עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by nir1992,

שלום, אני צריך עצה איך להקליט ממחשב למחשב נגיד שאני באתר כמו יוטיוב או כל אתר שעובד ב-streaming שאי אפשר לשמור את מה שאתה רואה או שומע אלא רק כשנכנסים לאתר ומחכים שיטען...ומחכים...ומח... אז חשבתי, מאחר ויש לי שני מחשבים שאחד מתפקד בעצם כאולפן הקלטות עם כרטיס קול משוכלל והשני מחובר לאינטרנט אז אולי אפשר לחבר את שני כרטיסי הקול בכבל R.C.A למשל, ולהקליט את מה שמחשב האינטרנט משמיע ישר למחשב האולפני. השאלה היא רק, איך באמת עושים את זה ??

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. Folding@Home, הוא פרויקט חישוב והדמיה המנוהל על ידי אוניברסיטת סטאנפורד, ומטרתו לחקור את תהליך ההרכבה (או התקפלות- Folding) של הפרוטאינים השונים בגוף. תהליך התקפלות זה, אשר הכרחי לפעילותו התקינה של הגוף, עדיין אינו מובן במלואו למדענים בתחום. כאשר הפרוטאינים אינם 'מתקפלים' כראוי, נוצרות בעיות היכולות להתבטא במחלות כגון אלצהיימר, פרקינסון וסוגים שונים של סרטן. את תוכנת Folding@Home מורידים גולשים מכל רחבי העולם. על כל אחד מהמחשבים מריצה התוכנה סדרה של הדמיות ונוסחות מתמאטית, בעזרתן היא מחשבת מקטע מתוך תהליך ההתקפלות של הפרוטאין. על ידי חלוקת תהליך החישוב ליחידות עבודה המתפרסות על מאות אלפי מחשבים, משיג הפרויקט כוח חישוב גבוה ביותר, העובר בקלות את כוחם של מחשבי העל המתקדמים…

• 56 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

מה הדבר שראיתי שהיה הכי יפה בחיים שלכם(בלי תגובות מטומטמות בבקשה). כבר מכל מה שראיתי(וראיתי..), אני חייב לציין את הסדרה שעולה על כל סדרה שהייתה ועל כל סרט(ברור שזה לא אותו קטגוריה אבל עדין..) שאי פעם היה - Prison Break. בעיקרון סיימתי את פרק 18 של העונה השניה עכשיו(ועד מחר בערב כל העונה השניה, אז לבנתיים בלי ספוילרים =] כבר הרסו לי די הרבה..) ופשוט אין לי מה להגיד, ענק. לי ברור שהסדרה הזו בכמה רמות מכל מה שהוצג אי פעם בכל מקום.. מה איתכם, מה הדבר שאתכם הכי ריגש/הדהים/.... ? ובבקשה רק אחד כי כשבאמת רואים משהו מעולה אין עוד משהו לצידו

• 81 תגובות
    • 4.8k צפיות
  4. Started by Born2Kill,

למרוקאים או למי שיודע מה זה מימונה,מישהו הולך? אני בתור מרוקאי הולך לשם לשם למלא את הקיבה שלי, יהיה שם שמח!!!! :yelclap: :xyxthumbs: :silly: :jump1: :jump1: :nutty: :alcoholic: :alcoholic:

• 73 תגובות
    • 5.5k צפיות
  5. Started by Dr. Evil,

שלום לכולם, אני צריך להגיש עבודה (יא') למודול G, וזאת למרות שאת מודול G אנו עושים שנה הבאה :-\ בכל אופן, רציתי לשאול אם למישהו יש הדרכה או הסבר איך עושים את העבודה? מה היא צריכה לכלול וכו'. תודה.

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  6. אני מנסה להכנס לאימייל שם אבל הוא כותב לי שהדף לא נמצא ("THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED"), אני צריך לקלבל לשם אימייל חשוב, ואני צריך לדעת אם זה המחשב שלי שעושה בעיות (כי עושה את זה מלא גם עם האתר הזה), או שזה אצל כולם. תדוה רבה לעונים

• 11 תגובות
    • 864 צפיות
  7. שלום, אני כרגע בכיתה י"א ועשיתי עבודה על המשחק Counter strike, עכשיו אני צריך לעשות את הקטע היצירתי, יש לכם הצעות מה כדיי, אולי דגם או משהו אחר שעולה לכם על הראש...?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by eliav-peretz,

http://www.youtube.com/watch?v=rsom99Ds43U אם זה ישן אז מצטער, פשוט זה כזה מצחיק! קורס לשליטה בכעסים, עליי במתנה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איזה טראקים אתם שומעים בסגנון הזה?(רק טראנס מלודי!!!)

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. מחר ארגון המורים ישבית את הלימודים בכל רחבי הארץ מכיתות ז- י'ב עוד יום אחד לחופשה ;D

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. שלום כולם, אני כבר חופר שבוע באינטרנט, קורא בקומונות של עתודאים, בפרש, באתר של עולים על מדים, ובכלל קראתי כמעט כול דבר אפשרי, עכשיו אני לא סגור על כמה דברים 1) קיבלתי צו ראשון ל18 באפריל שם אני עובר בדיקות, וראיון, ומבחנים שיקבאו תקב''א ותפרופיל שלי, (אני תלמיד י''א), עכשיו רק לאחר הצו ראשון אני יקבל מיונים? משהו שדרכו אני יוכל להגיע לעתודה? או שאני צריך להציק לצה''ל במדור שנוגע בדבר בשביל לקבל זימונים? 2) הבנתי שצריך לעשות פסיכוטכני לפני הגיוס אם רוצים להתקבל לעתודה, אז מתי כדי להתחיל ללמוד? מתי בערך נגשים? האם חובה לעשות את זה לפני הגיוס? מתי כדי לגשת? האם ללמוד בקיץ שבין י''א לי''ב ? ולגשת? או עדיף לחכות לחופש שבין הצבא ליי'ב? 3) יש לי נכשל בלשון (הטופס שעושים בכיתה …

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by chenrp,

כשאני הולך לאיזשהו ערוץ עם השלט במקשים למעלה\למטה, ורואה איזושהי תוכנית. לוחץ עליה I ורואה מידע. עכשיו כשאני רוצה לחזור ואני לוחץ או על I שוב או על ESC זה יוצא לגמרי ואז אני שוב צריך לדפדף אל הערוץ שרציתי. כלומר, אני לא יכול לעשות I לתוכנית מסויימת ואז לעשות I לתוכנית אחרת. כדי לעשות את זה אני צריך שוב ללכת לערוץ המבוקש. יש למישהו רעיון למה זה? יש לי ממיר חדש של HOT הדק והרחב של ה VOD.

• 27 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by Kidney_stonE,

אני נכנס למשמרת לילה לעבודה ויוסי, שעוזב את משמרת ערב ומשאיר לי את הבניין כולו בשבילי... שומע לו שיר כ"כ יפה שאני מכיר רגע, אלו שני שירים שאני מכיר, משולבים לאחד.. וזה קאבר כ"כ יפה אתם חייבים לשמוע 2 גרסאות האחת סתם קליפ בשניה רואים את הזמר (קוראים לו ישראל..) ובסוף הגרסא הזו גם רואים את ההלוויה ואיך שפיזרו את האפר שלו לים בהוואי מאוד מרגש, חתיכת הלוויה עשו לו http://www.youtube.com/watch?v=l4XhMANcCbM.swf http://www.youtube.com/watch?v=brRsRTTp1Pw.swf @

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני רוצה להתחיל ללמוד לDJ עריכה מוסיקלית, הפקה מוסיקלית או דברים דומים. הבעיה היא שאני לא יודע מאיפה להתחיל, מה קודם?, לקנות ציוד?, איך ללמוד?, למי לפנות? אשמח לקבל עזרה Aviko

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  15. Started by +Eliran+,

מישהו יכול להמליץ לי על איזה מגזין מחשבים טוב שכולל בתוכו גם גאדג'טים וכל הדברים בנושא?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. Started by e.s,

אני רוצה לקנות ipod מהאתר Ebay כי שמעתי שאפשר למצוא שם המון מוצרים במחירים זולים אבל הבעיה שאף פעם לא קניתי באיביי ושמעתי שיש שם הרבה רמאים אז אם מישהו יכול למצוא לי איזה Ipod טוב בכ-600 ש"ח או פחות, ושהקניה תיהיה בטוחה אני אודה לו מאוד

17. לאדע אם אני קונה בקרוב אבל סתם אני מתעניין בנושא הזה.. מישהו מנוסה בזה? מכיר כל מיני מכשירים שכדאי? מה אתם אומרים על הPOD ובכללי כל מיני דברים של line 6 ?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  18. אני צריך לאולפן בייתי... מן הסתם אפשר לקנות בחלילית וכלי זמר אבל אני מחפש מקום קצת יותר משתלם...

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  19. בוקר טוב מישהו אמר לי שכתוב בידיעות אחרונות שמחר לא יהיו לימודים בתיכונים ובחטיבות, זה נכון? חיפשתי בynet ולא מצאתי כלום, כתוב שם רק על השביתה של הסטודנטים שהייתה היום. מישהו יודע מה קורה מחר?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  20. או מישהו באמת נדיב יכול להביא לי בוק ריפורט

• 8 תגובות
    • 6.3k צפיות
  21. Started by assaf990,

מופיע במשחקי מכות שונים כשיריב 1 גובר על ה-2

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שמעתי את זה אצל איזה מישהו בפלאפון וזה ממש מגניב. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אוקיי חברים אז פה כל אחד עושה חשבון נפש עם עצמו, הת'רד מדבר על סיפוק של כל אחד הן ממראה, הן מאופי או משתי התכונות גם יחד. הצביעו בהמוניכם. p.s [glow=red,2,300]VITNIR'S HOT ![/glow]

• 51 תגובות
    • 5.6k צפיות
  24. האובססיה שלי היא: כל פעם שאני רואה עט, אני חייב לסגור ולפתוח את המיכסה (או ללחוץ על הראש שלו בלי הפסקה), אני פשוט חייב!! מה איתכם?

• 226 תגובות
    • 17.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים