עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מחפש את כל השירים האלו שמלווים את הפירסומות כמו השיר בפירסומת של TNT או ההוא מהפירסומת של FoX וגם ההוא מהפירסומת של בזק כל היפי נפש אל תקפצו עלי ותגידו שזה לא חוקי - אני לא רוצה להוריד , אני אסתפק רק בשמות של שירים שמופיעים בפירסומות וחוץ מזה יש שירים שעושים רק לפירסומות ( ג'ינגלים וכדו) אז אם משהו מכיר אתר או משהו בסגנון שמופיעים בו השמות או הג'ינגלים עצמם זה יעזור לי מאוד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  2. אני כבר לא יודע מה לעשות חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי תשובה ברורה לציפוי הניקל. אז ככה: איפה אפשר ליקנות ציפוי ניקל כיאלו ספריי או צבע אם יש..? דוגמאות לציפוי ניקל:

• 8 תגובות
    • 6.4k צפיות
  3. יש איזה אתר או מקום שאני יוכל לרכוש קצת ידע בכלכלה.. קצת מידע על דברים שצריכים כשמקימים חברה איך כל העניין עובד.. ודברים כאלה..

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  4. ב1.5 לא הייתה בעיה חבר שלי הביא לי איזה CD-KEY גנוב כנראה אבל ב1.6 הוא לא עובד בנתיים אני וחבר משחקים על אותו ID אבל אני רוצה לפתוח אחד משלי הבעיה שאני לא יודע מאיפה לקנות HL שהCD-KEY שלו יתאים, הייתי באופיס דיפו אבל שם הם אמרו שהHL לא יתאים בשביל זה (למרות שהוא היה HL רגיל לא כזה כחול) ממש אין לי מושג מאיפה אני יכול לקנות אחד.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ואיך בדיוק אני מתקין אותם? תודה

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  6. מה העניינים? תגידו.. מאיפה אני משיג חוברת ללימוד תיאוריה? יש חנות שמוכרת? אמרו לי דרך מורי נהיגה ובסניפי מ.מ.ס.י זה נכון? איך אני משיג דרך מורי נהיגה איך מחלקים יעני בחינם?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מאיפה אני משיג את הכתוביות? חיפשתי בכל אתר של כתוביות ולא מצאתי! תודה.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  8. אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. אחד שלא רוצים שיגע ויהיה צמוד לריצפה?

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. היום עשיתי בזה בגרות שאלון 805202 אם זה משנה. איפה אני מוצא את הפתרון של הבגרות למה ביואל גבע אין זכר למקצוע הנ'ל. יש לי את המבחן פה לידי אפשר גם להביא לפה תמונות של המבחן ואתם תפתרו במידה ואין בשבילי פתרון כזה ברשת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. ממה שאני רואה בEBAY הכל מגעיל שמה,או שלא חיפשתי טוב. באתר שלהם יש להם פולואים על רמה,באמת יפים,אבל השאלה מה לגבי משלוח? ויש בכלל איזה אתר אחר מומלץ שאפשר לקנות משמה פולואים?,הבנתי שבארץ העסק קצת יקר. זיופים גם בא בחשבון,זה לא שזה סריג כמו בחורף שאחרי כמה כביסות הכל הולך.

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Lol10k,

השיר פתיחה מזה אהבתי אותו תודה[br]פורסם בתאריך: 11.04.2007 בשעה 18:23:31 Amanda Abizaid - A Place in Timeכמה טוב שיש גוגל Lock it out

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  13. Started by bilbi,

אני צריכה SQL בשביל שאילתות מישהו יודע מאיפה אני יכולה להוריד?(אני צריכה גירסה של ווינדוס 7)

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מאיפה אני יכול להוריד את כל הקטעי דיבור(בסאונד) של קונטר סטרייק????

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. המממ עדיף mp3

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שכרתי סרט דיוידי, אבל אין לו כתוביות בעברית והייתי רוצה להוריד כתוביות שגם יתאימו לסרט. למישהו יש מושג מאיפה אני יכול? (הסרט זה הנסיכה הקסומה).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ממש כמו שיש כאן בפורום פניתי אישית למודיראטור אך ללא תשובה ???

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. מאיפה אפשר להוריד את הסרטון, שכחתי מאיפה להוריד

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לא מצליח למצוא מה שאני רוצה באתרים המפורסמים וכך גם בטורנטים השונים..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. מאיפה אני יכול להוריד קליפים לאייפוד בפורמט MP4 ? והאם אפשרי להפוך AVI ל MP4 ? [תודה ]

• 11 תגובות
    • 763 צפיות
  21. שמעתי שיש בחו"ל (אולי גם בארץ?) זרועות שמתחברות לשולחן ומאפשרות עבודה בעמידה. רציתי לדעת אם כדאי להזמין משהו כזה מחו"ל ומאיפה להזמין? תודה.. נ.ב. האם אפשר להזמין מאמזון מוצרים שהם לא ספרים או דיסקים? כי תמיד זה רושם לי שאי אפשר - - - תגובה אוחדה: - - - גיליתי את האתר הזה שמאפשר לקבל משלוחים לישראל מאמזון אשמח למענה בקשר לזרוע עמידה לא יקרה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אני רוצה ליסוע מחר (כן, כן, מחר) לכנרת וזה קצת בעיה כי האוטובוס האחרון מירושלים יוצא ב-15:00 ואנחנו רוצים לצאת ב-19:00. כמה יעלה לי טרנזיט מירושלים עד לכנרת (פחות או יותר... )ואילו חברות עוסקות בהסעות כאלו?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. איזה אתר טוב ואמין הכי חשוב יש מחול שממנו אפשר להזמין רכיבים לארץ?

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  24. מאיפה אפשר להשיג את השיר החדש על חיזבאללה?? הוא שייך לאיזה מישהו ולהקת הפיונירים(חלוצים) הולך ככה בערך: "יאללה יא נסראללה, יקח אותך אינשאללה, נחזיר אותך לאללה, עם כל החיזבאללה" תוה לעוזרים!!

• 15 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.