עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. הרגשתי רעידה קטנה של כ 2 שניות בערך ב 8. עוד מישהו הרגיש שזהה לו המיטה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אף פעם לא הרגשתי רעידות אדמה גם כשהייתי ער ובמודעות מלאה על רעידת האדמה שהייתה באמצע הלילה לפני שבוע קראתי בYNET ארבעים דקות אחרי, והתפלאתי שלא הרגשתי יש למישהו תשובה למה?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by emil57,

אהלן אנשים.. וואלה רציתי לישאול (תאלו שיש להם מושג או עברו ניתוח אף) אם אני עובר ניתוח אף, האם ידוע לכם שיש איזה שהם בעיות בנשימה בעקבות הניתוח? אם זה בטווח הקרוב או הרחוק.. או כל בעיה אחרת..? אלו מכם שעברו תניתוך תנו תהערות שלכם, עצות, איפה הכי כדאי לדעתכם לבצע תניתוח, כמה זה עלה לכם, ומה שעולה לכם בראש.. תודה..

4. אז קניתי אצלם מחשב. לשמחתי הרבה, לא בשבילי. רוב החלקים הגיעו לפי המפרט. את המקלדת הם החליפו בין logitech media keyboard ל logitech internet 350 ps2, אבל מילא. את המעבד הם נתנו ב tray במקום ב box, למרות שכתוב בפירוש box באתר. אבל נו שויין. את המסך הם החליפו בין l194wt ל l192ws. בהתחלה הם אמרו לי שזה אותו הדגם בדיוק, רק מאירופה. אחרי שאלה בפורום מסכים, ובדיקה באתר של LG, ראיתי שבדגם שהם נתנו לי אין כניסת dvi (תודה לפורום מסכים...). עוד פעם התקשרתי, ושוב פעם ניסו למרוח אותי שזה דגם זהה לגמרי. אם לא יותר טוב בעצם. התעקשתי שאני רוצה לקבל את מה שהזמנתי, או לקבל החזר כספי על המסך. הם התעקשו שאין את ה l194wt במלאי, וזה עלול לקחת חודשים. ושאם אני רוצה להוסיף עוד קצת, אני יכול לקבל…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מישהו יודע איפה נמצאת החנות ? *ואחד המנהלים לא זוכר את השם,מה הבעיה בשאלה הזאת ? פורום בנושא מחשבים ואני שואל שאלה שקשורה לחנות מחשבים לא יותר מזה.

6. מישהו איפה הוא נמצא ?

7. Started by Raped,

טוב אז ככה היום הלכתי לחנות גיבור מחשבים שנמצאת ברמת גן כדי לקנות את הכרטיס מסך Gigabyte GeForce 8800GTS 512MB במחיר 1500 ש"ח אני נכנס לחנות מדבר איתו קודם כל אני בודק תקופסא והכל הכל נראה משומש כאילו מישהו החזיר לו את זה עכשיו אני אמרתי לו שאני רוצה לשלם בצ'קים צ'ק אחד מזומן וצ'ק אחד דחוי הוא רצה לקחת לי תשימו לב רצה לקחת לי 10% ריבית הוא מזיין תשכל שהוא עובד עם ERN ובכלל ERN חברה שבודקת תצ'קים או משהו כזה ולפי ERN אסור לו לקחת יותר מ2-3% ריבית בקיצור הגעתי למסכנה שגיבור מחשבים = חבורה של רוסים נוכלים הוא חשב הוא נפל על תייר אני עוד שניה רבתי איתו מכות בחנות אני לא ממליץ לכם לקנות ממנו היה שם אחד קנה מסך LG דק 19 אינץ' פתח אותו הכל שריטות הכל דפוק בקיצ…

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  8. כאשר אני מחבר את הנגן לUSB אני מקבל שלושה צלילים מהירים, מה זה אומר? *הנגן הפסיק להיות מזוהה על ידי המחשב אחרי שעשיתי לו עדכון קושחה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

http://youtube.com/watch?v=xKkLcZUzctY&feature=related and moreeeeeeeeeeee

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  10. Started by EVGA-yuvalll22,

חזק ביותר וביותר <<<< http://www.youtube.com/watch?v=x3KOXSAwfrA&mode=related&search >>>>> . . . . . . .תצפו ותבינו על מה אני מדבר

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  11. דיקטטורה בעולם ה WEB 2.0 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476140,00.html זהו תקדים מאוד עצוב, החששות שלי על גוגל גדלות מיום ליום

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. זוהי כתובת האתר: http://www.esnips.com אפשר לסמוך ?

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  13. Started by J0n1,

תראו איך הגלגל הוא עגול ;D לפני כחצי שנה לקחתי בצחוק את האשארי של חבר של אחותי ומיגנטתי לו את הפס השחור אחרי כמה ימים הוא אמר לי שהרסתי לו את הכרטיס : בקיצור השבוע הוא פתח לי חשבון בPAYPAL אבל רק ב10 הוא יקבל את הפירוט חשבון, אז הבנתי שאפשר לבדוק את זה גם בכספומט... אבל הבעיה היא שהכרטיס עצמו הרוס. אז יש דרך לסדר את זה חוץ מללכת לבנק ולהוציא כרטיס חדש? תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. לא ידעתי איזה פורום לשים את זה, אז כתבתי כאן.. יש לי P4 2.8GHZ 1GB זיכרון מערכת הפעלה XP. שמתי קובץ שהוא 1080P והוא פועל לאט והדיבור לא מתאים לתמונה. האם יש בגלל המחשב שלי או שזה קודק או משהו?

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by RGod,

מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  16. Started by יונדב,

כל מה שתראו באתר - הכל חינם. החל מתוכנה למחשב, וכלה בבקבוק בושם. יפה, לא? http://www.bechinam.com

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by בלה,

אני מחפש טלויזיה ואסור שתהיה רחבה יותר מ 70 ס"מ. לפי מה שראיתי 21 אינץ' זה מה שאני צריך. התקציב הוא 1000-1200 בעיקרון אבל קבעתי אותו רק לאחר התבוננות בטלויזיות בגדלים האלו. אני יכול להגדיל/להקטין אם אני אראה שיש סיבה טובה. ממש לא משנה לי אם הטלויזיה היא LCD או לא מבחינת הגודל כי היא תהיה בתוך ארון כך שהנפח שתתפוס לא משנה בכלל. בנוסף, אם אני אקח LCD המחירים יוכפלו ויגיעו ליותר מ 2000 וזה לא הכיוון שלי כרגע(דרך אגב, ההבדל באיכות הצפייה בגדלים האלה בין lcd למסך רגיל משמעותי?). חשוב לי שהטלויזיה תהיה איכותית (מבחינת איכות הצפייה, תוצרת של חברה טובה ואמינה וכו'). אם למשל העלאת התקציב תקפיץ את הרמה של הטלוויזיה אז תסבירו למה בבקשה ותתנו המלצה גם לתקציב שכתבתי כאן וגם לטלויזיה מ…

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  18. שלום... אני חייב להגיד קודם כל שאין לי בכלל דעה שלילית (או שלפחות לא הייתה לי...) על IQPC, אפילו קניתי מהם את המחשב שלי וקיבלתי יחס מצויין (לא יודע אם זה היה כדי שאני אקנה את המחשב...). קודם כל לפני הכול: אני יודע שיש פה נציגים שם IQPC בפורום, ואני מבקש מכם להגיב ולרשום מה היה שם מהצד שלהם. כל מה שאני אומר פה זה לפי מה שאני הבנתי, ואם זה ככה זה באמת גרוע. בכל מקרה, היום חבר שלי היה שם כדי לקנות מחשב (בעצתי), ובאותו הזמן הוא הגיע לקחת מחשב ישן יותר שהוא נתן להם לתקן לפני כמה זמן. כשהוא הגיע לשם הוא פתאום שומע משהו נופל, הוא מסתכל ורואה שהפילו לו את המחשב שהיה מונח על איזה כיסא. ואז הם לא הסכימו להחליף לו, והם בקושי בדקו אם משהו לא בסדר, ורק אחרי הרבה צעקות הם הסכימו להחליף…

19. Started by Andrey22,

יום סיירות הקרוב יתקיים ב-10 לינואר. קיבלתי זימונים,מי עוד קיבל כאן בפורום או עבר את זה כדי לתת טיפים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. קיצר בינתיים התחלתי לימוד פסיכו שאני צריך לעשות שוב פעם ,תנו רעיונות מה אפשר לעשות

• 19 תגובות
    • 12.2k צפיות
  21. Started by ArielBiMBa,

אני לא יודע אם השאלה הזאת שייכת בדיוק לפה,אבל אני חושב שזה הכי רלוונטי לפה. בכל מקרה,מה עובר המחירים של TMS?? לפני כמה ימים הקפיצו את המחיר של ה8800GT ב140 שקל,הם אומרים שזה העלאת מחירים אצל הספק והכל ושכשחנויות אחרות יקבלו מלאי גם הם יבצעו העלאת מחירים דומה לכרטיס.וזה עוד היה נסבל בגלל שהם הורידו מחיר בין 5 ל15 שקלים להרבה רכיבים אחרים ואז לפחות חלק מההפרש התקזז. אבל היום אני רואה שהם שוב פעם העלו את המחירים לכל החלקים בחזרה למחיר המקורי שהיה לפני שבוע ככה כשהכרטיס היה על 1460 אבל מחיר הכרטיס כעת נשאר ונעמד על 1580(לSPARKLE,לכרטיס של ג'יגהבייט 1590) טל/גיא,מה קורה שם אצלכם? נכון אתם לא חייבים לאף אחד דין וחשבון אבל סה"כ מחיר יותר גבוה = פחות לקוחות ואם תוכלו לתת הסבר זה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום, הרגע התקשרו אליי מבזק בקשר להצעה שידרוג מהירות האינטרנט, מ-2.5M ל-4M בטענה שאני ייקבל 3 חודשים חינם אינטרנט במהירות הזו ובחודשים הנוספים אני אשלם תוספת של 5 ש"ח... כמובן שאני אצטרך להתחייב לזה לשנתיים. האם זה שווה, בטענה שאני אתחייב שנתיים?

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

אני מחפש מקום טוב ברמה שהתעודה שלו נחשבת מישהו יכול להמליץ לי על בית ספר כזה במרכז (עדיפות לרשל"צ חולון תל אביב )

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. האם אני יכול להחזיר מסך שקניתי אתמול, כאשר כל החלקים (כולל אריזות, וקלקרים למיניהם) נמצאים ברשותי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.