עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by הדוד משה,

אני לא מאוד מנוסה בתשלומים ברשת (עד היום גייסתי חברים לביצוע השלב הזה), ורציתי לשאול כמה שאלות: קודם כל, פייפאל חייב להיות צמוד לחשבון בנק כלשהו, או שהוא יכול ללכת גם עם כרטיס אשראי? שמעתי על זה:http://www.israelpost.co.il/postshirut.nsf/misparid/163?OpenDocument האם זה מאפשר לי קנייה באיביי? שימוש בפייפאל? אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר (יכול לעזור לעוד הרבה אנשים). תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://web01.postil.com/PostMessages.nsf/dispsearch/5981?OpenDocument שלום לחברי הפורום , אני משתתף בצערם של אוהדי ברצלונה מישהו ניסה את הכרטיס הזה ? איך זה הולך ? הכרטיס חד פעמי ? או כל פעם אני מביא אותו לדואר וטוען אותו ? מישהו הזמין איתו מחו"ל ? תודה חבר'ס

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אני צריך להזמין מוצר מחו"ל, ארה"ב ליתר דיוק, כשהבעיה היא שאין לי כרטיס אשראי בכלל והבנק לא יאשר לי אחד כרגע. חשבתי באופן חד פעמי להטעין כרטיס ויזה של הדואר, ולנסות להשתמש בו להזמנת המוצר ישירות או דרך paypal. למישהו היה נסיון דומה ויכול להגיב אם זה עובד או לא? אני יודע שכרטיס כזה עבד לי פעם עם המשחק world of warcraft, כשהייתי צריך לשלם סכום מסויים כל חודש, אבל עדיין לא בטוח אם זה היה יוצא דופן.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אהלן אתמול בערב הכספומט בלע לי את הכרטיס אשראי , הבנק הוא בנק דיסקונט ואני בבנק לאומי, איך אני לוקח את האשראי שלי בחזרה ? תודה

• 8 תגובות
    • 28k צפיות
  5. Started by redead,

עברתי מסניף אחד לסניף אחר של בנק לאומי ובמקום לעשות לי אותו הכרטיס מסטרקארד מולטי של לאומי עשו לי כרטיס לאומי סטודנט פשוט.. בנתיים אני ישאר איתו כי אין לי צורך בזמן הקרוב בכרטיס בינלאומי אבל חשבתי לעצמי אם יש כרטיס אחר שניתן לעשות אולי שלא קשור לבנק? יש איזה כרטיס מומלץ?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Ahhh1111,

יש לי שאלה אשמח אם תענו:) אני בת 16 ופתחתי חשבון בנק בבנק אוצר החייל ועם זה גם הוצאתי כרטיס ישראכארט דיירקט צעיר ואמרו לי שההגבלה שלי ביום זה להוציא עד 400₪, השאלה שלי היא האם אני יכולה להוציא מהכספומט 400 שקל ואז לגהץ באיזה חנות עוד 400 שקל שזה יוצא בסך הכל 800₪ אבל זה 400 בניפרד ו400 בניפרד ... אשמח שתענו לי תשובות בטוחות כי זה חשוב לי..תודה!!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by silky,

שלום רב, האם מישהו פתח פעם את המכשיר ויודע איך הוא עובד? סתם מתוך סקרנות(ולא מתוך מחשבה פלילית וכו').

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  8. Started by ziad,

העתקתי קבצים ממחשב לכרטיס זיכרון, אחר שהעברתי מראה לי כי התיקייה ריקה מה אני יכול לעשות כדי להציג את הקבצים

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  9. Started by harry,

שלום ראיתי של PS2 יש כניסות USB, השאלה שלי אם אפשר להכניס שם disk on key ולהשתמש בזה במקום הכרטיסי זיכרון היקרים?? (אולי פריצה משהוא?) תודה !

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  10. Started by scorpy1,

מישהו יודע איזה סוג כרטיס מתאים לnokia 6230i? תודה

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  11. Started by My_Name,

אחותי נמצאת כרגע באר"ב, כרגע קיבלתי ממנה מייל בו היא ציינה שאין לה מושג איך להשתמש בכרטיס חיוג הזה |: אני לא יודע מאיזה חברה היא קנתה, אבל אם מישהו יכול להסביר לי במפורט איך משתמשים בו אם רוצים להתקשר לארץ דרך טלפון ציבורי, טלפון ביתי ופלאפון כדיי שאני יוכל להסביר לה. : תודה

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  12. Started by TeaTime,

יש דרך להזמין אחד כזה באינטרנט, או שרק דרך סוכני נסיעות?

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות
  13. Started by etz,

אני לא יודע אם זה בדיוק הפורום הנכון, והאמת לא בדיוק יודע אם מותר לעסוק כאן בזה... אז אם יש בעיה, מודים תרגישו חופשי להעביר/לנעול/למחוק. אבל אני מתחנן, אני מקרה צדקה בעניין הזה, תנו לאנשים לשמוע אותי אז ככה, כרגע ממש אין לי כוח להכנס לכל הסיפור, זה עדיין כואב ואני מעדיף לא לחפור כל עוד אין צורך אבל בגדול רק בגלל חברת האשראי (שלא ננקוב בשמה) אין לי כרטיס להופעה! ואני לא מתכוון לזה שלא נתנו אישור לקניה כי אין לי כסף... אני יודע שעוד יש מכירת כרטיסים להופעה, אבל אני ספציפית צריך כרטיס לטבעת הכסף או איך שהם לא קוראים לזה, והכרטיסים האלה נגמרו כבר די מזמן. אולי מישהו ממש ממש במקרה מוכר אחד/מכיר מישהו שמוכר וכו'? אני שונא להשמע כמו ילדה בת 12 אבל אני פשוט חייב להיות בהופעה! אנש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by redead,

חח אני יודע שזה עוד שיא במסגרת השאלות הכי לא קשורות שנשאלות בפורום הזה אבל למה לא שיהיה.. בן אדם שקונה קבוע במגה משתלם או לא משתלם הכרטיס מועדון הזה.?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by iveco,

מי שמעוניין לקנות HD5770 יד ראשונה מרופא שיצור איתי קשר , אפשר לחלק לתשלומים גמיש

16. אהלן, התקלקל לי הכרטיס מסך והוא נשלח לתיקון באמצע ספט' - GEFORCE 8800GT LEADTEK. היבואן פשט את הרגל בארץ אבל מנסיון של אנשים פה - חודשיים וחצי זה לא מוגזם? קניתי מחנות סקיי פיסי בראשון לציון והם לא יודעים לתת לי תשובות - שרות על הפנים לפי דעתי. אשמח לתגובות מאנשים פה על העניין והאם יש לי משהו נוסף לעשות בנידון?

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  17. קניתי כרטיס מסך כמעט לפני שנה (9 חודשים לשם דיוק), לא היה לי מזל עם הכרטיס מסך שלי והוא הוחלף פעמיים ב 9 חודשים (לא כולל את הפעם הנוכחית). עכשיו הכרטיס שוב בשלבי גסיסה שוב, הלכתי לחנות שממנה קניתי את הכרטיס, כשהגיעתי לחנות ראיתי עליה שלט: "חנות להשכרה". ובפנים הכל ריק! קיבלתי שוק! . עכשיו אין לי מושג איך אני מחליף את הכרטיס :-\ למי לפנות? (הכרטיס במפרט המחשב). מקווה שתעזרו בבעיה הקשה .

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by WizMaster,

...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. שלום, לפני כמה שבועות (חודש למעשה) כרטיס המסך החזק והאמין שלי (8800GTX) שווק חיים לצערי. הכרטיס נקנה כחלק ממחשב שהוזמן אצל Dell. לצערי לא יכולתי להתעסק בלדבר איתם על האחריות ישירות כי בזמנו עבדתי, ועכשיו אני בטירונות, לכן כל התקשורת איתם עברה דרך אמא שלי. בזמנו כשדיברתי איתם, ממש כשהכרטיס התקלקל, אמרו שיבואו להחליפו בימים הקרובים באותו כרטיס. בסוף הם באו והחליפו אותו בכרטיס זמני חלש בטענה שהם הזמינו את הכרטיס שלי והוא יגיע עוד 3 שבועות. בשבוע האחרון בזמן שהייתי בטירונות לקחו לי את המחשב והחליפו את הכרטיס בדגם "חזק יותר" בטענה שהכרטיס שהיה לי כבר לא זמין. עכשיו כשבאתי הבייתה גיליתי שהחליפו לי ל X1950 Pro, שמן הסתם לא משתווה לא בביצועים ולא במחיר לכרטיס הקודם. מכיוון שאני כ…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  20. לפני 3-4 חודשים שלחתי לIQPC כרטיס מסך gf 8800 320 של leadtek אחרי שבועים הם שלחו לי כרטיס חלופי.. חודשים אחרי ששלחתי אותו הם שלחו לי 8800 640 שלא עבד.. הם טענו שיש בעיה במחשב שלי אבל בדקתי אותו על עוד שני מחשבים וגם שם הוא לא עבד.. עכשיו הם אומרים שleadtek מחליפים בעלים ולא עושים החלפות.. מה אני עושה עם זה עכשיו? אני יכול לתבוע אותם?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אם יש כמה תנו את כולם.. יש לי R9800P שלהם והמאוורר התחיל להרעיש אז נתתי אותו לזה שקניתי אותו בזמנו ( 2400 שקל) כעבור איזה חודש! הוא אומר לי שאין לו אחד כזה להחליף אז הוא יביא לי 1200 שקל במקום הכרטיס.. מה אתם אומרים? אולי אני ינסה לדבר עם היבואן והוא יחליף לי אותו? :\

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Shane McMahon,

אהלן!!! נשרף לי הכרטיס מסך והחלפתי לחדש..(היה 5200 עכשיו 5500,כן כן ישן אבל מה לעשות זה מה שאני צריך..) מה אפשר לעשות עם הישן חוץ מלהוציא את הגוף קירור?!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by r0ckY,

אהלן, אני לומד במכללה. נאמר לנו כדי להוציא כרטיס סטודנט צריך ללכת לאגודת הסטודנטים או למלא טופס באינטרנט. אמרו שיש אגודת סטודנטים בת"א בתחנה מרכזית? היכן היא? מישהו יודע? או להפך, היכן באינטרנט אני ממלא את הטופס?

• 5 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.