עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by AsD[eyal],

מזה הדבר הזה לא הצלחתי להבין מזה נותן לי? היסתכלתי באתר שלי יס ולא הבנתי כלום מיזה אפשר הסבר? איך נירשמים ? מזה נותן? זה עולה כסף?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  2. לאסבוססססססססס , הואאא הואאא ,חחחחחחחח :kopfpatsch: דפוקים בשכל זורקסיס :lol: כוסטימיזס האמר ספויילר ולמרות הכל WTF הוא נהפך ללסבית מה עכשיו ירצה לחבר לו בחזרה את הזין חחחחח נ.ב תשחקו בCommand & Conquer 3 Tiberium Wars תוך כדי שמיעת הסאונד טרק של 300 זה עצבני [attachment deleted by admin]

3. אם אתם מכירים אתר שיש בו נתוני תאוצה של מכוניות ישנות(פחות משנת 2006) אז זה גם טוב.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  4. שמעתי שאפשר לקרוא לטכנאי להוציא צ'יפ מהטלויזיה בשביל לא לראות ערוץ 11ו ככה לא צריך לשלם אגרה לערוץ 11 מישהו שמע על זה? או יודע עוד פרטים

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. http://board.radio-morituri.de/print.php?threadid=4654&boardid=18&styleid=1&sid=37171ac3f6e28e3b13ca09e6d61c143e&page=1 שיר יפה.. יש שם את השיר להורדה.. לא מצליח למצוא מי האמן... נראה לי שכתוב שם בגרמנית (השיר עצמו באנגלית..) מישהו מבין את זה?

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  6. היי כולם! תרשמו פה את שם הלהקה האהובה עליכם (ותבחרו אותה למעלה...) + השיר האהוב שלהם עליכם... שלי זאת להקת Evanescence, והשיר המועדף (להיום) הוא Away From Me.

• 118 תגובות
    • 11.8k צפיות
  7. באילו שעות יש צורך לשים תווי חניה בערים הגדולות? האם בכולן השעות הן אותן שעות? תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  8. עבר כבר שבועיים מהפרק השביעי ואני לא מוצא את הפרק השמיני באינטרנט...מתי הוא משודר..?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  9. On March 16, Menu Foods, Inc. recalled dog and cat foods produced at two of its facilities between Dec. 3, 2006, and March 6, 2007, and sold under a number of different brand names. Several other companies also have voluntarily withdrawn products from the market. http://www.fda.gov/oc/opacom/hottopics/petfood.html

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by אלימלך אגוז,

שלום, אני צריך עזרה בזיהוי שם של תמונה מסויימת ושל הצייר שלה... מצטער על האיכות, צילמתי עם הפלאפון - הדיגיטאלית עושה לי בעיות, אני אנסה אחר לצלם עם הדיגיטלית שוב. נ.ב: התמונה עקומה בכוונה, אני מוצא את זה יפה יותר ככה תודה. [attachment deleted by admin]

11. לאן נעלם בושידו?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

משהו ככה: מחר היה טוב ....זה מה שנשאר...תא תא ....

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  13. שלום, כעיקרון השאלה היא בכותרת, איך להתכונן ולהיות ערוך ומוכן הכי שאפשר למתמטיקה, כי המקצוע הזה לא חזק אצלי... אני בכיתה י"א, 3 יחידות במתמטיקה.

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  14. הייתה לי קורולה 2001 וגם 2002 והיה לה ריפודי קטיפה. האם יש ריפודי קטיפה בקורולות היום?

15. Started by aleXtazi,

http://www.nrg.co.il/online/11/ART1/566/963.html עוד שיר שעשו מהמנגינה של אנה בוט

• 31 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by abstract,

שלום. אני מחפש כיצד ניתן להוריד ספרים מהרשת (בחינם). העניין הוא שאני מחפש כבר כמה זמן את ספרי הסידרה animorphs (כן, כן, לילדים... אני יודע) בכל מקרה, מדובר בכ50 ספרים. לקנות את כולם זה לא עניין של מה בכך (ב50 שקל לספר) מה גם, רובם לא תורגמו לעברית, מה שאומר שיהיה עליי להזמין מחו"ל שזה כמובן יגרור תוספת. אז, אם למישהו יש מושג מאיפה אני יכול להשיג את הספרים הללו, אנא אמרו לי. בעיקרון, הייתי מעדיף שהדבר יהיה חוקי. לאחר שאמרתי זאת, כל אפשרות תתקבל בברכה לפרטי. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  18. Started by *R.S,

היי מה קורה... (מחר גם שביתה ) אני רואה בחתימות ובהודעות שנניח כתוב משו וכשלוחצים עליו אז זה מעביר אותך לאתר (=לינק) אבל לא כתוב את כתובת האתר... איכשהו שינו לה את השם אני יודע שקשה להבין אבל זה בגלל שקשה להסביר אז הנה דוגמא: הלינק שאני יודע לעשות זה ככה: http://hwzone.co.il/ לוחצים וזה נכנס-> אבל כתוב את כתובת האניטרנט אני רוצה לדעת איך עושים את זה: HWzone שילחצו על זה וזה יכנס לאתר או נניח יהיה כתוב לדוגמא טלפון וכשתלחצו זה יכנס לאיזה אתר שאני בוחר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by אמיר יצחקי,

הידיים שלי נוטפות דם לפעמים מזה,איך אפשר להיגמל מזה בשיטה זריזה? תודה ,ואם זה הולך להיות תשובה בסגנון ''לך לקבוצת גמילה'' אתם פשוט לא חייבים לכתוב תגובה.

• 52 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by אמיר יצחקי,

יש שיר כזה מעצבן שתמיד שמים במסיבות של ילדים ככה זה הולך: סמבה די'גנדה נא נא לה לה. משו כזה. תודה

21. Started by Holography,

http://www.ynet.co.il/homec/0,7340,L-1722-17977-20241047,00.html

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  22. מה קורה שם? האם הוא יכול לתפקד כמודם? האם זה יכול לפגוע במשהו? מה המחשב מזהה. יש לי ממיר ADB חדש כם דוקסיס. זה משנה משהו?

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. Started by subarel,

איפה שירתתם\משרתים בצבא?

• 113 תגובות
    • 12.6k צפיות
  24. אני מתאמן כבר שנה וחצי במכון כושר ואני חושב על זה אמא שלי כרגיל תמיד דואגת לתחת שלי ומפחדת שאיכשהו אני אפגע בעצמי עם זה (אה ד"א אני בן 15.5) אז מה אתם אומרים על זה? מישהו פה מתאמן במכון ולוקח את זה? בשביל הפוזה :

• 62 תגובות
    • 5.2k צפיות
  25. כל החיים שלי הקשבתי למטאל ורוק, וחשבתי לשנות טיפה כיוון. לא יודע בדיוק איזה ז'אנר אחר אני מחפש, כי לא הקשבתי לכלום חוץ ממטאל :-\. אז אם בא לכם, תמליצו בבקשה על להקות מכל הז'אנרים ששרים על החיים, רגשות וכו'. הכל יתקבל בברכה, חוץ ממזרחית . אם אפשר גם שירים שלפחות תהיה משמעות מסויימת למילים שלהם, ולא סתם "הלכתי למסיבה, זיינתי בחורה, השתכרתי עם החברה".

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים