כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,591 דיונים בפורום זה
-
-
לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני צריך לדעת את השם של הסרט, לפי הסבר של מה שראיתי ממנו. תודה. אז ככה, טסים כעשרה אנשים במטוס קטן מעל מדבר, פתאום יש סופת חול או משהו והם מתרסקים. בזמן שהמטוס נופל התחת של המטוס נפתח ואיש אחד או שניים נופלים. בגדול אחרי שהם מתרסקים במדבר הם מנסים לבנות מהמטוס, מטוס קטן יותר. הייתה גם איזה סצנה שהם פגשו נוודים\ערבים והיה איזה קרב יריות ביניהם. תודה לכל מי שינסה לעזור לי!
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא מתכוון ל-ICQ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 931 צפיות
-
-
לצורך צילם סרט לבגרות זקוק למשתמטים המוכנים להתראיין באזור המרכז. יצירת קשר : shellygoldstein1990@yahoo.com תדה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני רוצה לראות את הסרט אבל אני רוצה לראות את הגרסה הלא מצונזרת כדי שאני אדע להבדיל בין גרסה מצונזרת ללא מצונזרת יש לי שאלה הקטע שהכושי שם את השיניים על המדרכה מופיע ממש בהתחלה, לפני הסצנה בחדר של המנהל או אחר כך?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש שני תמונות מפורסמות באיכות טובה (אמור להיות מודפס על ד A4). האשונה היא התמונה המפורסמת מפנוי ימית שרואים בא את תושבי ימית על גגות הבתים, ובאים אם ה"כלובים" לפנות אותם. התמונה השניה שאני מחפש היא תמונה מפנוי גוש קטיף, בא תושבי הגוש היו על הגג של בית כנסת ובמהלך השעות שלהם הם היו של הגג הם שפכו חומרים על החילים. האם משהוא יכול לעזור לי למצוא את התמונות. תודה ענקית עמיר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או אולי רק מדעי המחשב ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
למישהו יש את הספר 'תולדות עם ישראל בדורות האחרונים'? אני צריך צילום של המושגים בסוף הספר תודה!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ולפני שכל יפי הנפש העירוניים ששורצים כאן בפורום יתנפלו עליי מילולית ויאכלו אותי חי אני רוצה להבהיר שאני צריך סכין להגנה עצמית אחרי שלפני כחודש כמעט נטרפתי חי על ידי להקת כלבים משוטטים ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט שעברתי . זה היה עלול להיגמר בפציעה קשה ואולי אפילו מעבר לכך לולא הזדמן למקום שכן שלי שטייל בשטח ,הבחין באירוע וירה בהם עם ה-m16 שלו מהצבא (חבל רק שהוא ירה בהם כדורי פלסטיק). בתכלס חטפתי נשיכה קצת מעל הקרסול ,למזלי הייתי עם נעליים גבוהות כך שהנשיכה נבלמה ברובה על ידי הנעליים ולא חדרה לעומק. נמנעתי מלבצע את החיסון נגד כלבת מפני שמדובר בסדרת זריקות כואבות וגם החיסון עצמו יעיל לפרק זמן מוגבל למדי. מאז התקרית מיעטתי לצאת מהבית מפני שהאזור שאני חי בו משופע בלהק…
-
- 42 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
קניתי לעצמי לא מזמן "מלח חמאה" שלפי מה שהבנתי זה מה ששמים עם הפופקורן בקולנוע כדי שיקבל את הטעם, הצבע והריח. שמתי את זה בשיר עם שמן פיזרתי הרבה אבל זה לא יוצא טוב. חלק מלוחים מדי, חלק בכלל לא, חלק יוצאים שרופים וחלק סבבה. קיצר - לא טעם של קולנוע. רחוק מכך. יש למישהו טיפים?
-
- 13 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
היי, אני מנסה ללמוד לבגרויות, אני מחפש את חומר הלימודים במקצועות השונים לבגרויות. בנוסף, אני מחפש ספרי לימוד ברמה גבוה, עם הסברים, למקצועות השונים לבגרות. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3486704,00.html כמה גאון בן אדם אחד יכול להיות?!
-
- 6 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3485381,00.html גאון מי שחשב על זה אם הוא לא יצליח בתביעה הספר הזה יהיה להיט (בעיקר בגלל הפירסום שהוא קיבל בגלל התביעה)
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורידו לי החודש מהמשכורת ניכוי של מס הנסה ,חודשים קודמים לא הורידו לי כלום , השתחררתי ב OCT 06 ....לזכרוני לא אמורים לנקות לי מס הכנסה לפחות שנתיים . אשמח לקצת יותר ידע בעניין תודה .
-
- 13 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
אכן בובה מטומטמת, אבל אני חייב להשיג אותה. מישהו ראה אותה במקרה/יש רעיונות איפה בטוח- כמעט בטוח אפשר למצוא כזה דבר? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ככה: בסידרה הנדסית נתון A2=-40, A5= -2560, חשב את S7 אני יודע שקודם צריך למצוא את Q וA1 פשוט לא יודע איך למצוא את הQ הזה ומחר יש לי מבחן (חחח)
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
זוכרים את המשפטים שהיו נותנים לכם לנתח , שהייתם צריכים לשים מושא,נושא וכו'........ S V O M P T ת.זמן ת.מקום באיזה אופן מושא פועל נושא אז אני צריך לדעת מזה Adj ו Adjverb ומתי ואיפה שמים אותם במשפט.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
האתר www.pccool.co.il קיים, אך החנות שלהם נסגרה בקריות. ממה שהבנתי כאן ניתן לבצע הזמנות דרך האתר וזה ישלח מהסניף שלהם מנתניה. לפני כשבועיים וחצי הזמנתי פאנל שליטה על מאווררים דרך האתר ועדיין לא קיבלתי את המוצר או סימן כל-שהוא מהחנות עצמה. יש למישהו מושג איך יוצרים איתם קשר?(הטלפון והאימייל שלהם באתר לא עובדים)
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתכנן כרגע טיול לפני גיוס לארה"ב(מתגייס באפריל). אני אהיה בניו יורק ושיקאגו, אבל אין לי מושג כ"כ מה לעשות שם. בשיקאגו זה פחות רלוונטי כי אני אהיה אצל חברים, אבל יותר בניו יורק. יש לי גם אפשרות להיות בעוד מדינה בטיול ואני אשמח להצעות. מה שאני מחפש זה בעיקר דברים שאין בארץ- נופים, אתרים מדהימים וכו', כל מיני דברים תרבותיים- הופעות וכו', וגם סתם מקומות שאפשר לשבת בסבבה ולפגוש אנשים. מצד שני, חשבתי גם לכיוון של לעשות את הטיול הזה בבריטניה-אירלנד, רק ששם אין לי בכלל מושג איפה להיות ומה לעשות, אבל אני עדיין ארצה לעשות את אותם דברים שרשמתי למעלה. אם יש לכם הצעות לאחד מהשניים, אני אשמח לשמוע.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למדתי מה זה שערים לוגיים איזה חצי שנה.... ובנינו בכיתה שרטוטים של שערים ובסוף צרבנו אותם לאיזה רכיב פיזי...(ג'וק אפשר לקרוא לזה) והוא ביצע את מה שצרבנו עליו.... זה מין כרטיס כזה עם צ'יפ מרכזי ועוד דברים.... אז אני רוצה אתרים שמלמדים על כל הנושא הזה...כולל בצריבה לרכיבים פיזיים... אני יודע שעבדנו עם altera max plus2 אבל זה היה מהיר ולא הבנתי הרבה... אז אני צריך מדריכים וכל זה... תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב אני מתכנן לקנות מחשב ואני מעוניין בחוות דעת על החנות zol4u. (www.zol4u.co.il) אינני מעוניין במפרט כלשהו רק בחוות דעת על אמינות החנות ואיכות השירות שלה... תודה מראש לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים של לוג'יטק 5.1 X540 והמחיר בכל החנויות נע בין 550-700 . פתאום קלטתי את החנות הזאת שמציעה ב315 !!! זה ישר נראה לי פישי לגמרי ואני חושש לבצע את הקניה דרכם . למישהו יש המלצות על החנות ? התעסקות איתם בעבר ? כל מידע על החנות יעזור תודה מראש .
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-