כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,551 דיונים בפורום זה
-
מה קורה חבר'ה? תראו מה עושים בשעות המאוחרות של הלילה http://www.iqtest.dk/main.swf יאללה, לפרסם ציונים (ת'אמת לא חשבתי שיילך לי כזה טוב, היו לי איזה 2-3 ניחושים חח, למה הפסיכו' שלי לא היה ככה???) [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כמה שאלות שתוכלו לעזור לי 1.ציין שם של אתר שניתן לקבל בו נתונים מפורטים על מדינה מסוימת או על מספר מדינות 2.האם קיימת אפשרות לראות אתר / עמוד באינטרנט, שנודע לך אתמול כי נפל? אם כן, כיצד? אני חשבתי על GOOGLE CACHED איזה עוד רעיונות יש לכם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי חדש לפני שבועיים עכשיו הוא עושה בעיות אני מוכר ולא קונה יותר מחשבים כל מחשב שלי יש תקיעות במשחקים לא יכול עם זה יותר!\ או לאגים או תקיעות אני נופל על מזל רע.. אני ימכור אותו וזהו שונא תמחשבים האלה
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כותרות עיתוני העולם מופצצות בידיעה הבאה: וויל סמית'- הכוכב האהוב על כולנו, "פלט" (זוהי ההגדרה שלי) את הפסקה הבאה: "Even Hitler didn't wake up going, 'let me do the most evil thing I can do today'," said Will. "I think he woke up in the morning and using a twisted, backwards logic, he set out to do what he thought was 'good'. Stuff like that just needs reprogramming. לוויל סמית', מסתבר, יש תפיסה כלשהי (דבילית משהו, לדעתי) כי כל אדם הוא טוב בבסיסו. הראיון המלא יותר הוא פה:http://www.dailyrecord.co.uk/entertainment/celebrity-interviews/2007/12/22/will-smith-my-work-ethic-will-make-me-a-legend-86908-20262460/ אני לא יודע אם זוהי הגרסה שגם הודפסה בעיתון. רוב העיתונים,…
-
- 31 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מבין שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים ומתחילה שנה חדשה אני יכול לקנות את המחשב רק בעוד שבוע - שבוע וחצי האם כדאי לי לחכות עוד קצת מעבר לשבוע וחצי (זאת אומרת משהו כמו שבועיים, שבועיים וחצי-אולי בגלל שיהיו ירידת מחירים או שסתם אני חושב ולא שווה לחכות את הזמן כי הירידה לא תיהיה משמעותית או שלא תיהיה בכלל) או שזה לא משנה ואקנה בעוד שבוע וחצי. תודה
-
- 1 תגובה
- 469 צפיות
-
-
http://www.stage6.com/user/zbol/video/1834278/Ukraine-moto-adventure דו"ש = דו שימושי (שטח+כביש) תהנו! ;D
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
יש לי נגן MP3 וניסיתי להסיר את הברגים. את הבורג הרביעי לא הצלחתי, אז נתתי למישהו שניסה...ולא הצליח ממש. הבורג התעגל ואין ממש דרך להסיר את הבורג (ואני צריך להסיר!) יש פתרונות???? זה דחוף!
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי את שתי הסדרות במחשב מה כדאי לראות ?\ תודה
-
- 47 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה מהנושאים הבאים פשוט ללמידה (יצא מבולגן אבל תנסו להפריד כל מילה ומילה) Windows 2003 ServerWin NT/2000 Serverרשת Unix\Linux [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת ביתית ניהלתי רשת בארגוןרשת Windows [דירוג] התקנתי רשת בבית ניהלתי רשת בארגון ניהלתי רשת ענקWindows InternalsWin32 APIMFCSTLPKIWDMUnix System ProgrammingIIS/ApacheFireWallsTcp/IPCOMNetworkingDB AdminXML/XSL3DMaxPhotoShopeאבטחת מידעמערכות הפעלה Low Level Penetration Test Reverse Engineering Data MiningGoogle hacks פיתוח אתרי WEB פיתוח סקריפטים Http System Administration Secure Coding SnmpSmtpמוצרי Security (IPS,FireWalls)מערכות SIM/SOCPOP3OSPFSSLMultythreaded Programmingאלגוריתמי גרפיקהניהול נתביםDNSHardware and Devi…
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
כבר חודשיים (לפחות) שהוא לא עובד. איפה אפשר לברר זאת יותר לעומק? ומה עם כל המאגר שהיה בו? http://www.schenim.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה פעם משחק אופנועים משהו עם mania משחק של אופנוע אחד שעובר מכשולים ולא זוכר את שמו מישהו זוכר
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אחים שלי שבוע הבא אני מתחיל ללמוד בקורס ל טכנאי PC ורשתות תקשורת MCDST מה אתם אומרים על הקורס הזה ?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שמעתי דברים על החברה אבל אנשים אומרים שהם השתפרו... בכל אופן אני מעוניין לקנות שם ואני לא רוצה לעשות טעות . אם כבר פתחתי את הנושא אז אם מישהו מכיר חברה טובה באזור המרכז הרצליה,רעננה ,תל אביב ,רמת גן (משהו באזור הזה) אז שיביא לי ... תודה לכולם ושבת שלום.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי ברמת גן אמרתי לעצמי אם אני כבר פה אני אלך לראות את החנות שכולם התלוננו עלייה.. אני יושב ומדבר עם אלכס הזה פתאום בא מישהו אומר לו בלי בושה ליידי "איך התגובות שפירסמתי ב-ZAP ? " ראיתי את דרך התנהלות שלו פשוט רציתי ללכת כמה שיותר מהחנות הזאת אנשים מתקשרים והבן אדם שם עליהם זין עושה טובה שהוא מדבר איתם בכלל...
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מקשה בהבנה של איך לשרטט פונק' של ערך מוחלט. לדוגמה הפונק': g(x)=|x-1|-|x-5| כדי לשרטט אותה מה שעשיתי הוא: 1. הפרדה של כל חלק לפונק' בפני עצמה. 2. שרטוט של שני הפונק' על אותו גרף 3. חלוקה לתחומים. 4. חיבור של הפונק' בכל תחום (או בעצם במקרה הזה, חיסור, מאחר ויש שם חיסור בינהם) ומציאת ערך הפונק' המשותפת (g) בתחום. הבעיה: א. עשיתי את זה ע"י חיקוי של שיטת פעולה של המרצה שלנו, לא הסבירו על זה כלום. ב. אני לא ממש מבין מה עומד מאחורי זה. ג. נראה לי שיש שיטה יותר פשוטה. חיפשתי חומר על זה בספר של בני בני ילד רע, אבל לא מצאתי. האם מישהו יכול להסביר לי טיפה על העניין? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
מישהו יכול להראות לי איך פותרים את התרגיל הזה, כי לא הצלחתי, החומר הוא מעגל כללי. [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות השנה פסיכומטרי במועד אפריל.. כנראה שאני יעשה בhigh Q מישהו יודע כמה עולה כזה קורס? אני ידוע שזה בעיקרון 5000.. אבל מחברים שלי שעשו בחופש בין י"א לי"ב זה עלה להם רק איזה 1500.. יכול להיות שגם עכשיו זה ככה או שלא משנה הקורס יעלה לי בסביבות ה5000?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום רביעי יש לי זימון נפגשים בתחנת רכבת בבינימינה :s05: בכל מקרה מצאתי ברשת שיהיו מבחנים במתמטיקה ובפיזיקה ברמה של 5 יח"ל בנוסף כל השאלות אמריקאיות. עכשיו בגלל השביתה לא למדנו חשמל כלל וכלל בבצפר, האם כדאי לשבת על זה כמה ימים. ומתמטיקה סיימתי לפני שנה וחצי-שנתיים, וגם אני לא זוכר כלום :-\ אז לשבת לחפור ת'חומר הזה שוב או שהשאלות שם לא כאלו מסובכת? תודה
-
- 14 תגובות
- 15.3k צפיות
-