כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,554 דיונים בפורום זה
-
סתם מעניין לדעת מה החברה המועדפת עליכם? לי היה עד השבוע מחשב INTEL אחד וAMD אחד. את הAMD 3500 היה לי במשך כמעט 4 שנים. עכשיו הוא כבר הפסיק לתפקד כראוי אז עברתי לאינטל CORE DUE 8400 צריך להגיע השבוע. ומאחר וזהו יום כיפור אז תרשו לי לבקש סליחה מהמחשב הישן שלי: סליחה על זה שזרקתי אותך אחרי 4 שנים של חברות ונאמנות דו צדדית בין שנינו, סליחה שבגדתי בך, היית חבר טוב ונאמן אבל התחלת לעשות לי בעיות ופשוט לא היתה לי יותר ברירה, סליחה ומחילה. :'(
-
- 44 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רוצה להדפיס Covers שהורדתי של סרטים/משחקים ולשים אותם בתוך אריזה כמובן,איפה אני יכול להדפיס אותם בצבע כמובן ובאיכות טובה ? (מחיר ??). תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי. אני רוצה לקנות מחשב לבית הספר (hp 2133 mini note) מאיבי ואני לא יודע איך לקנות ולייבא אותו ארצה. אני רוצה לשלם דרך paypal, ושוב פעם אינני יודע איך להביא אותו. מישהו יכול לומר לי איך?...
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בחנויות לוח אם שנשרף לי ואני חייב להשיג אחד חדש או משומש כדי לא לאבד הרבה מידע. הבעיה היא שהמעטים שיש להם רוצים עליו 600 שח ויותר, אני שילמתי בזמנו על חדש 270... אם למישהו פה יש במקרה לוח אם(לא משנה של איזה חברה) שמתאים למפרט הבא ויכול למכור לי אותו במחיר סביר, אני אודה לו מאוד. כל שאר המאפיינים לא ממש משנים לי. CHIPSET - INTEL 865PE CPU - SOCKET 775 תודה מראש דורון
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
אני כרגע מדבר עם בעל חנות באייביי הוא מהונג קונג , ביקשתי ממנו שיאחד לי 3 פריטים שהוא מוכר בנפרד ויתן מחיר הוא אמר שזה יעלה XX ושאני אעביר לו את הכסף דרך Paypal ישירות ולא דרך דף קנייה באייביי מצד אחד יש לו פידבק חיובי של 99% עם אלפי מכירות http://myworld.ebay.com/yessshop?ssPageName=ADME:X:CEM:US:1181 אבל אני עדיין לא בטוח שמה שהוא מבקש זה "כשר" מישהו מכיר את העניין יכול להגיד לי אם יש את הביטוח של PAYPAL גם בהעברות כאלה שהן לא קנייה בדף מכירה של אייביי ? הנה מה שהוא רשם לי : Hi, Please make payment directly through paypal. If it create a new listing. IT need extra cost and will charge you higher.
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שגיא גם השנה משחקים ברדוף אחר החוטא באיילון?
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-
מכירים את המקומות עבודה בהם יש מקרר משותף ובו המזון של כלל העובדים? מכירים את זה שמידי פעם נעלמים משם דברים באורח פלא ובלי שאף אחד לוקח אותם (בציניות כמובן)? הנה הפיתרון! http://www.skforlee.com/independent_work/lunch_bag.html
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
הגעתי ל: sin(180-2a) = 1.5*sin(a) איך אני מוצא את הזווית a?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי משהו מעניין זה הדבר היחידי שמצאתי: http://www.sciencescotland.org/register_thankyou.aspx יודעים איך אני מוצא עוד? במגוון תחומים..
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
כרגיל משעמם ואין מה לעשות..אז סתם משחק the witcher ושותה אקסלים כמו מטורף יש לי הרגשה כאילו שאני מסוגל כל היום D: נ.ב
-
- 29 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
ASUS Rampage Formula Logitech Z-5500 Enermax MODU82+ 625w OCZ DDR2 PC2-8500 Platinum 2GB Edition אם כן,אז מאיפה נקנה ובאיזה מחיר? הרי כולם כאן מפזרים מפרטים לקניה עם לוחות מסוצצים ספקים רמקולים זכרונות.... אבל בפועל אלו חלקים שבכלל לא קיימים בחנויות בארץ. אז אם מישהו רכש בעבר,אני רוצה לעשות סקר קטן מכיוון שאני צריך את ה חומרה המצויינת כאן.
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תודה מראש :] (לא למדנו עוד משפטי דמיון במעגל, אם יש [ויש לי הרגשה שיש], רק הארבעה (?) הרגילים) עריכה: לא משנה, נפתר D: תודה אם הספקתם לנסות בכל מקרה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו כבר הספיק לראות??? ראיתי את הראשון (Zeitgeist, The Movie), ולדעתי החדש אפילו יותר מעניין (מדכא)... לינק: http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 כמובן שניתן להוריד אותו מהרבה מקומות נוספים (תירגעו זה לא copyright אלא רישיון CC למי שמכיר ולכן לא WAREZ) אם מישהו ראה ורוצה לדון בנושא אני אשמח, אולי יהיה לי מה לתרום (סטודנט למשפטים וראיית חשבון) אני אישית ראיתי אתמול בלילה ונכנסתי מזה לדיכאון חבל"ז... לינק גם ל Zeitgeist, The Movie למי שרוצה להתעדכן: http://video.google.com/videoplay?docid=-594683847743189197 גלעד
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
האם מקובל לשלם שם ביורו או שיש מצב שאני אפילו אעלה על האוטובוס הציבורי ויורידו אותי אם אין לי לירה קפריסאית באמתחתי ? ;D והאם הם ממירים (בהנחה שהרוב שם נקוב בלירות) בשער הוגן וקרוב לפחות ליציג ליורו כאשר אתה קונה ביורו בחנות ? תודה !!
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו שרשום למעלה כמה פרקים יש בעונה הראשונה וכמה בשניה ?
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
זה המקום לספר את כול הפדיחות הכי ביזאריות מוזרות מצחיקות ולא נעימות שקרו לכם.. אנא לא להגיב בסגנון , סבתא שלי תפסה אותי עושה סקס או נפלתי ממדרגות .... תנו פפש פירוט שהיהי קיצ'י ומצחיק ד''א , כן ! סבתא שלי תפסה אותי הייה סמיכה עליי והיא שאלה אם אנחנו רוצים לשתות משהו אני כמובן אמרתי :סבתא?בייייייייייי
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כל מי שלא צם ורוצה "לרדת" על המגיבים בת'ראד הזה: אתה לא רצוי פה.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי עבודה שבה נשאלות השאלות: 1.___________ AC stands for 2. As a peson interested in Nikola Tesla, on visiting NEW YORK which places/sites would you visit? what would you find at each? בבקשה תעזרו לי לענות על השאלות [glow=red,2,300](באנגלית)[/glow] כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר על האתרים בניו יורק שמזכירים את טסלה ולא את הייעוד של הAC אני צריך את זה דחוף לפני יום כיפור... :please:
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, מישהו יודע איפה מוצאים מורה טוב לגיטרה? (יש איזה אתר? או משהו כזה?) רועי
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
מצאתי אחד חינמי ואני רוצה להוריד אותו, אבל אני מקבל שגיאה שאני צריך ליהיות בארה"ב כדי להוריד... ניסיתי עם כמה פרוקסים לארה"ב, אבל לא הלך... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
איפה אני יכול לקנות זרוע ברקן לטלויזיה 21 אינצ' וDVD , חנות באיזור המרכז , יותר לכיוון רמת גן תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-