כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
http://www.idleworm.com/nws/2002/11/iraq2.shtml תהנו אנשי HW גיל כהן, מנהל flashOO :: קמפוס הפלאש הישראלי
-
- 9 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כן כן אלבום חדש לפישי הגדול חופשי להורדה: http://livo.co.il/artists/89/%D7%A4%D7%99%D7%A9%D7%99-%D7%94%D7%92%D7%93%D7%95%D7%9C אחלה אלבום, אהבתי במיוחד את מאמא, פרפר, אדולן וערב רומנטי.
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
-
תקשיבו חברה אני רשום בפורום הזה קרוב ל8 שנים כבר ניראה לי כל פעם שאני נתקן בבעיה בכל צורה שהיא כזאת ואחרת אני לא חושב פעמיים ותמיד פונה לפורום הזה ממליץ לחברים להעזר בו ובכלל אם אני מתכנן לקנות טלוויזיה, מחשב, חלקים או ביכלל עזרה בתוכנה, ווינדוז או בכלל בפורום הכללי פה שאני מבקש עזרה של משתמשים תמיד עונים לי בצורה מהירה אוביקטיבית ותמיד מקבל מענה לבעיות שצצות לי כל חלק שקניתי, קניתי בעזרתכם פתרתי בעיות בעזרתכם אפילו הפרויקט שאני עושה עכשיו אני נעזר בכם תודה לכל חברי הפורום באמת שאני מעריך את HWZONE
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שרטוט של הדירה שרכשתי. אני רוצה להפוך אותו למודל תלת מימדי. יש תוכנה שמבצעת את הפעולה הנ"ל? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי דילמה. יש לי תקציב של $100 מחו"ל ואני רוצה לשפר את היכולות שלי במשחקי FPS. אני רוצה לקנות או אוזניות איכותיות או עכבר טוב. הרוב אמרו שאוזניות איכותיות זה עדיף אז רציתי לקנות Audio Technica ATH-AD700 אבל אז הבנתי שהסאונד לא ממש משתפר אם יש לך כרטיס קול מובנה ובתקציב של $100 אני לא יכול לקנות גם כרטיס קול וגם אוזניות. אז מה לעשות? להתפשר על עכבר טוב?
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
-
על התערוכה ? על הסקירה ? על התמונות שבסוף איכותם כן נפגמה מעט בשל אילוצי שרת...
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מתחיל עכשיו סרט מעולה : מסע בין מעריצים רוצו לראות ! בערוץ YES 2.
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון\ידע על רכישת רכיבים בח"ל דרך האינטרנט?
-
שלום לכולם , אני מחפש מתכנת של המערכת JOOMLA - מי שמכיר או שבעצמו מתעסק עם זה שיצור קשר בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לאחרונה אני מוריד הרבה דברים(חוקיים כמובן 8) ) משם. והם דורשים משהו כמו איזה 2 דולר ליום לחשבון שכזה. האם מישהו כאן יודע איך משיגים בפחות/חינם? תודה
-
- 7 תגובות
- 973 צפיות
-
-
^^?[br]פורסם בתאריך: 23.03.2007 בשעה 11:01:16 לי נראה שזה SKYPC המחירים שם ממש בסדר...
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
הגב שלי הרוס אני יושב חצי שנה על כסא מפלסטיק מהגינה ונמאס לי אני רוצה כסא נוח (התחת שלי מלא בסימנים מהכסא פלסטיק) סליחה אני רוצה שיהיה נוח מאוד ושיהיה למשחקים אם למישהו יש המלצה וגם אולי מאיזו חנות כי אני לא רואה חנויות שמוכרות כסאות ואני לא סומך על הכסאות "המפוארים" (עלק) שכתובים בכל מקום אני מתכוון חנות אמינה משהו בסגנון IQPC בבקשה אני רוצה שהכסא יהיה אצלי לפני שישבר לי הגב מהסכא הנוכחי הא ושאני יוכל להתנדנד מעט ושלא יחרוק
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
במאי 2011 שדרגתי לאייפון. אני משלם 220 ש"ח לחודש (1000 דק', 1000 smsים, גלישה ללא הגבלה). אני מקבל החזר על המכשיר בחבילה זו. אני מתכנן לנטוש את סלקום לטובת חברה אחרת, אבל נדפקתי! אם אני עוזב את סלקום, אני צריך לשלם להם כל חודש 105 ש"ח (מבירור עם שירות הלקוחות) על המכשיר לעוד 24 חודשים - תשלומים שנותרו. ההגיון הבריא אומר - רכשתי את המכשיר ואני צריך לשלם עליו. זה שהחברה מטשטשת את המחיר הגבוה שלו דרך חבילת תקשורת זו בעיה שלי ועליי לשלם את מלא הסכום בתשלומים שנקבעו או לעשות פירעון מוקדם במחיר גבוה יותר לכל חודש. המרמור גדל עוד יותר כשעכשיו נכנסות חברות תקשורת חדשות ומפעילות וירטואליות כמו הוט מובייל שיציעו חבילה ללא הגבלה ב120-130 ש"ח. במקום שאוכל להנות מהמחירים האלה, על הגב …
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
;D ;D אךךך איך אני שמח שהלוזרים האלה עפו!!! שמח שבעתיים שג'רארד ולמפארד החטיאו!!!!!.
-
- 17 תגובות
- 973 צפיות
-
-
יש לכם ניסיון עם שכנים מרעישים? אין לי כל כך מה לעשות בנידון. הרעש שהם עושים זה בעיקר לטרוק דלתות חזק, ללכת על עקבים כמו אנשים מוגבלים מוטורית(השכנים מעליי)... או שהילד שלהם משחק עם גולות בבית משום מה. השאלה האם זה בעיה של דירות ישנות או שגם בדירות החדשות זה אותה הבעיה? האם עם מספר דירות פשוט עדיף לקחת את הקומה הכי גבוהה? או הבנייה בבניינים חדשים מונעת כזה רעש? הפתרון היחידי שלי זה פשוט לנגן מוזיקה כל היום...(בשעות המותרות). הם גם גוררים רהיטים, כיסאות או שולחנות לא סגור בדיוק... כאילו כמה פעמים בן אדם צריך לגרור כיסא ביום? אין לי ממש מה לדבר איתם, החוק לצידם פחות או יותר. למרות שאני יודע שאסור לגרור רהיטים ולחבות במשטחים החל מהשעה 19:00…
-
- 0 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה היום הלכתי לקיי אס פי בגעש לאחר שהצורב די וי די שלי מת 4120b הגעתי לשם נכנסתי ישר למעבדה נתתי לבחור את הכונן תוך דקה הוא אמר שהוא לא תקין וביקש מהמכסנאי לתת לו אחד חדש! אחרי שלא נמצא כונן שחור במלאי הטכנאי החליף את המגירה מהצורב התקול לחדש כדי שיהיה לי כונן שחור כמו שצריך . בכל מקרה יאמר לזכותם שהוא החליף לי בלי לעשות בעיות ותוך 10 דקות יצאתי עם כונן חדש תקין ושחור! אני חושב שזה יפה מאד גם מבחינת זמנים שלא מייבשים אותך שבוע עד שיגיע חדש או שטות כזאת וגם שבאים לקראתך ומחליפים לך את את הצבע! אומנם זה שטויות לעשות אבל לא בכל מקום היו עושים את זה! לכן אני מאד מבסוט מהשרות בניגוד לכל מה שקראתי פה תמיד שיש להם אחלה מחירים חרא שרות! אז זהו שלא! קיי אס פי עלו והצליח…
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום .אני גולש ב 10 מגה . הורדתי קובץ של סרט בנפח 4.5 גיגה בפרק זמן של שעה וחצי זה נחשב מהיר?
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן לקנות DOK 32GB בארצות הברית. איזה חנויות טובות יש, שאפשר לקנות מהם?(ניו יורק, אורלנדו, וושינגטון) אריאל
-
- 11 תגובות
- 973 צפיות
-
-
וכמה זמן הוא צריך לחכות בשביל שהוא יוכל לנהוג??. יאללה עוד 18 יום למלווה הזין הזה...
-
- 9 תגובות
- 973 צפיות
-
-
משהוא יכול לגלוש לפה: http://46.116.23.167 ולהגיד לי מה העמוד שהוא מקבל?
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
בעיקבות הפירסום הזה- http://hwzone.co.il/news/1191352484/88901/ פתחתי תדיון אני אישית סבלתי מ4 6600GT פגומים 9800פרו שבהתחלה נידפק לו המאוורר וכמה חודשים אחרי התיקון מת לגמרי ולוח אם בעיתי כל המוצרים של גיגביט ואף חברה אחרת לא גרמה לי כל כך בעיות אז אני יודע שלא כל מוצר שלהם תקול ושהרבה בפורום ממליצים הליהם אני אישית לא יקנה מהם כלום למרות המחיר בזול תאמינו לי זה לא כיף לחזור אם 6600GT הביתה אחרי כמה חודשים אם 8500(הישן של ATI ) בגלל שה9800 פרו יתקלקל ולגלות שה6600GT הגיע מקולקל
-
- 14 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום לכם חברים... יש לי רוחב פס של 1.5/512 MBIT שזה אומר: מהירות הורדה: 187 KB/s מהירות העלאה: 70 KB/s (אני יותר משתמש בהעלאה) בהתחשב בכמות הסיביות( 8 סיביות ) אני רוצה להריץ שרת רדיו על המחשב שלי רציתי לדעת כמה מאזינים אני אוכל להכניס ועל איזה איכות? כדי שתבינו מזה 70 KB העלאה אני אתן לכם דוגמא.. עם 70 KB העלאה אני מריץ שרת משחק בייתי של CZ עם 16 שחקנים ועם הרבה מודים ללא לאגים(זה הרבה).. תודה רבה לעוזרים, מני חן.
-
- 12 תגובות
- 973 צפיות
-