עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 754 צפיות
  2. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  3. מקווה שאני בפורום הנכון. ולעניין, אחי גר בלאס ווגס וקנה לפטופ ב... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8625339&type=product&id=1193452147946 הוא ביקש אחריות מורחבת (כמובן בתשלום). ונאמר לו שיעלה לו 100 דולר לשנתיים מיום הקנייה. משמע הוא למעשה משלם רק עבור שנה אחת, כי יש כבר את אחריות היצרן לשנה מיום הקנייה. ושאלתי האם המחיר סביר?. וכמה צריך לעלות פחות או יותר אחריות מורחבת לשלוש שנים?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  4. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  5. Started by MariahCarey,

שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  6. Started by eegg,

שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Elite_Sniper,

אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by J0n1,

חח שלום. אני מחפש איזה סרטון ביוטיוב שדומה מאוד לסרטון הגדול הזה http://www.youtube.com/watch?v=JSOr6Mse_FY אבל שם מתמקדים רק בקטע של הספירה, וזה פשוט ענק זה הרג אותי פעם שעברה שראיתי את זה ועכשיו אני לא מוצא :\ מישהו מכיר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

10. ולפני שכל יפי הנפש העירוניים ששורצים כאן בפורום יתנפלו עליי מילולית ויאכלו אותי חי אני רוצה להבהיר שאני צריך סכין להגנה עצמית אחרי שלפני כחודש כמעט נטרפתי חי על ידי להקת כלבים משוטטים ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט שעברתי . זה היה עלול להיגמר בפציעה קשה ואולי אפילו מעבר לכך לולא הזדמן למקום שכן שלי שטייל בשטח ,הבחין באירוע וירה בהם עם ה-m16 שלו מהצבא (חבל רק שהוא ירה בהם כדורי פלסטיק). בתכלס חטפתי נשיכה קצת מעל הקרסול ,למזלי הייתי עם נעליים גבוהות כך שהנשיכה נבלמה ברובה על ידי הנעליים ולא חדרה לעומק. נמנעתי מלבצע את החיסון נגד כלבת מפני שמדובר בסדרת זריקות כואבות וגם החיסון עצמו יעיל לפרק זמן מוגבל למדי. מאז התקרית מיעטתי לצאת מהבית מפני שהאזור שאני חי בו משופע בלהק…

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  12. טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by הראל.,

את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by freee,

שלום, בתאריך 6.1.07 יש לי בגרות בלשון אני בכיתה י"ב ואני עושה בגרות חוזרת על הבגרות שהיתה לי בלשון בכיתה י'. המבחן נקרא:לשון,הבנה והבעה שאלון א' ,מספר שאלון:011107. לפי המיקוד של החורף, יש חלק ב' של המבחן-ניתוח של ערכים(מן המילונים:אבן שושן[המהדורה החדשה,2003],מילון ההווה) והשוואה בניהם. מי שבבקשה מבין בנושא שיתן לי חומר על שתי המילונים האלה מה בדיוק אני צריך לדעת לנושא זה,לפני שנתיים נפלתי על זה והלכו לי רוב הנקודות. הורדתי כמה בגרויות אך עדיין אני לא מבין בזה. גם יעזור לי אם תתנו לי את הקשרים הלוגים שצריך לדעת לבחינה זו. הבגרות עוד שבוע בול ואני חייב להזדרז. תודה לעוזרים באמת תודה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  15. עבדתי בשביתה יומיים קשים בהתרמות לפתחון לב רק שנראה לי עכשיו שהכל היה חרטא ועבדתי לחינם. את המודעה מצאתי ב"נוער ג'ובס", התקשרתי ואמרו לי שאני יכול להתחיל ממחורת, לבוא לעזריאלי והוא יאסוף אותי. יום לאחר מכן באתי ואדם אסף אותי ועוד כמה בנות, וכל אחד הציב בעמדה, הביא כמה פליירים,קבלות וסטנד של העמותה, נראה די אמין. ככה עבדתי יומיים. שבוע שעבר התקשרתי לברר לגבי המשכורת, הוא ענה לי ואמר לי שישלחו לי את זה בדואר, אמרתי טוב. עבר שבוע ולא עונים לי, התקשרתי כמה פעמים ואני עובר ישר למענה קולי, בדקתי בפנקס עובד ונהיה לי חושך בעיניים, במקום שבשם המעסיק יהיה כתוב פתחון לב, כתוב לי "אורנג' הפקות" במקרה שכחתי אצלי בתיק 2 פנקסי קבלות שלהם אז אני יכול להוכיח שעבדתי אצלהם. התקשרתי …

16. לא ראיתי אותה כבר המון המון זמן (7 שנים) ואני מתלבט מה להביא לה מתנה (היא בת 28 ואני 29). אני יודע שאולי זה בעיקרו פורום שהגיליים שלו די קטנים בד"כ אבל מנסיון אני יודע שהרבה פעמים יש לכם רעיונות נהדרים. אגב,אין לה שום קשר לישראל (שפה,דת). תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by EEstudent,

שלום, אין לי נסיון עם האחריות של KSP לכן אני שואל פה, פתחתי את המארז כדי להחליף מאווררים ולהוסיף כרטיס רשת אלחוטי למרות שיש הוראה שזה מבטל את האחריות, האם לדעתכם יעשו בעיות עם זה?? הלוח אם התחרפן יש בו הרבה בעיות,USB דפוק וכרטיס קול בעייתי אז כנראה שיחליפו אותו,אפשר לבקש לוח אם יותר טוב בתוספת תשלום?זה מקובל?

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  18. כל המאמרים שיכולים ללמד קצת איך המחשב עובד קירור כרטיס מסך מעבד לוח אם

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  19. היום ראיתי את הסרטון הזה- ואותי זה הצחיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23897 למעשה מאוד מזכיר לי את דובי והשנאה שלו למכשיר הקטן ;D ;D ;D [תיקנו 360 ותוכלו לשחק ב הילו 3 -כן כן ויש אונלין ] :lol: דרך אגב אם כל המחמאות על ה360 זה ניראה לי כמו פרסומת סמויה אבל בכל זאת כיף ליראות

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. אם אתם רשומים לאתר, לא תוכלו להתנתק מהאתר וכל המידע שלכם, חברים, תמונות, הודעות והכל ישמרו באתר ולא תוכלו למחוק את זה. אפשר רק להשאות את הפרופיל אבל זה לא עושה כלום חוץ מזה שלא תוכלו לעדכן כלום. אתם יכולים למחוק את כל המידע שלכם אחד אחד תמונה תמונה וזה יקח לכם שעות וימים אבל זאת הדרך היחידה וגם היא לא בטוחה ב100 אחוז הנה כתבה: http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1214124

• 26 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. Started by iem,

קודם כל הכבוד לכם שהתקבלתם... (סתם ) בטכניון יש רשת WIFI האם היא מוגנת סיסמא (ע"י מסך אימות בדפדפן) או שהיא פתוחה לגלישה חיצונית (לא אתר הטכניון) במיידי ? האם תיאורטית ניתן להשתמש בסקייפ פון של http://www.belkin.com/skype/moreinfo/ בשביל לדבר בתחומי הטכניון או שתהיה בעיה בעניין זה.... תודה אנשים !!!!!

22. Started by BIGWOLF,

שלום חברים. האם אתם מכירים אנשים שמשתמשים במילה "מעבד" כאשר ברצונם להגיד "מארז עם כל הרכיבים יחד". או שהם אומרים " המוח" התקלקל ?! יש כאלה שאומרים את המילה "כונן" - אבל זה גם לא מדוייק. האם המילה "מחשב" - היא ההגדרה היחידה? לפי עניות דעתי, מחשב זה "הכל ביחד" - (מארז עם הרכיבים, מסך, מקלת ועכבר) אם כן... איך אומרים נכון בעברית "מארז עם כל הרכיבים יחד" (אולי "גוף המחשב"?) אני יודע שבשפה הרוסית משתמשים במילים - System Block , אבל איך אומרים את זה בעברית... מקווה שלא הצחקתי אותכם תודה לכל המגיבים

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Vidati,

לא זה לא הסרט ה-4, מצטער אם משהו פיתח ציפיות והתאכזב זה סירטון שלי שעשיתי על הסרט עם טראנס\שיר יפה, מצפה לביקורות שלכם. ההתחלה טיפה חלשה אבל זה משתפר עם הסרטון. http://www.youtube.com/watch?v=oAFqGzhkbnA

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום, ברשותי כונן Sony AW-G170A. הכונן עבר פלאש לגרסת הקושחה הבאה: Liggy's AD-7170A Bitsetting Firmware 1.04 (RPC1) הזמנתי הופעה ע"ג DVD דרך EBAY. ברגע שאני מכניס את ה DVD למחשב- המחשב לא מגיב ולא מצליח לקרוא את הדיסק. אותו דבר קורה גם במחשב אחר. מתי שניסיתי להפעיל אותו ב DVD המילטון (לא בדיוק עלית ה DVDים) של אחותי- הוא עבד ללא בעיות. ה DVD הוא Region 0. מה הבעיה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by BIGmaMA,

אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט אני מקבל שגיאה 691 , אני מחובר לhot. הסיסמה ושם המשתמש מוקלדים נכון . מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים