עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. היום דוד שלי יתקשר אלי להזמין אותי לחתונה של בת דודה אני בן אדם מוזר אז אמרתי לו תאמת הזקנה כמובן עיתצבנה ואמרה שאני עושה לה בושות אחים אחרים צחקו אבל זה האמת שלי אני רוצה לצין שיש לי משפחה מאוד גדולה ולפעמים כמה אירועים בחודש ופשוט אני לא הולך ולא משלם -(בגיל 29 מצפים ממני לשלם) אני לא מרויח הרבה ואני לא חושב שאני צריך בעצם "לקנות לעצמי ארוחות" באולמות יוקרתים מה דעתכם על הנושא?

• 203 תגובות
    • 16.6k צפיות
  2. Started by duk4u,

Just when you think you have seen it all, along comes a dance team like this one . He's 25 and his partner , well........... she is 84 and the music is good too! http://www.youtube.com/watch?v=bKRZv6NGjdc

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by segevgabay,

יש לי סרט שצולם במצלמה ביתית לתוך פורמט DVD על דיסק DVD, איך אני יכול להמיר אותו לקובץ AVI?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by AtR,

http://www.youtube.com/watch?v=46V-6rZt_tk נראה ממש מצוין רק לפי הטריילר לי אישית אין סבלנות מה דעתכם?

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by The Dom,

אני צריך שיר(1 אינעל דינק) מכול סוג. יש לי כבר מהיפ הופ ופופ.(לא להמליץ לי על שניהם) אני צריך : רוק- מחפש שיר ממש יפה עדיף משהו ישן ורגוע-קצבי (משהו באמצע) ושלא כול השיר מתמרח על מילים כמו I LOVE U אלטרנטיבי- גם כן יצירה קלאסית- למבינים! בלבד- משהו שלא ירדים אבל שלא יהיה על F כול השיר ולא תהיה לו מטרה. אולי משהו JAZZ נחמד SOUNDTRACK מסרט. שירים בעברית : רוק+שקט זהו

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by Ido.G,

היי, אני משתחרר אחרי שירות קבע של שנה ושמונה חודשים השבוע (אני משרת בקריה). אני מעוניין לקנות למפקד הגף שלי ולמפקדת המחלקה שלי מתנות. בנוסף- לקנות מתנה גדולה למחלקה שלי או לקנות לכל חייל בה משהו קטן (יש 7 חיילים במחלקה). למפקד הגף חשבתי לקנות משהו למשרד (כל השעונים\מחזיקי כרטיסי ביקור\עטים האלה) ולצרף חריטה. למפקד המחלקה חשבתי לקנות עט עם חריטה. הבעיה היא שהמתנות האלה סופר נדושות. אם למישהו יש הצעה מעניינת, אשמח לעזרה. למחלקה חשבתי לקנות מערכת בהתחלה, אבל זה יקר. דברים למטבח לא רלוונטים מאחר וזה מטבח משותף לכל הקומה. DVD- גם לא. בשמירות לא יוצא להגיע למחלקה ומתי שנמצאים בה.... עובדים. חשבתי על חבילת משחקים (טאקי, יניב וכו'). אבל קודם כל- צריך משהו קצת מעבר. שנית- אני לא ב…

• 14 תגובות
    • 10.9k צפיות
  7. Started by WhiteHaze,

If you watch the images from your seat in front of the computer, Mr.Angry is on the left, and Mrs. Calm is on the right. Get up from your seat, and move back about eight feet. They switch places! WTF? ויש שם עוד מציאות...

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. האתר של מגזין אוטו הופל ע"י האקרים ערבים עוינים.... (זבלים חארות מוסלמים וכו) כל מי שיודע ומבין נא לנקום ולהפיל כתגובה אתרים ערביים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הייייייייייייייייי לכולם. ברגע קצר של שעמום החלטתי לפתוח את הת'רד ובו כל חבר יעלה את תמונתו מרגע מאוד מצחיק/מביך/מהנה/משעשע/הזוי שעבר עליו. כמובן שהתכנים חייבים לעמוד בכללי הפורום ואין לפרסם תוכן פוגעני או מיני. יאללה להפגיז

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by Green,

הלהקה האהובה עלי מגיעים ב5 לספטמבר מי שלא מכיר זה הזמן להתחיל לשמוע http://e.walla.co.il/?w=/6/1129821 רק שלא תהיה מלחמה

• 22 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by McMerc,

בימים אלה אני בודק את האשרות לעבור מחברת בזק אל השרותי הטלפון של הוט, בעיקר בזכות המחיר הנמוך. כאשר דיברתי עם נציג בזק, הוא אמר לי שבעוד חודש תצא הוראה ממשרד התקשורת והוט תחויב להפסיק את השירות של "דבר חופשי" (שכולל שיחות חינם לבזק). האם הדבר נכון?

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

שלום אני רוצה להתקשר לפלאפון של אורנג' שנמצא בארה"ב בניו יורק. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  13. המקליט T-p-i זה שמעליב Ice Man הם לא רצו לתת את השמות האמתיים שלהם. תגובות!!

• 11 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. Started by pain_killer12,

אהלן, כולנו מסתובבים באינטרנט ופוגשים ילדות\בחורות (כל אחד והגיל שלו) דרך מסנג'ר אייסיקיו ואתרי היכרויות שונים. כשאין תמונה ואתם יודעים רק את השם כיצד תוכלו לדעת אם היא כוסית או לא? אז אני מציע בתרד שתתנו את השמות שברגע ששומעים את השם יודעים שהילדה כוסית. אני אתחיל, שם שפגשתי כבר 4-5 ילדות כאלה ומבלי יוצאת מן הכלל כוסיות אחת אחת, השם הוא נועה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Cereal Killer,

ויהי ביום ראשון ויאמר ה' אל המדפיסים. הדפיסו 1000 פליירים וידפיסו 1000 פליירים, ויחלק משה אל העם. והנה יום שישי הגיע ויזרמו בני ישראל בהמוניהם לחוף ניצנים ויאמר ה' אל העם... משקה ראשון חינם ויתן בראש D.j skazi... ויתנו G.M.S. בדלקה ויאכל משה סרטים ותהיי בת שבע נוגחת בקירות וזיקני בני ישראל מקפיצים טקילות ותאכל רחל אקסטות ותראה מים במדבר..... ויעשו קרחנה ועם ישראל יהיו מאושרים

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. אז ככה, אני לפני גיוס, ואני מפנק את עצמי בחופשה "קטנה" לטורקיה כמה שאלות תכל'ס, חוץ מבגד ים, (שגם הוא יהיה עלי חלק מהזמן ), אני לא חושב שצריך עוד דברים יש לי כמה שאלות 1.לפטופ? שווה את זה, או שזה יהיה נטל? (כלומר, להסחב איתו ממקום למקום.. יש שם נקודות חמות בכלל?) 2.חשמל? - כמו בארץ? (מתח וסוג שקע) 3.יש דברים שכדאי לקנות שם? (או יותר נכון, על מה מומלץ לשפוך שם כסף?) 4. מה כדאי להביא מהארץ? 5. מה כדאי לרכוש בדיוטי פרי? דברים חריגים? תגידו כל מה שיש לכם..

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. הייתי מעוניין לדעת אם יש אוטובוס\מונית שירות שמגיעים מרחובות בדיוק לים באשדוד או באשקלון, יש חיה כזאתי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by kobipk,

לוח אם asus striker extreme nfovce 680i sli מעבד intel core2 extreme quad q 6600 box כרטיס מסך nvidia geforce 8800 gts 640 mb זיכרון kingston ddr2 2048mb 800mhz CL5 ארד דיסק western digital wd 5000ks 500gb sata2 16 buffer 7200 אני רוצה לדעת עם הוא יחזיק לי תמשחק CRYSIS על רזולוציה גבוהה

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחרונה נזכרתי בסרט הזה והייתי רוצה לראות אותו שוב, הסרט הוא על משפחה עם 2 אחים (בן ובת) באותו הגיל (כנראה) והם עושים מבחנים כדי לקבל רישון בביה"ס, קודם יש להם את התאוריה עם המחשבים הישנים האלה עם המסכים הקטנים (רקע שחור, טקסט ירוק) והנער נלחץ מהשאלות והוא כל הזמן מסתכל על אחותו והוא רואה אותה מצליחה במבחן ואח"כ הם יוצאים החוצה למבחן המעשי והוא נכנס לרכב עם המדריך שהוא בנאדם עצבני והא שם כוס מלאה קפה על לוח השעונים והוא אומר לו שאם טיפה אחת תישפך אז הוא יפסול אותו ואז הוא מסתכל מעבר לכביש וראוה את אחותו בתוך האוטו עם המדריך שלה ואיך היא כזה צוחקת איתו והוא נחמד. הם חזרו הביתה אח"כ והוא לא קיבל רשיון והוא אמר להורים שלו שהוא כן קיבל רשיון ואז הם רוצים שהוא יצטלם עם הרשיון …

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  20. יש לי חדר קטן אני מעוניין לקנות את המזגן הזה כי הוא הכי יעיל למרות זאת רציתי לדעת כמה חשמל יגיע לי לא בוטח בהם

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by redti,

שמעתי שיש איזה משחק רשת חינמי או שאולי זה לא חינמי.. שאתה בן אדם שחי בעולם רגיל לגמרי שאתה עושה בו דברים יום יומיים (עבודה,קשר זוגי , מגורים וכו'...) מישהו יודע על מה אני מדבר ?

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי את הפלאפון Nokia 6280 ואיבדתי אותו, יש לי עליו ביטוח נגד גנבות/אבדות.... אם אני איבדתי אותו אני צריך לשלם סכום מסויים?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  23. Started by creative,

מה אתם אומרים על מה שהחבר'ה האלה עשו.... חחחח לפי מה שהבנתי הם נכנסו לחתונה שלא קשורה אליהם.. חחחח גדול... http://www.youtube.com/watch?v=hqrqHLrqDfE

24. אני רוצה הקיץ לעשות רשיון על אופנועה .. כמה עולה שיעורים ...? והאם מישהו ממליץ לא לעשות .. אני סטודנט ...שלומד קרוב לבית אבל אני עובד בקריית אריה בפתח תקווה שזה די רחוק מהרצליה ... יש פקקים מטורפים שם ...

• 18 תגובות
    • 12.3k צפיות
  25. Started by lo_toda,

דיונים חדשים בפורומים