עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by yehonatan_giladi,

ברצוני לרכוש ממיר DTT עם 5 הערוצים.רק רציתי לשאול מספר שאלות מאיפה ניתן לרכוש את הממיר במחיר מצחיק אני ראיתי מבצע במחסני חשמל של ממיר ful hd במחיר של 168,אך המבצע נגמר.מישהו מכיר אולי חנות אחרת שניתן לרכוש בה ממיר במחיר נמוך? לאו דווקא ממיר HD כי גם ככה אין ברשותי טלויזיה HD. ועוד שאלה קטנה אני גר ביישוב קרוב לקרית מלאכי (ליד אשקלון) האם אני אקלוט טוב? יש לי אפשרות לחבר את האנטנה הזאת: http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/1497708.jpg

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. " גוגל עלולה למצוא עצמה חייבת לאורקל מיליארדי דולרים על שהשתמשה בג'אווה, שפת התכנות והטכנולוגיה שבבעלות אורקל, במערכת ההפעלה שלה למכשירים ניידים, אנדרואיד." - TheMarker הכתבה המלאה אז מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by IG,

חיפשתי חיפשתי- ולא מצאתי תשובה מדריכים שונים מה בדיוק פשר הסימנים הבאים ליד שם הקובץ שנמצא בהורדה? תודה [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש לאמץ כלב גולדן לאחר שכלבתי האהובה נדרסה אם מישהו יודע או מכיר על גור גולדן למסירה אשמח אם תיצרו איתי קשר! בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום אנשים, לאחרונה החלטתי שאני מעוניין לפתוח בלוג שעוסק בתחום הגיימינג ובידור המולטיפלאטפורם. מכיוון ואני חושב שיש לי יכולת כתיבה טובה וחוש ביקורתי, אני רוצה לתת לעניין צ'אנס. ניסיתי לפתוח בלוג Wordpress ע"ג האתר שלהם. לצערי הרב - כאשר פותחים בלוג באתר עצמו, אין חופש לעצב כראות עיניך ולא ניתן להציב פרסומות ו\או כל דרך לעשות הכנסה [שתכסה את ההוצאות השוטפות]. הבנתי שהדברים הנ"ל יתאפשרו אם אעלה בלוג מבוסס Wordpress לשרת איכסון חיצוני, ולפיכך אשמח לעזרתכם - אני מחפש המלצות לאתר שיאפשר איכסון חינמי [לעת-עתה, בהמשך אעבור לאיכסון בתשלום] של קבצים עם נפח סביר. תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם. אני חושב כבר הרבה זמן לשפץ את החדר שלי , ואחד הדברים שמפריעים לי זה בכך שהמיטה צמודה לקיר הקר. עכשיו זה יכול להיות ממש מגניב לצפות איזה 60 ס"מ מהקיר מסוף המיטה במין "כריות" כאלה של עור או מה שזה לא יהיה. הבעיה שממש אין לי מושג איפה אפשר למצוא דברים כאלה... אני מתכוון לדבר כמו זה: שיש מאחור המיטה , רק לצפות בזה איזה מטר מהקיר. יש לכם איזה רעיון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. הזמנתי חבילה מ- deal extreme לפני כחודש. קיבלתי מספר מעקב לחבילה ועכשיו שאני בודק אותו משהו לא מסתדר לי... אולי תוכלו לעזור לי עם זה על פי מספר המעקב החבילה התקבלה למשלוח ב- 11/10 ונשלחת אל ברזיל (??!!!) והתקבלה ב- 25/10 בברזיל item No. Year Status Location Destination Country Date RB275254450CN 2013 Collection 20094905 BR 20131011 1004 RB275254450CN 2013 Departure from outward office of exchange 20110600 BR 20131011 1903 RB275254450CN 2013 NULL PVG BR 20131014 0200 RB275254450CN 2013 Arrival at inward office of exchange BRCWBA BR 20131025 1613 עכשיו באתר של הדואר במעקב חבילות בברזיל אני מקבל את הדבר הזה על מספר המעקב: 12/10/2013 00:46 Fo…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by ExTaZi,

יענו מסביב לפרצוף כזה להשאיר קו דק יחסית.. אני תמיד מנסה עם סכין גילוח ובשביל לקצץ מוסיף מכונה לעיצוב זקן..אבל זה תמיד יוצא מעפן!! יש לכם איזה שיטה או טיפ? תודה!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by askme,

https://tech.walla.co.il/item/3128047 מה יהיה ? או מתי זה יהיה ? מה השאלה הנכונה בעצם ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. הנה מה שכתוב ב-YNET היום למי שעוד לא קרא.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by moses_23,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3259484,00.html עדיין יש להם להשתפר מבחינה וויזואלית...אבל דיי אחלה של מאמץ!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מכיר חייל משוחרר שיש לו הצעה לקחת שני קורסים והוא לא יודע איזה מהם יותר טוב קורס אחד: 14 חודשים "ניהול שרתי לינוקס (Linux)" במכללת HackerU קורס שני: 6 חודשים "מהנדס מערכות לינוקס מוסמך בסביבת אנטרפרייז" במכללת John Bryce איזה קורס יותר טוב? תודה פרטים על הקורס של HackerU פרטים על הקורס של John Bryce

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן, התחדשתי במארז Define R4 ואני מוסר בחינם את המארז הקודם שלי - Cooler Master CM 690. מי שמעוניין מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ולתאם הגעה אליי כדי לקחת את המארז. אני גר באזור השרון.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ariebel,

אהלן חברה, צריך עזרה דחוף עד יום שישי בערב. אני צריך לדעת איך אני מגיע לטבריה דרך כביש 4. אני יוצא לכביש 4 דרך אור עקיבא, פונה לעפולה ואז לאן אני נוסע?

16. Started by dante123,

מעוניין לקנות רדיו דיסק לרכב, שהדבר העיקרי שאני צריך ממנו הוא האפשרות לכבל AUX (כרגע יש לי רדיו דיסק ישן). 1) מבחינת הבדלי המחירים, ההבדל בין רדיו דיסק של 200 שקל או 2000 שקל טמון בפונקציות שיש בתוכו? או שזה גם משפיע על איכות הסאונד? 2) קניה מחו''ל- האם שווה את ההפרשים, האם יתכנו בעיות של חשמל במתכונת אמריקאית (לצורך העניין) שלא יתאים לרכב אירופאי, וכן הלאה. 3) המלצות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by vacuuuum,

אני רואה מלא שכותבים 1+ ואני לא יודע מה זה אומר. מישהו????? :silly: :silly: :silly:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש הבדלל בכלל?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Hitman_47,

יש לי רכב סוזוקי סוויפט 87 ואני רוצה לדעת קצת פרטים מכנים רוצה לעשות שיפוץ קל למנוע איפה אני יכול לימצוא באינטרנט ספר של המנוע . עם מישהו מכיר תודה לכל מי שעוזר ..

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אורח BIGBARR
    Started by אורח BIGBARR,

http://axe.ateenk.co.il/ מזה מצחיק מינית ומשעשעת שווה לראות1!!! שרשרו תגובות ושילחו לחבריכם

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by freee,

שלום, מישהו פה בפורום רואה אמריקן איידול? לכול מי שלא יודע מה זה: זה כוכב נולד של אמריקה על הבסיס של אמריקה כול המדינות בעולם עשו את הכוכב נולד שלהם. יש את זה בערוץ 3 בימי שישי ושבת.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by idofr,

שבוע טוב לכולם כבר תקופה שאני עם 012 ותמיד לא אהבתי אותם אבל בזמן אבא התעקש אז לא אמרתי יותר מידי אבל בזמן האחרון זה פשוט נוראי וביזיוני מה שהולך פה! הם חוסמים לי את הטורנט, הגלישה לא זזה, הזרמת וידאו לא מתפקדת ובכללי שום דבר לא באמת קורה כמו שהוא אמור לקרות. הבעיה היא שיש לנו התחייבות אליהם לעוד 4-5 חודשים אבל זה לא באמת חוזה כי הם כבר מפרים אותו בזה שהם לא מספקים את מה שהם התחייבו אליו. פעם אחת באמת התעצבנו, התקשרנו לצעוק עליהם והכל באורח פלא חזר לעבוד לבידיוק 24 שעות. באמת שאני כבר לא יודע מה לעשות, יש דרך לצאת מזה איך שהוא?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Da-Funk,

היי אנשים אני נורא עצבני לאחרונה ושמתי לב שמוסיקת רקע מרגיעה עושה את העבודה טוב.... יש לכם המצלה לדיסקים מרגיעים ? רצוי מנגינות ללא מילים... אלקטרוני או סטייל אוליבר שאנטי .. :>

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Jules Winnfield,

זאת הרשימה שלהם: [table][tr][td][/td][td] [/td][/tr] [tr] [td][/td][td] [/td] [/tr] [tr] [td][/td][td] [table] [tr] [td][/td] [td][/td] [td] BOLIVARBUNDLE SELECTIONCOHIBADAVIDOFF CIGARSH.UPMANNHOYO DE MONTERREYJOSE LA PIEDRAJUAN LOPEZMONTECRISTOPARTAGASPRIVATE STOCK MED.FILTERPUNCHQUINTEROROMEO Y JULIETATHE GRIFFIN'STRINIDADZINO PLATINUM[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] תודה. http://www.dutyfree.co.il/%D7%A1%D7%99%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%A4%D7%A8%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%9D_%D7%99%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%93%D7%95%D7%A8?d=0&BrandID=

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by LioR CoHeN,

אתר שבו חותמים על עצומה לביטול פרס הנובל שקיבל עראפת! :AR15: אני כבר חתמתי

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים