כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
איזה מכללות למדעי/הנדסת המחשב יש בארץ שהן ידועות בכל העולם, כלומר יכירו בתואר של המכללה גם בחול? האם יש מכללות שלא דורשות פסיכומטרי ועדיין נחשבות לאיכותיות? אוניברסיטאות אני מאמין שאין כאלה...
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להיתחבר ל 2.5 מגה ! אני לקוח של בזק בינלאומי ניגמר לי ההיתחייבות. הם מציעים לי לחדש את החבילה לאותה חבילה ב 49.90 בלי שום וויכוחים! נטוייז'ן אמרו לי שהם נותנים ל 45 ואחרי זה כבר שמעתי 40 עם היתחייבות לשנה. איך אני מוריד אותם עודד!?!?!!? חייב עזרה..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברה מתכוונת לשווק סוג חדש של צמיגים רדיאליים .מבדיקות החברה התברר שממוצע אורך החיים של צמיגים אלו הוא 38,000 ק"מ עם סטיית תקן 3,000 ק"מ. בהנחה שאורך חיי הצמיג מתפלג נורמלית ובדיקות החברה נכונות מצא : א. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד יותר מ - 38,000 ק"מ ? ב. מהו אחוז הצמיגים שניתן לצפות שיחזיקו מעמד לכל היותר 38,000 ק"מ? ג. החברה יצאה במסע פרסום והודיעה שתפצה בצמיג חדש , כל בעל מכונית שהצמיג שנקנה החזיק מחמד פחות מ - X ק"מ . החברה קבעה את הערך של X כך שלא תצטרך לפצוץ יותר מאשר 10% מרוכשי הצמיגים . מהו הערך X שנקבע ? ד. הסבר , אין צורך לחשב מחדש , גיצד ולאיזה כיוון ( אם בכלל ) היו משתנות תשובותיך לסעיפים א,ב ו ג לו סטיית התקן היתה 5,000 ק"מ? מישהו משועמם …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דיקטטורה בעולם ה WEB 2.0 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3476140,00.html זהו תקדים מאוד עצוב, החששות שלי על גוגל גדלות מיום ליום
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי הוא מתכוון לאכול אותו: http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/529/942.html אל תתנו למסכנים הללו להיאכל ע"י פסיכופט גרעין נוסף ממזרח
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
או מה הסיכוי של אדם שנולד נגיד ב-1985 להגיע ל-2035?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אישית פעיל של מרצ ועוד אין לי זכות בחירה, אבל תאורטית הייתי מצביע או למרצ או לגמלאים.. נראה לי מרצ.
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם שמתי לב שלאחרונה יש הרבה בעיות עם חנויות מחשבים, לדוגמה :TMS, שיש פה דיון על שירות גרוע וכד'. ראיתי שלא נוהגים להמליץ פה על חנויות כמו KSP, פנדה ושאין בכלל מה לדבר על אייבורי. היום אני לפני קניית מספר חלקים (כמעט מחשב), רציתי לשמוע דעות בקשר לחנויות. מאיפה לדעתכם כדאי לקנות מחשב? כרגע באזור פולג, יש חנויות כמו א.א מחשבים, KSP, TMS שנוח לי להגיע לשם ולקנות משם (בהתחשב בעובדה שאני באזור כל יום). כרגע TMS מציעים את המבחר חלקים והמחירים הכי נוחים, אבל לאחר הדיון אני לא יודע אם באמת כדאי לקנות משם. אז אשמח לשמוע מה דעתכם ולקבל עצות.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלומות לחברי הפורום! בחודשים האחרונים עמותת מחשבה טובה מפעילה מעבדת מחשבים בירושלים הפועלת על טהרת ההתנדבות. מטרת המתנדבים במעבדה היא להשמיש מחשבים ישנים שנתרמים לעמותה ולהעביר אותם למשפחות נזקקות או עמותות הפועלות למען הציבור. זוהי הזדמנות לנצל את הידע המקצועי שלכם לטובת עשייה משמעותית לצמצום פערים בחברה הישראלית וליצירת חווית העצמה אדירה למשפחות. כשמשפחה מקבלת מחשב לביתה הילדים יכולים לעשות שיעורי בית ולשמור על קשר עם חברים, מבוגרים יכולים להתקדם תעסוקתית וקשישים מקבלים הזדמנות להחשף לעולמות תוכן ופנאי חדשים ולשמור על קשר עם המשפחה. בעזרת המתנדבים במעבדה, מחשב שהיה נזרק לפח והופך לפסולת אלקטרונית מזהמת מקבל במקום זאת חיים חדשים ומשפחה חדשה. אנחנו נפגשים אחת לשבוע בשעות …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://www.advocate.com/News/Daily_News/2009/10/09/Politician_Wants__Gay_Domains/
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש המלצה לשרתי אחסון חינמים לאתרים. לאיחסון אתר אינטרנט, רצוי ללא פרסומות(אם יש)
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, בדקתי גם בIE וגם בFF ואיני מצליח לגשת לדף ההודעות הפרטיות, כמו כן מחקתי cookies וניסיתי ועדין איני יכול להכנס להודעות הפרטיות. אני מקבל דף ריק. האם זה קורה גם אצלכם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מזמן ראיתי את אותה הודעה שכבר מסתובבת כמה שנים באינטרנט ושכל פעם מוחקים אותה כי זה ספאם: הודעה די ארוכה שמסבירה שאם תשלחו 5 ש"ח לכל אחת מהכתובות הרשומות בתמורה לכך שיוסיפו אתכם לרשימת הדיוור ולאחר מכן תפיצו את ההודעה במאות פורומים עם השם שלכם בתחתית הרשימה של ששת הכתובות, תוכלו להרוויח לאחר זמן מה הרבה מאוד כסף. האם מישהו הרוויח או שמע על מישהו שהרוויח מהדבר הזה כי זה נראה מאוד מפתה וגם לא השקעה גדולה (30 ש"ח + 6 בולים)? ??? ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה אם תצליחו לנחש את המילה החסרה ;D http://planet.nana.co.il/Spirit11/story.JPEG ומי שמכיר שלא יגלה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום אני עולה למעלה(איפו ששני המחשבים שלי נמצאים) ואני שומע גשם ורואה בחדר של ההורים שלי שמהמזגן יורד גשם אני הולך לחדר מחשבים ועל כל המחשב החדש שלי יורד גשם גם כן מהמזגן מסתבר שהדוד התפוצץ למזלי כלום לא קרה למחשב חוץ משהעכבר האלחוטי שלי נהרס. אז השאלה האמיתית יש לעכברים אחריות?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים בגודל 29 אינץ
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב, ה-10 לחודש הגיע, וכמו כל עובד בישראל שקיבל את המשכורת שלו ביום האחרון ע"פ חוק שלמעביד מותר לתת את המשכורת אני יוצא לחפש לעצמי כמה דברים לקנות. המטרה שלי החודש: כיסא מנהלים למחשב מחומר דמוי עור. אני עובר בנגרייה מקומית אני שואל כמה יעלה הכיסא, הוא עונה לי : 600 שקל, ואם אתה רוצה את ההוא שעמד בשמש כמה שעות(והזעתי עליו כמו אני לא יודע זמן) 500! ואני פשוט רואה על המבט שלו ועל העובדים בנגריה שהוא פשוט חושב שהוא תפס לעצמו איזה פראייר-משקפופר-בוק שאפשר יהיה למכור לו כיסא כזה, כשבאופיס דיפו, מקום מסודר ונורמאלי, מוכרים אותם באותו מחיר בערך!!! מה שהוא לא ידע זה שהוא נפל על היורש של רפי גינת, שזה כבר העיד על עצמו שהוא "צייד אדם". מה זה העושק הזה? אחרי זה שאלתי אותו לגבי קרשים…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://img239.imageshack.us/img239/7050/img0569kb4.jpg תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי הרב היום נגנב לי הארנק ובתוכו היה הרישיון השאלה שלי האם אני יכול לנהוג או שאני חייב לחכות לרשיון החדש?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אילו אתרים בארץ/בחו"ל מוכרים חולצות כאלו, ושניתן לראות בהן קטלוג או משהו יותר מסודר מאלפי החולצות ב-eBay, שאלא אם כן מחפשים משהו ספציפי די קשה לבצע סינון כלשהו. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן , קניתי לפני 7 שנים G-SHOCK ב800 שקל שאני משתמש בו עד היום : אני מאוד מרוצה מקנייה , השעון לא עשה לי בעיות , הרצועה החזיקה מעמד כל מה שהחלפתי זה בטרייה פעמיים שלוש . הגיע הזמן להשתדרג , התקציב שלי הוא 1000 שקל , הנה כמה שעונים שחשבתי עליהם: 1. Sector ממשפחת M-one 2. שעון Sector ממשפחת centurion 3.dkny-NY1380 אם משהו מכיר אחד מן השעונים, או יש לו המלצה לשעונים אחרים בסגנון הזה בתקציב שלי .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא מוצא תרגום לסרט נקמתו של אנג'לו (avenging angelo) בכל האינטרנט. הרצתי חיפושים ולא מצאתי כלום. מישו יכול לעזור במציאת תרגום ואם אפשר אז אתר של תרגומים גם ! תודה..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ לי על מכשיר סוללרי לא משנה מאיזו חברה ,העיקר שהיה קטן כמה שניתן ,כמו כן לא חשוב לי אם הוא בעל שיכלולים של המילה האחרונה בענף (דור שלישי או דור 10) העיקר שהיה קטן ! כמובן שניתן לקנות אותו בארץ!
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-