עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. http://www.youtube.com/watch?v=WfoQGGn0IWg+ ;D

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by במבה רטובה,

נותן בתמורה Ati radeon9500 pro או עכבר ישן של Logitech

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by kobi_af,

שלום הפרופיל שלי 97 הגעתי לבסיס תל השומר אם יש משהו שהישראלים מורגלים אליו זה לחכות בתור שעתיים ולחשוב כמה פעמים הייתי באותה סיטואציה. בקיצור נכנסתי החיילת החמודה נראה שהיא עובדת על אוטומט התחילה לעשות לי שטיפת מוח למה כדאי לי להיות נהג משאית,כמעט הצליחה ברגע האחרון התאשתי ואמרתי תתקשרו שוב בעוד שבוע. אז ככה התפקיד הוא נהג ביחידה קרבית שבוע שבוע לפי מה שהבנתי . עכשיו השאלה מה אתם אומרים על התפקיד הזה?תפקיד טוב?גרוע? לפי מה שהבנתי זה תלוי איפה אני ישרת אבל ברגע שאני יעשה רשיון מטעמם אין סיכוי לצאת מהתפקיד הזה . דבר שני אם אני יוכל לגרום לכך שאני יהיה נהג בבסיסים קרובים לבית זה טוב? שפכו תלב..

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  4. Started by dorviper,

הזמנתי משו מארה"ב ב14 לחודש...השולח אמר לי שבדואר אמרו לו שתוך 10-12 ימים זה אמור להגיע...בנתיים לא הגיע אז היום יצרתי איתו שוב קשר והוא דיבר עם הדואר ואמרו לו שהם יכולים לעקוב אחרי החבילה רק עד שהיא יוצאת מארה"ב עכשיו נגיד וזה כבר יצא מארה"ב לאן בארץ אני יכול להתקשר ואיזה מידע אני צריך לתת להם כדי שיבדקו אם זה הגיע לארץ? למי לפנות? מה צריך להגיד להם? מספר חבילה סניף שממנו שלחו מה? תודה

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by achiya1,

מה דעתכם על כל סרט War Urban Justice Happy Gilmore (ישן ישן אבל אדם סנדלר) Matchstick Men Epic Movie The Good Shepherd Blind Dating American Pie Presents Beta House I Could Never Be Your Woman והמלצה שלי: הסרט" לירות כדי להרוג " אחלה סרט שבעולם אהבתי מאוד.מלא אקשן..והאקשן הכי יפה שזה לא גיבור לאומי מכוער כזה (לדעתי)

• 9 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by itai_1813,

יש לי כרטיס של ATI, לפני כמה דקות עשיתי לו עדכון ולאחר ה-Restart הוא הביא לי אפשרות של Product Register או משהו כזה, רציתי לדעת מה זה נותן לי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 438 צפיות
  7. Started by Lost Spirit,

בזה הרגע סיימתי לצפות בפרק סיום עונה מספר 2. אפשר להגיד שהתחלתי לראות דקסטר באופן רציף ביום חמישי [מפרק מספר 4 עונה 1, לפני כן לא היה לי כל כך הרבה זמן להשקיע בזה]. לכל התוהים - סידרה מדהימה! עשו לעצכם טובה ותתמכרו אליה 8) אחח לילה לילה :hat: נו אז תהיה עונה שלישית? לפי העלילה וסיום עונה 2, נראה כי כן. אם כן, מתי היא תהיה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מצאתי אצלי בבית חבילה של מטבעות משנים עברו וממדינות זרות . לא מבין בזה כלום זה כנראה של אחי הגדול ואני אמור למכור אותם ... לאן אפשר לפנות ? איפה אפשר לקבל מידע כדי שלא ישדדו אותי ?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Vampire_Master,

כמו בכל שנה, במהלך השבועות האחרונים הוצפנו בשטף של תחזיות אודות הצפוי לתעשיית ה-IT בשנה הבאה. במהלך תקופה זו הקשבנו בסבלנות לאנליסטים, ספקים, יועצים ובלוגרים - שמענו את התחזיות שלהם, קיבלנו את חלקן ודחינו אחרות. מסתבר שבשנה שעברה עשינו עבודה טובה למדי בהפרדת הבר מן התבן, למרות שבדיעבד, אולי לא היינו נועזים מספיק. השנה אם כן, נשתדל אפילו יותר - להלן התחזיות שלנו לשנת 2008. ארכה נוספת ל-XP מיקרוסופט תאריך עד לסוף 2008 את התקופה במסגרתה ניתן לרכוש חלונות XP, זאת במקום תאריך היעד הנוכחי, ה-30 ליוני. כזכור, בספטמבר 2007 דחתה החברה את תאריך היעד המקורי מסוף ינואר לסוף יוני לאחר בקשות ותלונות מצד משתמשים ארגוניים. ועוד לא הזכרנו בכלל את החברות הרבות שהחליטו במהלך השנה לדחות את ה…

10. Started by SpiritKnight,

יש מצב שאני יוצא עם מישהי ביום שני. ניסיתי לחשוב על מקומות מתאימים לדייט ראשון אבל נראה לי שהכל יהיה מפוצץ והמוני. אין מה לעשות? אני בלי רכב, ומחפש מקומות באזור השרון(נתניה-הרצליה עדיף). אם למישהו יש המלצות, אני אשמח לשמוע.

• 28 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by Lost Spirit,

ענק :lol:

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני מתכנן לקנות מחשב השאלה היא אם אמורה להיות ירידת מחירים משמעותית בינואר ששוה לחכות? q66 88gt חח כל השטויות האלה....

• 2 תגובות
    • 446 צפיות
  13. לא יודע בדיוק באיזה פורום לפרסם אני צריך טכנאי רשתות שיכול לטפל ברשת יש 3 מחשבים רגילים + נייד הרשת קיימת אבל פתאום מחשב אחד לא רואה את השני משלם כמו שצריך אבל מחפש תותח במחשבים בנוסף מחשב הראשי צריך לעבור שדרוג קל מפרסקוט 3.6 GHZ ל -Q6600 והחלפת קירור למעבד -לטוניק שזה המלצה של רוב החברה מהפורום אם יש טכנאי רציני ישיצור איתי קשר בפרטי ביקשתי טכנאי מכמה חנויות אבל אמרו לי שאין להם שרות כזה תודה מראש

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by PsyDream,

לא ידעתי איפה לשאול..תגידו מזה אפשרות "המהרת מערכת המחשב" שיש אפשרות להוסיף ב-tms??

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  15. מקווה שאני בפורום הנכון. ולעניין, אחי גר בלאס ווגס וקנה לפטופ ב... http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8625339&type=product&id=1193452147946 הוא ביקש אחריות מורחבת (כמובן בתשלום). ונאמר לו שיעלה לו 100 דולר לשנתיים מיום הקנייה. משמע הוא למעשה משלם רק עבור שנה אחת, כי יש כבר את אחריות היצרן לשנה מיום הקנייה. ושאלתי האם המחיר סביר?. וכמה צריך לעלות פחות או יותר אחריות מורחבת לשלוש שנים?. אשמח לתגובות...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by DrecK,

קורע

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. Started by MariahCarey,

שלום, מישהו יודע איך אפשר להפוך את הפרופיל הרגיל שיש לי לפרופיל של מוסיקאי? או שחייב לעשות חשבון חדש?

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  18. Started by eegg,

שמעתי שמשנה הבא הולכים להיות פי 2 שאלות בתיאוריה וגם כן מלווה של 6 חודשים זה נכון? אם כן מישהו יכול לפרט יותר. תודה

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Elite_Sniper,

אין לי רישיון ואני צריך עבודה באיזור אשדוד שתתאים לי ללימודים (אחת הספקיות הגדולות או כל חברה פרטית). אני כרגע עובד באבטחה אבל אני רוצה להתחיל להיכנס לתחום המחשבים. אם מישהו מכיר, יכול לתת לי אימייל ליצור קשר זה יהיה נחמד. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by J0n1,

חח שלום. אני מחפש איזה סרטון ביוטיוב שדומה מאוד לסרטון הגדול הזה http://www.youtube.com/watch?v=JSOr6Mse_FY אבל שם מתמקדים רק בקטע של הספירה, וזה פשוט ענק זה הרג אותי פעם שעברה שראיתי את זה ועכשיו אני לא מוצא :\ מישהו מכיר? תודה

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. סתם נכנסתי לאתר כדי לראות מה חדש, ומסתבר שלכבוד הביקורת ה- 900 (!!) שלו הם העלו 2 סירטונים של פיספוסים. זה מתחיל חלש אבל אח"כ זה נהייה קורע. השטויות שיוצאות לו מהפה...אני אישית בכיתי מצחוק: (תתחילו עם הוידאו השמאלי) http://www.3dgameman.com/content/view/11445/103/ מקווה שתהנו HF

22. ולפני שכל יפי הנפש העירוניים ששורצים כאן בפורום יתנפלו עליי מילולית ויאכלו אותי חי אני רוצה להבהיר שאני צריך סכין להגנה עצמית אחרי שלפני כחודש כמעט נטרפתי חי על ידי להקת כלבים משוטטים ואני לא מאחל לאף אחד לעבור את הסיוט שעברתי . זה היה עלול להיגמר בפציעה קשה ואולי אפילו מעבר לכך לולא הזדמן למקום שכן שלי שטייל בשטח ,הבחין באירוע וירה בהם עם ה-m16 שלו מהצבא (חבל רק שהוא ירה בהם כדורי פלסטיק). בתכלס חטפתי נשיכה קצת מעל הקרסול ,למזלי הייתי עם נעליים גבוהות כך שהנשיכה נבלמה ברובה על ידי הנעליים ולא חדרה לעומק. נמנעתי מלבצע את החיסון נגד כלבת מפני שמדובר בסדרת זריקות כואבות וגם החיסון עצמו יעיל לפרק זמן מוגבל למדי. מאז התקרית מיעטתי לצאת מהבית מפני שהאזור שאני חי בו משופע בלהק…

• 42 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by amit_amit,

שלום כולם, אני צריך עזרה בטריגו, תודה לעונים ABC הוא משולש ישר זוית הקטע AD הוא a זוית A היא אלפא DC וBC שווים צריך להביע את DC בעזרת A ואלפא

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  24. טוב למען האמת אני לא סובל תעובדה שבארץ קוראים לזה סילבסטר כי הקשר היחיד של אותו מפגר לתאריך זה שהוא מת בו ואין שום קשר לחג מולד (כמו שמורה שלי אמר) או משהו כזה. בקיצור אני מארגן מסיבה לשנה החדשה,ורציתי לקבל המלצות מאנשים לאיזה מוזיקה לשים אני מחפש סגנונות שאפשר גם לרקוד-כי בוא נסכים שעם רוק לא בדיוק אפשר לרקוד אז אם מישהו יכול להמליץ על שירים ספיצפיים/להקות/זמרים אני אודה לו מאוד

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by הראל.,

את זה אני הכי אהבתי: (How to be Gangster ) תסתכלו בRELATED VIDEO יש שם עוד 2: How to be Ninja How to be Emo

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.