עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני פשוט לא מצליח להתחבר לחומר הזה ולא מצליח ללמוד כלום כבר כמה ימים ויום שני יש לי מתכונת. למישהו יש עצות?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. בתמונה: http://img238.imageshack.us/img238/3107/2007050349554qq2.jpg נכון יש את שקע הורוד הרחב הזה? למה הדבר הזה נועד בדיוק? איך קוראים לשקע הזה?

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by pringles,

אחרי 93 דקות מטורפות של כדורגל אימטני מילאן ניצחו 3-0 את מנצ'סטר יונייטד קיצר היה משחק מטורף ומילאן הוכיחה לכולם שהיא קבוצה הכי טובה שיש בעולם ובגמר היא פשוט תקבל על זה פרס!!!!!!!! ניתראה בגמר מילאן-ליברפול ביייייי ולילה טוב

• 12 תגובות
    • 896 צפיות
  4. Started by avivlyaviv,

עוד חודש וחצי ההורים שלי נוסעים לחו"ל>אירופה>ברצלונה+- אני מתכוון עוד חודש לקנות גיטרה חשמלית 'בעזרת השם', עכשיו חשבתי אולי כדאי שההורים יבאו משהו יותר זול מחול. התקציב דיי נמוך לצערי בסביבות 200$ אם יש למישהו המלצות אז אני מאוד אשמח, גם אתרים לכלי נגינה יעזרו. ד"א עם למישהו יש המלצות לאתרים מענינים בברצלונה אז שתפו(בעיקר טבע)

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by Born2Kill,

שלום, לכל חובבי הספורט המוטורי באתי לעדכן אותכם שב-3.5.07 מתחיל אליפות ראלי בארגנטינה. התחלת השידורים תהייה ביום חמישי (3.5.07) בערוץ 57 (יורוספורט) בשעה 19:30.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  6. בני הזוג צ'אנג, שהיגרו לעיר וושינגטון לפני שבע שנים, ביקשו לממש את החלום האמריקני ולפתוח עסק משלהם: מכבסה. אולם, בשנתיים האחרונות חייהם הפכו לסיוט בעקבות תביעה שהוגשה נגדם בסך 65 מיליון דולרים - הכל בגלל זוג מכנסיים שהלכו לאיבוד. התביעה הוגשה על-ידי רוי פירסון, שופט פדראלי במקצועו. מקור: Ynet http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3395429,00.html

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת, תתנו גם תמונה. שלי פורשה 911, היא עולה בערך 1000000 ש"ח.

• 65 תגובות
    • 3.6k צפיות
  8. Started by lordgod,

http://www.clickclickclick.com/ עזרו לנו להגיע למקום ראשון

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  9. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  10. Started by approx,

מה דעתכם ? ספרו סיפורים רעים וטובים

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by אלימלך אגוז,

בזמן האחרון עברו מהם כמה חברות די מרכזיות שעבדו איתם... ea עברה לאטארי ישראל, וורנר לתו השמיני ועכשיו סוני לnmc. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3394414,00.html מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 846 צפיות
  12. טוב זה שאלה קצת דבילית אבל אני משחק בGT4 שזה משחק לPS2 של מרוצי מכוניות רגילות ויש איזה כמה מאות מכוניות במשחק שמנסות לחכות היתנהגות בכביש של המכוניות האמיתיות בכל מיקרה קניתי במשחק את ה- MITSUBISHIFTO GR מודל 97 והרווחתי את ה- VWLUPO1.4 מודל 2002 ואת הAUTOBIANCHI A112 ABARTH מודל 97 ורציתי לדעת מה האבדלים בינהם ואיזה מכונית עדיפה למה פשוט אני נוב במכוניות ורציתי לילמוד תוך כדי המשחק שיהיה לי ידע בסיסי אני מקווה שתעזרו לי ואני מקווה שאני ירוויח ויקנה עוד מכוניות במשחק וישאל אותכם הליהם גם בתודה קרירין או המוזר של הפורום אם אתם רוצים

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by hfg666,

איך עושים את זה? יש איזה משהו טוב בשביל זה? או רעיון? (חוץ מהרעיון של "שתמיד יהיה צמוד אלייך") תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by 104952,

http://youtube.com/watch?v=f5Pjo0WjBcs תסתכלו טוב על דקה 2-4 כשיש מכות

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by sikl,

אני מאוד מופתע כי חשבתי שיהיה מבחר סביר אבל בחיפוש ראשוני מצאתי רק דגם זה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=401856 וחוות דעת עליו שם לא מי יודע מה. אם יש לכם כזה, איך הוא? ואולי מישהו מכיר דגמים אחרים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Dear Pandora listener, Today we have some extremely disappointing news to share with you. Due to international licensing constraints, we are deeply, deeply sorry to say that we must begin proactively preventing access to Pandora's streaming service for most countries outside of the U.S. It is difficult to convey just how disappointing this is for us. Our vision remains to eventually make Pandora a truly global service, but for the time being, we can no longer continue as we have been. As a small company, the best chance we have of realizing our dream of Pandora all around the world is to grow as the licensing landscape allows. We show your IP address is '***', which indi…

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  17. ערב צח וזח אנשים. כבר שמעתי על מקרים כאלו בעבר, אבל היום ראיתי כמה מזוועות הילדוסים בעצמי- בדרכי לר"ג ירדתי בתחנת הרכבת של בני ברק, הכי קרוב ליעד שלי. בדרך יצא לי לראות שני ילדים עם כיפה בועטים בחתול. למה? אלוהים יודע. החתול ברח, המשכתי, ולפני שהגעתי לז'בוטינסקי- עברתי ליד חנות חיות. שם היה ילד בערך בן 10, שעבר ליד הכלובים בחוץ (של הארנבים, אוגרים, ציפורים וכו'), לקח את מיכל המים מכל כלוב, שפך את המים, והחזיר למקום. ביום חם ונוראי כמו היום. למה לעזאזל? X_X אם למישהו יש הסבר או סברה, אשמח לשמוע את דעותיכם.

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by iem,

למישהו יש מושג איך אני משיג את המדבקה האדומה בה מגיעים הציונים מהר מהרגיל ? המטרה היא לקבלה למוסד לימודים.... תודה !

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  19. Started by LIOR42,

מחפש מוזיקת האוס על איזה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. כל פעם כשאני יוצא מהרכב אני מקבל חישמול. יש כבל כזה שאפשר לקנות שמתחבר לרכב ואז הוא מקצר את הגוף לאדמה. איך קוראים לו? איפה אפשר לקנות? נ.ב. למה אין פורום בנושא מכוניות? יש צילום וכו'. למה אין מכוניות?

• 19 תגובות
    • 14.6k צפיות
  21. Started by Holography,

כמה זמן לפני בדיקת שתן אסור לשתות שתייה חריפה (נניח רבע-שליש בקבוק וודקה) כדי שלא ישארו סימנים בבדיקה? אני צריך להעביר בדיקות שתן לצבא, הם בודקים את זה בכלל?

• 12 תגובות
    • 9.8k צפיות
  22. Started by the red dragon,

תגידו מה השם הפרטי של רונאלדיניו חחח חשבתם פעם???????????

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Jew,

היי כולם =] מישהו יכול להביא לי מקור או משהו שמסבירים שם את שמ"א פרק יא'? תודה רבה ערב טוב לכולם!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  24. ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by EviLeader,

שלום לכולם, היום קיבלתי סוף כול סוף את המארז אורוורה 570 של ג'יגה ביט + ליברטי 400. על הליברטי 400 אני לא בדיוק מתכוון לעשות ביקורת אבל על ה570 אני ינסה. המארז הזה פשוט מדהים ואני שמח שקניתי אותו. ייתכן והמארז המומלץ ZERO יותר טוב אבל אני אוהב אותו תומר.

• 10 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים