עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יש שחרור של dvdscr ויש שחרור של R5. מה הבבדל איכות? R5.LINE תודה

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by Shasoosh,

סרט חדש עם מעט מאוד קצוות חוט ברשת בנוגע לשם של הסרט ומה מסתתר מאחוריו http://imdb.com/title/tt1060277/ http://www.1-18-08.com הטריילר נראה חזק

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  3. Started by Judas Iscariot,

סורי על כל הדיונים, בגרות 006 ביום שני, ויש תרגילים שאני לא מצליח ואין לי כ"כ את מי לשאול חוץ מאותכם "משני ישובים A ו-B יוצאים בו זמנית שני רוכבי אופניים זה לקראת זה. הם נפגשו כעבור שעתיים. רוכב האופניים שיצא מA יכול לעבור 1/4(רבע) מכל המרחק בין A לB בזמן הארוך בחצי שעה מן הזמן הדרוש לרוכב שיצא מB לעבור 1/3(שליש) מהמרחק בין A ל-B. בכמה שעות יכול כל אחד מרוכבי האופניים לעבור את המרחק בין היישובים A וB?" (המהירויות של שני הרוכבים קבועות) המון תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  4. הבחינה הייתה לפני חודש.

5. Started by h_yoav,

אני רוצה לקנות אוטו יד שניה ובנתיים המליצו על דהייטסו שרייד יש למישהו אתר שאפשר לראות המלצות על מכוניות נוספות? תודה יואב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. ^^ תודה

• 6 תגובות
    • 881 צפיות
  7. אני טס בעוד שבוע לאירופה לאוסטריה ומינכן. יש שם חנויות מחשבים? בטוח שכן. אני רוצה לקנות משהו למחשב, מה כדאי? HD RAM? מקלדת? כרטיס מסך? מעבד? רמקולים? כרטיס קול? יחסית זול באירופה? כדאי לקנות מקדלת בדיוטי פרי? תמליצו לי, אם כדאי לפתוח אשכול בתת קטגוריה אחרת תגידו לי. תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  8. שמעו, לאחרונה שמתי לב שמידי פעם המאוורר של הכרטיס מסך מפסיק לפעול, ניסיתי כל פיתרון אפשרי וזה לא עזר... בלי קשר לזה אני מתכנן לקנות את 1950XT שכבר הייתי אמור ליקנות לפני יותר משבועיים אבל בגלל בעיות כספיות הקנייה נדחתה וכנראה שתידחה בעוד כשבוע - שבועיים, עכשיו ההורים שלי יודעים שאני כבר מת לכרטיס הזה במיוחד שכרגע אני מפחד לשחק בגלל שהכרטיס הנוכחי תקול כמו שרשמתי למעלה, עכשיו אני מפחד לספר להם כי אז אנחנו כנראה נקנה הרבה יותר מהר אבל אני אצא מזה מפונק כי הם בטח יחשבו שסתם אני אומר להם או שהרסתי אותו בכוונה (כמו מספר ילדים דיי מכובד בפורום הזה), אז מה אתם אומרים לעשות ? להגיד להם על הבעיה ? אין לי כל כך בעיה לא לשחק שבוע - שבועיים אבל אני מפחד שיהיה נזק לכרטיס \ שאר המערכת.…

• 11 תגובות
    • 975 צפיות
  9. Started by Biatch,

יש פה עוד מישו שניגש ? מפרוייקט נט"ע וזה ? יש מישו שיש לו את התעודה ? יש לכם טיפים ? אני מתוח כבר מעכשיו :s05: חח אה והיא נותנת משו התעודה הזאת ?

• 22 תגובות
    • 4k צפיות
  10. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  11. פעם המחירים היו גבוהים ועכשיו ממש בריצפה. אבל אני רוצה לקנות כרטיס בנפח גדול יחסית ואני מעוניין לדעת מתי תהיה ירידת מחירים הקרובה (אם בכלל). תודה.

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  12. וואלה קניתי אותו סביבות אוגוסט 06 נדמה לי, אני יודע שהיה בנזונה אז סתם רוצה לדעת אם עדיין נחשב טוב או שכבר לא משהו -אנלא מעודכן בגלל הצבא, אגוז כבוד לוחם אם - DS4 ספק - LIBERTY 500 זכרונות - OCZ 2GB 800 MHZ CL4 כ. מסך - RADEON X1900XTX מעבד- Intel® Core2 CPU 6300 ד. קשיח - WDC WD2500KS-00MJB0 מארז - GIGABYTE AURORA צורב דיוידי לא כזה קריטי איזה משהו של פיוניר לא עושה בעיות מבסוט ממנו דווקא תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by Sting,

אני מניח שכבר רובכם שמעתם על הבעיות בחוקיותו של המכשיר המוכנה "ינשוף" שמשטרת ישראל משתמשת בו לבדיקת אלכוהול http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424634,00.html אז סתם שאלה... נגיד ואני נעצר ביום שישי לאחר בילוי לילי...סתם בדיקה שרירותית ולא לאחר נסיעה בזיגזג ומרדף הוליוודי סוער, כמו שעושים לרוב מחוץ לאתרי בילוי ראשיים. ואז שוטר דורש ממני לעבור בדיקת אלכוהול ע"י הינשוף, יש לי זכות לסרב בטענה שהמכשיר לא חוקי ,לא מדוייק על פי מחקרים , לא עבר אישור של מכון התקנים וכו' ולכן אני חושש שהוא ירשיע אותי בניגוד למצבי האמיתי ? מה השוטר יכול לעשות לי במצב כזה חוץ מלהטעצבן ? אני יכול לקבל זימן למשפט ? אך היות ואין להם שום ראיות בעצם לכך שהייתי שיכור אני יצא זכאי, לא ? הבהרה: זו ס…

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. גבר הולך לאיבוד דרך מרפסת, בין שיחי השרך. הוא מתנדנד כשהרוח נכנסת. הוא נעזב, הוא נושר בסתיו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. תבואי אליו לפעמים, הוא נרגע כשאת פה. יש לו דרכים משונות, את אוהבת אותו. גבר עוזב לפעמים דרך מרפסת, מזמזם שיר ישן, נפצע בעורפו מעץ השסק, נצבט בשושן, בוץ דבק בעקביו, אל תהיי כועסת, הוא מאוהב. הוא בא אלייך לפעמים, את נרגעת כשהוא מלטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. יש לפעמים שריק על המרפסת, כמו יום שבת, ורוח דרומית בשקט נכנסת, ואף אחד. את חושבת עליו, וחתול בעשב, בורח זנב... שיבוא אלייך פתאום, ישתוק, ילטף, יש לו דרכים משונות, לומר לך שהוא אוהב. מה הפירוש של השיר הזה- זה חשוב כי אני בויכוח עצבני פה עם מישהו. ומי שלא יודע …

• 2 תגובות
    • 7.3k צפיות
  15. Started by duk4u,

Just sit down and take your time, and watch, ...and get inspiration from this extraordinary woman

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  16. Started by IG,

אני זוכר לפני איזה שנה הייה פרומו לאיזה סרט, ובפרומו הראו איזה בחורה גיקית מתעוררת ביומולדת שלה ותוקעת לעצמה דילדו מתחת לשמיכה, ואז כל המשפחה שלה נכנסת לחדר... מה השם של הסרט הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  17. איזה משהיא משגעת אותי לדעת מה רשום פה.. http://img142.imageshack.us/img142/4783/x001mk9.jpg מישהו יודע?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by dentfull,

אני מעוניין להצהיר שאני עובד בחנות מחשבים, לצורך הפרוטוקול וכפי שצויין בחוקי הפורום. שם החנות- אלעד מערכות מחשוב בהרצליה פיתוח.

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. Started by HaEsrimVeArba,

לחבר שלי מת לפני שעה או שתים העכבר, היכן ניתן להשיג בראשון עכבר בשעה כזו?

• 9 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by Yossarian22,

שלום רב אני מחפש המלצות לספרים טובים אני בד"כ אוהב ספרי מתח עם נגיעה של מדע בידיוני(או ההפך....) כגון הספרים של דן בראון(צופן דה וינצ'י..מבצר דיגיטלי..וכל שאר הספרים שלו) נהניתי גם מהספר "המשוואה של דנטה" ומהארלן קובן אני מחפש ספרים בסגנונות האלה תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by h2o,

יש תמונה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by mikko,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3424337,00.html

• 80 תגובות
    • 6.7k צפיות
  23. שלום אם אחרי שנרשמתי למועד ב' באנגלית או מתמטיקה ואני לא ניגש בכלל למועד ב' ולא מודיע על זה הציון הראשון נשאר ? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by redti,

האדום בעיניים שיוצא בתמונות של מצלמה זה כלי דם?

• 1 תגובה
    • 436 צפיות
  25. Started by Shasoosh,

נראה כאילו הבחור עשה מחקר רציני http://www.youtube.com/watch?v=25LceCPO1ys

• 2 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים