עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. תרגישו חופשי לשתף את שלכם, אני במקצוע טכנאי מחשבים, אני עצמאי ואני מחפש עבודה בנוסף לעסק העצמאי שלי להכנסה נוספת. בכל מקרה הזמינו אותי למקום שאני לא אגיד מה שמו מסיבות ברורות, רק אספר שמדובר בחנות מחשבים אשר נותנת בנוסף שירותי ענן לבתי עסק והם חיפשו איש HelpDesk למחלקת הIT ומחלקת הHosting שלהם. יצרו עמי קשר טלפוני ואמרו לי שיש הליך של בדיקת ידע יחד עם מבחן פסיכוטכני (נגיע לזה בהמשך), שיחה עם מנהל הצוות אליו אני אמור להיכנס ובסוף שיחה עם מנהל המקום לסגור פרטים ובסך הכל אמור לקחת שלוש שעות לכל היותר. שלושה ימים לפני המועד תיאמו איתי שעה ויום ושלחו לי בדוא"ל את כל הפרטים. הגעתי למקום 5 דקות לפני השעה שנקבעה כפי שנהוג וניגשתי לחפש את הבחור שהזמין אותי לריאיון - נקרא לו בשם הב…

• 21 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. Started by AdamS,

היי, אני מחפש את הרימיקס שיש בפרסומת של ערוץ 3. זה עם ה-Drop it like it's hot ושל האהבה נשארת. מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג את זה... תודה מראש, אדם

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  3. Started by galz,

אני וחבר שלי דברנו באייסקיו וחשבנו על הרכב החלומות שלנו (שנינו מתים על פאנק-פופ). זה ההרכב שלי: (ההרכבים כוללים תופים, באס, גיטרה מובילה, גיטרה שניה, וסולן. אפשר להכניס סולנים שגם מנגנים (כמו טום מבלניק או דריק מסאם בתור גיטרות ואז הם לא יחשבו כסולן-אבל יכולים לעשות קולות רקע). תופים: travis barker-blink 182 באס: mike dirnt-green day גיטרה מובילה (וקולות רקע): dave baksh-sum 41 גיטרה שניה: benji madden-good charlotte סולן: A.j popoff-lit בגלל שאני אוהב כל כך הרבה להקות אני חייב לעשות גם חמשייה שניה תופים: longine parsons-yellowcard באס: (וקולות רקע): mark hoppus-blink 182 (הוא לא היה אמור להיות פה, יש בסיסטים יותר טובים שאני אוהב, אבל הוא מבלינק, והוא גם נולד ב1…

• 34 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by שייט לעתיד,

8 מיליון דולר!! תגידו משהו יודע איך קוראים לשיר??

• 60 תגובות
    • 8.1k צפיות
  5. Started by elvisalive,

הקוד ברכב לא עובד לא יודע מה קרה לו אי אפשר להקיש את הקוד אז אני לא יכול להתניע את הרכב בגלל זה מה אני יכול לעשות ?

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by 1_Nike_1,

מסכן אבי, קם בבוקר ואשכרה התכוון ליסוע לעבודה, ירד לחניה וגילה כי הרכב אינו במקומו. מדובר בSubaru מהדגמים הישנים של שנת 88. היה לו על הרכב ביטוח מקיף, ביטוח מנורה. ישנם מספר אופציות חשד: (לא שזה יעזור, אך בכל אופן..) 1) יהודי אשר מכר את הרכב לערבי לרווחתו, במכיר כפול. 2) ערבי אשר לקח את הרכב לכפרים למכור את חלקיו לרווחתו, במכיר כפול ומכופל. 3) חבורת יהודים אשר הרימו ת'רכב ונטשוהו באיזו סמטה ברחובות נתניה. (עיר הפשע..) אבל איך לעזאזל אפשר להעלים רכב אשר ננעל לוח-ההילוכים(הגיר) עם מנעול רב-בריח, האזעקה הופעלה, והרכב היה נעול. מוזר ביותר..(בעיני)

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by jackass,

אני מזמין השבוע מחשב מ PCH ואני לא יודע אם לקחת הרכבה (163 שקלס) ... בעקרון אני יודע להרכיב אבל אני מפחד... מה אתם אומרים זה מסוכן? גם אני מפחד מחשמל סטטי ובגלל שאני לוקח EPOX 8RDA+ שמעתי שישי קצת בעות איתו בהרכבה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. :אני מתכנת (לא טכנאי) ומעדיף לעשות מה שאפשר בעצמי - השאלה אם רוב הסיכויים שההרכבה תיקח שעות בודדות או שבלי ידע של טכנאים אתקע עם זה ימים שלמים? כמו כן האם מישהו מכיר מקום באזור ירושלים שאפשר לקנות חלקים במחירים דומים למה שאפשר לקבל באינטרנט? לגבי חנות אינטרנטית - האם למישהו יש המלצה על מקום שמומלץ מבחינת אמינות משלוח מהיר ומקצועיות בייעוץ איזה חלקים לקנות?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by galper,

היי, אני שוקל, בהסתמך על אחד המפרטים שלכם (מחשב למשחקים ללא מסך ב-6,000), לקנות את רוב החלקים בארה"ב ובארץ לקנות רק את החלקים הגדולים - כמו מארז ואולי ספק כוח). נראה לי שאפשר לחסוך כמעט שליש מהמחיר בצורה כזו. אחרי זה - וזו השאלה שלי - אני מתכנן להרכיב את המחשב בעצמי. האם הרכבה עצמית היא אפשרית? האם יש מדריכים לכך שאפשר למצוא באינטרנט? תודה!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by omer_y,

היתרונות להרכבה עצמית - הוזלה יפה מאוד במחירי הרכיבים, הנאה(?). החסרונות - היה ואני דופק שם משהו, אחד הרכיבים תוך כדי הרכבה - הבנתי שהמוכרים יכולים לעשות לי פרצופים ולא לתת אחריות. קושי טכני (למרות שאני אסתדר עם זה יופי). מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by zag_zag,

אני עומד לקנות מחשב חדש, והחלטתי לחסוך קצת כסף על ההרכבה. יש לי מספיק ניסיון בחיטוט בקרביים של המחשב שלי, אבל אף פעם לא הרכבתי מעבד על לוח אם, ואף פעם לא הרכבתי לוח אם על מארז. עד כמה שתי הפעולות האלה מסובכות (אם בכלל), ומה יכול להידפק בהרכבה ?

• 9 תגובות
    • 802 צפיות
  13. Started by guysfa,

רציתי לדעת אם זה מסובך להרכיב מחשב לבד? ואם יש איזה תמיכה בנושא

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by realmagic,

נניח שאני קונה מחשב חדש בחנות אבל לא קונה ממנה חלק מהותי למחשב (לדוגמה, כונן קשיח שיש לי כבר) אבל אני כן משלם על הרכבה לחנות. אני גם לא מתכוון לקנות מערכת הפעלה (כי כבר יש לי אחת מקורית בבית או שאני מתכוון להתקין לינוקס). 1. האם בחניות מסכימים בכלל לבנות מחשב "לא מושלם"? 2. חנויות שמאפשרות הרכבה, מציעות לפעמים גם בדיקת מאמץ או\ו אוברקלוקינג בחנות. איך הם מבצעים את זה בלי כל החלקים (או לצורך השאלה עם כל החלקים אבל בלי רכישה והתקנה של מערכת הפעלה)? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by johnwoo,

איפה אתם ממליצים לקנות מחשב (ייעוד בעיקרו למשחקים), בנתניה או בסביבתה הקרובה. כיוון שאני גר בנתניה, אני לא מעוניין להתחיל ליסוע רחוק. אני מחפש חנות עם שירות אדיב, מקצועי ושעומדת מאחורי האחריות שהיא נותנת. בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Nimale,

תראום קניתי מחשב בKSP עכשיו יש 200 שקל של הרכבה לקחתי את הלוח אם Asus A8N-SLI עכשיו תכלס אני יכול לקחת את ה200 שקל האלה ולהשקיע אותם בלוח אם ולקחת Asus A8N-SLI Premium אני מתלבט.. תכלס יש לי רקע במחשבים אני יודע שאני אצליח להרכיב אותו העיניין הוא שיש את כל ההשארות מה קורה אם.. ולך תדע יביאו לך רכיב דפוק וכל זה.. חוץ מזה שאני נורא רוצה להרכיב אותו לבד.. מה אתם אומרים? להרכיב לבד ולקחת את ה"סיכון" כביכול... או לתת להם להרכיב מעבר לזה אני גם לא סומך אל אף ביטצ' בקטעים של חנויות מחשבים וזה.. כולם חולרות! וזה לא שאני מקבל אחריות לכל החיים או משהו פשוט אם אני מרכיב ויש בעיה ואני לא יודע לזהות את הרכיב הבעיייתי הם כאילו יקחו לי כסף על תיקון של המחשב וזה נסיעות וכל זה.. ואני לא א…

• 43 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by ron1979,

בעיקרון אני יכול אבל זה יקח לי זמן שכרגע אין לי אותו.. מדובר בלוח P35C ,מארז סונטה 3. מערך רייד 0 . יש פה מישהו שיודע להרכיב מחשב ורוצה לעשות כמה גרושים? מצאתי, תודה.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by rgrifat,

שלום לכולם. יש לי שאלה: איזה דברים צריכים להיות לי כדי להרכיב מחשב מרכיבים שקניתי? האם הרכיבים עצמם מכילים את כל הכבלים והברגים הדרושים? תודה

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. שלום. ראיתי באחד האשכולות שאין מכס על מוצרי מחשבים, כגון כרטיסי מסך,מעבדים וכו'. הרעיון קסם לי, משום שבקרוב אני אהיה בארצות הברית, ואני גם צריך מחשב, אז חשבתי להרכיב לי מפרט בחו"ל ולהביא אותו ארצה. חשבתי לקנות הכל בחו"ל, חוץ ממארז, שיהיה קצת קשה להביא. הכנתי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. האם אכן אין שום מכס ו/או מע"מ על חומרה מחו"ל? 2. כדאי להביא חומרה משם? קצת קשה יהיה לנצל אחריות 3. מה כדאי להביא מחו"ל? איך המחירים של Newegg לעומת הארץ? (אני יודע שיותר זולים, אבל האם הם מספיק כדאיים כדי לרכוש משם) 4. כדאי להביא HDDים במטוס? זה לא ינזק מכל הדרך? 5. הספק שם מותאם לארצות הברית? או שכל הספקים אותו הדבר? תודה רבה, דורון

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Sunny Jim,

אני צריך להרכיב שנאי שמעביר 110 וולט ל220, של זרם של 4.2 אמפר. הקיצר, שנאי של 600-1000 ואט. אני בספק אם דבר כזה נמכר בחנויות כי בדקתי, ודבר כזה יעלה לפחות 500 ש"ח, שזה לא משתלם בשבילי בשביל מה שאני צריך. מה יעלה להרכיב שנאי כזה?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  21. Started by Alfies,

רוצה להוסיף לתקית מוזיקה שלי יותר מוזיקה איכותית, חרשתי כבר על מה שיש לי. מבקש שתמליצו לי על להקות רציניות, סגנונות המבוקשים : ג'ז, רוק. מעדיף ג'ז עם שילוב רוק, לא ג'ז כבד אני לא מתלהב מאילתורים קצת מעמיס. הייתי מאוד רוצה למצוא להקה המשתווה לINCUBUS הם מדהימים סגנון של TOSCA או K&D הייתי גם הולך על מוזיקה אירית או ים תיכונית הקיצר אין מה למרוח תמליצו בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  22. אז ככה יום בהיר אחד החלטתי להגשים לי תחלום וליבנות מערכת סאונד באופניים שלי. הרכבתי שני רמקולים ושני טווטרים והכל תוצרת בית הרכבה עצמית וכל הרמקולים(4 סך הכל) יושבים על ההגה. בקיצור הכל מיתחבר לנגן IAUDIO U3 החזק והאמת שומעים מצויין וכיאלו זה משהו מיוחד ליראות שיש לך על האופניים מערכת זה פשוט תענוג! עכשיו יש קול בינוני לא חזק חזק עכשיו אני רוצה לישמוע בווליום גבוהה ובשביל זה צריך לחזק תרמקולים בכך שניתן לו כח ממקור חשמלי כל שהוא אבל הבעיה אין משהו שעולה בדעתי איך להגביר. אז מה שרציתי לעשות זה להכין מין מגבר כזה שיוכל להעלות תעוצמה למקסימום. בבקשה מימכם עם אתם מבינים בנושא הזה איך להכין דבר כזה נידמה לי אפשר להכין דבר כזה מחוטים וסלילים וכל מיני דברים שקשורים לאלקטר…

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Aurora Borealis,

היום הזמנתי לי את הtvBgone. שזה ללא ספק אחד מהגאדג'טים היותר מגניבים שראיתי. בעקרון זה שלט שמכבה/מדליק את כל הטלוויזיות! נכון שזה נשמע דיי מיותר, אבל באמת, אפשר סתם לעצבן אנשים עם זה, או (לדעתי) השימוש הכי איכותי במכשיר הוא ללכת לחנות שמוכרת טלווזיות (ושמה טלווזיות שפועלות בתצוגה, ואז ללחוץ על הכפתור הקטן, ולראות איך כל הטלווזיות נכבות אחת-אחר-השניה, כמו איזה סרט מתח/אימה. הגירסא האירופאית של המכשיר (שעובדת על הטלוויזיות בישראל) עולה 35$ כולל משלוח, ולדעתי זה פשוט שווה את זה, אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל אז אני יבוא ויכבה לכם את הטלוויזיה :2gunsfiring: tvbgone.com

• 7 תגובות
    • 733 צפיות
  24. Started by gabriel6,

http://blog.moovweb.com/2013/02/happy-valentines-day-internet-behold-the-harlem-shake-bookmarklet/ על חלק מהאתרים עובד ממש יפה על חלק בכלל לא אגב - לא מובן לי כל ההרלם שייק הזה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Nero321,

היי, אני מתמיין לגאמ''א ובקרוב יש לי מבחנים ראשוניים. רשום בכל כך הרבה מקומות שהרמה שדרושה לגאמ''א היא מאוד גבוהה, אבל אף אחד לא נותן פירוט.. אני יודע מדעי המחשב ברמה שהיא קצת מעבר לידע התיכוני, אבל אין לי מושג אם זה מספיק: C++ אני יודע OOP (תורשה פולימורפיזם), פוינטרים והקצאות דינאמיות וכל שאר החומר שיש בבגרות של 5 יח' בC# (אין לי ידע בגרוש באבטחה/רשתות/מערכות הפעלה) בקיצור, יש לי זמן עד שאני אגיע לראיונות שבהם יבחנו את הידע שלי לעומק, ואני חושב שאני יכול להספיק ללמוד דברים חדשים עד אז ולהגדיל את הסיכויים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע לאן להמשיך, חלק אומרים לי להתקדם בC# וללמוד דברים חדשים, חלק אומרים לי להתחיל ללמוד רשתות, חלק אומרים לי ללמוד לתכנת בצורה יעילה, לפתח…

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.