עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://news.walla.co.il/?w=//1123371

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. איזה ספר/ים מומלצים ללמידה עצמית של 5 יחידות פיזיקה ומתמטיקה?

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by UNDERDOG,

מישהו יכול להביא לינק ל ישראל פורטוגל לראות באינטרנט

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  4. Started by Shoko,

לי: אבי סינואני - נסיכה כדאי לכם לנסות אותו

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Placebo,

ההמלצה החדשה: החוואי האסטרונאוט / פארמר האסטרונאוט / The Astronaut Farmer תקציר: דרמה מקורית על אסטרונאוט בשם צ'רלס פארמר שבוחר לפרוש מתפקידו ולהשאיר את שמו הגדול מאחוריו כדי להציל את החווה המשפחתית. בעוד הוא פועל בחווה, הוא גם מתחיל לבנות טיל בחצר האחורית, מה שמדהים את שכניו, מסקרן את התקשורת ומדאיג את הממשלה. כל המידע לקוח מ-Donkey.co.il דעה אישית: סרט מאוד יפה, מומלץ בהחלט!

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  6. Started by shloosh,

בסגנון הפירצה, the good shepherd,אפילו נפלאות התבונה מתאים.. יש המלצות?? אני מחפש ולא מוצא שום דבר אוף ראיתי כל דבר שיש. spy game , השתול,השתולים.... תודה

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  7. Started by HaEsrimVeArba,

אבא מחזיר בקרוב את הרנו לליסינג, והעבודה נותנת לו לבחור בין שתי המכוניות הנל. מה אתם חושבים שמומלץ ולמה? הגיר הרובוטי נשמע לי די מעניין. ידני זה קצת מעצבן אוטומט זה קצת מרדים.. ורובוטי זה בעצם באמצע, לא? אז מה אתם אומרים? אשמח לשמוע חוות דעת על שתי הרכבים מאנשים שנהגו בהם.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by FlameThrow,

אני טס עוד כעשרה ימים לארה"ב באלעל(ההורים שלי לא נותנים לי לטוס בחברה אחרת משום שבאלעל הטיסה היא ישירה ואני בכלל רוצה לטוס בContinental ועוד כמה חברות ולא אכפת לי שזה לא ישיר,אני דווקא אוהב את העצירות האלו) באלעל לא טסתי המון שנים,בשנים האחרונות אני טס באלאיטליה ורציתי לדעת האם המצב שאלעל מפוצצת בחרדים,תינוקות בוכים בכל מקום,סירחון ושרות גרוע לא השתנה ובכללי מה אתם חושבים על אלעל

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by MODI,

קראו ותחתמו!! http://www.planetnana.co.il/anti_g//index.html

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. יש לי שתי שאלות שאלה ראשונה המראה החיצוני של DDR1-DDR2 זה אותו דבר? שאלה שניה יש לי לוח אם Motherboard Name Asus P4S800-MX איך אני יודע אם מתאים לי DDR2 ואם זה יפעל אצלי כאלו ..כי הבנתי שזה תלוי בלוח אם. דבר שלישי מה ההבדל ב MHZ בכרטיסי זיכרון לדוגמא זכרונותוDDR2 1024MB 800MHZ CL5וKingstonו ונגיד 600MHZ ........... שאלה אחרונה וקצת לא קשורה היה לי פעם כונן קשיח נישלף גיביתי עליו מלא תמונות ודברים עכשיו אני מנסה לחבר אותו למחשב אחר בנפרד הוא מציג לי תכונן כ REW יענו יש NTFS FAT32 לי הוא מציג כ REW ולא מראה לי תכונן במחשב שלי ואן לי דרך להגיע אליו ולמידע שיש בוא איך אני מחזיר אותו ל NTFS או פשוט איך אני מצליח להגיע למידע תודה רבה לכול העוזרים ומצטער אם היתה פה שאלה שנשאלה…

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by rambo122,

על השמשמה הקדמית באוטו ישנם כתמים וסימנים שלא יורדים לא בעזרת מים וסבון ולא בעזרת חומר לחלונות (של סנו) . רצית לדעת האם מותר להשתמש בטרפנטין לניקוי החלון ? כל הצעות נוספות יתקבלו בברכה . תודה .

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by hedva,

התגלה לי עכשיו במחשב היצור הבא: PWS-Gamania.dr תהיתי לעצמי איך ומהיכן הוא חדר למחשב - ז"א מי עומד מאחוריו ומי עושה בו שימוש? עוד חשבתי שאם מדובר בתוכנת ריגול שאוספת נתונים ומשדרת אותם החוצה, ניתן אולי לעקב אחריהם ולתפוס את יוצרם מה אתם חושבים?

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  13. אני צריך גרסת קריוקי לשיר "חללית" של הלהקה גזוז (בחינם או בתשלום). חיפושיי באינטרנט העלו רק תוצאה אחת (האתר laza.co.il) שלא נשמעה טוב. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

יאללה בחרו

• 48 תגובות
    • 4.2k צפיות
    • 3 תגובות
    • 462 צפיות
  15. Started by Zilberberg,

א. אני מצטער ששמתי את זה כאן, לא ידעתי לאיזה פורום זה קשור (אם המנהל חושב על פורום יותר מתאים, הוא יותר ממוזמן להעביר). ב. מישהוא מכיר אתר שאפשר דרכו לשלוח פקס דרך המחשב? (ושהוא יודע שהוא עובד). ג. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by Guarding angel,

http://news.walla.co.il/?w=//1122966 גדול!!!

• 45 תגובות
    • 3.2k צפיות
  17. אני מחפש תווים לשיר SUPREME. http://youtube.com/watch?v=1ss3F-yBng8 אני מניח שהוא כתב את התווים. אבל יכול להיות שיש מקום שאני אוכל להשיג את התווים שהוא ניגן? (לא את האקורדים בULTIMATE GUITAR)

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  18. Started by roy_BB,

קוראים לזה ביטבוקס וזה דיי חדש לי...מה אתם אומרים? http://media.putfile.com/13-6-07

• 12 תגובות
    • 866 צפיות
  19. היי! אני מחפש בדיוק לנות מקלדת חדשה וחשבתי על משהו מוזר: אם לסינים יש אלפי אותיות בא"ב שלהם, אילו אותיות צרובות במקלדות שלהם?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by 114508534,

זה נשמע טיפשי אבל זה כבר הפך להיות מכה בפלוגה שלי במחלקה שלי יש מכת זבובים מה לא ניסינו , עיתון , בקבוק עם סירופ שהם ידבקו אליו , מטקה כזאתי שהורגים איתה זבובים . יש אולי איזשהי דרך או שיטה לבנות מלכודות או משהו שהזבובים ימותו בה ? תודה

• 16 תגובות
    • 6.3k צפיות
  22. Started by בייגל טוסט,

נא לקרוא עד הסוף, זה שווה את זה ;D

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by kill_b7,

במשרד החינוך כתוב אתם יודעים אם גם ציונים בכימיה וספרות יתפרסמו באמצע יולי?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by --Adidas,

כמה בגרויות יש בכיתה י'? אם חשוב מגמה אז אני אלקטרוניקה ומחשבים .זה דיי רגיל כזה בקיצור אני צריך לדעת כמה בגרויות יש ? במה יש י יחידות ראשונות והכל. למה אני רוצה לעבוד על קטנוע וללמוד ורציתי לדעת אם זה יפגע לי בלמידה .שיעורים וכאלה אני לא עושה ,אבל ללמוד לבגרויות אני ילמד . ורציתי לדעת ,כמה זה זה בערך משמרת בתור שליח בשעות ? למה אם זה נגיד ככה 8 שעות ויותר ,אז לא ניראה לי מתאים לי העבודה . מה אתם אומרים ? בכלל כיתה י' נחשבת לשנה קשה ? עד עכשיו, לא למדתי. היתי במופת ,אבל בגלל התנהגות מלא חיסורים וכאלה אז מעיפים אותי . תודה למי שיעזור כי זה באמת חשוב לי .

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים