עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. יכול להיות שזה רק אני וחוש ההומור המוזר שלי אבל נורא אהבתי את ההצעה(הרצינית לגמרי)ללכת ולפגוש כוסיות ארופאיות בעזה וג'בליה... [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by GolfGTI,

שלום לכולם, אשמח אם תעלו רעיונות למתנת שיחרור לחבר ששירת איתי 5 שנים, היום השתחרר ועוד 10 ימים כבר טס לחו"ל בגדים הוא קנה מספיק כל רעיון אחר יתקבל בברכה. התקציב הוא עד 200 שקלים. תודה מראש לכולם.

• 33 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. Started by SD Project,

מה קורה חבר'ה ? יום שישי הלכתי עם כמה חברים למועדון הVoice בהרצליה, היה שם גרסאת האוס ענקית של השיר שמתנגן פה ברקע : http://4room.surgut.info/pictures/goez/tuma/ אז אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יודעים את שם השיר או על איזה גרסא אני מדבר אני אשמח מאוד אם תשתפו אותי. אם יש לכם האוסים בסגנון כמו E for electro, No more fucking electro ועוד כאלה אז אני אשמח לשמוע עליהם. אז שיהיה אחלה יום, מתן

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  4. Started by Palsar,

מישהו אולי מכיר חנות מחשבים בקנדה במונטריאול ?

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  5. Started by guystromza,

היי לכולם! אולי מישהו מכיר דרכים איך אפשר יהיה לחבר ראוטר שהיציאת חשמל שלו היא כמובן חיצונית לתוך האל פסק ? מקווה שתעזרו לי ותצילו לי את הרואטר כתוצאה מהפסקות חשמל פתאומיות !!!

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  6. Started by orlupo,

אני נוסע לחו"ל ועובר בדיוטי פרי. מה דעתכם על הטלפון הזה אם מישהו מכיר/התנסה? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=366741 בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. מישהו יודע באיזה תאריך הספר השביעי יוצא בעברית? אני מת כבר לקרוא אותו. מישהו סיים אותו כבר באנגלית? איך הוא? [glow=red,2,300]בבקשה בלי ספויילרים!!![/glow]

• 32 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. כן שאלה סתומה אבל אני נואש לדיסקים חבילה של 50 במחיר טוב לא יותר מ80שח... או ביכלל אם יש חברה אחרת במחיר טוב תגידו לי... תודה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by Born2Kill,

שלום, אני כרגע עולה ליב', אני יודע שהשאלה הזאתי עוד לא רלוונטית בגלל שיש עוד זמן להחליט אבל בגלל שיש לי כמה תוכניות לעתיד רציתי לדעת עכשיו כי זה חשוב לי. תוכלו להגיד לי מה הייתרונות ומה החיסרונות או כל פרט אחר שאם אני עולה/לא עולה ליג',יד' איך זה משפיע עליי? אמרו לי שאם אני עושה יג',יד' אז אני אצטרך לעשות 5 שנים צבא, זה נכון? קצת פירוט עליי: *אני לומד בביה"ס טכנולוגי בעמל במגמת תעשייה וניהול. *אני בכיתה רגילה ומקבל ציונים בינונייים (70-80 בממוצע).

• 71 תגובות
    • 7.4k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&mode=related&search=

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DXM,

אני מחפש סרט אקשן או מתח (משו כמו המבצר האחרון, או כל הפחדים כולם) לא אימה!!! או קומדייה נעורים (בסגנון של אמריקן פאי). עדיף שיהיו משנת 2004, וכמה שיותר חדש, תודה. כמה שיותר המלצות אני רוצה. רשימה של סרטים שיש לי/ראיתי כל סדרת אמריקן פאי, מת לחיות, כל סדרת מהיר ועצבני זהו בערך

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Aviko,

שלום! רציתי לדעת קצת על PayPal, איך זה עובד, עם איזה כ"א, יש לי כ"א Direct, שזה כ"א רק לארץ, רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בו בPP?, חלופות אחרות שיכולות להכניס לPP כסף.. כדי שאוכל לקנות דברים מעבר לים... תודה Aviko

• 2 תגובות
    • 474 צפיות
  13. http://gizmodo.com/gadgets/sex,-crime-and-videogames/gang-kidnaps-gamer-to-get-password-using-fake-orkut-date-280966.php מסתבר שלהיות גיימר היום זה גם מקצוע מסוכן ... אני בכל אופן הייתי מתחיל לשבור לו את האצבעות נראה אותו ממשיך לשחק אחר כך

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. Started by the king2006,

שלום ... מה לפני דעתכם יותר טוב מבין שני הנושאים הבאים ללימוד אקדימאי 1- מנהל עסקים וכלכלה 2- משפטים מה דעתכם מה יותר טוב אני מתלבט .... אני שואל שאלה כללית מבחינת הכל , אפשרויות עבודה וכל הדברים האלה תודה לעונים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by artyom,

ישבנו באיזה מסעדה בחוף הקשתות והזמנו פיצה.... נתחיל בזה שהפיצה לא הייתה הכי רגילה שיש... http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2910.JPG http://xs217.xs.to/xs217/07290/DSCF2912.JPG ומצטער על הגודל

• 49 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. עבדתי ממש קשה כדי לממן את הטיסה הזאת ואין החזר אם יש שביתה!!! יש לי טיסה לקוס ביום שישי שיוצאת ב19:45!!!!

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  17. Started by Sp_RuS,

האנשים בעולם מתחלקים לאלה שדופקים, ואלה שנדפקים... איך אתם האיתם מחלקים את האנשים בעולם? אבל בסך הכל, like my x-girlfriend once said, pick a hole, and stay there....

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. עשיתי לפני שנה וחצי רישיון ל50 סמ"ק , הבנתי שהשתנו החוקים ועכשיו יש לי רישיון ל125 , זה נכון?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום כולם, אני שומע פה הרבה על סרטים באיכות של 1080P או H268 (או משהו כזה), אבל אין לי מושג איפה משיגים אותם כל הסרטים שיש באינטרנט הם ב-XVID או WMV אבל אף פעם לא מצאתי משהו באיכות גבוהה... ומה זה בעצם? סתם קובץ MPEG שמכיל 1920 על 1090 פיקסלים? ומה זה H268 וכ"ו? תודה לעונים! נ.ב: אם אפשר להביא לנק לקובץ ב-HD או אתר הורדות לטריילרים או משהו כזה זה יהיה נהדר...

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by Dark Respect,

עאדל הנחמד מבית לחם צובע לי תבית פנקתי אותו עם גלידות קולה ומוזיקה ערבית קצבית אבל אין לי הרבה שירים בערבית. תמליצו לי על שירים שאני אוריד כדי שיהיה לו כיף ויעשה עבודה טובה

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by iem,

שלום אנשים ! מישהו אולי נבחן בבחינת הטכנאים, יג', ולא של מה"ט, הנקראת אלקטרוניקה ומחשבים ט' ???? הכוונה היא לנבחני ה- 6/3/2007, מישהו מכם קיבל את הציון שלו ? זה דחוף לי מאוד זה עניין של ה-24 שעות הבאות בשבילי כי אז אני יכול לדחות את בחינת הפסיכו שלי אם קיבלתי מעל ציון מסויים... אני ממש ממש חייב עזרה ! תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Sting,

מישהו יודע איך קוראים לציפור הקטלנית הזו ?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by kill_b7,

היי לכולם, אני מאמין שזה יעזור להרבה אנשים(אני אחד מהם). אילו תוכניות מציע צה"ל שמאפשרות לרכוש תואר ראשון במהלך/לפני השירות ? אני מכיר בינתיים רק כמה תוכניות כמו: עתודה,טייס,ברקים וטלפיות. זה יהיה מאוד נחמד אם תחלקו מהידע/נסיון שלכם.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by Meir787,

שלום חברים, אני צריך את המלצתכם על חוף ים מומלץ בתל אביב או אשקלון. עדיף שלא יהיה בתשלום (למרות שתשלום סמלי לא כל כך מפריע), לא מפוצץ, ועדיף שיהיו גם שולחנות במקום.. תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים