עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אמאזון לא שולחים את רובם לארץ, אני מחפש חנות אחת עם מבחר גדול של כל מני סוגי מפרטים ולעשות את הכל בקניה אחת

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. טוב חברה החלטתי לשתף איתכם רגע מעצבן שהיה לי לפני חצי שעה למי שלא יודע אני חוקר מצ"ח... כחלק מהחיים שלנו אנחנו יודעים שתמיד יש בלתמים ואי אפשר לתכנן כלום כך הגעתי למצב שהיו לי נכון לשבוע שעבר 23 ימי חופש לא מנוצלים (ואני אמור להיות עם 15 בלבד, שינו קצת את השיטה) הייתי אמור להיות בחופש מיום ראשון הזה ועד יום רביעי. וכרגיל. לא יקום ולא יהיה יום ראשון היה לי כנס שקשור לקורס אותו עברתי = ירד יום חופש 1 יום שני נחתי בבית אחרי הנסיעות של יום ראשון יום שלישי (היום) עליתי לבסיס בשביל סידורים (ל3 שעות) וחזרתי לבית ואז... לפני חצי שעה, "תעלה לבסיס, היה אירוע" זה המילים שדפקו לי את החופש כרגיל אי אפשר לנוח בחיל הזה, תאמינו לי. כל ג'ובניק שחושב שרע לו בחיים צריך סטירה בשביל להחזיר א…

• 40 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך מכשיר להקלטת שטח כדי להקליט מרצים בהרצאות בלימודים ולשמוע את זה בבית במחשב עם אוזניות חזק ובאיכות טובה כדי להקשיב בכתה בלי לכתוב כי אני לא יכול לעשות 2 דברים ביחד להגיע הביתה אחרי הרצאה ולכתוב תוך כדי שמיעה יש איזה בחור אצלנו שעושה את זה עם MP3 אבל הוא אומר שההקלטה שם גרועה אז הלכתי לאופיס דיפו היום לראות מכשירים ראיתי אחד של OLYMPUS שיכול להקליט עד 35 שעות רצוף ומתחבר למחשב בUSB נראה טוב ואמין אבל עולה 360 שקל מישהו מכיר מכשיר דומה שמקליט באיכות טובה אבל עולה פחות??? אשמח להצעות תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. Started by Royz,

שלום, בקרוב יוצאת גרסה חדשה של מוד של hl2. אני רוצה לעלות את המודעות של כלל השחקנים שיש להם hl2/css/hl2ep1/hl2ep2/dods/hl2dm/tf2 (כל משחק עם המנוע של source) רציתי לדעת אם אתה יכולים לתת לי כמה אתרים עם פורומים של משחקים? על מנת שאני אוכל להציג את המאמר שלי בנושא. כמו: gamer vgames playzone כמובן שגם פה זה נחשב, שהרי יש מחלקה שלמה למשחקים. לא חובה שיהיו כל כך גדולים. תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  5. שני סרטים, שני משחקים, שני כוסיות, מצאו את ההבדלים: את מי אתם מעדיפים? הרחיבו, פרטו ותנו דוגמאות.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. איך זה יכול להיות? אם אני מסובב אותו לקור אז מרגישים קור. אמנם קצת אבל איך זה יכול להיות כי הרי המאוורר לא עובד. ומילא, קור אפשר להגיד שזה בגלל הרוח שיכול להיות שהוא מכניס מבחוץ, אבל חום? איך??? הרי כדי שייצא אוויר חם צריך לעשות פעולת חימום, לא? אז יש לדעתכם בעיה במזגן או שככה זה?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. קיבלתי עבודה להגשה ואני לא מצליח לימצוא תשובות לשאלות אלה השאלות 1 מי שלט בא"י בשנים 1919 - 1948 ? 2 בין אלו שני עמים התקיים קונפליקט לאומי ? 3 מה הציעה ועדת האו"ם כפתרון לקנפליקט? 4 מה היתה ההחלטה של האום בנוגע להצעת הועדה ומתי ? 5 כיצד הגיבו שני העמים עם הוודע, תוצאות ההצבעה ? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 637 צפיות
  8. Started by SuBeX,

אני מעוניין לבנות "אתרון" קטן עם 2-3 דפים שישמש להצגת מוצר שאני מעוניין למכור. את עיצוב האתר ובנייתו אני יכול לעשות לבד. מישהו יכול להמליץ לי על שירות שיספק לי אחסון כזה בחינם? מדובר באתר להצגת המוצר בלבד ללא שום נפח תעבורה או משהו אקסטרה. תודה על העזרה מראש.

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  9. http://www.cracked.com/article_15825_internet-party-what-happens-when-googles-parents-leave-town-weekend.html

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by Guy King,

שלום, היה לי נגן (T10) שהתקלל לפני כשלושה חודשים אחר שנפל למים. בהתחלה הוא לא עבד, אבל אחרי ששמתי אותו לייבוש הוא חזר לפעילות תקינה - חוץ מהווליום שהייתה בו אפשרות רק להגביר ולא להחליש (והוא תקוע על מקסימום). שלחתי אותו לתיקון בתקווה שהאחריות שהייתה עדיין בתוקף תכסה את זה אבל הם גילו שהבעיה היא קורוזיה וזה כמובן לא בתחום האחריות והם שולחים לי אותו בחזרה. השאלה שלי היא, וסליחה מראש אם השאלה תמימה מדי (או טיפשית) - האם יש סיכוי כלשהו שהנגן יתוקן? אפשרי שזהו תהליך הפיך איכשהו? או שאין תקווה?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  11. Started by 1_Nike_1,

http://www.youtube.com/watch?v=friS4OOcdgQ

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש סרט עם הורים שלוקחים לאימוץ ילדה מהונגריה ששמה גיטה ואיזה עורך דין אחד מרמה אותם ,מישהו יודע את שם הסרט? נא לכתוב את השם באנגלית! תודה.

13. Started by אמיר יצחקי,

סבתא אמרה לי שלא בריא בכלל לעשות את זה,האם זה נכון? תודה

• 55 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. Started by Agono1ze^,

שלום, יש לי שאלה על החומר שכל אחד מכיר כמשהו טבעי ביותר, כ משהו שצריך לקפוץ מצוק כדי להרגיש את ההרגשה שהכול מתבהר פתאום זמן ה תגובה מצתמצם ואפשר לעשות דברים מופלאים. רובנו מכירים את החומר הזה בתור חומר ידידותי ש רק יכול להועיל במצבים קרטיים. אדרנלין כמובן. אבל מה אם להשתמש בו למתרת זדון? מה אם לחבל ב טוהר המשחק ולהזריק מנה של אדרנלין למערכת הדם של השחקן (סייברספורט - קונטר סטרייק 1.6) בהמצע טורניר אליפות? מה הוא הנזק לגוף? מהוא הנזק למוח? האם טכנית זה אפשרי , זה יעבוד ו יגרום לשחקן להגיע לשאים חדשים? השאלה אולי קצת טיפשית אבל בהחלט מענינת....

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladbu,

חבר טוב שלי נהג עם רשיון בתוקף אך ללא רשיון רכב תקף במשך 10 חודשים ללא ידיעתו והוזמן למשפט.מישהו יודע מה הדין במקרה כזה???

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by intel suck,

היי אז ככה יש לי להכין פרוייקט בתב"א (תיכנות בסביבת אינטרנט). במסגרת הפרוייקט אני אמור לבנות אתר על חיל השיריון הישראלי . כרגע רק את הבסיס HTML אח"כ יגיע ה-ASP וה-JAVA SCRIPT. אני צריך רעיונות בינתיים כבר בניתי תבסיס. הגשתי למורה והיא אמרה שהאתר לא מושך קהל, ולכן הוא לא בנוי נכון. אני צריך רעיונות, בינתיים בניתי אתר +עיצוב, שלא ממש מתאים בגלל ה-FRAMESET. רעיונות יתקבלו בברכה. תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by the king2006,

איפה אני יכול ללמוד בנית אתרים ?? או מישהו שיבנה לי את האתר יש חברות כאלה לבנית אתרים?? תודהה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  18. שלום, אני עוד מעט צריך לבחור מגמה לתיכון, ואני די מתלבט... אני לא יודע אם לנסות להתקבל למדעית (מדעי המחשב) או ללכת על אלקטרוניקה ומחשבים. התיכון שאני הולך אליו הוא רביבים. יש לי ניסיון של שנתיים וחצי תכנות ב PHP, חצי שנה ב C#, קצת ב c++, יודע גם JavaScript, HTML וטיפה ניסיון עם Ajax. אני משתגע, אני מסתכל על משרות בפינצטה (http://www.pinzzeta.co.il/jobs_results.php?hot_list=&part_id=35&area_id=&education_id=&exp_id) ואני אשכרה יכול להתקבל עם הניסיון שיש לי עכשיו. אני מעתסק כבר מגיל צעיר באתרים, התחלתי מגיל 9 ב HTML ומאז התקדמתי ל JS ו PHP. כמובן שאני גם יודע חומרה וכל מה שמסביב. התחלתי לחשוב לכיוון של אלקט' ומחשבים + ממר"מ, השאלה אם זה בכלל אפשרי.. …

• 23 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. שלום עוד כ-10 ימים אני הולך לצו הראשון... קראתי כבר הרבה חומר על התחום שאני רוצה להיות בו [מחשבים] אבל אני רוצה לשמוע דעות וסיפורים אישיים שלכם הדבר שאני חושב עליו עכשיו בעיקרון הוא ללכת לעתודה וללמוד מחשבים, [מדעי המחשב או תכנות], מה דעתכם על זה? מישהו פה עתודאי או מכיר עתודאים ויש לו מה לשתף? בנוסף שמעתי גם על גאמא שהבנתי שהיא יחידת מחשבים מובחרת במודיעין, אבל אני עדיין לא יודע עליה הרבה... שוב, אשמח לשמוע דעות והמלצות גם ממר"ם זה משהו שאני חושב עליו... בקיצור אני רוצה לדעת יתרונות וחסרונות, ולאן לדעתכם כדאי לשאוף מבין השלושה? או אולי בכלל למשהו אחר לגמרי? אני לומד בבצפר 10 יחידות מחשבים ו-5 פיזיקה, ומאוד נהנה מהמחשבים ומקווה להמשיך עם זה בחיים בקשר לפרופיל, מה שיכול לה…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Alexkmr,

סיימתי את בית הספר בחופש הגדול האחרון. כיום אני משלים בגרות בתנך, לומד בבצפר, שחכתי להרשם בבית הספר שלי לבגרות. לפי מה שהבנתי אני צריך להגיע יום לפני הבגרות למרכז בחינות גמיש. לכל יחידה 60 ש"ח, הבחינה בתנך שתי יחידות אז 120 ש"ח. עכשיו. א. אני נחשב אקסטרני נכון? ב. פה: http://www.info.gov.il/nr/exeres/FA096AFA-353B-4542-939F-3A40CE4F7AE7.htm כתוב: תעריפים במרב"ג: מחיר היבחנות על כל יחידת לימוד הינו: 60 ¤, למעט השאלונים (עפ"י מודל הצבירה) F, E באנגלית ושאלונים ה', ו' במתמטיקה, שמחירם 120 ¤ לכל שאלון. עלות פתיחת תיק נבחן אקסטרני: 254 ¤. אין לי תיק אקסטרני, איך אני פותח ואיפה? מחר אני אגש לבית הספר שלי לקחת תפסים ולברר עוד קצת תעינין. פאק איזה מטומטם אני שלא נרשמ…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by chenrp,

חשבתי על טלויזיה, זיכרון RAM למחשב, כרטיס זיכרון למצלמה, כרטיס זיכרון לטלפון (MMC MOBILE).. מה אתם אומרים? המחירים שם זולים? עוד שלושה שבועות חבר שלי נוסע. תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 3.8k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

אהלן, שמעתי מחברים שלי שאיזשהי תלמידה מתיכון עמל א' התאבדה בגלל שהחבר שלה עזב אותה, כנראה היא אהבה אותו מאוד וגם אח"כ שהיא חיפשה נחמה אצל החברות שלה גם הן עזבו אותה והתחילו לרדת עלייה, בגדול עשו עלייה חרם גדול. כשהיא דיברה איתן באייסי היא כתבה:"הכל על מצפונכם...." ובהמשך רשמה את כל שמות הבנות שעשו עלייה חרם. ואז היא הלכה להתאבד והתרסקה על כמה שיחים ומתה. מישהו שמע על המקרה, אולי זה מופיע באינטרנט?

• 14 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by Pika007,

מדהים

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  24. Started by sorwo,

חנון או בשמו המלא angry video game nerd הוא דמות שיצר במאי\מפיק עצמאי בשם ג'ימס רולף. החנון מעביר ביקורת על משחקים גורעים במיוחד שיוצאים לקולנסולות ובעיקר לקונסולות של נינטנדו - אותה הוא הכי אוהב אתר הרשמי - http://cinemassacre.com/AVGN/Nes_Nerd.html הפרקים האהובים עלי THE POWER GLOVE - Chronologically Confused about Movie and Video Game Sequels - NIGHTMARE ON ELM ST - "The Anger Begins" - הרשימה המלאה מהישן לחדש CASTLEVANIA 2: SIMON's QUEST - DR. JEKYLL AND MR. HYDE - THE KARATE KID - ROGER RABBIT - TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES - BACK TO THE FUTURE - McKids - http://www.youtube.com/watch?v=qVBerX6Dzmc%20 WALLY BEAR AND THE NO…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by overlap,

אני צריך לקנות מחשב חדש ולצערי יש לי רק ניסיון רע עם חנויות לא רציניות. אשמח לשמוע על ניסיון טוב שלכם, מספקים נותני שירות מקצועיים.

• 11 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים