כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,552 דיונים בפורום זה
-
שלום, משהו מכיר חנות בארה"ב (באינטרנט) אשר מקבלת כרטיס אשראי בינלאומי (חוץ מ- AMAZON)? בדקתי ב- BUY.COM, NEWEGG.COM, CLUBIT.com והם לא מקבלים. אני מעוניין במשלוח בתוך ארה"ב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל : 1. ניסיתי לשחזר , אבל כנראה שאני לא זוכר את התשובות לשתי השאלות , לא במדויק לפחות , והוא לא אומר לי מי מהן שגוי אלא שניהם 2. ניסיתי לשחזר דרך אימייל אבל כנראה שהבנאדם שפרץ שינה את האימייל, כי הכתובת שאני מכניס הוא אומר שהיא לא מתאימה יש דרך אחרת לשחזר את הסיסמא? או את החשבון? ליצור קשר עם חברת ICQ? כי לא נראה לי שהם יעשו משו... עכשיו מה שאני יותר אופטימי לגביו אם אפשר להיות אופטימי במצב הזה , זה לשחזר את רשימת אנשי הקשר , כי זה באמת מה שחשוב לי , רשימת קשר של 5 שנים... יש איזה תוכנות שמאפשרות לשחזר את רשימת אנשי הקשר? או איזה דרך כלשהי שאתם יודעים עליה? שימו לב שהאשכול הזה בא במטרה להחזיר לי את האייסי שלי ולא לפרוץ או לעשות שום דבר לא חוקי אחר נ.ב. אני…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ואני לא מתכוון לאיזה שיר שניים כאורחים או משהו כזה, אלא הופעה משש שלהם. כמובן מצולמות שאוכל להשיג ולראות אותם ולא לדמיין אותם... =]
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש רכב משנת 99' חסכוני וטוב. מומלץ גיר רגיל (אבל אפשרי אוטומט). שלא עבר הרבה קילומטר. עד 25000 שקל. תודה
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את השאלה המצ"ב בקובץ כי ממש שברתי עליה את הראש ולא הגעתי לפתרון... :'( תודה [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , פורום Hwzone אתמול חזרתי מפולין (מסע בעקבות השואה ) ורציתי להגיד שאני ממליץ מאוד לנסוע לשם, וללמוד. רציתי לשמוע את דעתכם על המסע הזה ומה חשיבותו בעינייכם. לי זה היה מדהים, ואני ממליץ בטירוף אולי אני יעלה תמונות יותר מאוחר (צילמתי 1000 תמונות..)
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
חללית חיזרים פרצופים מטוס קרב בחניה של משרד ועוד המון דברים מוזרים http://www.metacafe.co.il/watch/1199655/from_google_earth/
-
- 4 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום, במסגרת לימודי בכלכלה וניהול אני עושה עבודת מחקר על לקיחת סיכונים כלכליים. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו למלא את השאלון המצורף ולשלוח לי אותו בהודעה פרטית או למייל - guyalki2@yahoo.com. תודה מראש גיא [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני תמיד רואה בטלויזיה פרסומות למסכים עכשיו אני רוצה לדעת איך אומרים נכון את המילה תקראו את המילה איך שאני כותב אותה 1.מסקים 2.מסחים אם אומרים אותה נכון ? אני יודע שזאת שאלה טיפשית אבל היא מציקה לי כבר המון זמן
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 823 צפיות
-
-
-
לפני כשלושה שבועות קניתי נעליים של נייק והם לא היו נוחות וכשניסיתי להבין למה נאמר לי ע"י אורטופד (לא קשור לחנות) שיש לי פלטפוס. חזרתי לאחר מכן למקום שממנו קניתי את הנעליים והחליפו לי את הנעל לנעל של החברה החדשה הזאת סקוני שהם קצת יותר רחבות (לפי טענת החנות) ונתנו לי מידה קצת יותר גדולה מכיוון שהם אמרו שהם יוסיפו לי מדרסים לנעל (בתשלום כמובן) על מנת שתהיה תמיכה לרגל ולמנוע לחץ. את המדרסים שעשיתי בחנות עצמה שהגיעו אחרי שבועיים אלי. אני עם המדרסים עלי כבר מיום ראשון הזה והם לא נוחים בכלל, אני לא מסוגל לעמוד עליהם יותר משעה וכל הרגל שלי לחוצה מכל הכיוונים בגלל שהמדרס הקטין את הגודל של הנעל. התקשרתי לחנות שממנה קניתי את הנעל ועשיתי את המדרס ואמרו לי שאני צריך ללכת עם המדרס 10 …
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי. טוב. אז עבר זמן רב מאז הפגישה האחרונה שאירגן חבר הפורום Aviko,ום אני לא טועה זה גם היה בפסח. וזמן רב שאני מחכה שאולי אחד יציע ;D, (כמובן שהמפגש של חברי הפורום אודיו לא נחשב),אני מדבר פה על מפגש מלא של הפורום. האם אני זוכה להיענות רבה? אם כן,אז אפשר לקבוע מקום על-פי הרוב באתר,ולעשות משהוא ממש נחמד בחופש. מישהוא מעוניין? MuTaTiOn.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי יש לי אתר בשרת האיכסון החינמי free host. האתר שלי קרס, וראיתי שגם האתר free host קרס. מישהו יודע מה קרה להם? והאם יש סיכוי שהאתר שלי יחזור לקדמותו?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום יש לי 4 משוואות ,כאשר בכל משוואה יש לי 4 נעלמים ... האם יש דרך קלה לפתירה ? תודה.. (אם יש למישהו מחשבון משוכלל אשמח שיעזור לי) המשוואות הם 3a+15b+3c+7d=37 11a+9b+2c+8d=55 2a+5b+3c+7d=1235 3a+15b+2c+5d=40
-
- 8 תגובות
- 30.8k צפיות
-
-
http://www.techtree.com/India/News/HOT_NEWS_Intel_Guns_for_a_Five_Core_Chip/551-88107-581.html חחח אהבתי. הצתה מאוחרת אבל הייתי בעבודה עד עכשיו.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן.. טוב, אז שבוע הבא אמורים להתחיל לבנות לי את החדר החדש, אז התחלתי לתכנן אותו בנתיים.. מידות החדר הם 5.50X2.40, אבל ישנם מספר מגבלות שלא ניתן לשנות, מיקום הויטרינה\חלון\דלת\מיקום הארון\מדפים הקיר (פרטים בתמונות) אני כבר די סגור על התכנון של החדר, אבל יש מספר בעיות שלא כל כך מצאתי פתרון. כמו מיקום המקררון (ליד הדלת) שמתי את כל הציוד המתוכנן כבר בתמונות, חוץ משידה שאמורה להיות ליד המיטה, וספה\פופים שאמורים לבוא אחרי המיטה (בין המיטה לטלוויזיה) אופפסס.. עכשיו שמתי לב ששחכתי לשים את המזגן, בכל מיקרה הוא אמור לבוא מעל המראה שליד הארון. אז הינה לינק לתמונות: http://s221.photobucket.com/albums/dd309/eitvrdt/NewRoom/ אז בבקשה, תזרימו הצעות לשיפור, או בכלל, לשנות את כל הסידור.…
-
- 33 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני רוצה להעלות אתר. דומיין ושרת בדרך. (בקרוב קונה) אבל מה, שם אין לי. כמובן שזה מונע ממני לקנות דומיין, בגלל זה ה- בקרוב קונה... אני צריך עזרה מכם במציאת שם לאתר. זה יהיה אתר כללי עם מדריכים שונים, בלוג ועוד דברים.. (מקום לשמור פרוייקטים שונים - מידע עליהם, גלריית תמונות..) תודה למי שיעזור (ואם תרצו, אני אפילו אזכיר את שמכם באתר...)
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
-
-
חפשתי בגוגל הוכחות ומצאתי הרבה. לדאבוני האנגלית שלי לא משהו ואני לא מכיר את התרגום המלולי למושגים שאני מכיר בהנדסת המישור. לכן אני לא מצליח להבין כמעט כלום מההוכחות.... ניסיתי לחפש הוכחה בעברית ולא מצאתי =\ ולכן אשמח אם משהו יתרגם\יסביר לי אחת מן ההוכחות. אני צריך הוכחה ללא שימוש בטריגונומטריה כי את זה עדיין לא למדתי.... מצאתי כאן הוכחה מפורטת ולא הבנתי אותה כ"כ http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/MorleyZsolt.shtml אם לא את זאת אז אשמח אם משהו יעזור לי עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Dergiades.shtml או עם זאת http://www.cut-the-knot.org/triangle/Morley/Naraniengar.shtml תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-