כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
אתם יכולים בבקשה לכתוב לי ברוסית את הדבר הבא? סשה אני אוהב אותך. תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך אך איזה הרגשה טובה לחזור לפה!! וואלה תאמינו לי התגעגעתי לפורום לא ידעתי לאן ללכת חחח אבל עכשיו אני שוב פה !!!! שאלה עם קיבלתי באן זה אומר שמתאפס לי החשבון אזהרות עד הבאן הבא?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי, תיראו היום הייתי בכמה פורומים ושמתי לב שמלא ילדים לוקחים כתבות מהאתר (למשל מהדף הראשי) ושמים אותם בפורום שלהם (ללא קרדיט). לדעתי אם נסגור את האתר להזמנות אז יהיה לנו שקט מילדים קטנים שעושים ספאם ושאלות דפוקות,לא יעתיקו מאיתנו כתבות וכו'... אבל מצד שני זה פורום לכולם ומי שלמשל יהיה צריך מפרט אז הוא לא יוכל לבקש. פתחתי סקר לראות מה אתם חושבים. אם תסבירו גם למה בחרתם זה יהיה מצויין. מקווה שזה הפורום המתאים. דניאל
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
NVIDIA ביזבזה 5 מיליון דולר על הפירסום של קרייסיס ומכיוון שהמשחק הזה פונה רק לשוק ה SUPER-HIGH-END אז היום המנייה של NVIDIA צונחת ביותר מ 10 אחוז! תשכחו מפאטצ'ים חדשים לקרייסיס. עוד גורם לנפילה הזאת הוא הקנייה הבזבזנית של חברה שמייצרת כרטיסי פיזיקה (?). למי שרוצה לראות בעצמו, NASDAQ:NVDA.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
כאשר אני משאיר את המטען בחשמל אבל לא מחובר לפלאפון הוא מסרטן? תודה רבה מדובר על מטען של סוני אריקסון.
-
- 11 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3507211,00.html
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
ענק הבחור מטורף!!! נראה לי שמייקרוסופט פיטרו אותו או משהו חח וואי וואי כמה תגובות ביוטיוב אחרי שפירסמתי! חחחחחחח אני רק רואה אותו זורק את הקופסא על הריצפה אני מתהפך...
-
- 9 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הייתה עכשיו כתבה בערוץ 2 על כמה שלא משתלם לקנות בחול כי יש מיסים ומכס ועדיף לקנות כאן LET ME TELL YOU SOMETHING הזמנתי פעם חבילה של תוספי מזון ב200 דולר, לקחו לי מכס+מע"מ+מס אחסון+50 דולר FEDEX+מס למשרד הבריאות של 400 שקל על חלבון .. הם חשבו שזה תרופה הNOOBS האלה נחשו מה ? עדיין יצא לי שליש מהמחיר של החבילה בארץ... וזה עוד עם משלוח אספרס בין לאומי של FEDEX וכל המיסים כולל מיסים שרק יהודים מספרי הבדיחות הגזעניות יכולים לתת לך כמו מס אחסון (שילמתי 50 דולר פדקס, מה מס אחסון 100 שקל ???!?!?!!?! באיזה מדינה בעולם זה קורה ?) פלוס בגלל שהשרלילה חשבה שאבקת חלבון זה תרופה היא לקחה לי 400 שקל והחתימה אותי על כתב ויתור שזה באחריותי המלאה אם משהו קורה לי. שלא לדבר על השרלילה השנייה…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עכשיו הייתה רעידת אדמה לאיזה 20 שניות.. חח איזה קטע אני קולט את עצמי זז עם הכסא מי עוד הרגיש?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
התקבלתי למכללה ללימודים יג' יד' לפני הצבא, מכיוון שאין ביכולתי או ביכולת ההורים שלי לממן את כל הסכום האם יש אפשרות לקבל מלגה\מס' מלגות על מנת לכסות לפחות כחצי מהסכום? ואם כן איך ואיפה אפשר למצוא את הקרנות הללו? בתודה , ניר.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי הזהרה לכולם !!! יש וירוס חדש מוזר מאד ומתוחכם מאד,הכי מתוחכם שיצא לי לראות.פתאום היום אני מקבל הודעה ושליחת קובץ ממישהו לא מוכר, אחרי ששאלתי את הבן אדם מי זה ומה הקובץ הזה ענתה לי אמא של חברה שלי לשעבר,משהו מוזר מאד,כניראה אני ברשימה שלה, בקיצור,היא לא הבינה על מה אני מדבר,"איזה קובץ" ? איזה הודעה ? בקיצור אמרתי טוב שתיהיה בריאה,אחרי שעה שוב,אותה הודעה ואותו שליחת קובץ,בקיצור אמרתי טוב,ניראה מה זה,פתחתי את הקובץ ופיתאום קפא לי המסך לכמה שניות ואז כל אנשי הקשר שלי התחילו לשאול אותי מה זה ההודעה הזאת ומה זה הקובץ שאני שולח,ואני נותרתי המום,וישר הבנתי שמדובר בדור חדש של וירוס או ספייוור רציני ומתוחכם מאד, כל מי שפותח את הקובץ אוטומטית נגוע ושולח אוטומטית את ההודעה לכל…
-
- 28 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום שלום. כמו ת'רד הגיטרות שהיה פה לא מזמן, החלטתי לפתוח ת'רד לבאסיסטים שיש פה, לראות מי מנגן. לנושא העיקרי- אני מתחיל ללמוד, והתקציב שלי הוא בערך 1.5K. בעקרון בחלילית הבאסים לא שווים ממש לפי דעתי, אבל בכלי זמר (http://www.kley-zemer.co.il/category/ibanez-bass_page) דווקא תפסתי עין על שלושה של איבנז (IBANEZ GSR-200 ו- IBANEZ RD-300 שאלו ההתלבטות שלי, וIBANEZ SRX300 שאולי אני אוכל להשיג בפחות מ1.5K). בעקרון אמרו לי שאם אני יכול להשיג את הSRX300 כדאי לקחת אותו, אבל אני לא רוצה להתקע על הצליל המטאליסטי והכבד שלו, כי אולי אני גם ארצה לנסות פאנק (הסגנון העיקרי שאני מתכוון לנגן הוא רוק אלטרנטיב\פרוגרסיב, רוק בכללי). כן, ברור לי שאני אצטרך ללכת ולבדוק כל אחד, אבל אם למישהו…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באזור השרון. אני רוצה להתחיל, עד שאוכל לצרף את זה לפרוייקטים של מוזיקה שאני עושה. עריכה: אם מישהו יכול לכוון אותי טיפה אני אשמח, אני רוצה להגיע לצלילים מאוד נמוכים, אוכל לעשות זאת גם בצ'לו? כי לא מתחשק לי קונטרבס.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
בתחילת מרץ אנחנו אמורים לבחור מגמה שנלמד שנ הבאה (כיתה י') וחייבים לעשות בה 5 יחידות בגרות. האפשרויות הן: פיזיקה, ביולוגיה, כימיה, פסיכולוגיה+כלכלה, סוציאולוגיה+כלכלה, פסיכולוגיה+סוציאולוגיה, ספרות (אין מצב!!!), מחשבים, קולנוע-תקשורת. אני חושב שאני אבחר פיזיקה כי אני לומד את זה השנה (חמד"ע) וזה מעניין. רציתי לדעת איך אפשר להמשיך עם זה בצבא ובאוניברסיטה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
חבר'ה, אני משתגע, אני התחלתי לעשות ריצות... לקראת צבא.... אני כבר הרבה זמן מחפש שירים ממהירים ל"אדרנלין" כדי שלא יהיה משעמם ויהיה קל יותר לרוץ. חיפשתי כל מיני טראנסים או DJ Mixes אבל יש שם חלקים ארוכים שהם רגועים וקשה לרוץ איתם... אז בואו תציעו שיר שיר ובסוך תיהיה לי [ולכם ] רשימת שירים המתאימים לריצה... תודה רבה מראש *לא פסיכודלי מטורף או ראפ [תודה ]
-
- 30 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
הוראות שימוש: חובה לקרוא את האזהרות לפני השימוש! לנער היטב ולהתיז כ-3 שניות כלפי מעלה אל חלל החדר. לבישום אריגים, חובה לבצע בדיקת עמידות הבד או הבגד בפינה נסתרת. יש להתיז במידה שווה על פני האריג או הבגד ממרחק של כ-30 ס"מ. ועכשיו לקטע האירוני כמה שזה מפגר?!?!!? ואני חושב לעצמי.... או שהם היו עצלנים ולא כתבו הוראות שימוש באנגלית, או שהם מפגרים....
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
קיבלתי מנילת שדה(72) ואני מתלבט לציון הגבוה בין:נ"מ,חיל הים,ומודיעין שדה. בעקרון אני רוצה לבחור מתוכם את היחידה שתתן לי הכי הרבה ידע טכנולוגי(כמו קורסים מקדימים) במהלך השירות. ישנה עוד שאלה במנילה והיא -כמה אני מעוניין להיות לוחם.בתכלס אני לא מעוניין,אני בכלל רוצה להתקבל ליחידות מחשבים בצבא ולכן אני לא יודע אם הסימון בשאלה זאת יפגע בסיכוי להתקבל ליחידות מחשבים לא קרביות (נגיד אם אני יסמן ציון 4 מתוך 5). אודה לכם אם תייעצו לי.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט החלומות של היום הוא הגרוטאה של מחר..כנסו. גם אני רוצה עכשיו 9450quad , gt8800, ולוח שתומך ב-crossfire +ddr3 הבעיה שהתקציב מוגבל . וגם אם התקציב לא היה מוגבל אני שונא להשקיע את מיטיב כספי על משהו שמתיישן ומאבד כמעט את כל ערכו בתוך מספר חודשים ספורים. פשוט נישבר לי הזין לגלות כל פעם מחדש שיצרני החומרה משתינים עלינו (הצרכנים) בקשת ולא מאפשרים תאימות אחורה לחומרה חזקה ויקרה שנרכשה רק זמן קצר קודם לכן. נימאס לי מהטריקים והשטיקים של היצרנים ולכן הגעתי למסקנה שאני אלך הפוך על הפוך כלומר ארכוש את החומרה המינימאלית שתעשה את העבודה נכון להיום (בעיקר הרצת משחקים אבל לא החדשים ביותר שבהם ) ולהשאיר פתח לשדרוג משמעותי כאשר החומרה היקרה של היום תרד במחירה. אני בטוח שכמעט לכל אחד…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי התחלתי לעבוד בשעה טובה ומוצלחת כטכנאי PC בבי"ח קפלן ברחובות לפני כשלושה שבועות. אני כמעט ללא נסיון, אבל הבוס שם ראה שיש לי כח רצון ללמוד ובזכות לחץ של אחד העובדים שבזכותו בכלל הקורות חיים שלי הגיעו לשם התקבלתי לעבודה! הבעיה בבי"ח היא שצריך לרוץ ממקום למקום ואין זמן לנשום..ולאחד בלי נסיון כמוני זה נהפך לגהנום. כמובן שאני לומד דברים חדשים אבל בקצב הזה בואו נגיד...או שיטיסו אותי משם עוד כמה חודשים..או שבגלל חוסר הנסיון שלי אני אסבול הרבה מאוד זמן עד שהנסיון שלי באמת יהיה שווה משהו. הגעתי למסקנה שצריך להתקדם לבד בבית..הדברים העיקריים שצריך לדעת שם [ובעצם בכל מקום שדרוש בו טכנאי] הם הגדרת מדפסות, אופיס, Win Server 2003, Win XP, exchange ועוד כמה דברים שבטח שכחתי. יש לי מחש…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני איש מחשבים מהשטח אני בן 26 ורוצה לילמוד תחום המחשבים מאוד מעניין אותי ואני רוצה ללמוד אז החלטתי ללמוד הנדסאי תוכנה במכללה הטכנולוגית בב"ש אין לי בגרות אבל אמרו לי שם שצריך רק 2 יח עברית 3יח אנגלית 3יח מתמטיקה אז ככה שלא אצטרך להשלים הרבה וחוץ מזה עברית יש לי כבר 2 יח השאלות שלי הם: יש עבודה בתחום? כדאי ללמוד את המקצוע?
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
http://meine-ex.npx.de חבר שלי שלח לי את זה מה זה? ד"א יפה לכל המזילי ריר אני יעלה את התמונות עכשיו עוד כמה דקות אתלכם במחשב....
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, אם אתם יכולים לעזור לי רציתי לדעת כמה דברים: -האם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים טובה באיזור ניו יורק שיכולה לעשות שם משלוחים? -שמעתי שעל הבאת מחשבים לארץ אין מכס, האם זה נכון? -האם באמת יותר משתלם לקנות מחשב בארה"ב? -ורציתי לדעת האם מחשב שאני קונה בארה"ב יתאים מבחינת זרם החשמל השונה בארץ (220V או מה שזה לא יהיה..) ואם לא מה אני צריך לעשות בשביל שיתאים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-