עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  2. Started by J0n1,

תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by RGod,

מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  5. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by בלה,

אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…

8. Started by Andrey22,

יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות

• 19 תגובות
    • 12.1k צפיות
  10. Started by ArielBiMBa,

אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Born2Kill,

שלום, הרגע התקשרו אליי מבזק בקשר להצעה שידרוג מהירות האינטרנט, מ-2.5M ל-4M בטענה שאני ייקבל 3 חודשים חינם אינטרנט במהירות הזו ובחודשים הנוספים אני אשלם תוספת של 5 ש"ח... כמובן שאני אצטרך להתחייב לזה לשנתיים. האם זה שווה, בטענה שאני אתחייב שנתיים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by אמיר יצחקי,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

15. Started by galedri,

שלום, יש אתר שהוא דומה למה שיש באתר הזה אתם יודעים תומכים במחשב וכל זה ושחכתי מה הכתובת שלו זה מה שאני זוכר: www.iponaul משהו כזה מישהו מכיר אתר כזה??

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  16. Started by pergola,

משהו אבל עם רזולוציה 1440X900 או 1280 או משהו..

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. אורח mikicita
    Started by אורח mikicita,

היי רציתי לדעת איפו אפשר להשיג את קורא ה-RFID וטביעות אצבעהזה מישהו אולי יכול לשאר כמה דבר כזה עולה? או איפו אפשר להשיג את זה בישראל?

• 5 תגובות
    • 978 צפיות
  18. וזה חוקי בכלל לעשות את זה בפרטי?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by shay18,

רציתי כבר לקנות בקיי.אס.פי אבל הרצי חיפוש בפורום ואומרים שבשום אופן לא לקנות מהם ושהם מוכרים זבל וכו'...אז אני צריך ממכם המלצה לחנות טובה ואמינה ורצוי מאוד שתהיה רשת ובעיר שלי(פתח תקווה) אני לא רוצה לקנות מחנות בודדת כי המחשב הקודם שלי נקנה מכזאת והיום הוא בזבל והחנות איננה.. תודה!

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  20. Started by Born2Kill,

ביום שישי עשיתי טסט ראשון על אופנוע (A1) ועברתי! איזה הרגשה נפלאה, פשוט תענוג! ;D תודה, לחברי בפורום שעזרו לי פה בכל מיני שאלות. עריכה: למי שרוצה לדעת אם הוא עבר טסט שייקיש בפלאפון 5678*. אח"כ שייקיש מקש מס' 4 לקבלת פרטים אודות הטסט (עבר/נכשל). ייבקשו ממכם את הפרטים הבאים: תאריך התיאוריה בו עברת ומס' תעודת זהות.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. Started by ofer40,

היי יש לי בעיה בדיסק הקשיח וצריך להחליף אותו. החנות EASY DEAL ששם קניתי אותו לא עונה כבר שלושה ימים. כשאני מנסה להיכנס לאתר של EASY DEAL אני מקבל הודעה עם מספר טלפון ודואר אלקטרוני. שלחתי להם הודעות וניסיתי להשיג אותם בטלפון אך אין תשובה כבר מיום ראשון. דיברתי עם טקדטה והם דורשים 20 דולר+מע"מ כדי להחליף את הדיסק שהוא באחריות. לחילופין היא אומרת לי לפנות לגרנד אדוונס שזה דיסק שלהם. נראה לכם הגיוני שצריך לשלם 20 דולר בשביל להחליף דיסק באחריות? תודה

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  22. חייל משוחרר באיזור נתניה- ועד זיכרון יעקב. -כושר ביטוי גבוה -שליטה בתחום -עמידה בלחץ -עדיפות למשרה מלאה (עדיין לא סטונדט) אם מישהו ראה/שמע ויוכל לעזור, אני אשמח מאוד. מתן.

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  23. Started by Master Boo,

http://www.thinkgeek.com רציתי להזמין משהו בעזרת MasterCard, אבל כשהגעתי לשלב האחרון של לאשר את ההזמנה קיבלתי שגיאה. שלחתי להם מייל, אבל לא נראה כאילו הם מתכוונים לטפל בזה. חשוב לציין שכל הפרטים שהזנתי שם נכונים, נבדקו שוב ושוב, ואותו כרטיס שימש להזמנות מחו"ל באתרים אחרים. השגיאה שאני מקבל: An error occurred trying to submit your information to our credit card processor. Please double check that your billing address and phone number are correct. NOTE: Every time you click Place Order, your bank places a hold on the funds in your account. Please call us at 888-433-5788 to place your order by phone if you continue to have problems placing your order. למישהו יצא להזמין מ…

• 7 תגובות
    • 854 צפיות
  24. היי! אני, כחבר באתר TORRENTLEECH, חושב שהסיבה מוצדקת. כל מי שאני מכיר שרשום ב - TORRENT LEECH משתמש בתוכנה אני חושב כדי להעלות את ה - RATIO... אני "צדיק" , מעלה כמו בנאדם הוגן, לפעמים משאיר את המחשב דלוק רק כדי שיורידו ממני, ובסופו של דבר , זה עושה רק טוב, הרטיו עולה והכל טוב ויפה, וכשצריך מורידים מה שצריכים. לא מבין מה זו הטיפשות הזאת להשתמש בתוכנה כדי להעלות את הרטיו, מה הבעיה להעלות קבצים כמו בני אדם? תזרעו קצת, לא יזיק (לא מדבר על מישהו ספציפי, בכללי) ניסיתי להיכנס מקודם לאתר TORRENTBYTES, רשם לי משהו בקשר לאיי פי, שאין גישה, אין גישה לישראלים באתר? והאם אתם מכירים עוד אתרים כמו TORRENTLEECH שצריך הזמנה אליהם? דיון מעניין זה יכול להיות, תרשמו מה דעתכם.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי לא מזמן מחשב נייד ורציתי לשאול עד כמה זה מזיק / לא מזיק להשאיר אותו דולק בלילה בשביל להוריד קבצים מסויימים. תודה

• 2 תגובות
    • 965 צפיות

דיונים חדשים בפורומים