כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
הסתדר דווקא מהר: תנעלו לא עובד לי כלום אפילו לא גוגל. עכשיו אני מתקשר להוט יש קול של בוכרי ברקע "לקוחות בזק בינלאומי לא יכולים לגלוש, מצטער" WTF
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1) הוכח: אם אורכי צלעותיו של משולש ישר זווית מהווים סדרה חשבונית אז היחסים בין אורכיהן הם: 3:4:5. 2) a1,a2,a3,...........,an היא סדרה חשבונית שאיבריה שונים מאפס הוכח: 1\(a1*a2) + 1\(a2*a3) + 1\(a3*a4) + ... + 1\[a(זה כמובן המספר הסידוריn-1)*an] = (n-1)\(a1*an)
-
- 12 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
טוב אני אספר בקצרה את מהלך הדברים: יש לי פרופיל 97 קבא 56, עשיתי גיבוש טיס באוקטובר האחרון- סיימתי ולא עברתי, לאחריו ויתרתי על גיבוש חובלים. בכל הסיפור הזה התאריך גיוס שלי היה 16.3.08 עכשיו אני לא רוצה להתגייס כ"כ מאוחר, ביקשתי הקדמה ל2 בדצמבר לתותחנים(רוצה להגיע למורן), לפני 3 ימים התקשרו להודיע לי שהקדימו לי את הגיוס ל27.11 (כלומר מחרתיים), כשבגיוס הזה אני אראה קצין מיון ביום הגיוס. הופעלו כמה קשרים וכנראה בזכותם (כנראה, לא יודעים בדיוק) התקשרו אליי היום והודיעו לי שאני אתגייס ב2 בדצמבר. עכשיו הבעיה היא שגם היום קיבלתי זימון למבחני התאמה לתפקידים מסווגים ל10.12 (כאמור, 8 ימים אחרי הגיוס שלי). לפי מה שהבנתי מהבחורה שבישרה לי על דחיית הגיוס שלי בעוד 5 ימים, ברגע שאני חייל…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קו 405 כמה זמן בערך לוקח לו להגיע לתל אביב בצהרים. לא נראה לי שכל השעות באמת לוקחות 55 דקות... זה די חשבו לי לדייק ולא להגיע שעה לפני..
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה צפיתי עכשיו ב D-WARS. סרט גרוע ביותר , פשוט לא לראות. יופי אנימציה , סיפור בעל פוטנציאל לסרט טוב וארוך אבל הסרט עצמו גרוע , במיוחד המשחק! לא הייתי ממליץ עליו גם אם ממש משעמם. בIMDB נתנו לו 4.2/10 אני הייתי נותן 2.5/10 ... פשוט לא לראות.במיוחד לא בקולנוע!
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
(משולש ישר זוית,קטעים מיוחדים,משולש כללי) במשולש ישר זוית ABC (זוית ABC שווה 90 מעלות) AF הוא חוצה את הזוית BAC. נתון: זוית BAC שווה 54 מעלות, צלע AC שווה 13 ס"מ. א.חשב את אורך הניצב AB. ב.חשב את אורך הקטע BF. ג.חשב את אורך הקטע FC. ד.חשב את אורך חוצה הזוית,AF. גיליתי את זוית A1 ו A2 A1 שווה 27 מעלות ,A2 שווה 27 מעלות. (54 לחלק ל2) זהו כאן ניתקעתי,לא יודע איך להמשיך... תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זהו המסך שלי מזה כמה חודשים FIRMWARE אחרון http://img129.imageshack.us/img129/916/img0574hv6.jpg
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
קיבלתי צו גיוס למחר 26.11 איך אני מגיע ללשכת הגיוס ממרכזית המפרץ בחיפה ?? איזה אוטובוס לקחת ??
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
-
כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר'ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה כמובן מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אוראל…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
היי תהיתי אם יש תוכנה [או דרך אחרת] להוריד דברים מיוטיוב, פעם שמעתי על דבר כזה, אבל לא ממש התעניינתי. למישהו יש דרך? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)
-
- 3 תגובות
- 965 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מכירים את זה........ מכירים שאתם חולמים שאתם מסתובבים ערומים ברחוב? מכירים את זה שאתם מנגבים את התחת ופשוט החרא לא מפסיק להימרח על הייר? מכירים את זה ש ב 2 בלילה בא לכם פיצה? מכירים את זה שאתם חייבים משהו חדש ואחרי שאתם קונים אותו אתם בכלל לא מתלהבים. מכירים את זה שהתחתונים נכנסים לכם בתוך התחת ואתם חושבים שזה קקי? 8) לילה טוב זון...
-
- 55 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט הזה נראה לי רק פעם אחת: הסרט מתרחש ברוסיה ובארה"ב, בהתחלה יש רכבת ברוסיה שיש בה ראשי נפץ גרעיניים ויש ברכבת חיילים רוסים וקבוצה של חיילים (כנראה) אחרים נכנסים לרכבת (כדי לגנוב את ראשי הנפץ) ויש קטע שיש חושך ברכבת ורואים הרבה לייזרים אדומים את המצחים של כל החיילים הרוסים שעל הרכבת ואחרי זה הורגים את כולם (את אלה שהיו ברכבת). קצת אחר כך יש קטע שמתפוצץ ראש נפץ (או יותר) ורואים את הפיצוץ מרחוק מבית של זוג מבוגרים שהם מסתכלים על הפיצוץ שהיה ממש רחוק מהם (שטח פתוח) ואז הפיצוץ מגיע אליהם. בסוף הסרט יש 2 חיילים (או שוטרים או משהו - גבר ואישה) שמחפשים אחרי מישהו שיש לו ראש נפץ בתיק הגב שלו והוא נמצא בניו יורק והוא מחפש מקום לפוצץ את זה ובסוף הוא נכנס לכנסיה והם מוצאי…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים, ורק בחנויות הנ"ל יש את המארז שאני רוצה (CM 690). בגלל שאין לי זמן להרכיב אותו בעצמי אני צריך לקנות אותו מורכב מאחת החנויות האלה. לא קניתי אף פעם באף אחת מהן, אם מישהו יכול להמליץ או לחוות דיעה על מחיר/שירות/מהירות זה מאוד יעזור לי. תודה רבה
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שיט: זה אמור להיות בכללי שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות בקניון אילון שבר"ג , אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע …
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה
-
- 1 תגובה
- 32.9k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-