כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,685 דיונים בפורום זה
-
עכשיו שמתי לב, שאיפה שאמורים ליהיות מספר התגובות שלי, כתוב leet(מצורפת תמונה) וזה לא רק בפרופיל אלה בכל הפורומים למה זה, ומה זה אומר? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שנה 1-> 289 ש"ח שנה 2-> 297 ש"ח זה כולל טלפון 3 ממרים של הוט עם 70 ערוצים אינטרנט 2.5 מגה עם upload של 250KBS וראווטר+ התקנה 99 יש אולי אפשרות לקנות ראווטר ולהתקין לבד וזה יצא יותר משתלם? בגדול כל ההצעה הזאת זה מחיר נורמלי או מוגזם? נראה לכם שאני יכול לסחוט מהם איזה ממיר Megic או HD?או אוליי מהירות אינטרנט יותר גבוהה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחריי שאתם עצבניים כולם כעסו והיו מגעילים והיה לכם יום חרא החברה לא מדברת איתכם בבית ספר אתם עייפים מלהקשיב אז אתם הולכים למחשב ושוכחים מהכול? אני עושה לפעמים ככה ופשוט שוכח הכול
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעניין אותי מה עושות ציפורי שיר בלילה חוץ מלנדוד איפה הן מבלות את הלילה?.. כי נגיד על העצים שהן נמצאות ביום הן לא נמצאות בלילה הכוונה לציפורי שיר
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חייל חובה. המפקד שלי (סרן) מתחתן בשלישי. כמה מקובל להביא? המפקד הכי טוב שיכולתי לבקש, אני חייב לו בגדול בהרבה מישורים. אבל ממש לוחץ לי על הכיס.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מילים: אבא שפך לי שמן רותח לתוך האוזן אמא מרביצה לי כל היום בכיתה שאלו איזה צבע יש לברזל ורק אני כתבתי אדום אבא קנה לי דוברמן במיוחד בשבילי שבכל דקה ושלושים יוריד לי ביס לפנים אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים בחמש בבוקר השכמה עם פיצוץ לכליה אמא במטבח מחפשת סכין המורה הראתה לי איך באמת נראה ברזל ואבא הראה לי דברים אחרים אבא קנה לי שופל במיוחד בשבילי ואם הוא לא היה עסוק ממש עוד היה מביא לי נגמ"ש אבא מקוה שאני לא מגלה שרק אותי בבית ככה מפנקים ככה מפנקים... איזה יופי של שיר, אה? ועוד שיר מומלץ שלהם- אציטון
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך להגיע לתחנת משטרה היום (לא משנה איזה) אני גר באיזור כצנלסון בגבעתיים ואני לא תלוי באוטובוסים אבל מומלץ שזה יהיה כמה שיותר קרוב תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
dude...? הייתה גם בשאת שהייתה בתל אביב ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להנפיק כרטיס עובד, איפה אני אמור להוציא אותו? בסניף הקרוב אלי של משרד הפנים? באגף כלשהו בעיריה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי שביום שלישי (עצמאות) מקבלים 175% השאלה היא עד איזו שעה זה תקף . ואם כבר, אז מאיזו שעה ביום שני מתחילים לקבל את התעריף הזה? מה קורה עם משמרת לילה? תודה, שבת שלום.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש דשא לגינה בייתית, שיראה יפה כל השנה, בעיקרון באזור שהוא אמור להיות בו רוב היום יש שמש, עכשיו יש שם רשת צל, אבל סביר להניח שזה ישתנה אז הדשא צריך להיות עמיד גם לרוב היום שמש וגם לצל, יש למישהו המלצה לסוג דשא?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבנתי מגוגל שזה מבחן שהוא מעין מבחן "שליטה" כדי לראות עד כמה אתה שולט במחשב, במושגים ובפונצקיות השונות. אני צריך לעשות מבחן כזה כדי שאוכל "להרצות" ולהדריך כמה זקנים... כעיקרון עברתי על הסיליבוס ואת רוב הדברים אני יודע, השאלה עד כמה עמוק שואלים ואיך זה מתבצע הלכה למעשה - שאלות אמריקאיות? צריכים להראות להם את מה שהם מבקשים על מחשב שנמצא שם? שואלים בע"פ? ומה הרמה המדוברת של הדברים שם? בטלפון היא אמרה לי שיכול להיות שיש access גם וכל מיני פונקציות ב-Excel שצריך לעשות (זה החלק החלש שלי, לא מתעסק עם התכונות הללו). בקיצור, כל מי שיכול לשפוך אור על העניין - מוזמן
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני גולש במהירות 2.5 מגה משלם לבזק תשתית 86 (אבל התשתית היא גם על 5 מגה, אני יסביר בהמשך) לבזק בינלאומי אני משלם 69.90 על 2.5 מגה שזה מחיר גבוהה מאוד! עכשיו מין הסתם שאני מחוייב לבזק בינלאומי השאלה אם אני יכול עדיין לחדש את המצבע וההתחייבות עם דיל טוב יותר! אני רואה בזאפ שיש בבזק בינלאומי מהירות כפולה של 5 מגה באותו סכום להיתחייבות לשנה!!! זה בידיוק מה זה אני משלם רק עם מהירות קטנה פי 2! לגבי בזק שם אני משלם 86 וזה גם על 2.5 וגם על 5. לפני חצי שעה בערך היתקשרו אלי מבזק ואמרו לי שמגיע לי שידרוג מ 2.5 ל 5 באותו מחיר בהיתחייבות! אמרו לי שאני צריך לשדרג גם את המהירות אצל הספקית רק ששם דרשו תוספת תשלום גדולה אז וויתרתי ואמרתי לבזק להשאיר את זה ובבוא היום אני ישדרג ל 5 מגה אצל …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE] [TR] [TD]Security info replacement[/TD] [/TR] [TR] [TD]Someone started a process to replace all of the security info for the Microsoft account ********@hotmail.com.[/TD] [/TR] [TR] [TD]If this was you, click the button below to bypass the waiting period by using your existing security info.[/TD] [/TR] [TR] [TD] [TABLE] [TR] [TD=bgcolor: #2672ec] This was me [/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD]If this wasn't you, someone else might be trying to take over ********@hotmail.com. Click here and we'll help you protect this account.[/TD] [/TR] [TR] [TD] If you don't recognize th…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני גר בממ"ד ואין לי ממש קליטה של רדיו בחדר. רציתי לחבר אנטנה למערכת וקניתי אנטנה שמתפצלת לשני כיוונים. בעצם זה מעיין כבל כזה... איך אני אמור לתלות את זה על מנת שאני אקבל קליטה טובה? האם אפשר לחבר משהו מהמערכת לשקע בקיר שכתוב עליו רדיו (איפה שמחברים את הטלוויזיה..) או שאין קשר? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני רוצה ללמוד, אבל לא החלטתי מה ללמוד. מה שכן אני יודע שאני רוצה הנדסאי(כי אין לי הרבה ברירות), בתחום ההייטק שמעניין אותי, יש לי ידע במחשבים וגם עובד במפעל שכזה. חשבתי בהתחלה ללמוד הנדסאי תוכנה, מכיוון שיש לי רקע במחשבים, אבל לאחר בירורים עם חברים הבנתי שזה משעמם ואין הרבה ביקוש בארץ. הכיוונים האפשריים הם: תעשייה וניהול,אלקטרוניקה-מחשבים,אלקטרוניקה רגיל,הנדסאי מכונות ,הנדסאי תהליכי ייצור והנדסאי תוכנה אני מתלבט ומנסה לבחור בקפידה במקצוע שיש בו תועלת ויניב לי משכורת יפה בעתיד וכמובן שיהיה לו ביקוש. בתודה מראש לכולם מחכה להמלצות.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אני עוזב לחו"ל לתקופה די ארוכה ואני חושב לקחת את המחשב הנייח איתי גם כי השקעתי בו די המון וחבל להשאיר אותו אין מצב שיתנו לי לקחת אותו איתי למטוס כ'חפץ אישי'? או יגבו ממני תוספת תשלום ואם כן אז כמה גם לפרק את המחשב לחלקים לא ממש יעזור לי פה. מישהו פה היה המצב דומה? או שהבררה היחידה שלי זה חברה חיצונית ? ואם כן אז איזה יש במחיר שפוי תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי דרמל בחו"ל ושכח לקנות ראשי חיתוך. אחרי זה הוא הראה לי קופסא עם ראשים ואנחנו עדיין מתווכחים אם אלה ראשים לחיתוך (פח/ברזל כמובן) או להשחזה, אני חושב שהם להשחזה כי הם עבים מדי בשביל חיתוך. אני אודה לכם אם תתנו לי מקום/ות בארץ שאני יכול בוודאות לקנות ראשים לחיתוך פח/ברזל ואם אפשרי אז אני גם צריך תמונה של ראש לחיתוך כדי לוודא שמה שיש לי בבית עכשיו זה לחיתוך/להשחזה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/dinamo8/flash תגובות
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברור שאני לא אוכל ללמוד את כל אבן שושן, אז איפה אפשר למצוא מילון שיש סיכוי גדול שרוב המילים שם יהיו בפסיכומטרי? אם יש מילון כזה... האם ספר המילון שמקבלים בלחמן הוא טוב? כי יש לי אותו...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
לפני כמה שנים טובות אמא שלי קנתה בערוץ הקניות איזה ABB-MASTER או איך שלא קוראים לזה על זה סלחתי לה, אמנם מערוץ הקניות, אבל היה אחלה מכשיר במשך השנים, עד שנשבר... אני מחפש לקנות תחליף, וחשבתי שאולי יש למישהו מכם המלצות ? הסתכלתי בזאפ ואני רואה כמה מכשירים מכמה חברות שונות ואני רוצה לדעת במה לבחור (על בסיס עיצוב מוצר נכון , וחוזק המתכת, שלא יישבר מהר) אני מדבר על מכשירים לכפיפות בטן, כאלה : http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=S-MultiTrainer&orderby=price&DB27279=27729 יש למישהו המלצה בנושא ? (או באופן כללי, למכשירים או שיטות אחרות לחיטוב הבטן ו/או הרזיה, אין צורך לפרט הרבה, גם לינק יספיק, או כמה מילים) תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-