כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,567 דיונים בפורום זה
-
היום אני חוגג 18, אז אתמול אבא שלי לקח אותי ליום של צלילות בעקבה. יצאנו מהבית באילת ב 8 בבוקר, עברנו את הגבול לירדן, ועלינו על מונית למועדון צלילה. לא נתקענו בגבול ולכן היה לנו איזה חצי שעה לחכות. אחר כך כשהגיעו שאר הלקוחות, עלינו על הסירה שלהם. הסירה שאנחנו היינו עליה נקראת "יסמינה" והיא למעשה שימשה בעבר גוררת. עכשיו, אחרי שיפוץ מדהים הם הסבו אותה לספינת צלילה עם קומת שיזוף, מקום למיכלים ולציוד, שמו מערכת סאונד, הוציאו ממנה חצי מהמשקל והחליפו תיבת הילוכים. בקיצור, עשו בית ספר לכל הערסים שחושבים שספוילר ואגזוז לחץ זה מגניב. אחרי שכל הציוד והמיכלים הועברו לספינה יצאנו לדרך. פה אני חייב לציין שהדגל הירדני שבנו שם ענק. ענק הכוונה שהתורן 180 מטר. לא קולטים את זה עד ששטים לידו…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב http://www.time.com/time/personoftheyear/ לפי הסקר הזה עראפאת מוביל ברוב גדול כאיש השנה של הטיימש ושרון במקום השני. בתור ישראלי אני מציע שכולנו גם שונאי שרון וגם אוהביו נצביע בעד שרון בכדי למנוע מעראפאת נצחון, בעוד מערך תקשורתי. אז תצביעו ותפרסמו את זה!
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה העם אפשר להוריד בעזרת הכרטיס סכום גובהה בכספומט? למשחק 3500 שח?בפעם אחד...? או שאני חייב בבנק להיכנס לפקיד לעשות את זה שם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה טבוה ומתוקה לכולם ושפע ברכות אושר עושר וכושר לכול עם ישראל ושלא יהיו השנה בעיות טרור בע"ה והתחממות יתר שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
תענו תהנו למופע קוראים 20:00 מופע התחברות - שלמה ארצי ושלום חנוך
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל, שבאמצעותם אנו מעוניינים לעודד את הלוחמים, לחמם ולחבק את ליבם ובע…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לי לשמור קובץ וידאו מאתר ? לדוגמא : http://www.avid.co.uk/uk/video/studio/avidXpressPro.shtml תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, יש לי מצלמת 8 מ"מ ישנה שעד היום אני מתעד איתה חוויות ובד"כ אני לוכד וידאו עם תוכנה דרך המחשב. הבעיה היא שלכידת הוידאו מהקלטת בצורה כזו פוגמת מאוד באיכות, כאילו שלא מספיק שהמצלמה הזו כמעט מתה... להבדיל מכך, אם אני מחבר את המצלמה עם חיבור RCA connector (בננה) למסך ומריץ את הקלטת הוידאו נראה נפלא, כאילו צילמתי במצלמת HD... ואני שואל אתכם - איך אני מקליט את הוידאו ה"איכותי" שעל המסך ולא את החרטה שמתקבל דרך התוכנה במחשב??? יש לי בבית ממיר YES MAX למקרה שאפשר להשתמש בו לפתרון...
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, יוזמה מקסימה של בני נוער אכפתיים. ממליץ לקרוא ולתמוך. ב-22/7 שבו לוחמי סיירת אגוז מכפר מארון א-ראס שבלבנון. אך לא היתה זו חזרה מעוד פעולה קרקעית בשטח הארץ הארורה הזו. הפעם הם חזרו עם חמשת גופות חבריהם. המוראל של אותם חיילים, כפי שכבר הבנתם, לא הרקיע שחקים. לחזות במותם של חמישה מחבריך, תוך ניסיון לחלצם משטח אוייב, היא משימה מורטת עצבים וכלל לא קלה. אבל עם זאת, דווקא אתם,, אלו שיושבים בביטחה ומתקשים להבין כיצד כל איזור הצפון הפך לאיזור רפאים, יכולים לעזור לחיילי סיירת אגוז ועוד חיילים רבים, שלוחמים למען הגנת מדינת ישראל בגופם ובנפשם. במהלך הימים האחרונים פיתחנו יוזמה ייחודית בדמות שליחת מכתבים לחיילי צה"ל בחזית. מטרתינו היא איסוף כמה שיותר מכתבים עבור חיילי צה"ל,…
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://finance.walla.co.il/?w=//1311276
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניפתח האתר הישראלי הרשמי לסדרה המצולחת www.prisonbreak.co.il אתם מוזמנים לבקר...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אם נכנסתם לת'רד הזה כנראה שאתם מכירים את הדיסק החדש של אמינם. אני רציתי אם אפשר בבקשה שתרשמו לי את שם הדיסק החדש שלו כאילו מה שם הדיסק את השירים ששיש בו לפי הסדר שהם מושמעים בדיסק וכמה הדיסק עולה והאם לדעתכם הוא שווה. תודה, אסף.
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני זוכר את הדיון על Milk INC פה והיו פה לא מעט אנשים שאוהבים את ההרכב. בכל מקרה יש סינגל חדש שקוראים לו: Milk Inc.-Tainted Love שהוא חידוש לשיר המוכר. מי שרוצה, יקבל עזרה בלהשיגו בפרטי מכיוון שזה לא חוקי. וזהו, רק רציתי לעדכן אתכם. סופשבוע טוב.
-
- 9 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היתי היום בדוחן ממש מושקע היה שם פשוט הכל מפוסטרים במחירים ממש סבירים עד מגילות(תמונה על בד גדולה)היו סיפרי אומנות של רב הסדרות ומה שאתם רק לא רוצים חולצות מדבקות בובות כרטיסים פסי קול מקוריים עוד פוסטרים וממש המון מגילות ממש איכותיות היו הרבה דברים נדירים לאספנים רצינים והיו גם דברים פשוטים כמו כלפי פוקר ומחזיקי מפתחות כך שכולם היו מרוצים החברה שהיו שם הם פשוט יצגו את הקהילה המופלאה של המנגה והאנימה בכבוד והערכה הראוים להם ואני ממליץ מכל הלב לכל מי שמיתענין שיתעדכן לגבי הדוכן הבא שם יהיו מלא הפתעות האתר של המארגנים www.zzeien.com
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני לא נוהג לפתוח ת'רדים בפורום הזה (אני חושב שזאת פעם ראשונה) אבל היום יש לי סיבה מיוחדת. הסיפור מתחיל ככה: לפני כחודשיים החברה שלי "הזעיקה" אותי שיש גור חתולים בבניין שלה שאמו נטשה אותו אחרי שילדים שיחקו איתו והיא ביקשה שאקח אותו אלי לכמה שעות עד שתחזור מהעבודה. אף פעם לא הייתי חובב גדול של חיות (וחתולים בפרט) אבל בשביל החברה עושים הכול ולקחתי אותו אלי. הוא היה גור קטן בן כמה ימים, עדיין לא ראה אפילו, שמתי אותו אצלי על הגג (יש לנו שטח גדול על הגג). מפה לשם, עברו חודשיים (אולי אפילו קצת יותר) והוא עדיין פה, וממש נקשרתי אליו. אבל יש לי בעיה גדולה, אני עדיין גר עם ההורים (לא לכל הסטודנטים יש כסף לשכור דירה) והם לא מוכנים שהוא יהיה בבית (וגם לא על הגג). היום ניסיתי לשים אות…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
זה לא "עוד" סרט על כלבים, זה משהו אחר. זה סרט שמעלה לדיון את הסוגייה הלא פשוטה שמלווה אותנו, בעלי הכלבים, שאנחנו מאמצים מלאך קטן: תוחלת החיים הקצרה כל כך, של המלאכים הקטנים האלה, ביחס לשנות אדם. ועל כך שכל אחד מאיתנו נאלץ להחליף כמה מלאכים כאלה בתקופת חייו ולהיפרד מהם כל פעם מחדש, ולהתחיל מחדש עם אחר.והאמת, היה לי ממש לחלוחיות בעיניים במהלך הטריילר ( נזכרתי בכלבה המתוקה שלי שהלכה לאחר יותר מעשור שביליתי את כל הילדות שלי איתה), אז כנראה הוא השיג את המטרה.עריכה מעולה, מוזיקה מתאימה בול. אגב, השיר הראשון זה של היוצרת יעל נעים הישראלית, בהחלט כבוד שיוניברסל הגדולים החליטו לבחור בה לטריילר הרשמי. הסרט עצמו מבוסס על ספר באותו שם, שיצא ב2010 ושזכה להרבה תשבוחות בקרב הקוראים והמב…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכל אוהבי הפינק פלויד! לא יכולתי שלא לתת את הלינק לטפטים הבאים תהנו http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/floydwall1.jpg&imgrefurl=http://www.clapton.addr.com/PinkFloyd/DavidGilmour/DGWallpaper.htm&h=768&w=1024&sz=82&tbnid=l9OCENQGy_cJ:&tbnh=112&tbnw=150&hl=iw&start=3&prev=/images%3Fq%3Dwallpaper%2Bpink%2Bfloyd%26svnum%3D10%26hl%3Diw%26lr%3D%26sa%3DN
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני לא רגיל לפרסם דברים כאלו כאן אבל בכל זאת GTA4, סרט חובבני שלא כולם שמעו עליו ואולי כדי שתישמעו. את הסרט יצרו בצרפת, סרט חובבני אפשר להגיד שגרם לי אישית אינטרס גדול מאוד, כן יכול מאוד להיות שאי אפשר לקרוא לו יצירת אומנות אבל בכל זאת הוא דיי מעניין ומותח. בסגנון - מתח,פעולה,אנימציה. אינה הטריילר של הסרט אין לי מה להגיד ניראה מעולה, במיוחד שהוא עשוי על המנוע של GTA4, שווה צפייה. וכאן יש לנו את הסרט המלא, לא ניראה לי שהוא מוגן תחת זכויות יוצרים בגלל שזה סרט חובבני. מציע לראות קודם את הטריילר ורק אז את הסרט עצמו. Gta Iv The Trashmaster.mp4 צפייה נהימה מנהלים יקרים, עם זה משהו אסור שאני לא יודע עליו בבקשה להודיע, או למחוק את הפוסט.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
http://www.betisweb.com הצביעו NO ויאללה פרננדס לביתר עונה הבאה!!!!!
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
הנה סקר בשביל אוהדיי הכדורגל כאן. לאורך ההסטוריה קמו קבוצות פלא רבות. הנה רשימה של כמה מהן. בחרו את 5 הקבוצות שלדעתכם היו הטובות בהסטוריה. השתדלו לבחור בדיוק 5. את דעתי אתן בשלב מאוחר יותר.
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
http://warnet.ws/news/12029/ תנסו לשמור על המכנסיים למעלה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
אז כל מי שלא ידע: "נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי , לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים , אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה"... www.nahag.up.co.il כנסו זאת עצומה נגד החוק... תחתמו...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
תגידו,התעודת בגרות עזרה לכם\השתמשתם בה\היא לידכם(ולא באיזה חור\בבי"ס) \ היא מועילה? אני רוצה לדעת למה צריך את ה 12 שנים האלה- אני לא מדבר על השכלה כללית אלא בתאכלס האם יש צורך בתעודת הבגרות הזאת.. אני בלי קשר לומד וזה אבל אני רוצה לדעת...
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ולקראת התיכון שנה הבאה רציתי לדעת אם יהיה לי בכלל זמן להיות על המחשב... פשוט שמעתי שבתיכון בקושי יש זמן, ולי עוד יש כמה חוגים... בקיצור, שווה לי להשקיע עכשיו במחשב לשנים הבאות או שלא יהיה לי זמן לשחק?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-