כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,688 דיונים בפורום זה
-
אבא שלי נמצא כרגע בהונג קונג , וזו אחלה הזדמנות להחליף את הפלאפון .. התקציב שלי הוא כ 300$ , ואין לי אף דרישה מיוחדת .. למישהו יש המלצה ? :ס
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עליתי מת"ש על סכום של 30000 שקל בקיצור אל"מ שפט אותי ונתן לי קנס 85 שקל ועוד פיצויים 315 שקל. עכשיו המשפט היה ב5.12 ואני השתחררתי- מצה"ל ב7.12. מאיפה הכסף ירד? האם יכולים לגעת לי במענק? האם כל המשכורת האחרונה (רבע חודש שזה 80 שקל ) תעלם? האם יוציאו לי כסף מהחשבון (הצבא אמור להכניס זה לא שאישרתי הוראת קבע כשהתגייסתי)? בקיצור האם אני באמתץ ישלם את כל 400 השקלים האלו או שלא???
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://listen2myradio.com/pirsum.php?ip=84.95.247.20&port=6887 אפשר לבקש בקשות לשירים בצ'אט =] האזנה נעימה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קניתי נעלי טמברלנד עכשיו הן נגד מים רק הייתי רוצה לשים להן איזה חומר שישמור עלהן לאורך זמן, על מה אתם ממליצים? חשבתי אולי להזמין משהו טוב מאיביי אבל רציתי לדעת מה הכי מומלץ תודה...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חוץ מלנסוע בתחבורה ציבורית על אזרחי מה עוד היא נותנת לי?
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
נישרף לי כמעט כל המחשב :ספק לוח אם זיכרון מעבד.. זיכרון קניתי..ספק קניתי..לוח אם היתה אחריות.. ורק מעבד..שיש לו :אחריות "לכל החיים" אלק..שלחו ל"בדיקה" ואמרו בחנות שאם זה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה..הם "פותחים" בודקים הכל אם מגלים שזה ניגרם כתוצאה מקצר משהו כזה אין אחריות..והוא יחזור ככה שרוף.. מה הקטע ?!
-
- 53 תגובות
- 5k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1811428,00.html כתבה אחת שווה הרבה עצבים
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תראו, אין לי בעיה עם קוסמים, זה דבר ידוע שלכל קסם יש הסבר, אבל יש לי בעיה עם מתחזים: קישור לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3342495,00.html קישור לסרטון: http://www.metacafe.com/watch/338564/uri_geller_blending_a_spoon
-
- 37 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
כל פעם שאני רוצה למלא בקבוק מים של ליטר וחצי אני צריך להחזיק את הבקבוק??? לא יכולים פשוט להמציא מתקן מים שאפשר רק להניח את הבקבוק?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אם זה לא הפורום המתאים אז סורי בקיצור השאלה בכותרת... איפה עדיף לעשות פרימיום? בקשר למחיר, לחודש אחד זה אותו דבר ומעבר לחודש אז MEGAUPLOAD יותר זול... תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
Rockford Fosgate & Lightning Audio הגיעו למחלקת "רכב" של אייס "קנה ובנה"!!!!!! למה אבל!!!!!! למה לדפוק לעצמם ת'שם!!!!!!!! :AR15:
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://lovetest.co.il/lovetest.php?love10192.html תבדקו אם אתם מתאימים!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני בטוח שכולם ניתקלו בתופעה ששים לנו פרסומות שונות על הדלתות בן אם בצורת מגנט או בן אם משהו שתולים על ידית הדלת ללא הסכמה שלנו. היום זה כר הגיע למצב מוגזם לפחות אצלי , כאשר הגעתי הביתה גילית 2 מגנטים + מדבקה (שקשה להוריד אותה וצריך לקלף אותה + פרסומת על ידית הבית+2 טפסי פרסומת זרוקים על מפתן הבית שלי. אני מבין שאנשים צריכים להתפרנס אבל למה הם לא שמים פשוט פרסומת בתא הדואר כמו אנשים נורמאליים?! בכל מקרה הנושא הזה לא נישמע לי הגיוני - והייתי רוצה לשמוע דעתכם בנושא: (1) האם אני מגזים? והאם מפתן הדירה שלי + החלק החיצוני של הדלת בבעלותי? (2) איך ניתן למגר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל פלאפון מדהיייייייייים אין לי מילים לתאר עד כמה שהוא מדהים ! מצלמה סופר איכותית, MP3 מעולה, אוזניות איכותיות מאוד, רדיו FM מצוין, 512 מגה ! צבעוני ויש בו THEMES, בקיצור הייתי אומר שהוא פלאפון מושלם אם הוא היה 3G.... עכשיו, איך אני משנה את הכותרת CELLCOM במסך הראשי בפלאפון ? יש CELLCOM בגדול ומתחת לזה עוד CELLCOM בקטן יותר... אני רוצה לשנות אותם למשהו יותר "אני" איך אני עושה זאת ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בבאר שבע אשמח לשמוע הצעות על חנויות באזור
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
חבר שלי קנה בחנות שאחד מהתנאים שם הוא שב60 ימים אתה יכול להחליף חלק ולקבל אתד אחר ורק להוסיף בהפירש. זה הגיוני? מה הם עושים עם החלקים הישנים שאנשים החזירו?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי אופניי "מדבקה" ,כלומר אופניים זולות -שאינם מתוצרת מותג ידוע. סתם אופניים של 600 שקל . שלשום ירדתי מדרכה גבוהה למדי ושמתי לב שהגלגל האחורי התעקם ועושה שמיניות. ניסיתי ליישר את הגלגל עם מפתח שפיצים (קוצים ) והצלחתי ,אולם זה החזיק בדיוק יומיים. היום ירדתי מדרכה לא גבוהה במיוחד ושוב פעם הגלגל האחורי התעקם. לא מבין בזה יותר מדי ,אבל נראה לי שיש פה עניין של עייפות מתכת ופשוט הג'נט\חישוק כבר מת ודורש החלפה. למיטב הבנתי אין הבדל בין הגלגל הקדמי לאחורי מלבד הציר הארוך יותר של הגלגל האחורי וגלגל השיניים היושב עליו. יש לי גלגל קדמי רזרבי מהאופניים הישנות שלי שזהה במידות לאלו של האופניים הנוכחיות . השאלה אם ניתן לפרק את הציר הארוך והגלגל שיניים מהגלגל האחורי ולהעביר אותם לרזרב…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוקיי משפחתי מתעניינת בדבר רכישת בית ... כאשר הבית הוא בקומת הקרקע ומעליו יש בניין, חדר משאבות מצוי באותה קומת הבית ממש בצמוד אך טענת הקבלם שיש שם קיר כפול [ובאמת יש ממש רואים את זה] שאלתי היא האם זה מספיק כדי לספוק את הרעש הזה..? אם מישהו אולי יש לו מושג כי אני לא ממש רוצה שנרכוש "חתול בשק". תודה חבר'ה.
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם . אז ככה שמתי לב שבימים האחרונים האינטרנט שלי זוחל . בדקתי את המהירות דרך האתר ותראו את התוצאות . עכשיו המהירות שלי זה 2.5 מגה , ותמיד כשבדקתי מהאתר הזה אז המהירות לא הייתה מתחת ל2K . הספקית שלי זה 014 ואני מחובר דרך הוט . השאלה שלי זה למי להתקשר לספקית או להוט ? וגם איך אני יכול להוכיח להם שהאינטרנט שלי עובד לאט מהרגיל ? תודה מראש .
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בזיהוי שיר מפרסומת בערוץ 2. אני לא זוכר כל מה הפסרומת, רק זוכר שברקע שרה בחורה וזה הולך בערך ככה: i am greeeen today bla bla bla i am oraaange today bla bla bla תודה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
-
שלום לא מזמן קנינו פלאזמה לסלון עם מערכת קולנוע ביתית עכשיו מאותו זמן אני לא יודע מה עדיף להביא סרטים שלא כלכך עטורי אפקטים או משהו ששווה לראות בפלאמזה באיכות XVID ולהביא סרטים שכדאי לראות בפלאזמה בסלון בDVD אבל לעשות את התהליך של הוספת תרגום עברי לכל סרט תודה , סתם דילמה שיש לי
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
שלום, לפני 6 שנים עשיתי את תעודת הזהות שלי, לפני יומיים היא נהרסה בכביסה. בימים הקרובים חשבתי לגשת למשרד הפנים ולעשות חדשה, יש לי דרכון אבל הוא מלפני 11 שנים כך שאני נראה אחרת למדי. אז באילו אמצעים משרד הפנים יוכל לזהות אותי (אין לי רישיון ואני לא נשוי)?
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-