כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות
-
- 19 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
אין לי מושג לאן זה שייך אז שמתי את זה בכללי.. יש לי Divx K-150 SONIC הצריבה שאני עושה היא DATA.. אני מכין תיקייה ושם בתוכה כתוביות + סרט (אני שם כמה סרטים בדיסק DVD- כל סרט בתיקייה נפרדת) עכשיו כשאני מפעיל את הסרט הכתוביות יוצאות לי הפוכות.. למשל הסרט רובוטריקים כתוב: ם י ק י ר ט ו ב ו ר אפשר עזרה?? מה עושים במצב כזה??
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=u1_73Vgm66U שימו לב למה שהוא אומר לאחר סיום הקרדיטים. הקישור הזה התפרסם היום במדור כלכלה של ידיעות אחרונות. [הערת שוליים: מישהו פרסם הודעה שהוא מחפש את הסרטון ב-4.11.2007, מכיוון שאסור להקפיץ פרסמתי הודעה זו.]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
ולצערי הייתי צריך אותה. נמחק לי גם הזיהוי של חוקיות מ"ה אבל זה כנראה לא ממש מתאים לדיבור פה. אמנם תיקנתי את זה אבל זה מוזר כי מדובר בשינויים ברג'יסטרי שמוזר מאוד שהם נמחקו/נעלמו. אהה, ודווקא הקוקיז לא נמחקו. אז מה קורה כשהמחשב מפסיק לקבל חשמל בפתאומיות? האם זה לא משפיע או משפיע לרעה? ועל מה בדיוק (יש רכיב ספציפי)?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי להגיש עבודה במחשבים השבוע ויש כמה שאלות בנוגע לזיכרון של המחשב בבקשה ממכם עזרו לי דחחחוווווףףף!!!! הנה השאלות: 1. באיזה זיכרון נמצאת תוכנה שמותקנת במחשב (כדוגמת Word) כאשר היא אינה פעילה ? 2. לאיזה זיכרון נטענת התוכנה כאשר משתמש מפעיל אותה ? 3. למה מעבד לא יכול לבצע תוכנה ישירות מדיסק קשיח ? 4. באיזה זיכרון נמצא המסמך כאשר המחשב מכובה ? 5. באיזה זיכרון נמצא מסמך כאשר המשתמש עורך אותו ? 6. משה רוצה לשפר את הביצועים של המחשב שלו. לצורך כך הוא רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב. באיזה סוג זיכרון מדובר ? נמק. 7. מהם היתרונות של דיסק קשיח ביחס לתקליטור CD-R ? מהם היתרונות של CD-R ביחס לדיסק קשיח ? 8. באיזה מקרים נעדיף להשתמש ב-CD-R , ובאיזה מקרים נעדי…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה..קניתי את המחשב שלי מהם....ואני חושב שיש לי אתם עוד סיפור... כבר היה לי איתם משהו קודם: הוספתי 40 שקל כדי לקבל צורב lightscribe של asus ,ובסוף מתבבר שהם שמו לי צורב של lg [לא לייט סקרייב] התקשרתי עליהם,הם אמרו שאני צריך לשלוח להם את הצורב מהכסף שלי ורק אז הם יחליפו לי...בסוף התבבר שיש לי lg 62n .אז נשארתי...רק לא קיבלתי את הכסף חזרה והפעם...עכשיו קראתי נושאפה ומישהו אמר שם : אזהרה! אל תקנו מזד. קניתי משם מחשב מלפני כשנה. הם רמאים,הם כתבו זכרונות 667 ושמו לי 533. שמדברים איתם בתמיכה הם מאיימים ומקללים אותך. אומרים לך שהמחשב יהיה מתוקן עוד שעתיים שאתה חוזר אומרים תחזור מחר. בקיצור יותר גרועים מאייבורי. לא לקנות! http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=284462.1…
-
- 42 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום, כעיקרון אני לא מבין בתחום הזה ואני רוצה להיכנס אליו, אז אני צריך המלצה למכון כושר טוב, שנותן תמורה טובה לכסף, ייחס הולם וכו'....
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את הסרט הזה נראה לי רק פעם אחת: הסרט מתרחש ברוסיה ובארה"ב, בהתחלה יש רכבת ברוסיה שיש בה ראשי נפץ גרעיניים ויש ברכבת חיילים רוסים וקבוצה של חיילים (כנראה) אחרים נכנסים לרכבת (כדי לגנוב את ראשי הנפץ) ויש קטע שיש חושך ברכבת ורואים הרבה לייזרים אדומים את המצחים של כל החיילים הרוסים שעל הרכבת ואחרי זה הורגים את כולם (את אלה שהיו ברכבת). קצת אחר כך יש קטע שמתפוצץ ראש נפץ (או יותר) ורואים את הפיצוץ מרחוק מבית של זוג מבוגרים שהם מסתכלים על הפיצוץ שהיה ממש רחוק מהם (שטח פתוח) ואז הפיצוץ מגיע אליהם. בסוף הסרט יש 2 חיילים (או שוטרים או משהו - גבר ואישה) שמחפשים אחרי מישהו שיש לו ראש נפץ בתיק הגב שלו והוא נמצא בניו יורק והוא מחפש מקום לפוצץ את זה ובסוף הוא נכנס לכנסיה והם מוצאי…
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב ידידה שלי בת 25 ויש לה תחת מאוד יפה... והיא רוצה לדגמן בבגדים תחתוניים.. כאילו את התחת שלה... מישו יודע לאן אני יכול להפנות אותה... מה צריך לעשות? יש איזה קריטריונים.. משו שצריך להגיד לה?
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לא רוצה להתעסק עם תוכנה. תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעתי שיש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה שממוננות ע"י כופת חולים לכבדי שמיעה מישהו יודע עוד פרטים?(בשביל קשיש)
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
יש לי עבודה ואני חייב לדעת איך עושים שינוי באחוזים מישהו יכול לתת לי את הנוסחה? נגיד יש לי מספר התחלתי שהוא x ואחרי שינוי מסויים הוא הפך ל y מה השינוי באחוזים? ואם אתם צריכים מספרים אז למשל האיקס הוא 2.80 והואי הוא 3.17 תודה
-
- 1 תגובה
- 33.2k צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להמליץ על מקומות באיזור המרכז\שרון זה יהיה מעולה. למי שיש מטען למכשיר שהוא לא צריך והוא מתגורר באיזור השרון (כפ"ס,רעננה) והסביבה, אני מוכן לתרום כליה או לשלם 70 שקל בשבילו.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
סתם שאלה שחשבתי עליה. מפחד לנסות את זה...
-
- 26 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
יש לי מחבן מחר ואנחנו צריכים לכתוב פסקה מפעיל לסביל.. קיצור- איזה מילות קישור אתם מכירים כמו then, first of all.....?
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי יש לי קבוצה של שחקנים, מעצב ועורך, ואנחנו עובדים על סרט עלילתי תוך שימוש בCALL OF DUTY 4 (כמו RVB) רק לא קומדיה... יש לנו טיזר טריילר קטן שהכנו כבר, ואנחנו צריכים שחקנים ישראלים (בגלל הפינג). בואו תגידו מה אתם חושבים : )
-
- 10 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
קרית מלאכי - דרום הרגשתם? ציינו היכן אתם גרים
-
- 70 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני מתלבט לאן ללכת בצבא כג'ובניק. אני מתגייס עוד 4 חודשים. חבר המליץ לי ללכת לחייל אוויר כי שם התנאים הכי טובים משום שהצבא מזרים לשם הכי הרבה כסף אבל שם צריך לקרוא את התחת. מה אתם מציעים ? תספרו איפה הייתם ואיך היה. תודה רבה מראש לכל העונים :-)
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
כבר תקופה שולחים לי דואר זבל כזה- אין לי מושג מאיפו הם לקחו ת"מחקר" שזין גדול =יותר נשים אני יכול להגיד לכם מניסיון שזה לא נכון בכלל לפחות לא במיקרה שלי בכל מיקרה הדואר הזה מעצבן מאוד זה דואר של שרלטנים שרק טמבלים קונים מהם מוצרים לפחות היו שולחים פירסומות מענינות יותר כמו פיצה\חנויות אלקטרוניקה וכו ודרך אגב הסינון של אוולה מחורבן אם יהיה לי כח מחר אני יחליף דואר אוולה שולח לי דברים רגילים לפעמים לספאם וחלק מהספאם לרגיל וחלק בכלל לא מגיע
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל להשתמש בebay, כדאי להשתמש בpayapl? יש אלטרנטיבות? אני קצת פראנואיד לגבי הכרטיס אשראי
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיות עם ריצות בבוקר.. כל פעם שאני מנסה לרוץ לא משנה 2000 או 100 אחרי 5-10 דקות שאני מסיים תריצה קורא אחד משלושת הדברים: או מתעלף או מאבד תהכרה או סחרחורת קשה. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה בחורף קר? אחד מהצבא בא ושאל אותי אתה יודע למה בחורף לא חם השמש לא מחממת אמרתי לא לא הוא אמר לי שבחורף בגלל הרוח והגשם השמש לא חמה כמו בקיץ חחח הוא צוחק עלי:\
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא ישרף/יתכבה? או שלא יקרה כלום וכל הכח ילקח מהמערכת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-