עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by dvirf1,

היי, אני מתכנן לעשות טיול בארה"ב באוגוסט/ספטמבר/אוקטובר. יש לי ויזה מלפני כמעט 10 שנים, ותוקפה עומד לפוג בסביבות אוגוסט. מהי הדרך הכי מהירה לסטודנט להוציא ויזה לארה"ב? אני מניח שאהיה חייב לחכות בתור, אבל האם ניתן לבצע חלק מהתהליך באינטרנט?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shark1011,

אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by elior021,

צריך טיפים בקשר למבחן 70-291 כל טיפ יתקבל בשמחה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. http://www.target21.jeeran.com/index1.html http://halemo.net/info/miluim/0003.html http://www.miluimnik.co.il/component/option,com_quotation/catid,75/search,/order,date/way,DESC/limit,50/limitstart,450/

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yuval1101,

היי, אז כמו שאתם מבינים יש לי מחר צו ראשון ( אחרי שדחיתי אותו הרבה זמן ) ואני ממש לחוץ. אם למישהו יש טיפים שיוכלו לעזור לי, בעיקר מה לאמר ואיך להתנהג בראיון אז בבקשה תגידו. הדבר הכי חשוב הוא שאני רוצה להתקבל לממר"ם ואני אעשה הכל בשביל זה. אמרו לי שבראיון לאמר שאני רוצה ממר"ם וכל פעם שישאלו אותי לגבי אופציה שניה או דבר אחר, אז שוב לאמר ממר"ם. אבל שמעתי גם שאם אתה אומר שאתה לא מוכן ללכת לקרבי אז מורידים לך 2 נקודות בקב"א או משהו כזה, ואני ממש מבולבל כבר. תודה מראש, יובל

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  6. Started by Alfies,

בעוד שבועיים אני הולך לאירוע! ביקשו ממני שאני גם אצלם את האירוע בוידאו(מצלמה)! אני אין לי מושג בצילום ואני הודה אם תתנו לי כמה טיפים או הסברים איך לצלם שיצא יפה ומעניין (לא משעמם). ואיך עדיף לעסות עריכה: במחשב (שזה ידרוש קניית כרטיס TV) או רגיל (שאני לא יודע איך עושים זאת)!

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  8. Started by pain_killer12,

ובכן חברים, חבר שלי יצא אתמול לדייט, ואנחנו מנסים להפיק לקחים. הבעיה שאחרי יותר מדי שתייה, כואב הראש מכדי להפיק כמו שצריך, פה אני צריך את העזרה שלכם. הוא אסף אותה אתמול, הלכו לסרט. חיכו איזה שעה בחוץ עד שיתחיל הסרט, וסתם דיברו לפי מה שהבנתי. נכנסו לסרט (אמר שהיה סרט טוב), היה לה קר באיזהשהו שלב אז הוא חיבק אותה אליו. אחרי הסרט סתם הסתובבו, ישבו באיזה מקום והתהלכו להם, עד שהחזיר אותה הביתה. בכל השלבים השיחה זרמה והיה טוב, רק שהבחור לא לקח את זה צעד קדימה- לא החזיק לה את היד, הוא חיבק אותה אליו כשהם ישבו או הלכו, או התקרב אליה יותר מדי, בגלל שהוא לפלף ביישן חחח. האם אפשר להציל את הספינה הטובעת? תודה מראש.

• 151 תגובות
    • 13.7k צפיות
  9. Started by SaberWolf,

משהו קטן ש MINIMIZER אמר לי ב IRC והוא פשוט משוכנע ש משחקים לא משתמשים ב CPU בכלל : [16:26] <MiniMizer> SabrWolf: games are like TOTALLY NOT processor related אז בבקשה אוליי שמישהו יסביר לו....

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by e.s,

איפה אני יכול למצוא את הכתוביות לסרט "טיפשים בלי הפסקה 2"

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by IG,

מישהו יכול לתת פרטים על הנעשה בחודש הכי מגעיל שיהייה לי השנה? (טוב נו, אולי לא מגעיל כמו תקופת המבחנים...) אני רוצה לדעת למה להתכונן: כמה אני אצתרך לרוץ ביום... ( מה ההבד לבין סטודנט לפני ואחרי תקופת מבחנים? 5.5 ק"ג: +5 בשומן מהפיצות והישיבה של 16 שעות ביום, +0.5 בשערות... והווה חבל להיפרד מהליפה שגידלתי במשך ה3 חודשים האחרונים :)

• 61 תגובות
    • 9.2k צפיות
  12. Started by rtr,

שלום לכולם... שבועיים שהפורום הזה חסר לי כל כך... כן אני אחרי שבועים רצופים של טירונות גובים במחנה 80.. ואני יכול להגיד על זה רק דבר אחד, זה פשוט קיטנה ! אומם האוכל גרוע (אבל אני 5 דק' מהבית אז אני רוב הזמן מקבל שווארמה ופלאפל.. ), המפקדות עם האף בשמיים למרות שהן פחות חצי שנה בצבא.. אבל המגורים למשל הם כמו אחסניית טיולים זולה.. (אולי אפילו מאוד, אני בהילטונים למי שמכיר..). מה שבטוח גם על זה 80% מהגובניקים שם בוכים ... אנחנו בעיקר עומדים הרבה במיסדרים זה הדבר הכי קשה שם יום ראשון שעבר קלתנו נשקים ועברנו 12 שעות של אימון ביומיים שאחרי זה וזהו סיימנו עם האימוני נשק כל כך מבאס דווקה היה ממש כיף ואפילו גילתי שאני דיי טוב בזה .. :'( אולי שבוע הבא נתגבר את המישטרה ה…

• 37 תגובות
    • 4.7k צפיות
  13. Started by Component,

מי בא? איפה אתם? איך היה? יש מישהו בניצנים? ג'ניה, נא להגיב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הטירונות עושים לכל אחד מהפרופיל שונה ? או שתיהן 07 ? (בהנחה שאין מידע לאן מתגייסים - הצבא לא אומר עד יום הגיוס)

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by shloosh,

אתמול כאמור הייתה לי בחינת בגרות בתנך. הגעתי לבית הספר כמעט חצי שעה קודם לפני הבחינה. בדקתי באיזה כיתה ואיפה החדר נמצא ועליתי לכיתה. ישבתי מחוץ לכיתה כאשר בדקתי שוב שהשם שלי נמצא ברשימת התלמידים המודבקת על הדלת. אחרי שראיתי שהכל בסדר פשוט חיכיתי שהאחראים יורו להיכנס לכיתה-דבר זה קורה בסהכ 2-3 דקות לפני שהבחינה מתילה. עמדתי בטור ושאמרתי את שמי הוא לא הופיע ברשימה של האחראית!! היא אמרה לי לרוץ לאחריות הבחינות בתנך שנמצאת במזכירות קומה 1 ירדתי מהקומה ה-3 לקומה ראשונה בריצה וכמובן שהאחרית לא הייתה שם,עליתי למעלה ואמרו לי לגשת לסגנית מנהל.ירדתי עוד פעם אל הסגנית. הגעתי מתנשם עייף ומזיע ובין הנשימות הצלחתי להגיד לה מה הבעיה והיא אמרה שהיא תדאג לזה. אבל מה זה תדאג לזה?? עליתי לכ…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  16. Started by Dilbert Marker,

היי, אני בכיתה י"ב אחרי שסיימתי כבר 5 יחידות מדעי המחשב. השנה אנחנו אמורים לעשות פרוייקט בVB (שהתחלנו שנה שעברה) שמהווה 5 יחידות נוספות ויעניק לנו את תעודת טכ"מ ה"נכספת". אבל די נמאס לי מVB ומהפרוייקט הזה. אז רציתי לדעת אם יש טיפה של אמת בשטויות שמאכילים אותנו מכיתה י' (סוף ט' האמת) בנוגע לטכ"מ, ואיך שזה ממש מתנה\בונוס. מישהו יכול לומר לי מה זה באמת נותן? זה ייתן לי יתרון למסלול כלשהו בצבא? זה ייתן לי משהו לאוניברסיטה? כי אני הבנתי שלאוניברסיטה מחשיבים רק שתי הרחבות של 5 יחידות (ויש לי כבר 99 במדעי המחשב ואני בונה על 98 לפחות בפיזיקה). לא? כולם אומרים "תסיים תקבל עוד 5 יחידות עם ציון 100 מתנה", אני שואל בשביל מה... אז הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיודע... אם כל הטכ"מ הזה בכלל …

• 16 תגובות
    • 5.3k צפיות
  17. נרשמתי ללימודים יג' יד' התקבלתי וכו'... וקיבלתי לפני כמה ימים הודעה שהתקבלתי למסלול טכ"ם תקשוב ורשום שצריך לחתום על חוזים - כנראה קבע. אפשר הסבר על טכ"ם תקשוב ומה עושים שם?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  18. סיימתי טירונות 02 ונתנו לי צו הצבה להיות בתל השומר ב 8 בבוקר. כתוב שאני צריך להתייצב ביחידה: אלרם700רםתג אחוד. שם מקצוע: טכנ' מכשור רפואי. למישהו יש מושג מה אני הולך להיות?? (או אפילו מה אני הולך לעבור?) :s05:

• 25 תגובות
    • 4k צפיות
  19. Started by PhP dUdE,

שלום,בזמן האחרון יש לי יותר מידי זמן פנוי על הידיים,מידי פעם אני עושה כמה פירמוטים וכו... בזמן האחרון רציתי להפוך את זה לתחביב יותר משתלם. מישהו יודע אולי איך אני יכול לפרסם את עצמי ואיזה חומר\תוכנות\ספרים\אתם חושבים שאני צריך להחזיק אצלי?

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  20. Started by toska,

מהיכן ניתן ללמוד טכנאות מחשבים, פרט לספרים? ישנם ספרים אונליין?אתרים? ת'נקיו.

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. Started by alex15,

אני רוצה ללמוד ברשת אם אפשר A+ זאת אומרת טכנאי A+ ? אני לא מוצא חומר אפשר קצת עזרה ?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by xTz,

היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני חייל משוחרר ואני מקבל טלפונים והצעות מה ללמוד ואיפה, בחרתי מחשבים והפנו אותי לג'ון ברייס הייתי שם היום ועברתי את המבחן קבלה לקורס טכנאי PC מישהו מכיר את הקורס? עשה אותו יכול לתת את דעתו בנושא? האם כדאי? התעודה שמקבלים בסוף שווה?

• 6 תגובות
    • 5.2k צפיות
  24. Started by BoOoM2008,

אז ככה אתמול הלכתי למכללה הטכנולוגית באילת כדי להצטרף ללימודים (טכנאי PC ורשתות). הלימודים יערכו כ שנה.(טכנאי רשתות A+מאק) רציתי לשאול עם עשיתי נכון לדעתכם ללמוד את זה אני בעיקרון מאוד אוהב מחשבים ומצפה כבר להתחיל ללמוד היו לי שלושה אפשריות בחירה הראשון שבהם טכנאי LAN השני טכנאי A והשלישי טכנאי A+ מערכת הפעלה מאק הלימודים כמובן ממומנים על ידי המענק הצבאי הלימודים עולים 13,600. המחיר הוגן? שווה? תודה לעוזרים וסליחה על החפירה

• 25 תגובות
    • 4.4k צפיות
  25. Started by rikus,

מה הרווח הממוצע של עבודה כזו? אני יודע שקורס הוא 3 חודשים.. האם יש ביקוש לזה עדיין? מה עדיף-שוק פרטי או שכיר? אני בעיקר פונה לכאלה שעובדים בזה כיום...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.