עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Guy King,

יש לי בפלאפון שתי שיחות שלא נענו ממספר טלפון שמתחיל ב- 03-025 (ועוד 3 ספרות). יש דברים כאלו? מספרי טלפון עם 6 ספרות? איך זה יכול להיות? מה זה יכול להיות?

• 20 תגובות
    • 14.6k צפיות
  2. Started by julbo,

ראיתי את ה"מושג" הזה מספר פעמים במספר פורומים ולא בדיוק הבנתי. סורי לא באמת ידעתי איפה לפתוח את התרד.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום חברים. אני מנסה להריץ את הסדרה של ה-BBC : PLANED EARTH על המחשב שלי ברזולוציית 1920 על 1080 (המסך הוא 22" אבל זה עדיין מציג תמונה) ומידי פעם התמונה נתקעת כשקשה לו. המפרט שלי הוא כזה : מעבד 6420 של אינטל (קירור מקורי של אינטל) לוח GIGABYTE GA-73PVM-S2H זכרונות CORSAIR DHX 2GB 800MHZ כרטיס מסך : GIGABYTE 9600GT WITH ZALMAN (עוד לא הורדתי דרייברים עדכניים) מארז JSPTECH T-280 כולל ספק 300W (אולי צריך להגדיל ?) WD 320GB SATA WD 320GB IDE כמובן שצורב וזהו מה דעתכם ?האם אני יכול לשפר מעט על מנת שאוכל להריץ HIGH DEF ?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by Yaron-Cohen,

אני צריך אתר של השוואת מחירים של מחשבים בארה"ב... יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 9.7k צפיות
  5. Started by asafgolan,

אני משתחרר מחר ורק רציתי לוודא שלא שכחתי לשים משהו משהו בקיטבג. שמתי 3 זוגות מדים, חגורה, נעליים, מגבת, מנעול, תחבושת אישית ומעיל. שכחתי משהו? וסתם עוד שאלה, אם אני משתחרר בבסיס ולא בבקו"ם, זוהי אנדקציה כלשהי לגבי שירות מילואים או שאין קשר?

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by ariel-ro,

רציתי לשאול איך SKYPC (מבחינת איכות הרכיבים שהן מביאים, הרכבת המחשב, פחות חשוב לי הידע של האיש מכירות כי אני בא עם מפרט מוכן)? יש להם תצוגה של מארזים במקום? כי פשוט ראיתי שהם זולים ושמעתי פה ושם על המלצות, אבל רציתי לשמוע עוד כמה תגובות הרצתי חיפוש ולא מצאתי

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by cleric,

http://nz.youtube.com/watch?v=339ixMtHrVk סתם משהו משעשע שנתקלתי בו

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  8. אני רוצה לקנות עכבר (בנתיים אני נוטה לכיוון הDA) , ואולי קצת ציוד לOC. אבל בעיקר בשביל העכבר. תודה רבה לכולם! (אם זה לא בפורום הנכון אשמח אם תוכלו להעביר)

9. Started by KrustyTheKlown,

יש פה מישהו עם ניסיון מכירה בebay ? אני לא מתכוון למוצר אחד או שניים, אלא משהו ממש בצורה רצינית... אני אשמח לקבל המלצות לספרים/מקורות מידע טובים אחרים תודה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  10. שלום לכל המעוניינים אני מחפש חנות שאפשר להזמין ממנה לארץ כלי נגינה (גיטרה, ספציפית). מן הסתם אני מחפש אחת אמינה וזה למה אני שואל אותכם ולא סתם מחפש בגוגל (הסיבה שאני רוצה להזמין ולא לקנות בארץ היא א' המחיר ב' לא מצאתי בארץ את הדגם ) מישהו מכיר אתר/חנות כזו?

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. אני לא רוצה שיראו את רשימת החברים שלי. יש דרך לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. http://www.bal.co.il/health/tips-and-ints-for-nutrition-and-diet/doc210.html איך צריך לאכול (בריא) כדי שהמטבוליזם יפעל בצורה טובה ומהירה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. לכל אלה מכם אוהבי הרוק/מטאל אני מחפש להקה בעלת סיגנון דומה ל Dream Evil בעיקר השיר Calling Your Name מכירים? תכתבו את שם השיר או/ ושם הלהקה תודה רבה :) :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  14. Started by Lupin,

יש שם אנשים שפשוט מגיע להם כל הכבוד על העזרה המתמדת בפורום ''מפרטי מחשב''. תמיד עוזרים, נחמדים מאוד ופשוט הופכים את האתר הזה למקום טוב יותר לגלוש בו יישר כוח!

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzQwOTYsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE=

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. מה דעתכם להתחיל לנהוג כבר בגיל 16 באופנוע כזה?: http://fullgaz.co.il/archive/sep-07/news/fg35176-yzf-r125.php הובכן לראשונה ימאהה תציג מתחרה להונדה CBR125 שכנראה יהיה הלהיט הבא של בני הנוער.... אין עדיין מחיר אך סביר להניח שזה ייעלה במחיר זהה להונדה CBR125. בערך 25,000 ש"ח+-. לבוא עם אופנוע כזה לביה"ס, ממממ... 8).

• 48 תגובות
    • 18.2k צפיות
  17. חיפשתי הרבה חנויות טובות באזור שלי (רחובות, ראשון הכי קרוב אלי) והגעתי ל2 החנויות האלה על FOXPC לא שמעתי טענה אחת עד עכשיו, לעומת זאת שמעתי קצת תלונות על SKYPC. אני צריך שהחנויות יהיו אמינות, בלי לחשוב אם שמו לי חלקים משומשים או לא וכל הבעיות האלה. בכללי המחירים בשני החנויות דיי זהים, כך שמבחינה זו אין בעיה. למישהו יש המלצה בין שני החנויות האלה? אשמח קצת לפירוט. בנוסף יש לי כמה שאלות כלליות. 1. האם אפשר להיות נוכח כשמתקינים את המחשב? 2. אפשר לקבל את כל האריזות של המוצרים? 3. האם החנות עושה סידור כבלים או שצריך לבקש מהם? 4. איזה בדיקות צריך לעשות ומה כדאי לשאול את הטכנאים לפני שאני לוקח את המחשב מהחנות?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. כי הצילומים כבר התחילו ..

• 9 תגובות
    • 968 צפיות
  19. את התמונה של הבדואית (?) עם העיניים הבוהקות. http://img75.imageshack.us/img75/7055/dscf1329kh1.jpg נקווה שמישהו ידע, תודה רבה.

• 24 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by Mesatla,

אם לדוגמא אני מזמין מוצר מNEWEGG איך אני יודע כמה יעלה לי המשלוח? אין לי מושג איפה לבדוק ומעולם לא עשיתי הזמנה.. בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by חן מ,

היי אני מבקש לדעת איפה באיזור הרביירה הצרפתית,באיזה מהמדינות שנמצאות שם(ואין הרבה) יש ניס מונאקו ועוד מדינה ששכחתי את שמה,יש את החנות FNAC? אני צריך לדעת את הכתובת המדוייקת בשביל להגיד לאבא שלי שהוא יוכל לקנות שם את האייפוד טאץ תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  22. עד עכשיו אני הייתי קונה עם השירות Isracard.web וזה ממש לא נוח כל פעם להטעין כרטיס שונה בכסף ולוקחים עמלות כל פעם אני מחכה לתגובות תודה!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by 12131,

היי, אני מחפש שירים שקטים של OPETH, כמו A Fair Judgment או Hope Leaves. תודה =]

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by xtract1,

לחברה שלי יש חשבון בשני האתרים הנ"ל. פתאום היום בלי שום שינוי מצידה,הסיסמא השתנתה (ומן הסתם אנחנו לא יודעים אותה) ואי אפשר להכנס לא לאתר הזה ולא לאתר הזה. ניסיתי להכנס ל"שכחתי את הסיסמא שלי" אבל ה-facebook שולח לאימייל שלה ב-gmail אבל כאמור גם אליו אי אפשר להכנס בגלל שהסיסמא פתאום השתנתה בלי התערבות מצידנו. בקיצור,אין לי ממש מושג מה עושים. ראוי לציין ששתי הסיסמאות היו שונות לגמרי ככה שאפשר לשלול פריצה או משהו כזה. מעבר לזה,ניסינו בכמה מחשבים ככה שגם אפשר לשלול וירוס או משהו בסגנון. Help!

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  25. Started by 125,

שלום לכולם ! היום הולדת של חברה שלי מתקרב ואין לי מושג מה לעשות :-\ יש לי 1000 שקל תציעו הצעות אנשים , ד"א אנחנו בני 16

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים