כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
http://www.smh.com.au/articles/2004/04/11/1081326986806.html
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע בוודאות מה החוק אומר לגבי אחזקת כלבי אמסטף בדירות (יש לי דירה 120 מ"ר) ע"י אנשים פרטיים, ולגבי זה שהאם יש חובה במחסום לפה בזמן טיול עם כלב מזן זה? נ.ב. אני מעוניין לאמץ כלב מסוג אמסטף לשמירה על הבית (בתוך הבית, לא בחצר), ואני אשמח לקבל הצעות רלוונטיות בפרטי.
-
- 48 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
http://youtube.com/watch?v=cV5spMHnDv4 החלק הכי מוזר: תינוק בקומה מעל בוכה חזק מאוד אבא את אמא דקר וירה לעצמו בראש ודם מקומה מעל נוזל לי על החלון על מה אני חושב הלילה כלום לא עצוב הכל כרגיל כלום לא קורה פה כלום לא קורה פה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תשמעו, היה לי היום וויכוח ענק עם חבר שלי. אני אמרתי לו שאני לומד קאפואירה וזה, ואז הוא אמר לי-מה זה יעזור לך בחיים, מימלא אם ברחוב מישהוא יוציא עליך סכין זה לא יעזור לך קאפואירה. אבל לפי דעתי זה לא נכון. הוא אמר לי שאם אני רוצה להיות חזק אני צריך ללכת לאיגרוף תילאנדי או קרב מגע. הוא צודק???
-
- 77 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסור שרשרת טלסקופי של חברת STIHL המסור יהיה ה TH של סטיל ולגבי המנוע אני מתלבט יש את ה MX 90R שיש לי דגם אחד כזה והוא עובד יפה ויש את הדגם 4 פעימות SF 100R שנותן יותר כוח ויש עוד הרבה דגמים זה לגנן מקצועי בכלי יעבוד כול היום בטורים גבוהים (בתור מסור שרשרת או מגזמת ) וצריך שהוא יחזיק כמה שנים טובות תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.sidewindercomputers.com/fepifor3he.html מישהו יודע מה הדבר הזה מה התפקיד של הכלי תודה ניסים
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
היי חברים אני מחפש כלי לסריקת אתרים, אני צריך להוציא מידע מכמה אתרים בעבר כתבתי סורק מיוחד לאתרים, אבל כרגע אין לי יותר מידי זמן ואני בטוח שיש לא מעט כלים טובים להוצאת מידע מאתרים יש למישהו המלצות טובות על כלים ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, כפי שציינתי בכותרת, האם קיים כלי כזה? נאמר לי שישנה פריסת מקלדת שניתן להוריד, אך טרם נתקלתי בה ברשת. אני מדבר, למשל, על פריסה שמאפשרת להקליד ״ במקום " או ׳ במקום ' תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מצאתי פורום מתאים יותר אז נשאל בכללי. לא יודע אם חלקתי איתכם פעם אבל אני לומד לתעודת הסמכה של איש תמיכה למחשבים עזבו מסובך להסביר. אני כבר הרבה זמן עובד בזה באופן פרטי ככה מגיל צעיר ורציתי להתייעץ איתכם מכיוון שכל פעם אני שומע על דברים חדשים איזה כלים, תוכנות וכו' חובה לכל איש תמיכה במחשבים להחזיק בהישג יד. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע בהתלבטות לאן להירשם עם פסיכומטרי של 589 וכנראה שאלך על כלכלה ומנהל עסקים במכללת אחווה. אם אפשר קצת רקע על המקצוע, אם מישהו התנסה או לומד כרגע בפקולטה הנ"ל. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי, אני מתעיין לדעת האם ישנו מישו כאן שסיים תואר במקצוע הנ"ל? אני מתכנן להתחיל שנה הבאה לימודים בנושא ואשמח לטיפה עזרה, לא סגור לגבי לאן לללכת, כרגע שני המקומות שעולים לי לראש שיצא לי לברר עליהם הם המכללה למנהל ואניברסיטת אראיל. אשמח לתשובה או לדעה האם יש מישו שסיים שם תואר (גם לא במקצוע הנ"ל). תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אני לא נוהב לפתוח דיונים אבל חשבתי על זה ופה אני מניח יענו לי הכי טוב\מהר אנטי חייב לדעת מתי אני משתמש בכלל לופיטל הבנתי שזה כאשר אני חוקר פונקציה לוגריטמית ומנסה למצוא גבול לאסימפטוטה ויוצא לי אינסוף חלקי אין סוף או משהו אבל מה עושים אז??? תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
1. לבוא עם מכנסיים ארוכים בשביל שלא יעופו ניצוצות ותישרפו, שלא יעלו עליכם בעלי חיים לא מזוהים. 2. לא לשפוך נפט או חומר דליק על המדורה ולזרוק גפרור אלא להדליק קרש ואיתו להדליק את המדורה. 3. לא לזרוק דאודורנט למדורה כשהיא קרובה לחפצים של החברים שלכם, עצה שלי, אתם לא רוצים עשרים אנשים רצים עליכם בגלל שנשרף להם איזה סווצ'רט או תיק. 4. זהירות כשמשחקים עם החומר הלבן הבוער של המנגל כדורגל!!! כל שנה זה עף למישהו לראש. 5. לא לנסות להדליק סיגריות מהמדורה. יש לכם עוד?
-
היייי אני רוצה לקנות טלביזיה ואחת האפשרויות היותר טובות שאני רואה זה קניה באינטנרט אבל הקטע הוא שדברים כאלה צריך לראות בעין לפני שקונים ומכיוון שכאן אני לא יכול לראות לפני רציתי לדעת מהם הכללים של ההחזרה של מוצרים ....
-
- 0 תגובות
- 414 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות dji air 2s ואני מנסה להבין לעומק איפה מותר/אסור להטיס רחפנים. https://www.icd.org.il/noflyzones לפי האתר הזה אסור להטיס רחפן בגובה מעל 50 מטר. אבל באזורים במפה שמסומנים בירוק דורשים גובה מינימום מעל 500 מטר גובה. זה לא סותר אחד את השני? מותר לי עד 50 מטר גובה או מינימום 500 מטר גובה? ומה זה האיסור הזה על הטסת רחפן בפארק לאומי? מדובר במשאב ציבורי. אסור לי לצלם פארק לאומי בנגב ממעוף רחפן?!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כשמשהו כזה תוקף אותכם מהאוויר : הדבר הכי חכם לעשות זה לא לברוח , אלא פשוט להרים ידיים ולדמות עץ גדול , הסיכוי שהוא פשוט ינחת לכם על הראש , או ימשיך לעוף הלאה .
-
כמו שבוודאי ידוע לכל משתמש פרימיום(אך לא למי שרוצה להצטרף,כי זה משהו שראפידשר מסתירים באותיות המאוד קטנות),יש בראפידשר מגבלת תעבורה,שזה בעצם הגבלה של כמות הג'יגות שאפשר להוריד. עד לפני כמה ימים,מגבלת התעבורה הזאת הייתה 10 ג'יגה ליום,והיה אפשר לצבור ככה עד 50 ג'יגה אם לא מנצלים את כל התעבורה. אבל לפני יומיים זה השתנה. מעכשיו זה לא תעבורה יומית,אלא חודשים של 80 ג'יגה,שזה בעצם 2.66 ג'יגה ביום. אולי זה נשמע הרבה בהתחלה,אבל כשמורידים זה ממש ממש לא... רק רציתי לכתוב את זה כאן כדי שתוכלו לדעת על השינויים האלה שקורים פתאום בראפידשר...שהם פתאום מחליטים להגביל ככה את התעבורה לתעבורה כל כך קטנה...
-
- 49 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
BASIC RULES FOR DRIVING IN ISRAEL 1. Turn signals will give away your next move. A real Israeli driver never uses them. 2. Under no circumstance should you leave a safe distance between you and the car in front of you, or the space will be filled in by somebody else, putting you in an even more dangerous situation. 3. The faster you drive through a red light, the smaller the chance you have of getting hit. 4. Never ever come to a complete stop at a stop sign. No one expects it and it will result in you being rear-ended. 5. Never get in the way of an older car that needs extensive bodywork, as the other guy doesn't have anything to lose. 6. B…
-
- 11 תגובות
- 971 צפיות
-
-
יש כאן מנהלים, שלפי דעתי, לא עושים את העבודה שלהם כמו שהעבודה צריכה להתבצע. למשל בפורום משחקים: רציתי לפתוח דיון ראשי על משחק חדש ולא כל כך פופלארי (ולכן לא היה לו פוסט) קראתי את החוקים לפתיחת דיון ראשי וויתרתי על הרעיון. פשוט חבל שצריך לעשות כל כך הרבה בשביל בסך בכל לפתוח דיון על משחק שמרוכז בפוסט אחד. אבל מילא, לי אין זמן להשקיע כל כך בפוסט. העצוב הוא שיש אנשים שמוכנים להשקיע ומתרגמים את הביקורות, שמים תמונות, לינקים, סרטונים וכו' וכו'. אבל, אז בא המנהל וסוגר את הפוסט בגלל שהם לא התייחסו לאיזה סעיף בחוקים. או, בגלל שהם לא נצמדו לפורום 24 שעות וענו לשאלות שהיו לקוראי הפוסט. שוב, חבל. חבל שבהנהלה פשוט מדכאים את הרצון של חברי הפורום (תהיה דרגתם אשר תהיה) להוסיף ולהרחיב את …
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
Unfortunately it seems, that a few Israeli ISPs, are intensionally altering the announces to our tracker of their clients, announcing to our tracker false stats (over 8.000.000 TB of upload and download) in order for these users to be probably banned (and save some bandwidth). We made a script to automatically detect this false announce, and reset the user's account (reset uploaded/downloaded). Although this is NOT a fix, only a temporary solution, we cannot do anything more from our part, since this is not a problem of our tracker. We know that reseting these accounts is not pleasant, but the other alternatives were to ban these accounts or to ban all the Israel Golden L…
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הציעו לי עבודה בכלנית כרמון שהיא חברה שתומכת בלקוחות ווינדוס. העבודה היא לענות לטלפונים ולעזור לאנשים בתקלות האם מישהו עבד שם פעם? או יכול להגיד לי איך התנאים והאם כדאי לעבוד שם?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
30 מיליון דולר קיבל ערפת מהאמריקאים תמורת הגינוי לפיגוע האחרון וזאת רק בכדי שיפגשו איתו בלי שאף אחד יפתח את הפה אך הם נפגשים עים הטרוריסט הגדול מיכולם, אז עכשיו הוא סחט מהם תמורת הגינוי (השיקרי) 30 מיליון דולר ויהיה לא הרבה כסף לקנות בזה חגורות נפץ, נשק חדש ובניית מיתקני הכשרה נוספים למיתאבדים (והאמריקאים קוראים לזה כספי סיוע הומנוטרי).....................
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שראיתי שיתעוררתי היום לא מספיק שהדירה מוצפת מקקים בתוך יומים תפסנו כבר 4 חולדות ,והיד עוד נטויה
-
- 256 תגובות
- 21.8k צפיות
-
-
כן, זה נושא קצת "כללי" כזה וברור שאין תשובה ברורה, אבל אני מוצא את עצמי מתעסק איתו לא מעט בזמן האחרון. ברור שזה תלוי באיזה אוטו, וכמה אני נוסע וכמה נוסעים באוטו וכמה אני רוצה להוציא ואלף ואחד דברים, אבל בכל זאת - החלטתי לשתף ולפתוח לדיון. אני בן 26, יש לי כסף בבנק זמין שאני יכול לקנות בו אוטו, אבל אני מרגיש שזה לא הגיוני לקנות אוטו חדש ב-120 אלף שקל או יותר. זה נראה לי טיפשי שאם אני אחזיק את האוטו 3 שנים וברור לי שהוא יאבד משהו כמו שליש מהערך שלו - שזה יהיה 40K.... כרגע אני מכוון לתקציב של 30K+ לרכב (זה יהיה רכב ראשון שלי), ואני מנסה לחשוב האם זה הגיוני או שיותר הגיוני לעלות את התקציב עוד צפונה...
-
- 82 תגובות
- 11k צפיות
-