כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,545 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע איך אני שומר תמונת משתמש במסנג'ר ? הכוונה לתמונה של חבר שנמצא בחלון שיחה איתך ויש לו תמונה מגניבה אבל הוא די ***** ולא רוצה לשלוח לך אותה :-) תודה לעונים !
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. יצא לי לראות את הסרט ואני לא מבין דבר אחד, מדוע יש בו תמונות שנמשכות פריים אחד החל מהדקה ה49 שלו? מה פשר הדבר? :s05:
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אוקי כאן נדבר כל מהלך הכיפור כמובן מי שיהיה על המחשב בטח ישעמם לו אם הוא לא יראה סרטים או משהו בואו נמצא איזה משחק כייפי לעשות או לדבר ככה על איזה מוצר חדש בשוק המשחקים או משהו אין לי מושג ואולי גם נסדר משחק רשת שנשחק בו ביחד באיזה שרת (הכל יהיה ריקD:) בנתיים יש לי רק America's Army 2.8.2 וSan Anreas Multiplayer! סאן אנדרס ברשת. וCS + CZ פרוץ. יש גם Age of Mythology וAge of Mythology - The Titans Expansion. יאללה אנשים תציעו משחקים שנשחק אם אני יוכל אני יריץ לכם גם שרת על היעודי שלי שרת וונטרילו! 80.179.153.12 9957 גרסא 2.3 להורדת ונטרילו www.ventrilo.com כדי שנזה אותכם תכנסו עם טאג [HWz]Username פעילות עכשווית: אוקי כרגע אנחנו משחקים SAMP בשרת 84.9…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
חלק ממכם בטח זוכר את הסרט MAD MAX וכמובן את ההמשכים שלו בעקבות הסרט הזה יצא סרט חיקוי ,בחור שחי עם רובוטית בתקופה פוסטאפוקליפטית,וכשהרובטית מתקלקלת בעקבות תאונה הוא שוכר מישהי שתיקח אותן למפעל שבו ייצרו את הרובוטים מהסוג שלה כדי להשיג חלקי חילוף , אתם זוכרים איך קוראים לסרט הזה במקרה?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מסורת שהתחילה מ 2004 - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=86216.0 גם השנה, רוקפורד דואג לרווחת משועממיו ומציין, במלוא גאון והדר, את ההמשך ל"רדוף אחר החוטאים". שימו לב שהנהלת נתיבי איילון התחשבה בפניותיי מהשנים הקודמות והוסיפה עוד חמש מצלמות למחלפים הבאים - מחלף וולפסון, תל-גיבורים מכיוון דרום ומחלפים הרצליה I/II והרצליה צפון. ציד נעים.
-
- 55 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
לא שאני משתמש בקונסולות כאלה או אחרות, פשוט נראה לי מוזר..... לדעתכם צריך להסויף פורום כזה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451768,00.html כמה חיכית לזה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב זה הסרטון משהו יכול לעלות את זה לפה ה 3GP או MP4 כדי שאני יוכל לראות את זה בפלאפון? K800I תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אין לי רעיונות איך להעביר תזמן בזמן הצום. זה פשוט הורג אותי. יאלה עוד 40 דקות,כל אחד יכתוב פה מה הוא עושה. *אני למשל קורא הארי פוטר עד שימאס לי חח
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
לאחרונה צצים להם המחון אנשים שיוצרים פרודיות על כל מיני אמנים,סוגי מוזיקה אז הנה כמה תשימו פה את כל מה שאתם מכירים שקשור לנושא ותגיבו על אלו: Rap K-RAP החמוש http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=133280972
-
- 6 תגובות
- 845 צפיות
-
-
לכבוד יום כיפו מצאתי ברשת גרסה משעשת לפיוט "אדון הסליחות": פיוט של יום הכיפורים ל- web designer לפי נעימה זו או אחרת של אדון הסליחות ומסיבות שונות, לא לפי אלף-בית. מאת איתי הראבן web consortium רחום וחנון, חטאנו לפניך רחם עלינו זלדמן יודע כל נסתרות טוב ומיטיב לבריות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? לא עבדנו לפי סטנדרט מזמן לא קראנו a list apart השתמשנו בתג FONT התב?חב?שנו עם טבלאות ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? our HTML didn't validate our javascript was out of date mozilla היה מ?פלץ מפחיד כתבנו קוד לדפדפן יחיד ח?ט?אנו? ל?פ?נ?יך? ר?ח?ם ע?ל?ינו? עד שקיבלנו אמונה שמנו space.gif בכל פינה האם דיננו כבר קצוב רק כי לא הפרדנו תוכן ועיצוב ? חטאינו נכבס נשתמש ב- CSS ח?ט?אנו? …
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי עשיתי טראק קטן ב Cubase.. (טראק ראשון שלי בכללי) השתמשתי ב Cubase עם ה Instruments הבאים: z3ta+, HyperSonic, DD Drum Sampler II שם: LosNir - Crazy Vibes איכות: 128KBPS, MP3 שימו לב שזה עדיין סקיצה.. מפרט מחשב: Intel Pentium 3 1Ghz 384MB כרטיס קול: E-MU 1212M מקלדת שליטה: Kurzweil SP88 מוניטורים (רמקולים): זוג KRK Rokit Powered 6Inc מחשב ישן אני יודע, אבל עובד כמו בובה הורדה: http://www.speedyshare.com/241919711.html תביעו חוות דעת (ראשון!)
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אתמול חזרתי מטיול משפחתי בחו"ל שנמשך שבועיים. קיצר באמצע הטיול(מבחינת הימים זה היה בדיוק ב50% !LOL) קרתה לנו (או יותר נכון לכ. זיכרון במצלמה שהחליט לשבות) תאונה קטנה וכביכול הלכו כ120 תמונות שהספקנו לצלם. היום הצלחתי לשחזר כמעט את כל התמונות (שתי תמונות פשוט מחוקות חלקית). אני השתמשתי בתוכנה בשם PHOTO RESCUE שמספקת מספר דרכים ואפשרויות שונות לשיחזור במדיות שמהן נמחקו התמונות, חשוב לציין שבמקרה כזה חשוב לא לפרמט מחדש את הכ.זיכרון או המדיה עליה שמורות התמונות כי זה יפחית את סיכויי השיחזור!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני גם קניתי שם ולא היה להם את המוצר במלאי.. הם מוכרים דברים גנובים והיה עליהם באמנון לוי. מוכרים דברים מזוייפים וללא מספר סידורי.
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, אני כבר סובל מזה 3 שנים יש לי בכול הגב ממש מלא פצעונים של החום על הפרצוף אין בכלל רק על הגב וקצת מאוד על החזה. הלכתי לרופא משפחה הוא הפנה אותי לרופאת עור היא אמרה לי ללכת לשמש ולהישתזף ואז זה ירד תחשבו מה היא אמרה לי. אחרי זה הלכתי לרופא משפחה ואמרתי לו שזה מה שהיא אמרה לי לעשות ואל הביאה לי משחה אז הוא צחק ואמר שהיא מטומטמת פשוט הוא צריך ללכת היום מוקדם שאני יחזור ומאז לא חזרתי אילו עבר חודש. יש מישהו שיש לו את הבעיה הזאות? מה הוא שם על הגב?
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני זוכר ששמעתי פשוט סיפור על אדם שמכר לקולגייט את הרעיון להרחיב את הפקק בשפורפרת של משחת השיניים תמורת מיליון דולר(ככל שהפקק רחב יותר, אנחנו מוציאים יותר משחה ולכן קונים בכמויות גבוהות יותר). מישהו יודע אם זה נכון, ואם כן, יכול לספק לינק עם עוד פרטים? תודה
-
- 3 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח מאוד ישן שיש בו רק 2 חיבורי USB מובנים מאחורי המחשב.. עכשיו אני כמעט בטוח שזה USB ישן כלומר אני חושב שהוא לא 2.0 יש מצב לכזה דבר? איך אני בודק? ואם הוא אכן ישן אז אם אני יקנה כזה דבר http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137428458&ProdName=ST-Lab-PCI-to-USB2.0-4-ports-Controller זה יהווה פיתרון לבעיה? אז יהיה לי 2.0 נכון? והאם המתאם USB הזה יכול להיתחבר לי על הלוח או שהלוח ישן גם בישביל זה? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הפרופיל שלי 97,יש לי קבא גבוהה אני מניח ,קיבלתי כבר לפני כחצי שנה תאריך גיוס (נובמבר 2008),הצוו ראשון היה בינואר השנה ואני כרגע ב-יב". קיבלתי זימונים לגאמא ונכתב שם שאני צריך למלות שאלון אבל התעלמתי מזה כי אני רוצה לשרת בסיירת מטכ"ל. לפי מה שאני יודע יום סיירות הבא בינואר,מדוע לא קיבלתי זימונים? תודה מראש למי שיעזור.
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כולי מבואס חחח... נפלתי על הפרש שערים... 41 רומא - דינמו קייב 1 42 סה"כ שערים רומא - דינמו קייב X 44 ספורטינג ליסבון (1+) - מנצ'סטר יונייטד 2 נגמר 1:0 מנצ'סטר 48 סה"כ שערים פנרבחצ'ה/ אינטר 1 52 ארסנל - סביליה (1+) X נגמר 3:0 ארסנל יחס זכיה כולל: 65.58 סכום זכייה צפוי: 655.80 ¤ למישהו כן היה מזל בווינר ביומיים האלו של ליגת האלופות?
-
- 27 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איתי ניזרי, תושב נתניה בן 18 נהרג לפנות בוקר (ה') בתאונת דרכים, לאחר חגיגת החתונה של דודו. במשטרה בודקים חשד שהתאונה התרחשה בזמן תחרות בין שני כלי רכב. קישור לידיעה מ-YNET http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3451554,00.html ותצלום מסך מתוך חדשות האתר TL (תלחצו): [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-