כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לנו 2 משרדים חשובים שרחוקים אחד מהשני אבל צריכים תקשורת בכל רגע נתון בינהם, המנכל היה מעוניין שיהיו 2 מסכי 32" בכל אחד מהם, עם וידאו-אודיו בינהם, באופן קבוע. אנחנו לא מעוניינים להשתמש בקומבינות/פתרונות שיכולים להיות בעייתיים/שלא נבנו למטרה הזאת כמו סתם להתקין סקייפ על שניהם ולהשאיר תמיד פתוח. האם יש פתרון יציב/אמין יותר לשימוש הזה? רעיונות יצירתיים אחרים? תודה (:
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הי אנשים, אני רוצה לעבור לגור עם בת הזוג שלי קרוב יותר לעבודה שלי ושלה. אני עובד בגבעת שמואל והיא ברמת החייל. אני ממש לא רוצה להוציא הרבה כסף על שכירות אבל רוצה דירה נורמאלית (קצת ניגוד...) חשבתי לעבור לבני ברק, אני מגיע מרקע דתי (כיום אני לא דתי - אבל מכבד ומכיר את הדת) ככה שלא יפריע לי לגור שם. בקיצור, איך אני יכול לדעת איזה שכונה היא חרדית מאוד ואיזה שכונה היא חרדית "לייט"? איך אני יכול לדעת אם נתקבל יפה בשכונה ? אני הולך למהלך כזה רק כי אין לי ילדים ואני רק שוכר דירה ולא קונה כרגע. אשמח לעזרה תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
M4A - MPEG 4 Audio האם הגיע "הסוף" לפורמט המאוד פופולרי הזה (mp3)? האם יהפוך לפורמט המוביל ויוריד מערכו של הmp3? http://www.m4a.com/
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפי דעתי אומים שאיבורי חא למה? אין לי מושג אנשים פנדה לפי דעתי טובים קאספי לא מכיר ישמח לראות מה אתם חושבים בהצלחה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה.. אני מתכנן טיסה לקוס ביוון עם עוד חבר\שני חברים. שנינו בני 20, בצבא, מחפשים לנוח, להשתזף, ליהנות, לפגוש בנות, לצאת לפאבים, מועדונים... בקיצור חופשה. אנחנו רוצים לטוס לשבוע ומחפשים מלון טוב שיהיה קרוב למרכז העיר ושיהיה ממוקם גם ליד חוף שנחשב לטוב שם. אשמח לשמוע מאנשים שהיו שם ומוכנים לפרט קצת על מה שהולך שם, מה יש לעשות איפה שווה להיות וכל זה. תודה!! עריכה: אנחנו רוצים לטוס ל6 ימים והגבול שלנו למחיר למלון וטיסה סה"כ הוא בערך 700 דולר...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי הם הייבואנים הרשמים של CREATIVE בארץ, ולמי אפשר לשלוח במקרה של תקלות (כלומר דרך האחריות). אם למישהו יש טלפון או אתר או איימייל של הנ"ל, בבקשה תפרסמו אותו פה.
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפה אבל אני ממש בדילמה... עוד שבועיים בערך לי ולחברה שלי יש חצי שנה ותכננתי לקחת אותה לספא [גם פיצוי על זה שבתאריך שלנו אני אהיה באילת עם חברים :-P ] קיצר אני לא יודע איפה לעזאזל אני אמצא מקום טוב.. ראיתי המון דילים אבל מאיפה אני אמור לדעת מה לבחור? אני מוכן להשקיע איזה 500 במקום במרכז או ת"א... מישהו פה יכול לעזור? נ.ב. הקטע הוא שאני מחפש שיהיה לנו לא רק מסאז' אלא גם ג'קוזי בשביל לממש מוזה שיש לי כבר מזמן
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב , נכנסתי לפורום בהמלצת חבר לאחר שהקמתי עסק לפני כמה חודשים למחשבים אבל תמיד נתקלתי בבעיה של תימחור חלקים ושרות . מצד אחד אני לא אימפריה כמו חברות הענק אין לי כסף לתת חלקים ברמה נמוכה ללא התקנה ועוד להרוויח ומצד שני אני אוהב את המקצוע וחבל לי לסגור את התיק , וגם אם יכולתי למכור חלק ללא התקנה לא הייתי עושה את זה אני לא סופרמרקט לרכיבי מחשב אני רוצה להיות מעבדה לתת שירות היום כל אחד שיש לו טיפה כסף פותח "עסק למחשבים" ובגלל שהוא רק מוכר חלקים הוא בכלל לא צריך לבוא מהתחום יש זילות בענף ואני לא מעוניין להיות בנישה הזאת אז ככה .. מכיוון שאתם הרבה יותר שנים ממני בתחום המחשבים ויותר מביני עניין השאלה היא כזאת ... אני חייב לציין לפני שאני עסק שמשלם מע"מ הכול לא עוסק זעיר ..…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דבר ראשון: לפי מה שדובר אז היה אמור להיות מתוכנן לא רק מפגש, אלא משהו יוצר רציני, אשר כלל תחרות מודינג למחשבים וגם אולי אם יצא איזה lan party. בתגובה e-פיתה-ם אמר שכבר יש משהו בתכנון וזה אמור לצאת לפועל בפסח, יחד עם הכל כגון: מקום, ספונסרים, פרסים וכו וכו... דבר שני: לאחר שדיון זה ירד לקבר נשארנו עם ההבטחה לקיום סוג של תחרות בפסח. ועכשיו שאלתי מה קרה דבר שלישי: לא הייתי בפורומים כבר הרבה זמן, ולהגיד את האמת, זה נבע משני סיבות עיקריות, האחת: התחשק לי לחזור יותר לתחום שממנו מצחתי (משחקים) ככה שביקרתי בעיקר בפורומים ש vgames וgamespy ובקהילות משחקים שונות. לא לדבר על זה שנהייתי vgamer והתעדכנתי עד לפרט האחרון בעולם משחקי המחשב. וסיבה שניה זה שאחרי פורום שיר הרגזתם…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש מכונת קפה לא יקרה הביתה, אבל שתהיה באיכות טובה, ומצאתי מכונת קפה של חברת diameda במבצע של 299 ש"ח באתר הזה https://www.vero-cafe.co.il/category/מכונות-קפה - מישהו מכיר את החברה הזאת? המכונות שלה נחשבות לטובות יחסית? והמחיר הזה נראה טוב למכונה כזאת פשוטה, לא? ומה זה אומר שכתוב שם "מכונת קפסולות אספרסו קלאב"? זה אומר שאני חייב להשתמש בקפסולות האלה או שגם אחרות מתאימות? ועוד שאלה לגבי המים ששמים במכונה - קראתי פה https://www.htcafe.co.il/vp999525 שאנשים משתמשים בבריטה או במים מינרליים או במים מורתחים - למה בעצם? ומה הכי טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ola amigos, como estats ? למגזין NATURE יש ארכיון החל משנת 1869, אני מוגבל לגישה רק משנת 2000 והלאה. :'( מישהו יכול לעזור בגישה לארכיון המלא ? תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הוא לא רוצה לגלות יותר ולי אין סבלנות התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קיבלתי היום בועדה רפואית פרופיל 45 רציתי לדעת מה זה אומר הפרופיל הזה ? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב נייד, ובחרתי לשלם במזומן.. לאחר יומיים הגיע נציג של KSP לביתי, עם המחשב. גישתו של נציג המכירות הייתה דוחה ומעבר לכל ביקורת, כאילו אנחנו היינו צריכים למכור לו את המחשב.. עקב התנהגותו המביישת התבטלה העסקה, הפסדתי 200 ש"ח, ולא קנו לי מחשב נייד. מישהו נתקל בתופעה הזו? נ.ב. לא הייתי נוכח כשקרה, סבתא שלי, אחותי, ואמי היו שם וזה מה שהם סיפרו. אם אני הייתי שם, הייתי מסלק אותו בעצמי, למרות שקונים *לי* את הלפטופ על חשבון אמי.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הינה נפתחה לה ההצבעה לתחרות הבדיחה המצחיקה ביותר! ההצבעה תסגר בעוד 3 ימים! תוכלו לראות את התוצאות רק לאחר סיום הסקר ככה כולנו נשאר מתוחים D: הינה הבדיחות שוב: Tomerb1 יום אחד מגיע מפקח של בית משוגעים לביקורת. הוא שואל את האחראי איך הם יודעים שהם לא מכניסים אנשים נורמלים. אומר לו האחראי: "אנחנו מציגים בפניהם אמבטיה מלאה במים, נותנים להם כף ודלי ואומרים להם לרוקן את האמבטיה. אומר לו המפקח: "הבנתי... המשוגע יוציא את המים עם הכף והנורמלי יוצא את המים עם הדלי". האחראי צוחק ואומר: "לא,הנורמלי פשוט יוציא את הפקק... אתה רוצה חדר עם נוף או בלי?" lonbenon יום אחד עני ועשיר נפגשים. הם מגלים שלנשים של שניהם יש יומהולדת. העני שואל את העשיר מה הוא קנה לאישתו, וזה עונה לו שקנה ה טב…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עבדכם הנאמן, ניצן והנבלה שלו יצאו לתור את הצפון שוב... וגם הפעם, סרטון צולע משו (לאוהבי הז'אנר). במהלך החיפושים אחר עליות וירידות חריפות בנווה-שאנן, הכרמל (הנדוש) וזה... נתקלנו בנוף מכחיד, של בתי הזיקוק ועוד שאר מרעישין בישין וגם איזו נקודה לבנה למעלה, יש מצב שזה היה הירח. תראו כבר בסרטון. "אמאאאאאאאאאאאאאאאאא, אני לוקחחחחחחח שמממממאאאללללללההההההההההה!11111111111" יאללה, לסרטון (37 מגאהע) ---> http://s17.yousendit.com/d.aspx?id=06Y6U27I5PFFL1JA25BKGEZKMI
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אמא שלי בשיחה עם איזה סוכנות ערוץ הקניות סטייל וניסו לדחוף לה "סופר מצלמה דיגטלית לווידאו ב1800 שקל". מסתבר שזה נגן MP4 שמצלם וידאו כמו בפלאפון שלי... פחחח במשך חצי שעה הנציגה זורקת שטויות ואני מחזיר לה ושם אותה במקומה ובסוף (הן עוד מדברות) איני גם אמכור להם בעצמי דברים.... פחחחח עריכה: המממ הממ הממ: http://www.karat.co.il/catalog.php?id=880#
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש המלצות ? מי טובים ? שמעתי בארץ חוסמים פורטים כמו מטורפים. חזרתי מאירופה שבה הייתי משלם 150ש"ח למהירות 25/3 יש משהו כזה בארץ ? האמת שאין לי פשוט מושג שבקלים מי החברות הטובות. כל רעיון יתקבל בברכה! תודה רבה !
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משתמשים לעתים קרובות בשירות הגישה המרוחקת TeamViewer? מומלץ מאוד שתחליפו, או לכל הפחות תבחנו, את הסיסמה שלכם. משתמשים רבים ברחבי הרשת מדווחים על כניסות מרוחקות בלתי מאושרות שבוצעו למחשבים שלהם בהתבסס על היישום, מה שהוביל בחלק מהפעמים לקניות מקוונות בלתי רצויות באתרים בהם פרטי הגישה היו שמורים מראש. אנשי TeamViewer מצהירים בתקיפות כי לא בוצעה שום פריצה למאגרי המידע שלהם, וכי מדובר ב'טרנד' חדש בו מתבססים על משתמשים שהסיסמאות שלהם פשוטות מאוד לניחוש בהתבסס על ריבוי נסיונות פשוט (brute force) - כך שמומלץ מאוד לוודא כי הסיסמה שלכם כוללת לכל הפחות 8 תווים, עם שילוב של אותיות גדולות וקטנות ומספרים. https://www.teamviewer.com/…/p…/statement-on-service-outage/ https://www.…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה בזמן האחרון יצא לי ליצפות בכל מיני פרסומות ישנות שחלקן מצחיקות היום (לפחות אותי ) לדוגמה שנינטנדו הוציאו את הNES בארצות הברית שוק הקונסולות היה מת אז -אז תיראו מה הכניסו לבנדל למשוך קונים -ותירו מאיזה משחקים התלהבו אז - בכל מקרה כמובן לא חיבים בתחום המשחקים תשלפו פרסומות בסגנון בשביל הצחוקים
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סבא של וסבא שלי נולדו במושבה בריטית.. ועלו לארץ אחרי הרבה שנים.. לכן לשניהם יש עכשיו אזרחות בריטית.. השאלה האם אני יכול להוציא אזרחות בריטית.. אם אמא שלי תוציא? כי הבנתי שבכל אזרחות זה הולך בדרך שונה.. אז מישהו יודע אם אני יכול להוציא אזרחות בירטית אם יש לאמא שלי? יש לציין שאמא שלי נולדה בארץ..
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. האם מותר למישהו שאין לו ביטוח (בכלל) לנהוג ברכב- כשבעל הרכב לידו (יש רישיון...)? 2. כמה עולה (בממוצע) ביטוח לנהג חדש? (פחות משנתיים מיום הוצאת הרישיון...)? ואיך בכלל מסתדר כל הקטע הזה היום? תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המשפחה שלי ואני עומדים לעבור לגור בארה"ב לכמה שנים. יש לי חתול ואנחנו מתכוונים לקחת אותו,יש למישהו מושג כמה זה עולה(רשיונות או אנערף?),אם צריך חיסונים כלשהם או דברים בסגנון? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בן 18 וגר באילת. אני מאמין ומקווה שאני אשרת קרוב לבית, ככה שיצא לי להיות לעיתים קרובות בעיר. אין לי אוטו פרטי וגם אין לי סיבה לקנות אחד לעצמי, ואני לא יכול לנהוג על האוטו של אבא כי הוא בליסינג (אפשר לנהוג רק מגיל 24). לכן, אני חושב על פתרון של קטנוע נחמד. אני לא מעוניין בטוסטוס וגם לא באופנוע אלא קטנוע של 50 - 125 סמ"ק. אני חושב שזה יספיק, לא? כמובן שאני לא מתכנן טיולים איתו, אלא סך הכל נסיעות קצרות בעיר קטנה עם די הרבה עליות, ככה שאני רוצה שהוא יסחוב אותן. הבנתי שהדלק לא עולה הרבה בכלל בגלל הכמות הקטנה שלו - ככה שזה די יתאים לי. ועכשיו לשאלותיי - מה מספר השיעורים המומלץ לפני יציאה לטסט? מה המחיר הממוצע של כל שיעור? אם עברתי תיאוריה לרשיון לרכב, אני צריך לעבור גם תיאו…
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הנה המחשה למתקפה (רק שהפיצוץ לא נראה משהו) http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=984039
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-