם ישנם מסלולים דומים בתחום הלינוקס? שאלה שניה: אני כרגע גר ועובד באזור נתניה . קיימות שתי מכללות שיתאימו לי מבחינת העבודה והלימודים. מכללת תפניטק בנתניה ומכללת אומגה בכפר סבא. האם מישהו מכיר , שמע או יכול להמליץ..? תודה

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  19. אני מחפש מישהו בעל ידע בבריכות והשימוש בטבליות כלור וכו.... קניתי את הבריכה הזאת: את הפילטר הזה: ואת משאבת פילטר: ואת החומרים הללו: נגד עצות וטבליות כלור השאלה שלי היא כזאת...כשאני ממלא את הבריכה בפעם הראשונה אני צריך לזרוק טבלית כלור אחת?או שזה אחרי המילוי יחד עם הפילטר שיפעל עם הטבלית?

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by approx,

לא יודע אם יצא לכם ליראות או לא http://www.youtube.com/watch?v=Jag7oTemldY

• 9 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by MagnuM_47,

בקרוב אני טס לארה"ב ואני רוצה להוציא ויזה בינלאומי על איזה חברה אתם ממליצים? ואיזה עמלות יש? מה גובה העמלה על העסקאות? כמה שיותר שיחסוך לי כסף אני חייל שמשתחרר עוד מעט ואין עבודה קבועה תודה מראש לעוזרים אלכס

• 12 תגובות
    • 943 צפיות
  22. אוקי עד לא מזמן הייה לי ה TT Lan Fire עכשיו לאחר הקנייה שלו גילתי לתדהמתי עד כמה המארז הזה זבל מאוררים רועשים כמו מפעל ליצור תחמושת פאן באס שחוץ מהמתגים המסתובבים לא עושה כלום ומד טמפרטורה שרק מזייף הא והמחיר של 700 שקל O_o לפני שבועיים הזמנתי טרנספומר הרכבתי ולדהמתי הטמפ ירדו המארז בנוי בצורה מעולה ובהחלט איכותי פי כמה עשות מונים מאשר הלאן פייר ומה לא עכשיו עד אתמול נסיתי למור תלאן פייר ללא הצלחה היום הגיע הפתרום הסופי אני ואחי ירדנו למטה איתו יחד עם גרזן,2 מקלות ביסבול מברזל,דוארודרט וזיפו D: פירקנו תמארז והתחלו לעבוד עליו בעזרת המקלות ואבנים שהיו בסביבה לאחר מכן התאמתי על כריתת מארזים ( ספורט פופלרי בימינו) ולבסוף שיחקתי doom3 עם הפליימטוור המאולתר על הפ…

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by eladbu,

שמעתי בשבוע שבועיים האחרונים שיר שמתנגן בגלגלצ ורציתי לדעת אם תוכלו לומר מה שמו של השיר ומי המבצע השיר עצמו הוא שיר מאוד שקט ששרה אותו בחורה בקול מאוד רך מה שהצלחתי לקלוט השורות השיר היה(אני מקווה שאילו המילים ) give mt rhe world and tell me nothing משהו כזה.... אז תודה!

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  24. Started by liran2003,

שלום, השנה החלטנו לנפוש בארץ, ואילת כבר יצאה מהאף. אשמח לשמוע מכם על עוד מקומות לא משמעמים בארץ, שיש בהם אטרקציות.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים