עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. מענין אותי מה הגובה של המגדלים

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Milford Cubicle,

http://www.quotez.org/ סתם ציטוט לדוגמה שהרג אותי מצחוק: בהחלט מזכיר את הימים הטובים של ה-IRC לפני איזה 5 שנים כשהוא פרח....

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. פשוט קורע :lol: *תודה לאיגור.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by evy,

אהלן חברים, זמן רב שלא רשמתי פה רציתי להתייעץ בנוגע לקנייה של ערכת פוקר דרך אמאזון עם משלוח לארץ. יש לציין שמעולם לא הזמנתי מוצר משם כך שאני לא ממש יודע את המדיניות של הרכישה שם. ראיתי את הערכה הזו: https://www.amazon.com/Fat-Cat-Texas-Poker-Striped/dp/B0003I68RS/ref=sr_1_1?s=leisure-sports-games&ie=UTF8&qid=1476452318&sr=1-1&keywords=poker+set&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 והיא נראית לי דיי משתלמת ושווה את המחיר. השאלה היא האם החבילה עשויה להיעצר במכס מסיבות כלשהם של משקל, מחיר וכדומה? דבר נוסף, לא ראיתי שם עלות משלוח, האם זה אומר שהמשלוח הוא חינם?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש לאוטו שלי מערכת ורציתי לשאול איזה אתם ממליצים בתקציב של עד 1000 יש לי כבר כיוון נראה לי Pioneer DEHP4750MP אם אתם מכירים אז ספרו לי איך היא וגם אם היא ממולצת או לא ? ומה הכי שווה בתקציב הזה

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. שלום, יש לי כאבים בצוואר, קשה לי בגלל זה להתרכז בלימודים וכו'... חוששני שזה נובע מהכיסא שיש לי כי אין לו משענת לצוואר, האם זה יכול להיות? ואיך אני מטפל בזה?

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shalomelbe,

לא עובד לי Service Unavailable - DNS failure The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. שלום! הייתי רוצה בעזרתכם. לאבא שלי הוצע לקחת אחד מן הפלאפונים הבאין בחינם: Samng 740 או Motorola 840 האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על אחד מהם? תודה מראש! הנה לינקים: http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1246&catID=164&tmpltId=27&fId=128 http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1370&catID=164&tmpltId=27&fId=128

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני וחברה שלי רוצים לנסוע לחמת גדר ב 23.12.08 לחגוג חצי שנה איך אני מגיע ממגדל העמק לחמת גדר ? כולל החלפות אוטובוסים תודה על העזרה מראש אם יש מקום דומה שנהנה בו גם אני ישמח להצעות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by shayb19,

תלחצו על הערנב הרבה ותראו מה קורה !!! ;D http://www.hwzone.co.il/Attachments/poke2.dcr קובץ מצורף POKE2.DCR !!!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. יש לי כרטיס זכרון 2GB SD של סאנדיסק שמשמש למצלמה דיגיטלית שמשום מה לאחרונה החליט שכאשר ומחברים אותו למחשב הוא לא מציג את הקבצים, אלא רק תיקיה ריקה. המוזר פה הוא שכאשר ושמים את הכרטיס במצלמה היא מציגה את התמונות פרפקט. ניסיתי בהתחלה את הכרטיס זיכרון עם הקורא כרטיסים ב-2 דולר שקניתי, אחר"כ בצורה "רגילה" עם כבל המצלמה ולבסוף בלפטופ של אימי, כל הדרכים נחלו כישלון והמחשב הציג כי התיקיה (FRAME) ריקה. :-\ רציתי לדעת איך אני מחלץ את התמונות החשובות מהכרטיס זיכרון שמבחינה כספית שווה גרושים, אך התמונות מאוד חשובות לי. המון תודה רבה ויום טוב! נ.ב- לא סגור אם זה המקום הכי נכון לפרסום, אם צריך נא להעביר.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. טוב אז היום אני מקבל קריאה מחבר שלי שהסידירום לא קורא לו דיסקים. דבר ראשון שחשבתי "דיסק ניקוי". הבאתי את דיסק הניקוי שלי ושמתי בכונן, שמעתי אותו מסתובב אבל זה לא זיהה את הדיסק ולא יכולתי לנגן אותו. אז שאלתי אותו אם לפתוח, אם זה יהרס, בכל מקרה הוא היה קונה חדש. פתחתי. ולא תאמינו מה מצאתי בפנים... מישהו הכניס פנימה דיסק, עם העטיפה!! בפנים היו מלא מלא חתיכות של נייר העטיפה של דיסקים של GPT (עם הפרסומת של "שומר נתונים ל120 שנה"), ועוד בונוס קטן שמצאתי הייתה חתיכת עץ, בחלקה מפוררת בתוך הסידי... כדי להוציא את הכל הייתי צריך לפרק ממש את כל הסידי לחלקיקים...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שמעתי ממישהו שכדאי (לא מבחינת תשלום חשמל כמובן) להשאיר את המחשב דולק הרבה וממישהו אחר שמעתי שזה לא מזיק אם מכבים ומדליקים מחשב הרבה פעמים אני בטוח שמישהו כאן יודע את התשובה...

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by אמיר יצחקי,

אני מתגייס ב אוגוסט אין לי מושג למה אין לי מושג גם מה הפרופיל. אפשר לדעת לפי החודש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. יש לי סעיף משקפים ,משהו כמו מספר 1 בכל עין+צילנדר ,ושלחו לי זימון ל"צוות אוויר" - זה טייס לא טעיתי ,נכון? קיצור ,יש טעם להגיע לשם בכלל?כי איך אפשר להיות טייס עם משקפיים?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. דיקטטורה בעולם ה WEB 2.0 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476140,00.html זהו תקדים מאוד עצוב, החששות שלי על גוגל גדלות מיום ליום

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

מישהו יכול לתת לי שמות של להקות טובות שמנגנות בעיקר בחמת חלילים ומוזיקה אירית? בתודה מראש, RnGKay

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by silky,

גלשתי להנאתי הרבה באחד מהאתרים האיכותיים שקיימים במרחב הדיגיטלי ותקלתי בפרסומת שאני די רגיל לראות(בוא לפגוש בחורות יפות באיזורך). לא ציפיתי שהם יחשבו שאני גר איפה שהם חשבו.... אם הייתי בעלה(והיו קוראים לי יוסוף) של זאת עם החוטיני הייתי מאוד כועס עליה... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Biatch,

מקור: YNET המשחק הפופולרי, שקנה לו קהל מעריצים של עשרות מיליוני משתמשים, מגיע מהסלולרי למחשב האישי. באירוע שתערוך Rovio היום, תוצג הגירסה החדשה. רוצים לשחק אנגרי בירדס, אבל אין לכם כסף לאייפד או סמארטפון? מהיום יש פיתרון – המשחק מגיע למחשב האישי בגירסה רשמית. אתר The Next Web דיווח שחברת Rovio, המפתחת, תכריז היום על גירסת הפי.סי. של המשחק. המידע אושר בידי חברת הסלולר הפינית Elisa, ששותפה להכרזה. לפי רוביו, 42 מיליון משתמשים כבר הורידו את המשחק לפלטפורמות ניידות שונות. אנגרי בירדס תוכנן בתחילה עבור מערכת iOS, אולם הגיע גם לאנדרואיד, ל-WebOS ולסימביאן. במשחק, עליכם לשגר ציפורים אל מבנים בהם מסתתרים חזירים שגנבו להם את הביצים. ישנם מספר קליעי-ציפורים, שלכל אחד יכולות שונות. …

21. שני דיג'יים מהולנד שעשו וריאציה לשיר של מדונה ואחד מהם רקד ברייקדנס לשניה אחת שגעו את כל בית ספר היינו עושים תנועות של ברייקדנס כל היום השיר היה בראש מצעד הפזמונים מספר שבועות בכל העולם

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. http://news.walla.co.il/?w=/1/1741767 ומה עם פעילי שלום שקיבלו אזרחות לפני כניסת החוק החדש לתוקף, אם הם ישתתפו בפעילויות הומניטריות יש מצב שישללו להם את האזרחות?

23. Started by ednri,

שלום. יש לי קב"א 54, דפ"ר 80, וכרגע הפרופיל שלי הוא 82. תאריך גיוס: 11/3/13. כרגע אני מתמיין לעתודה, אני רוצה ללמוד מדעי המחשב, אבל גם אם אצליח להתקבל לאוניברסיטה אני כנראה אוותר על העתודה כי אני חושב שלהתחייב לצבא עד גיל 27 זה הימור גדול מדי בשבילי. יש לי מנילה של יחידות שדה כרגע, ואני לא רוצה להיות קרבי (ואני גם חושב שאני לא מתאים לקרבי, גם מבחינת הכושר הגופני וגם מבחינה נפשית). יכול מאוד להיות שמבחינה נפשית אני לא אוכל להיות בקרבי (הציון שלי בקשיי הסתגלות לא יאפשר לי להיות קרבי). אמורה להיות לי פגישה (בפעם השנייה) עם קב"ן עוד חודש בערך. אני רוצה תפקיד שקשור במחשבים (יש לי 5 יחידות מחשבים בציון גבוה, וממוצע הבגרויות שלי גם גבוה). עד עכשיו הייתי רק בזימון ה…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by naorai,

היי חברה, אני עכשיו לומד לבגרות חורף במתמטיקה, ודוגרי נשבר לי ממנה, אז ישבתי עכשיו מלא זמן ובניתי את המערכת הבאה, ראיתי הרבה מפרטים שכתבו ב10 דק', שהכילו את הרכיבים היקרים ביותר וזהו. אני מבטיח שהמפרט שלי קצת יותר מנומק מ"זה-היה-הכי-יקר-בנעה". תתחילו לקרוא, לא תהנו מקסימום תפסיקו ;D ד"א- סליחה על האנגלית שלחתי את זה לחבר, ומאוחר מדי לשכתב הכל.... mother board: Asus "Extreme striker". based on the glorious 680i, this board has it all, both in features and performance. oh yeahh... its totally pimped out! processor: QX6700. Yeah I know that basically no programs can use 4 cores, and that X6800 will be better in gaming. what can I say? I like to render video (premier pro I…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by webber44,

אחי הקטן חוגג 13. לא מצאתי משהו לקנות לו. הציעו לי גיטרה, אבל זה בטח לא יעניין אותו, ויש כבר אחת בבית שסתם שוכבת, לא צריך 2. חשבתי על wii אבל אני מפחד שזה יפריע לו בלימודים. הוא גם ככה כל היום על המחשב או משחק כדורגל. אייפון זה כבר יקר מידיי. אופניים כבר יש לו. אני אשמח לשמוע הצעות. התקציב הוא בסביבות 500-1000 ש"ח. אבל אם יש משהו מעניין אין לי בעיה לחרוג (כמו wii שפסלתי).

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים